Menu

Futbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Fulham FC

3:1

koniec (1:0)

15.05.2021, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • 36. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.93 3.72 4.18

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (18:00:40)
Ďalší program:

Southampton FC
37. kolo – 18. 5. 2021, 19:00: Southampton – Leeds

Fulham FC
37. kolo – 18. 5. 2021, 19:00: Manchester United – Fulham
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 46 % : 54 %.
Strely na bránu: 7:3.
Strely mimo: 2:4.
Rohy: 6:5.
Ofsajdy: 3:1.
Fauly: 9:15.
Obraz hry sa v druhom dejstve prakticky nezmenil. Hra bola viac-menej vyrovnaná, domáci ale boli smerom dopredu výrazne nebezpečnejší a napokon sa i vďaka tomu dočkali víťazstva. Ďalšie dva góly strelili striedajúci hráči Southamptonu – Tella a Walcott – ktorí svojimi presnými zásahmi zakončili rýchle útočné akcie svojho tímu. Hostia sa ani za nepriaznivého stavu nevzdávali a Carvalho dokázal za stavu 0:2 streliť krásnou strelou od brvna gól, to ale bolo smerom dopredu zo strany Fulhamu v dnešnom zápase všetko.

Southampton sa po druhej výhre za sebou nachádza v tabuľke anglickej Premier League na 13. mieste. Fulham je na 18. mieste, nevyhral 8. zápas za sebou a keďže už stráca na 17. Brighton 10 bodov, o jeho zostupe je dlhšie rozhodnuté.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Domáci nepustili hostí v tomto ich útoku k ničomu a sami ešte dostali loptu na útočnú polovicu. Pred šestnástkou Fulhamu sa zrejme tento zápas skončí.

90+2

Až po viac ako troch minútach sa hostia dostali k lopte a zatlačili domácich do obrany. Do šestnástky Southamptonu sa zatiaľ dostať nedokážu.

90+1

Hostia behajú za kombinujúcimi domácimi po celej hracej ploche, stále ich ale o loptu pripraviť nedokázali. Zápas sa však napriek tomu už prakticky len dohráva.

90

Bude sa hrať ešte tri minúty.

89

Southampton drží loptu na svojich kopačkách. Domáci si ju prihrávajú v strede poľa a dopredu už sa príliš neženú.

88

Center z rohu Fulhamu odvrátili domáci obrancovia na hranicu šestnástky ku Carvalhovi, ktorého strela z voleja bola zablokovaná k brankárovi McCarthymu.

87

Hosťom sa konečne podarilo nájsť priestor na útok a Lookman na jeho konci dostal prihrávku na ľavé krídlo. Jeho center odkopol na roh vracajúci sa Stephens.

86

Dve „vlny“ útoku Fulhamu sa rozbili v strede poľa o zoradenú obranu Southamptonu, obrancovia londýnskeho klubu tak museli zacúvať na vlastnú polovicu ihriska.

85

Center domácich z rohu obrana Fulhamu vyriešila. Futbalisti Southamptonu sa potom zoradili na vlastnej obrannej polovici, aby sa bránili postupnému útoku hostí.

84

84. Nathan Tella (SOT)

84

Tella sa na ľavom krídle pretlačil cez Adarabioyoa do šestnástky Fulhamu, zasekol si ho a ešte pomedzi jeho nohy vystrelil k bližšej tyči. Brankár Aréola tento pokus vyrazil na roh.

82

82. Theo Walcott (SOT) - 3:1

82

Southampton dal gól!
Ďalší striedajúci hráč domáceho tímu strieľa gól a Southampton odskakuje do dvojgólového náskoku! THEO WALCOTT si narazil loptu s Ward-Prowseom, ktorý ju prihral pred šestnástku na rozbehnutého Tellu. Ten ju pristavil pätičkou priamo pred dobiehajúceho Walcotta, ktorý z hranice šestnástky namieril z prvej k pravej tyči Aréolovej brány.

