Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

DSC Arminia Bielefeld – TSG 1899 Hoffenheim

1:1

koniec (1:1)

15.05.2021, 15:30 • SchücoArena, Bielefeld • 33. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas) cz

Tipsport: 2.5 3.81 2.76

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji poklidný zbytek soboty. (17:25:56)
Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:8.
Bielefeld dnes proti Hoffenheimu získává nesmírně cenný jeden bod a před posledním kolem má udržení v Bundeslize ve svých rukou. Domácí ale nezačali vůbec dobře, protože brzy prohrávali, avšak z toho se rychle probrali a ještě v prvním poločase srovnali. V tom druhém se toho už moc nestalo, protože ani jeden tým nedokázal využít žádnou příležitost, i když jich měl požehnaně. Oba celky tak berou jeden bod.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Domácí se z posledního rohu dnešního zápasu k ničemu nedostali a budou se tak muset spokojit s bodem.

90+2

Mijat Gaćinović přišel na středu hřiště o balón, což okamžitě napravil, i když jen za cenu žluté karty. Protivníka aspoň nepustil do žádné šance.

90+2

Hosté se bez problémů ubránili útoku soupeře a sami se nyní ženou dopředu. Zatím na pravé straně získali aut.

90+1

Nastavují se tři minuty.

90

Sven Schipplock hned po svém příchodu žene Arminii do útoku, nakonec ale pod tlakem raději přihrál dozadu.

89

Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Arne Maier, přichází Fabian Kunze.

89

Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Ricu Doan, přichází Sven Schipplock.

88

Florian Grillitsch si narazil s Ihlasem Bebouem a následně zkusil štěstí z velké dálky, ale míč ani nezvednul ze země, takže se mohl prosadit jen těžko.

87

Hoffenheim si vytváří jednu šanci za druhou, ale nemůžou žádnou proměnit. Další slibnou střeleckou pozici zahodil Andrej Kramarić.

86

Andrej Kramarić tak centroval do pokutového území, kde to ale domácí tentokrát zvládli a odkopem raději odklidili míč co nejdál od své brány.

85

Anderson Lucoqui při obraně příliš tvrdě zasáhl Ihlase Beboua, kvůli čemuž vidí žlutou kartu a příští zápas tak bude chybět svému týmu.

84

Bielefeld se pomalu posouvá dopředu přes pravou stranu, kde dvakrát vhazoval. Nakonec tam ale přece jen přišel o balón.

83

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sargis Adamjan, přichází Georginio Rutter.

82

Na trávníku se toho nyní moc neděje, protože hosté opatrně kombinují a míč pořád drží i přes napadání soupeře.

80

Vstupujeme do poslední desetiminutovky utkání, před kterou měl jasně navrch Hoffenheim, který v aktivitě nejspíš bude pokračovat.

79

Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Masaja Okugawa, přichází Marcel Hartel.

79

Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Andreas Voglsammer, přichází Cebio Soukou.

78

Hoffenheim má v posledních minutách jednoznačně navrch, aktivní je i při napadání, díky čemuž Florian Grillitsch rozjíždí protiakci.

77

Stefan Ortega kryje nepřesnou přihrávku soupeře a okamžitě nakopává dopředu, kde ale nenachází žádného spoluhráče.

75

Pavel Kadeřábek si výborně naběhl na pravou stranu a odtud následně centroval přímo na hlavu Andreje Kramariće, který však mířil přímo doprostřed, takže Stefan Ortega stačil zareagovat!

74

Andrej Kramarić mohl spěchat do dalšího zakončení, tentokrát ale selhal při zpracování přihrávky a míč tak srazil k protihráči.

73

Andrej Kramarić zkusil štěstí z pravé strany, jeho střílený centr neletěl vůbec špatně, ale stejně z toho byl snadný zákrok pro gólmana Bielefeldu.

72

Stefan Ortega po delší době pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou, ti to okamžitě zrychlují na pravé straně, kde ale nakonec darovali soupeři autové vhazování.

