Menu

Futbal

Copa América

Paraguaj – Bolívia

3:1

koniec (0:1)

15.06.2021, 02:00 • Estadio Olimpico Pedro Ludovico, Goiânia (BRA) • Skupina A • Michal Břuchanský cz

87

Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Alejandro Romero, přichází Andrés Cubas.

87

Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Gabriel Ávalos, přichází Julio Enciso.

81

81. Ángel ROMERO - 3:1

81

Paraguay právě vstřelila branku!
Deset minut před koncem je zřejmě hotovo! Bolivijci fatálně propadli ve středu hřiště a rázem čelili přečíslení čtyři na dva. Ávalos si počkal s přihrávkou na ÁNGELA ROMERA a ten zleva chytře uklidil míč k bližší tyči, kterou mu Cordano nechal odkrytou.

78

78. Roberto Fernández (BLV)

78

Ukázka toho, že „Los Guaraníes“ ještě nemají vyhráno! Před Fernándezem se zčistajasna otevřel prostor na střelu zhruba z jednadvaceti metrů. Rána to byla povedená a Antony Silva musel reagovat svým prvním ostrým zákrokem.

75

Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Leonel Justiniano, přichází Erwin Sánchez.

74

Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Santiago Arzamendia, přichází David Martínez.

69

Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Gilbert Álvarez, přichází Rodrigo Ramallo.

65

65. Romero ÁNGEL - 2:1

65

Paraguay právě vstřelila branku!
Stačilo pár minut a s postupovými ambicemi Paraguaye to hned vypadá mnohem lépe! Po exkluzivním centru z pravého kraje hlavičkoval u vzdálenější tyče Carlos González. Cordano stačil míč vyrazit kousek před sebe a ÁNGEL ROMERO jej z bezprostřední blízkosti dorazil do sítě. Quinteros přispěchal pozdě.

64

Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Erwin Saavedra, přichází Diego Wayar.

62

62. Alejandro ROMERO - 1:1

62

Paraguay právě vstřelila branku!
Neutichající tlak už nemohli Bolivijci vydržet! Zády brance hrající Gabriel Ávalos sklepl míč Almirónovi, po jehož zablokovaném pokusu vypálil bez přípravy ALEJANDRO ROMERO a z nějakých třiadvaceti metrů nechytatelně zavěsil k tyči.

61

Další slibná možnost! Alejandro Romero zleva naservíroval míč Ángelu Romerovi a jeho zakončení ztroskotalo na noze brankáře Cordana.

60

Paraguayci stále nenašli střelecké štěstí! Alejandro Romero vyslal povedenou jedovku z delší vzdálenosti a Cordano ji s vypětím všech sil vyškrábl na břevno.

57

Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Robert Piris Da Motta, přichází Carlos González.

46

Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Boris Céspedes, přichází Danny Bejarano.

46

Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Enrique Flores, přichází Roberto Fernández.

46

Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Mathías Villasanti, přichází Richard Sanchéz.

45+11

V jedenácté minutě původně osmiminutového nastavení první půle padla ještě jedna žlutá karta. Tentokráte to byl Alberto Espínola, jenž zajel do Florese.

45+9

45+9. Červená karta po 2. žluté

45+9

Velký problém pro „La Verde“! Robert Piris Da Motta byl po odehrání balonu nakopnut Cuéllarem, jenž si něco podobného mohl odpustit. Diego Haro mu pokazil premiéru v reprezentačním dresu druhou žlutou kartou.

43

43. Alejandro Romero (PAR)

43

Největší šance Paraguaye! Ostrým pasem z levé strany ji připravil Arzamendia, jenže Alejandro Romero se u zadní tyče nestihl srovnat ke střele do prázdné brány. Zblízka ji trestuhodně minul.

40

Enrique Flores naskočil na záda Roberta Pirise Da Motty a ve čtyřicáté minutě se stal už třetím Bolivijcem potrestaným žlutou kartou.

38

Diego Haro si povolal na kobereček mladíka Cuéllara, který na půlce zastavil v rozletu Almiróna. O žluté kartě není sporu.

29

Diego Bejarano byl spokojen s odpískaným faulem uprostřed hřiště a asi to byly právě protesty, kvůli kterým inkasoval žlutou kartu.

22

VAR Paraguayi zatím nepřeje! Kvůli ofsajdu před faulem Rubéna Cordana je penalta odvolána.

19

Poněkud bláznivá pasáž před bolivijskou bránou končí další penaltou! Po zablokované střele Almiróna běžel za míčem Ávalos, kterému Cordano nedovoleně skočil pod nohy.

10

10. Erwin SAAVEDRA - 0:1

10

Bolívie právě vstřelila branku!
Máme tady zajímavou zápletku, protože outsider jde v desáté minutě do vedení! ERWIN SAAVEDRA zachoval při realizaci penalty chladnou hlavu a s jistotou uklidil míč ze svého pohledu do pravého dolního rohu.

9

Žlutou kartu dostává Santiago Arzamendia (Paraguay).

8

Po tříminutovém zkoumání je jasno. Bolívie bude díky ruce Arzamendii kopat pokutový kop!

7

Zdá se, že Paraguayci mají problém. Hlavní arbitr se jde podívat na video, což je předzvěst pokutového kopu!

Paraguaj – Bolívia

3:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 62. Al. Romero, 65. Romero Ángel, 81. Án. Romero (Ávalos) – 10. Saavedra (pen.)

Karty:   9. Arzamendia (PAR), 45+11. Espínola (PAR) – 29. Diego Bejarano (BLV), 38. Cuéllar (BLV), 40. Flores (BLV)   45+9. Cuéllar (BLV)

Držení míče: 78 % : 22 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 15:0. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:10.

Paraguaj: A. Silva – Espínola, G. Gómez (C), Jun. Alonso, Arzamendia (74. D. Martínez) – Al. Romero (87. Cubas), Piris Da Motta (57. González), Villasanti (46. Sanchéz) – Án. Romero, Ávalos (87. Enciso), Almirón.
Náhradníci: A. Aguilar, Ortíz – Balbuena, Bareiro, Cubas, Enciso, González, D. Martínez, Rojas, Ó. Romero, Samudio, Sanchéz.

Bolívia: Cordano – Diego Bejarano, Jusino, Quinteros, Sagredo – Justiniano (C) (75. Sánchez) – Céspedes (46. Danny Bejarano), Saavedra (64. Wayar), Cuéllar, Flores (46. R. Fernández) – Álvarez (69. Ramallo).
Náhradníci: Lampe, J. Rojas – Arce, Barboza, Danny Bejarano, R. Fernández, Chura, Ramallo, Sánchez, R. Vaca, Villarroel, Wayar.

Rozhodca: Haro – Bossio, López (PER)