81

Lookman našiel prihrávkou medzi obrancov Southamptonu v šestnástke voľného Decordova-Reida, ten si ale pri spracovávaní lopty pomohol rukou.

79

Striedajúcemu Diallovi sa prvá prihrávka vôbec nevydarila a loptu ňou poslal priamo do autu. Hostia však prakticky vzápätí odovzdali hrací predmet domácim a tí tak môžu pokračovať v rozohrávke svojho ďalšieho útoku.

78

Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Stuart Armstrong, prichádza Ibrahima Diallo.

76

Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Joshua Onomah, prichádza Josh Maja.

76

Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Takumi Minamino, prichádza Theo Walcott.

75

75. Fabio Carvalho (FHM) - 2:1

75

Fulham FC dal gól!
Hostia znižujú a vracajú sa do hry! Reed výbornou kolmicou na pravú stranu šestnástky našiel za obranou Southamptonu prenikajúceho FABIA CARVALHA, ktorý si loptu spracoval a tvrdou strelou od brvna poslal nechytateľne do siete.

74

Cavaleirov center z rohu vyboxoval brankár Southamptonu McCarthy. Lopta sa potom prihrávkami dozadu dostala až k brankárovi Fulhamu Aréolovi.

73

Brankár Aréola chcel odhlavičkovať loptu po prihrávke od spoluhráčov a nechýbalo veľa, aby ho nohou do hlavy zasiahol Tella. Našťastie sa nič nestalo, Tellovi bol ale i tak odpískaný faul.

72

Lookman si po zisku lopty naviedol hrací predmet k šestnástke Southamptonu, jeho strelu ale zastavil Vestergaard. Carvalho potom kľučkoval na ľavom krídle až príliš a o loptu tak prišiel.

71

Lookman ako prvý brániaci hráč Fulhamu na prednej tyči odkopol center Ward-Prowsea z rohu do stredu poľa. Tam sa k lopte opäť dostali futbalisti Southamptonu.

70

Ward-Prowse krásnym pasom na viac ako 40 metrov našiel na ľavom krídle Redmonda, ktorý loptu hneď posunul pred šestnástku Fulhamu na Armstronga. Jeho strelu zablokoval Adarabioyo na roh.

69

Lookman sa snažil prekľučkovať do šestnástky z ľavého krídla, Armstrong mu ale loptu vypichol. Namiesto rozohrávky rýchleho protiútoku potom posunul guľatý nezmysel na spoluhráčov dozadu.

67

Po prihrávke Carvalha strieľal spoza šestnástky z prvej Bryan a striedajúci hráč Fulhamu namieril tesne mimo ľavej tyče McCarthyho brány.

66

Fulham postupne preberá iniciatívu a snaží sa s nepriaznivo sa vyvíjajúcim zápasom ešte niečo urobiť. Domáci však skvele pokrývajú všetky voľné priestory a nepúšťajú hostí do nebezpečných streleckých pozícií.

65

Hostia prešli do rýchleho protiútoku a po prihrávke z pravej strany mohol bežať do samostatného úniku Cavaleiro. Tomu už vo vlastnej šestnástke vypichol loptu skvelým obranným sklzom Stephens.

64

Southampton ju získal až po nepresnom nákope Adarabioyoa na útočnú polovicu. Domáci sa hneď usadili na útočnej polovici ihriska k svojmu postupnému útoku.

63

Hostia si pod tlakom napádajúcich hráčov Southamptonu prihrávajú loptu na vlastnej polovici ihriska. Domáci hrací predmet zatiaľ nie sú schopní získať.

63

Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza André Anguissa, prichádza Ademola Lookman.

62

Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Ola Aina, prichádza Joe Bryan.

60

60. Nathan Tella (SOT) - 2:0

60

Southampton dal gól!
Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! Walker-Peters dostal ideálnu prihrávku na pravé krídlo a odtiaľ presným centrom po zemi do šestnástky poslal loptu za obranu Fulhamu na nabiehajúceho NATHANA TELLU. Ten ju zblízka nasmeroval za chrbát brankára hostí Aréolu.

