Menu

Futbal

Liga majstrov

Real Madrid – Chelsea FC

1:1

koniec (1:1)

27.04.2021, 21:00 • Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid • Semifinále • Michal Sadlek

Tipsport: 2.39 3.02 3.41

90+2

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Rodrygo.

89

Žltú kartu dostáva Álvaro Odriozola Arzallus (Real Madrid CF), ktorý doslova vletel do rozbehnutého Rüdigera, ktorý sa hnal po ľavom krídle do otvorenej obrany Realu.

88

Kroosov nízkoletiaci center z rohu nasmeroval hlavou na bránu Varane a jeho strelu zrazil Chilwell mimo ľavej tyče svojej brány.

78

Žltú kartu za šliapnutie na nohu Havertza tesne pred vlastnou šestnástkou dostáva Raphaël Varane (Real Madrid CF). Priamy kop pre Chelsea z výbornej streleckej pozície.

77

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Marco Asensio.

77

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Dani Carvajal, prichádza Álvaro Odriozola Arzallus.

66

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza César Azpilicueta, prichádza Reece James.

66

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Timo Werner, prichádza Kai Havertz.

66

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Christian Pulisic, prichádza Hakím Zijach.

66

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Eden Hazard.

65

Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Pulisica sklzom zozadu do členka dostáva Marcelo (Real Madrid CF).

60

Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Kantého dostáva Toni Kroos (Real Madrid CF). Priamy kop pre Chelsea z pravej strany útočnej polovice.

38

Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Marcela v strede poľa dostáva Christian Pulisic (Chelsea FC).

29

29. Karim Benzema (REA) - 1:1

29

Real Madrid dal gól!
Je vyrovnané! Domáci rozohrali roh nakrátko a Marcelov center z ľavej strany vrátil hlavou pred bránu Casemiro. Militao loptu ešte predĺžil hlavou za seba na KARIMA BENZEMU, ktorý si loptu spracoval hlavou a parádnym volejom z otočky cez seba ju poslal pod brvno Mendyho brány.

27

Prvú žltú kartu dostáva za podrazenie Pulisica ostrým sklzom pri napádaní rozohrávky Chelsea Vinícius Júnior (Real Madrid CF).

24

Kanté dostal prihrávku na pravé krídlo za Marcela a prihrávkou do druhej vlny posunul loptu na dobiehajúceho Pulisica. Ten loptu ešte prihral na ľavú stranu šestnástky, odkiaľ strelou po zemi poslal hrací predmet po zemi tesne mimo vzdialenejšej tyče Courtoisovej brány Chilwell.

23

23. Karim Benzema (REA)

23

Realu sa vydaril prechod stredom poľa a Benzema si na konci tejto akcie naviedol loptu pred šestnástkou Chelsea na strelu. Jeho krásna technická strela opečiatkovala ľavú tyč a Benzemovi chýbalo pár centimetrov, aby strelil jeden z najkrajších gólov tejto sezóny Ligy majstrov.

14

14. Christian PULISIC (CHE) - 0:1

14

Chelsea dala gól!
Hostia otvárajú gól a po priebehu úvodných minút sa dá povedať, že zaslúžene! Rüdiger našiel krásnym pasom do šestnástky CHRISTIANA PULISICA, ktorý sa najprv nie príliš vydareným spracovaním vytlačil do ľavej strany. Loptu si ale okolo vybiehajúceho brankára Courtoisa naviedol zhruba na penaltový bod, odkiaľ ju poslal cez Nacha Fernándeza a Varanea, ktorý ju ešte tečoval, do siete.

10

10. Timo Werner (CHE)

10

Mount potiahol loptu do otvorenej obrany Realu Madrid a nacentroval zľava na zadnú tyč, odkiaľ sklepol loptu hlavou na Wernera Pulisic. Nemecký útočník strieľal z prvej, zblízka ale namieril priamo na brankára Courtoisa, ktorý loptu reflexívne vykopol.

Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.

Real Madrid – Chelsea FC

1:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 29. Benzema – 14. Pulisic

Karty:   27. Vinícius Júnior (REA), 60. Kroos (REA), 65. Marcelo (REA), 78. Varane (REA), 89. Odriozola Arzallus (REA) – 38. Pulisic (CHE)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:9.

Real Madrid: Courtois – Militao, Varane, Nacho Fernández – Carvajal (77. Odriozola Arzallus), Modrić, Casemiro, Kroos, Marcelo (C) (77. Asensio) – Benzema (90+2. Rodrygo), Vinícius Júnior (66. E. Hazard).
Náhradníci: Altube, Lunin – Asensio, Arribas, E. Hazard, Isco, Blanco, Gutiérrez, M. Díaz, Rodrygo, Odriozola Arzallus.

Chelsea FC: Mendy – Christensen, Silva, Rüdiger – Azpilicueta (C) (66. R. James), Kanté, Jorginho, Chilwell – Pulisic (66. Zijach), Werner (66. Havertz), Mount.
Náhradníci: Caballero, Arrizabalaga – M. Alonso, T. Abraham, Giroud, Havertz, Gilmour, Emerson, R. James, K. Zouma, Hudson-Odoi, Zijach.

Rozhodca: Makkelie – Steegstra, de Vries (NED)

Odveta: Chelsea - Real Madrid 2:0