Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

2:1

koniec (2:0)

12.05.2021, 22:00 • Wanda Metropolitano (Madrid) • 36. kolo • Róbert Gašpárek

90+1

V druhom polčase sa nadstavujú ešte 3 minúty nad rámec riadnej hracej doby.

83

Real Sociedad San Sebastian dal gól!
Centrovaná lopta od rohovej zástavky z kopačky Martina Merquelanza Castellanosa prepadla v šestnástke Atlética Madrid, kde najlepšie zorientoval IGOR ZUBELDIA. Ten sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého z bezprostrednej blízkosti nemal problém prekonať. Stav stretnutia je 2:1! Asistencia: Martin Merquelanz Castellanos.

81

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Luis Suárez, prichádza Renan Lodi.

80

To bola obrovská príležitosť, do ktorej sa dostal Portu. Vo vnútri šestnástky si prebral prihrávku a následne vyslal na bránu prízemný pokus. Svojou strelou však opečiatkoval len ľavú konštrukciu brány.

78

Luis Suárez takmer okamžite po zisku lopty zakončil ešte pred hranicou veľkého vápna. Jeho strelecký pokus smeruje len centimetre od ľavej žrde.

73

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Saúl, prichádza Geoffrey Kondogbia.

73

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Ángel Correa, prichádza João Félix.

69

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Mikel Oyarzabal, prichádza Martin Merquelanz.

69

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Aritz Elustondo, prichádza Igor Zubeldia.

67

Real Sociedad mal výhodu rohového kopu, po ktorom sa k lopte dostal Portu a nasmeroval ju do ľavej šibenice. Už to vyzeralo tak, že sa mu podarí skórovať, ale proti bol Jan Oblak, ktorý predviedol senzačný zákrok.

59

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Nacho Monreal, prichádza Roberto López.

59

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Modibo Sagnan, prichádza Jon Pacheco.

46

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Alexander Isak, prichádza Ander Guevara.

37

Alexander Isak nabehol s loptou do vnútra šestnástky, kde sa rýchlym pohybom zbavil dotierajúcich obrancov a následne zakončil k ľavej tyči. Jan Oblak predviedol výborný zákrok!

31

Obrovská príležitosť na strane Realu Sociedad! Po peknej kombinácií vo vnútri šestnástky sa k lopte dostal Alexander Isak, ktorého tvrdá strela z voleja smerovala len do stredu brány.

28

Atlético dalo gól!
Domáci založili rýchly útok, na ktorom konci bol ÁNGEL CORREA. Ten si zbehol za obrannú dvojicu, kde mu Luis Suárez poslal presnú prihrávku. Do lopty sa oprel z prvej a upratal ju do ľavého spodku brány. Stav stretnutia je 2:0! Asistencia: Luis Suárez.

16

Atlético dalo gól!
YANNICK CARRASCO sa uvoľnil vo vnútri šestnástky, kde si najprv spracoval prihrávku a neskôr umiestnil loptu až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 1:0! Asistencia: Marcos Llorente.

9

Domáci sa dostali do prečíslenia dvaja proti jednému, na ktorom konci bol Angel Correa. Jeho strelecký pokus však smeroval len do miest, kde stál pripravený gólman. To bola šanca!

8

K realizácií voľného kopu sa postavil Luis Suárez, ktorý zvolil možnosť priameho ohrozenia. Loptu nasmeroval tesne vedľa pravej tyče.

Atlético Madrid – Real Sociedad San Sebastian

2:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 16. Carrasco, 28. Á. Correa – 83. Zubeldia

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:3. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:15.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Hermoso – M. Llorente, Koke, Saúl (73. Kondogbia), Carrasco – Á. Correa (73. Félix), L. Suárez (81. Lodi).
Náhradníci: Grbić – Vitolo, M. Dembélé, Kondogbia, J. Giménez, Lodi, Félix, Torreira, Vrsaljko, H. Herrera.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo (69. Zubeldia), Sagnan (59. J. Pacheco), Monreal (59. Roberto López) – Barrenetxea, Zubimendi, Guridi, Oyarzabal (69. Merquelanz) – Portugués, Isak (46. Guevara).
Náhradníci: Moyà – Le Normand, Merquelanz, Roberto López, Bautista, Illarramendi, D. Silva, Guevara, Gorosabel, Zubeldia, J. Pacheco, Januzaj.

Rozhodca: Cuadra G. (Esp)