71

Amos Pieper zkusil pomoci svému týmu při útočení, ale při souboji se od něho odrazil míč jen k brankáři hostů, který tedy může rozehrávat.

70

Do konce základní hrací doby zbývá už jenom dvacet minut, přičemž aktuálně má navrch Arminia, která ale nyní dlouho hledá cestu do nějaké šance.

68

Tu však okamžitě napravil a může tak zakládat další útočné snažení, avšak Andreas Voglsammer nezvládl souboj se Sargisem Adamjanem a míč mu tak utekl mimo hrací plochu.

67

Bielefeld pořád hraje velmi aktivně, díky čemuž při napadání opět získal míč. Rychle ho ale ztratil dost zbytečnou chybou.

66

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kevin Akpoguma, přichází Kevin Vogt.

65

Hra musí být pozastavena, protože si Kevin Akpoguma vyžádal ošetření a nevypadá to s ním moc dobře. Zvedá se jen za podpory ošetrovatelů.

64

Fabian Klos se tlačil k vysokému nákopu, což se mu povedlo i přes dva protihráče a mohl tak zakončovat hlavou, avšak Philipp Pentke pořád drží vyrovnaný stav. Ani následná dorážka Andrease Voglsammera nebyla úspěšná.

63

Ricu Doan se hnal za dlouhou přihrávkou a doufal, že jí dožene, což se mu nakonec nepovedlo a musí tedy uhánět zpátky na svou polovinu.

62

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Robert Skov, přichází Mijat Gaćinović.

62

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ryan Sessegnon, přichází Marco John.

60

Andreas Voglsammer pokračuje ve své dnešní aktivitě a připisuje si další střelecký pokus, který směřoval k levé tyči, ale Philipp Pentke byl tentokrát připraven.

59

Domácí se potřebují chvíli vydýchat na vlastní půlce, navíc mají ještě poměrně dost času na druhou branku, takže stále nemusí nikam spěchat.

58

Anderson Lucoqui vymyslel výbornou patičku na unikajícího Fabiana Kloseho, který tak byl sám před brankářem, ale nakonec nezakončil kvůli výbornému obranném zákroku soupeře!

57

Ihlas Bebou byl první u nakopnutého balónu a pod tlakem tak mohl hledat nabíhajícího spoluhráče, ale míč poslal moc blízko brankáři, který okamžitě zasáhl.

56

Hoffenheim nedává soupeři žádný prostor ke kombinaci, protože protihráče okamžitě napadá. Sargis Adamjan tak nyní srazil míč jen do autu, ale aspoň zpomalil útok protivníka.

55

Cédric Brunner z autového vhazování posílá míč až do šestnáctky, kde si ho nakonec našel Masaja Okugawa, který vypálil, ale Philippa Pentkeho nezaskočil.

53

Ricu Doan se prezentoval výborným obranným zákrokem, díky čemuž získal míč pro své spoluhráče, kteří okamžitě startují protiútok.

52

Florian Grillitsch se prezentoval šikovnou přihrávkou na pravou stranu, kde měl následně dobrou pozici pro centr Pavel Kadeřábek, ale ten opět nenašel žádného spoluhráče.

51

Hosté po delší době vyrazili dopředu, ale byla z toho jen nepřesná přihrávka, která skončila mimo hrací plochu a Stefan Ortega tak bude moci rozehrávat.

50

Hoffenheim po takové šanci začíná být mnohem opatrnější a po zisku míče ho co nejdéle drží, přičemž nechce vyrobit žádnou další zbytečnou chybu.

49

Andreas Voglsammer se mohl trefit už podruhé v zápase a z dost netradiční pozice! Domácí hráč totiž číhal v jasném ofsajdu, což ale neviděl obránce, který k němu srazil míč a Andreas Voglsammer byl tak sám před brankářem, který ho ale skvěle vychytal Philipp Pentke!