59

Redmond dostal na konci rýchleho protiútoku Southamptonu prihrávku na ľavú stranu šestnástky, vybiehajúceho brankára Aréolu ale prekonať nedokázal.

58

Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Danny Ings, prichádza Nathan Tella.

57

Fulhamu sa nedarí prejsť na dlhšiu dobu na útočnú polovicu a navyše útok hostí teraz zastavil faul na Ward-Prowsea.

55

Strely: 5:5
Strely na bránu: 3:1

54

Reed si na ľavom krídle narazil loptu s Carvalhom a prenikol do šestnástky, Stephens mu však hrací predmet odkopol na rohový kop.

53

Londýnčanom sa konečne podarilo nasťahovať sa na útočnú polovicu a postupnou kombináciou na krátke prihrávky sa približujú k šestnástke Southamptonu.

52

Ainov nepresný nákop na Decordova-Reida odkopol na polovicu Fulhamu spred vlastného pokutového územia brankár Southamptonu McCarthy.

51

Center Ward-Prowsea od rohovej zástavky tentoraz zastavil hneď prvý brániaci hráč Fulhamu na prednej tyči. Domáci po strate lopty zacúvali na vlastnú polovicu ihriska.

50

Ings sa pretlačil k hlavičke zo stredu šestnástky, pred Minaminom na zadnej tyči ale loptu zrazil na ďalší roh jeden z brániacich hráčov Fulhamu.

49

Sám faulovaný Ward-Prowse rozohral túto štandardku výborným centrom na zadnú tyč, ktorý musel Onomah pred Adamsom odkopnúť na rohový kop.

48

Ward-Prowse bol faulovaný pri spracovávaní lopty na pravej strane útočnej polovice. Priamy kop pre Southampton.

47

Prvý útok Southamptonu v druhom dejstve nepriniesol nič a domáci museli rýchlo zacúvať do obrany. Onomah sa dostal cez dvojicu protihráčov na ľavom krídle, loptu si ale predkopol za bránkovú čiaru.

46

Výkop druhého polčasu mali domáci hráči. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.

46

Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne približne o 17:03.
Herne bol prvý polčas viac-menej vyrovnaný a loptu mali častejšie na kopačkách hostia, napriek tomu sme však viac gólových príležitostí videli pred bránou Fulhamu. Domáci dokázali zo svojich útokov vyťažiť výrazne nebezpečnejšie strelecké pokusy a hlavne jediný gól prvého polčasu, ktorý strelil po centri Ward-Prowsea z priameho kopu v 27. minúte Che Adams. Hostia mali v niektorých pasážach zápasu výraznú územnú prevahu, z nej ale nevyťažili nič a pred druhým polčasom tak majú o čom rozmýšľať.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 42 % : 58 %
Strely na bránu: 3:1
Strely mimo: 1:3
Rohy: 2:2
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 5:9

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Carvalho na pravom krídle elegantne obišiel Salisua, center sa mu ale vôbec nevydaril a nepresným nákopom poslal loptu za McCarthyho bránu.

45

Bude sa hrať ešte jednu minútu.

44

Center z rohu Southamptonu obrana hostí s problémami odkopla do stredu poľa. Tam potom zastavil možný protiútok Fulhamu čistým obranným zákrokom Stephens.

43

Armstrong vysunul krásnou kolmicou pomedzi obrancov hostí do šestnástky Ingsa, ktorý obišiel vybiehajúceho brankára Aréolu. Pri tejto kľučke sa však vytlačil až príliš do strany a jeho prihrávku pred bránu potom odhlavičkoval na roh Andersen.

42

Teteho center z pravej strany vypadol brankárovi Southamptonu McCarthymu, blízko pri ňom však nebol ani jeden hráč Fulhamu, a tak mohol domáci gólman loptu na druhýkrát chytiť.

41

Southampton loptu získal naspäť na svoje kopačky a hneď prišiel nákop za obranu Fulhamu na Ingsa. Ten túto prihrávku nedobehol a brankár hostí loptu rozohral na svojich obrancov.

