Menu

Futbal

Európska konferenčná liga (predkolá)

Čukarički Belehrad – FK Sumgait

0:0

koniec (0:0)

21.07.2021, 20:00 • Stadion FK Čukarički, Bělehrad • 2. predkolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.22 6.13 13.6

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (21:55:44)
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 16:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:12.
Je konec! V dnešním souboji jsme se branky nedočkali! Domácí srbský celek byl přitom po celou dobu utkání jasně aktivnějším týmem. V první půli měl obrovskou šanci Jankovič, ale v úniku jej vychytal Bajramov. Po změně stran tlak ještě více zesílil, ale dlouho nepřicházaly šance. Až v nastavení si na roh naskočil Sapić, ale Bajramov míč reflexivně vyškrábl mimo.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Zřejmě poslední rohový kop dnešního souboje přinesl šanci pro domácí! Sapić hlavičkoval u přední tyče, ale hostující brankář míč reflexivně vyškrábl!

90+5

Domácí nadále tlačí, jenže ze svého tlaku kolem velkého vápna nyní vytěžili pouze další rohový kop.

90+3

Střídání v týmu FK Sumqayıt: ze hřiště odchází Gorbani, přichází Achmadli.

90+2

Žlutou kartu dostává Turabov (FK Sumqayıt).

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Žlutou kartu dostává Jankovič (FK Čukarički Bělehrad).

89

Campbell dostal přihrávku do pokutového území, kde mohl bez problémů zakončovat, ale místo toho zvolil přihrávku na značku pokutového kopu a odevzdal míč soupeři.

88

Turabov vhazoval na pravé straně a hosté chvíli udrželi míč na svých kopačkách. Na pravé straně hrací plochy se o něj ale nechali obrat.

87

Hostující brankář si při výběhu ven z branky přivodil nějaké zranění v oblasti zadního stehenní svalu.

86

Nagijev se ihned zapojil do akce hostujícího celku a dostal se k odcentrování. Jeho pobídku ale domácí obrana s problémy odvrátila.

85

Hostující brankář dlouho otálel s odkopem od vlastní branky, což se vůbec nelíbilo rozhodčímu, který mu dal jasným gestem najevo, že to příště bude za kartu.

84

Střídání v týmu FK Sumqayıt: ze hřiště odchází Nabijev, přichází Nagijev.

83

Stevanovič zastavil odkop hostujícího celku a opět získal míč pro domácí. Srbské Čukaričky navíc získalo přímý kop v blízkosti velkého vápna soupeře.

82

Campbell špičkou kopačky vypíchl míč soupeři na hranici velkého vápna, ale sám už odražený míč na trávníku nedohnal. Pokračuje obrovský boj.

81

Střídání v týmu FK Sumqayıt: ze hřiště odchází Abdullazade, přichází Turabov.

80

Opět se zhruba dvě minuty kvůli zranění na straně hostujícího mužstva nehrálo. Hosté opravdu tahají čas všude, kde to jen trošičku jde.

78

Roganović prošel po pravém křídle do blízkosti velkého vápna, ale jeho dloubáček skončil v moci připraveného brankáře hostujícího mužstva.

77

Hostující brankář si dal pozor na centr z levé strany a bez problémů vyboxoval míč ven z pokutového území. Domácí stupňují svůj tlak.

76

Čolič si našel odražený míč, do kterého se bez váhání opřel zpoza hranice velkého vápna, ale jeho technický projektil skončil nad břevnem.

75

Ani dlouhý nákop na levé křídlo nepřinesl z pohledu domácího celku úspěch. Po souboji na postranní čáře totiž sudí domácímu hráči odpískal faul.

74

Zadáci srbského celku hrají s míčem na kopačkách na polovině hřiště, jenže kombinace je zatím plná nepřesností. Hosté brání v pevném bloku.

73

Další zranění na straně hostujícího celku! Na trávník už opět spěchají zdravotníci a několik minut se tak zřejmě hrát nebude.

72

Roganovič nakopl míč na hranici velkého vápna, kde se kolem soupeře snažil otočit Colič, jenže důrazný zadák mu z hranice velkého vápna zakončit nedovolil.

71

Žlutou kartu dostává Roganovič (FK Čukarički Bělehrad).

70

Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut, jenže ani jeden z týmů se stále nedokázal prosadit. Hraje se hodně opatrně.

69

Do třetice Campbell! Jamajčan v barvách srbského celku to při napadání soupeřovy rozehrávky přehnal s agresivitou a dopustil se faulu.

68

Campbell je po svém příchodu na trávník velmi aktivní. Hráč domácího celku hlavou poslal míč na levé křídlo, jenže jeho spoluhráč míč na hřišti neudržel.

66

Střídající Campbell si krátce po svém příchodu na hrací plochu navedl míč na hranici velkého vápna, ale jeho projektil levačkou skončil v rukavicích brankáře.

65

Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Savič, přichází Colič.

64

Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Kovac, přichází Campbell.

63

S dalším vysokým centrem z levé strany si následně obrana domácího celku bez problémů poradila. Čukarički dnes brání opravdu výborně.

62

Hosté zajímavě rozehráli přímý kop v blízkosti velkého vápna. Po kombinaci si na zpětnou přihrávku naběhl Chačajev, ale prudkou střelou zasáhl prvního obránce.

60

Je za námi hodina hry a stále čekáme na úvodní branku dnešního duelu. Zatím sledujeme spíše velké množství nedovolených zákroků.