47

Bielefeld se samozřejmě za výhrou žene mnohem aktivněji než soupeř, kterého tak pomalu dostává pod tlak, protože míč už docela dlouho drží na útočné polovině.

46

Masaja Okugawa hned po výkopu soupeře výborně vystihl přihrávku a mohl z toho těžit, ale sám také nepřesně přihrál.

46

Začal druhý poločas.
V prvním poločase se nebude nastavovat, takže se do šaten odchází za vyrovnaného stavu. Mnohem lepší začátek zápasu měl Hoffenheim, který se prosadil hned ze svého prvního útoku a postaral se o to jeho kapitán Andrej Kramarić. Arminia si však jde za udržením a následně se velmi aktivně tlačila za vyrovnáním, což se vyplatilo. Andreas Voglsammer totiž z přímého kopu vytáhl nádherné zakončení a srovnal stav zápasu. Následně už se hrálo skoro pořád v klidu, o vítězi tak bude muset rozhodnout druhá půle.
Druhý poločas začne přibližně v 16:30.

45+1

První poločas skončil.

45

Hosté jsou vytlačeni zpátky na svou polovinu, takže se dopředu opět dostávají velmi těžko. Vzhledem k blízké přestávce se jim tam ani příliš nechce.

44

Bielefeld v závěru poločasu hraje většinu času bez míče, při obraně se ale zatím příliš nenadřel, protože soupeř už dost dlouho vůbec nic nevymyslel.

43

Andrej Kramarić tvrdou vzdušnou přihrávku jen tak tak udržel ve hře a míč dokonce srazil ke spoluhráči, který už ale následně nic nevymyslel.

41

Hoffenheim si jen tak přihrává na vlastní polovině a dopředu se mu už ani moc nechce. Zároveň ale domácí velmi dobře brání svou půli a soupeři tam nedávají žádný prostor.

40

Přestávka se velmi rychle blíží a ani jeden tým tak nechce směrem dopředu spěchat, risk se nyní rozhodně nevyplatí.

39

Ihlas Bebou pořádně vystrašil domácího brankáře, který byl na jeho střelu krátký, ale nakonec zasahovat nemusel, protože míč skončil jen na boční síti!

37

Stefan Ortega svým nákopem našel hlavu Fabiana Klose, který vyhrál i hlavičkový souboj, ale míč poslal jen do míst, kde se nenacházel žádný spoluhráč.

36

Hoffenheim s kombinací opět nikam nepospíchá. Nakonec to zrychlil až Pavel Kadeřábek, který také odcentroval, ale našel jen hlavu bránícího hráče.

35

Arminia zničehonic byla opět nebezpečná, protože získala další roh, ze kterého konečně přišel nebezpečný centr, ale hlavička se nevešla mezi tři tyče.

34

V Bielefeldu se pořádně rozpršelo, což určitě nevyhovuje žádnému hráči. Pro všechny ale platí stejné podmínky.

33

Bielefeldu už ale začínají docházet síly a tak moc aktivně nenapadá. Aktuální stav mu ale vzhledem k průběhu zápasu vyhovuje.

31

Tempo hry se v posledních minutách hodně uklidňuje, o což se starají zejména hosté, kteří nechtějí nikam spěchat.

30

Fabian Klos svým nákopem míří jen do náruče brankáře protivníka, který samozřejmě rozehrává nakrátko, protože nechce riskovat ztrátu balónu.

28

Hosté se tentokrát ubránili bez problémů a následně tak uklidňují hru na své polovině, oni chtějí diktovat tempo hry.

27

Hoffenheim přestává stíhat a tak si poměrně často pomáhá nedovolenými zákroky, při hlavičkovém souboji tak hrál proti pravidlům Pavel Kadeřábek.

26

Domácí jsou díky vyrovnání na koni a Ricu Doan tak vede další útok přes pravou stranu, ale jeho centr přes obránce neprošel.