40

Center Ward-Prowsea z rohového kopu letel na zadnú tyč, kde chýbalo Vestergaardovi pár centimetrov na to, aby loptu doskočil. Tá teda skončila mimo hracej plochy.

39

„Svätci“ odpovedali svojím postupným útokom, ktorý sa skončil tým, že Redmondov center schytal do tváre Anguissa. Záložník hostí je našťastie v poriadku a bude pokračovať v zápase.

38

Andersen potom napriahol k strele zo strednej vzdialenosti, trafil však len jedného z brániacich hráčov Southamptonu.

37

Anguissa vysunul kolmicou na ľavé krídlo Reeda, ktorý si zasekol obrancu a nacentroval do šestnástky. Vestergaard loptu odkopol zo šestnástky Southamptonu.

36

36. James Ward-Prowse (SOT)

36

Tvrdú strelu Ward-Prowsea z priameho kopu do pravej časti brány vyrazil gólman Fulhamu Aréola.

35

Minamino obral pred tesne pred šestnástkou Fulhamu o loptu Ainu, ktorý ho v oblúku pred ňou podrazil. Priamy kop pre Southampton z výbornej streleckej pozície.

34

Následný postupný útok domácich k ničomu neviedol, o nič lepšie ale zatiaľ nevyzerá ani útok Fulhamu, ktorý sa zasekol v strede poľa.

32

Ings si spracoval na pravej strane šestnástky Fulhamu kolmicu Stephensa a prihrávkou do druhej vlny ešte posunul loptu na Minamina. Ten ešte chcel obísť Andersena, ktorý mu však hrací predmet vypichol.

31

Gólman Fulhamu Aréola odkopol po malej domov loptu do stredu poľa, kde ju vybojovali domáci futbalisti. Tí majú v týchto chvíľach dianie na trávniku pod kontrolou.

30

Anguissa predĺžil hlavou nákop zo stredu poľa do šestnástky na Carvalha, ktorý sa pokúsil o individuálny prienik. Do streleckej pozície sa však cez trojicu brániacich protihráčov nedostal.

29

Hostia hneď po výkope po inkasovanom góle prišli o loptu a domáci obrancovia si ju prihrávajú pred vlastnou šestnástkou.

27

27. Che Adams (SOT) - 1:0

27

Southampton dal gól!
Domáci otvárajú skóre! Ward-Prowse nacentroval z priameho kopu z pravého krídla do bránkoviska, kde hostia nechali loptu spadnúť a CHE ADAMS sa k nej cez obrancu pretlačil. Z prvej ju potom zblízka nasmeroval pod brvno Aréolovej brány.

26

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za držanie Armstronga Joachim Andersen (Fulham FC).

25

Po dlhšej dobe sa domáci dostali na útočnú polovicu a Armstrongov prienik po pravom krídle ukončil Andersen nedovoleným zákrokom. „Skrátený“ rohový kop pre Southampton.

24

Cavaleirov center z rohu predĺžil na prednej tyči za seba Andersen, za ním ale nebol žiadny z hráčov Fulhamu a lopta tak skončila na kopačkách domácich futbalistov.

23

Salisu zastavil oblúčik do šestnástky na Decordova-Reida, pod tlakom ale loptu odkopol len k obrancom Fulhamu, ktorý pokračujú v postupnom útoku svojho tímu.

22

Zápas zatiaľ nemá vysoké tempo. Oba tímy sa pomerne pravidelne striedajú vo svojich postupných útokoch a hra sa tak odohráva takmer výhradne medzi šestnástkami.

20

Andersenov pas na Carvalha nebol presný a guľatý nezmysel skončil u domáceho brankára McCarthyho. Ten rozohráva útok Southamptonu spolu so svojimi obrancami.

19

Cavaleiro prihrávkou pomedzi dvoch protihráčov našiel na pravom krídle Carvalha, ten sa ale do šestnástky Southamptonu neprekľučkoval. Lopta každopádne zostala pod kontrolou hostí.

18

Domáci sa ju pokúsili rozohrať nacvičeným signálom, Ward-Prowse ale prudkú prihrávku na ľavé krídlo nedobehol a lopta skončila mimo hracej plochy.

17

Adams bol podrazený pri spracovávaní lopty na ľavej strane útočnej polovice. Štandardná situácia pre Southampton.

16

Hostia urobili chybu v rozohrávke, keď ich prihrávku dozadu vystihol Adams a ten prihrávkou do šestnástky posunul loptu k Minaminovi. Jeho strelu letiacu do brány zastavil pred bránkovou čiarou Aina a gólman Fulhamu Aréolu napokon hrací predmet skryl do rukavíc.

15

Minamino sa po zisku lopty rozbehol na polovicu hostí a v strede poľa bol faulovaný. Hostia sa i vďaka tomuto faulu stihli zoradiť do obrannej formácie.

14

Ings si chcel na pravom krídle naraziť loptu s Armstrongom, ten ale namiesto spätnej prihrávky na Ingsa hľadal Minamina v šestnástke hostí. Japonec túto prihrávku vôbec nečakal a hrací predmet tak skončil u gólmana hostí Aréolu.

13

Domáci sa opäť usadili na útočnej polovici a kombináciou na krátke prihrávky sa snažia prejsť k šestnástke Fulhamu.

12

Minamino pripravil prihrávkou na ľavú stranu šestnástky streleckú pozíciu Redmondovi, ten ale bránu hostí minul a navyše bol v momente prihrávky v ofsajde.

11

Walker-Peters si nabehol na pravé krídlo na kolmicu za obrancu, jeho center ale nedokázal zasiahnuť ani jeden z nabiehajúcich hráčov Southamptonu. Domáci potom zastavili možný rýchly protiútok hostí taktickým faulom v strede poľa.

9

Cavaleirov center z rohu sa odrazil od hráčov na prednej tyči na zadnú, kde Decordova-Reid loptu netrafil. Hráč Fulhamu však bol i tak v ofsajde a prípadný gól by teda neplatil.

8

Hostia získali po faule domácich štandardnú situáciu z ľavej strany. Center z nej obrana Southamptonu odvrátila na rohový kop.

7

Decordova-Reid si nespracoval prihrávku z ľavého krídla v streleckej pozícii, loptu ale dokázal posunúť do druhej vlny na Onomaha, ktorý po zemi vystrelil mimo McCarthyho brány.

6

Hostia sa však stále nedokážu dostať cez stred poľa na útočnú polovicu ihriska. Domáci sú zoradení v obrannom postavení.

5

Fulham sa pri svojej rozohrávke dostal pod veľký tlak napádajúcich domácich hráčov, loptu ale hostia udržali na svojich kopačkách.

4

Ward-Prowse nakopol z vlastnej polovice ihriska loptu za obranu Fulhamu na Minamina, ktorý ju však nespracoval a nakoniec skončila v rukách brankára hostí Aréolu.

3

Southampton sa prvýkrát v zápase pokúsil o postupný útok, jeho kombinácia sa však zasekla už v strede poľa, odkiaľ ho hostia vytlačili naspäť pred jeho šestnástku.

2

Hostia potom loptu získali a usadili sa na útočnej polovici. Ich postupný útok skončil stratou lopty a následným faulom Carvalha.

1

Výkop zápasu mali hostia, ich prvý nákop na útočnú polovicu ale bol veľmi nepresný a skončil v aute.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Southampton bude hrať v červených dresoch, Fulham v žltých.
Oba tímy práve vychádzajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters, Vestergaard, J. Stephens, Salisu – Minamino, Ward-Prowse (C), Armstrong, Redmond – Ings, Adams.

Náhradníci: Forster – Ramsay, Djenepo, Diallo, Tella, Ferry, Walcott, N'Lundulu, Obafemi.

Fulham FC: Aréola – Tete, J. Andersen (C), Adarabioyo, Aina – Anguissa, Reed – Cavaleiro, Onomah, Carvalho – Decordova-Reid.