23

Bielefeld právě vstřelil branku!
Tak to byla naprostá nádhera a Bielefeld po zásluze srovnává! Z přímého kopu se o to přesným zakončením postaral ANDREAS VOGLSAMMER, který úspěšně přehodil zeď a zároveň poslal míč přímo do levé šibenice, což Philipp Pentke absolutně nečekal.

22

Ryan Sessegnon zastavil pronikajícího Masaje Okugawu jen za cenu nedovoleného zákroku, jeho tým tak nyní bude muset řešit nebezpečnou standardku soupeře.

21

Ihlas Bebou padá v pokutovém území a hned si žádal penaltu, ale o faul se v žádném případě nejednalo, takže hlavní rozhodčí nechává pokračovat ve hře.

20

Kevin Akpoguma zakončil rychlý protiútok pouze centrem do náruče Stefana Ortegy, který okamžitě rozehrává a žene své spoluhráče do protiakce.

19

Philipp Pentke musí rozehrává od své brány, s čímž musí být hodně opatrný, protože soupeř velmi aktivně napadá. Nakonec tak raději posílá míč vzduchem na útočnou polovinu.

18

Tak mohlo být rychle srovnáno, o což se mohl po pěkné kombinaci zasloužit Arne Maier, ale jeho nadějná střela byla sražena pouze na další roh!

17

Pavel Kadeřábek jen tak tak udržel balón na hrací ploše, díky čemuž může jeho tým uklidnit hru na vlastní polovině.

16

Hosté si nakonec nerozuměli při kombinaci, protože jejich nákop směřoval jen mimo hrací plochu, tudíž míč připadl domácímu celku, který okamžitě hledá cestu dopředu.

15

Bielefeld sice rohový kop soupeře úspěšně odvrátil, ale míč nezískal, takže se pořád musí soustředit na defenzivu.

14

Hosté v posledních minutách začínají být mnohem nebezpečnější, jednu ze šancí tak musel likvidovat Stefan Ortega, což se mu povedlo jen za cenu rohu.

13

Domácí z přímého kopu nic nezískali, ale aspoň udrželi míč pod kontrolou, protože vzápětí mohou začínat od svého brankáře.

12

Sargis Adamjan jako první v zápase vidí žlutou kartu, protože mu po prohraném souboji unikal Andreas Voglsammer, kterého chtěl za každou cenu zastavit. Udělal to samozřejmě nedovoleně.

11

Bielefeld si dnes nemůže dovolit ztrátu bodů, takže dělá všechno proto, aby co nejdříve srovnal krok. Velká aktivita mu ale zatím příliš nepomáhá.

10

Hoffenheim získává rohový kop až nyní, Andrej Kramarić roh rozehrává rychle přihrávkou nakrátko. Následný centr neprošel přes obránce.

8

Domácí rozehrávají jeden roh za druhým, ale ani jeden neznamená pro hosty moc velké nebezpečí, protože všechny centry jsou ihned poslány z pokutového území pryč.

7

Ricu Doan se pokusil o bleskovou odpověď, zkusil tak štěstí z velké dálky, přičemž jeho pokus nevypadal vůbec špatně, avšak míč se mezi tyče nevešel.

5

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Hoffenheim v zápase prakticky neútočil, ale první šance hned využil a ujímá se vedení! Po ubráněném rohu řídil rychlý protiútok ANDREJ KRAMARIĆ, který si před gólmanem šikovně narazil se Sargisem Adamjanem, díky čemuž mohl zakončovat prakticky do prázdné klece. Asistence: Sargis Adamjan.

5

Ricu Doan rozehrává další roh, přičemž tentokrát mířil do středu šestnáctky, kde ale také nikoho nenašel.

4

Poprvé v utkání se do hry zapojuje také Stefan Ortega, který svým spoluhráčům pomáhá s rozehrávkou odkopem.

3

Arminia má výhodu prvního rohového kopu v zápase, avšak centr na bližší tyč nebyl úspěšný a hosté ho v klidu odvrátili.