Náhradníci: Rodák – Bryan, M. Hector, Ream, Odoi, Loftus-Cheek, Lookman, Maja, A. Mitrović.

Rozhodca: Pawson – Hussin, West.

Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.


Vzájomné zápasy

Oba kluby sa v anglickej Premier League proti sebe doteraz postavili 15-krát a ich vzájomná bilancia je úplne vyrovnaná – Southampton i Fulham vyhrali po 4 zápasy a 7 vzájomných súbojov týchto dvoch klubov sa skončilo remízami. Nerozhodným výsledkom (0:0) sa skončil i prvý vzájomný zápas v tomto ligovom ročníku na ihrisku Fulhamu na „Boxing Day“.

Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
26. 10. 2013: Southampton – Fulham 2:0
1. 2. 2014: Fulham – Southampton 0:3
24. 11. 2018: Fulham – Southampton 3:2
27. 2. 2019: Southampton – Fulham 2:0
26. 12. 2020: Fulham – Southampton 0:0


Fulham FC

Osud Fulhamu v tomto ligovom ročníku bol prehrou 0:2 s Burnley v predošlom kole definitívne spečatený a je isté, že sa západolondýnsky klub vráti po roku do 2. najvyššej anglickej súťaže. Tri kolá pred koncom ročníka je na 18. mieste so stratou 10 bodov na 17. Brighton. Fulham doplatil na slabú formu v posledných mesiacoch, z posledných desiatich ligových zápasov totiž vyhral jediný (v Liverpoole 1:0) a strelil v nich len 4 góly. Celkovo strelil Fulham za 35 odohraných kôl len 25 gólov, čo je druhý najmenší počet zo všetkých tímov anglickej Premier League. V tabuľke zápasov vonku je Fulham štvrtým najhorším tímom súťaže.

Posledných 5 ligových zápasov:
Aston Villa – Fulham 3:1
Fulham – Wolverhampton 0:1
Arsenal – Fulham 1:1
Chelsea – Fulham 2:0
Fulham – Burnley 0:2


Southampton FC

Po výbornej prvej polovici sezóny je druhá časť ligového ročníka v podaní Southamptonu vyslovene katastrofálna. „Svätci“ vyhrali v tomto kalendárnom roku len 4 ligové zápasy a utrpeli až 13 prehier. V tabuľke sa tak zosunuli až na 14 miesto, záchranu však už majú istú, pretože 3 kolá pred koncom ligovej sezóny majú pred 18. Fulhamom náskok 13 bodov. Najväčším problémom Southamptonu je deravá obrana, ktorá už 8 ligových zápasov za sebou nedokázala udržať čisté konto a je celkovo druhou najhoršou v súťaži (62 inkasovaných gólov). V tabuľke zápasov doma je Southampton na 11. mieste.

Posledných 5 ligových zápasov:
West Bromwich – Southampton 3:0
Tottenham – Southampton 2:1
Southampton – Leicester 1:1
Liverpool – Southampton 2:0
Southampton – Crystal Palace 3:1
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Southampton FC – Fulham FC. Stretnutie 36. kola anglickej Premier League sa začne o 16:00.

Southampton FC – Fulham FC

3:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 27. Adams, 60. Tella, 82. Walcott – 75. Carvalho

Karty:   26. J. Andersen (FHM)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:15.

Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters, Vestergaard, J. Stephens, Salisu – Minamino (76. Walcott), Ward-Prowse (C), Armstrong (78. Diallo), Redmond – Ings (58. Tella), Adams.
Náhradníci: Forster – Ramsay, Djenepo, Diallo, Tella, Ferry, Walcott, N'Lundulu, Obafemi.

Fulham FC: Aréola – Tete, J. Andersen (C), Adarabioyo, Aina (62. Bryan) – Anguissa (63. Lookman), Reed – Cavaleiro, Onomah (76. Maja), Carvalho – Decordova-Reid.
Náhradníci: Rodák – Bryan, M. Hector, Ream, Odoi, Loftus-Cheek, Lookman, Maja, A. Mitrović.

Rozhodca: Pawson – Hussin, West