2

Domácí pokračovali v náporu a nakonec donutili soupeře k odkopu, po kterém ale míč nezískali a místo toho ho srazili mimo hrací plochu.

1

Bielefeld začal velmi aktivně, protože hned po výkopu se do šance dostal Ricu Doan, který ale napálil jen jednoho z obránců.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, J. Nilsson, Lucoqui – Okugawa, Prietl, Maier – Doan, Klos (C), Voglsammer.
Náhradníci: Linnér – van der Hoorn, Gebauer, de Medina, Kunze, Soukou, Vlap, Hartel, Schipplock.

TSG 1899 Hoffenheim: Pentke – Kadeřábek, S. Posch, Akpoguma, R. Sessegnon – Grillitsch, Samassékou – Skov, Kramarić (C), Adamjan – Bebou.
Náhradníci: Philipp – Rudy, Gaćinović, Vogt, John, Bogarde, Rutter, Beier, Haider.

Rozhodčí: Schlager – Waschitzki, Wessel.
TSG 1899 Hoffenheim
Hoffenheim už má v závěrečných kolech klid, což mu pomáhá k lepším výkonům. Pět zápasů za sebou totiž neprohrál, avšak vyhrál jen dva, a to když porazil Gladbach a Schalke. Remízy si připsal proti Leverkusenu, Lipsku a Freiburgu, což jsou poměrně silní soupeři. Dnešní hosté se tak díky tomu usadili na slušném jedenáctém místě tabulky, takže v závěru sezony už nemusí nic řešit. Rozhodně ale nebude chtít jen tak darovat Bielefeldu body, které potřebuje.

Poslední tři utkání
Hoffenheim vs. Schalke – 4:2
Freiburg vs. Hoffenheim – 1:1
Hoffenheim vs. Gladbach 3:2
DSC Arminia Bielefeld
Letošní nováček z Bielefeldu hraje podle očekávání o udržení, které si rozhodně může vybojovat, protože se mu v poslední době začalo dost dařit. Díky tomu se dostal na šestnácté místo o dva body před Kolín nad Rýnem, což ale stále stačí na baráž. Brémy ale mají stejný bodový zisk, takže je ještě pořád o co hrát. Arminia si navíc v poslední době drží skvělou formu, protože z posledních pěti utkání získala osm bodů, což je dost velké množství. Naposledy si připsala s Herthou jen bezbrankovou remízu, dnes ale určitě zkusí zaskočit Hoffenheim.

Poslední tři utkání
Hertha vs. Bielefeld – 0:0
Gladbach vs. Bielefeld – 5:0
Bielefeld vs. Schalke – 1:0
Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Dnes nás čeká již předposlední kolo Bundesligy, přičemž společně se mnou se zaměříme na jeden z důležitějších duelů, protože Bielefeld proti Hoffenheimu zabojuje o důležité body k udržení. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

DSC Arminia Bielefeld – TSG 1899 Hoffenheim

1:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 23. Voglsammer – 5. Kramarić (Adamjan)

Karty:   85. Lucoqui (BIE) – 12. Adamjan (HOF), 90+2. Gaćinović (HOF)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:8.

DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, J. Nilsson, Lucoqui – Okugawa (79. Hartel), Prietl, Maier (89. Kunze) – Doan (89. Schipplock), Klos (C), Voglsammer (79. Soukou).
Náhradníci: Linnér – van der Hoorn, Gebauer, de Medina, Kunze, Soukou, Vlap, Hartel, Schipplock.

TSG 1899 Hoffenheim: Pentke – Kadeřábek, S. Posch, Akpoguma (66. Vogt), R. Sessegnon (62. John) – Grillitsch, Samassékou – Skov (62. Gaćinović), Kramarić (C), Adamjan (83. Rutter) – Bebou.
Náhradníci: Philipp – Rudy, Gaćinović, Vogt, John, Bogarde, Rutter, Beier, Haider.

Rozhodca: Schlager – Waschitzki, Wessel