59

Až nyní se znovu pokračuje ve hře. Gorbani se náběhem hlásil o přihrávku za obranu soupeře, ale zapomněl míč za sebou.

58

Zraněný hráč odchází v doprovodu zdravotníků mimo hrací plochu. Podle všeho se bude muset střídat.

57

Hra je přerušena! Jeden z hostů totiž zůstává ležet na trávníku a nyní potřebuje ošetření. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.

56

Tlak domácího celku nadále sílí. Právě Kovac zkoušel vnějším nártem procedit míč do pokutového území, ale tam neměl spoluhráče.

55

Na centr z pravé strany si nyní naběhl Kovac, který střílel placírkou z malého vápna, jenže měl obrovskou smůlu, jelikož trefil nohu soupeře.

54

Domácí celek zahrával přímý kop z hranice velkého vápna. Rozehrávka se domácím ale vůbec nepovedla a míč skončil v moci soupeře.

52

Chačajev zkusil své štěstí technickou střelou zpoza hranice velkého vápna, nicméně jeho projektil nabral opačnou rotaci a skončil vedle branky.

51

I po změně stran zatím sledujeme velké množství nedovolených zákroků. Abdullazade trefil soupeře loktem a opět odevzdal míč srbskému celku.

50

Nabijev dostal přihrávku na levou stranu, patičkou prodloužil míč na polovinu soupeře, ale tam se k němu dostal rychlejší soupeř.

49

Jankovič zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

48

Badalov si na polovině hřiště výborně pokryl odražený míč a napadající soupeř jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozehrávat budou hosté.

47

Dobré zakončení zpoza velkého vápna vyprodukoval Dočič, jenže jeho přízemní pokus minul levou tyčku snad o půl metru.

46

Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Srbský celek bude chtít ve druhé půli vyšperkovat svůj tlak v úvodní branku.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali herní dominanci domácího mužstva. Jedinou šanci měl na svědomí Jankovič, který šel sám na brankáře, ale ten jej skvěle vychytal. Od té doby jsme sledovali spíše nepřesné kombinace. Do kabin se proto odchází bez branek.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta!

45

Další prudký centr do pokutového území vyslal z levé strany Janković, jenže jeho pobídku zastavil Badalov, který balón vykopl ven ze šestnáctky.

44

Stevanovičse po pravé straně prosmýkl do pokutového území, jenže přízemním centrem poslal míč jen do prostoru, kde kraloval stoper Badalov.

43

Jovanovič si naskočil na centr z pravé strany hrací plochy, jenže hlavou míč netrefil ideálně a poslal jej vedle zadní tyčky.

42

Petrović nakopl míč na pravou stranu, kde ale neměl volného spoluhráče. Míč propadl pouze do zámezí, vhazovat budou hosté.

41

Sadikov se hnal za pobídkou do pokutového území, jenže domácí brankář prokázal výborné čtení hry, vyrazil ven z branky a stačil míč zalepit v rukavicích.

40

Ani po rohovém kopu nepřišlo nebezpečí pro hostující svatyni. Hlavní rozhodčí totiž viděl nedovolený zákrok jednoho z domácích fotbalistů.

39

Janković se hnal do vápna za centrem z levé strany, nicméně jeho pokus hlavou zády k brance srazil další obránce na rohový kop.

38

Janković se hnal po levém křídle do pokutového území, jenže centrem levačkou trefil prvního soupeře. Domácí vybojovali jen další rohový kop.

37

Roganović prošel do blízkosti velkého vápna, jenže místo zakončení chtěl ještě dloubnout míč do vápna, ale trefil prvního soupeře v modrém.

36

Hosté se po delší době dostali s míčem na polovinu domácího celku, kde předvedli krátkou kombinaci, která však skončila přihrávkou do zámezí.

35

Dočič si pokryl míč na polovině hřiště a napadající Abullazade jej faulem doslova položil na trávník. Tlak srbského celku tak může nadále pokračovat.

34

Domácí zahrávali rohový kop, po kterém signalizovali ruku jednoho z obránců, jenže rozhodčí jasným gestem ukazuje, že se bude kopat další roh.

33

Hostující brankář Bajramov znovu vyrazil ven z branky a došel si pro nepřesný nákop směřující za obranu. Gólman ázerbájdžánského celku zatím působí velmi jistě.

32

Chačajev napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině, ale v souboji s Kovacem si počínal nedovoleným způsobem. Rozehrávat bude srbský celek.

31

Rozhodčí nyní odpískal krátkou přestávku na osvěžení.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a domácí celek je zatím jasně aktivnějším týmem. Hráči v bílém soupeře nepouštějí před svou branku.

29

Čukarički jsou nadále mnohem aktivnějším týmem. Právě Jovanovič nyní dloubl míč do pokutového území, ale nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.

28

Jovanovič dostal přihrávku na hranici velkého vápna, kde chtěl sklepnout míč na spoluhráče, ale Savič jeho úmysl nepochopil. Hosté nyní měli i kus štěstí.

27

Dočič si navedl míč do blízkosti velkého vápna, odkud zakončil pravačkou, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

26

Sadikov fauloval ve výskoku na polovině hrací plochy, jenže jeho zákrok viděl hlavní rozhodčí, který přerušil hru. Rozehrávat budou domácí.

25

Aktivní Roganović opět podpořil akci domácího celku náběhem po levé straně, jenže jeho přízemní centr na malé vápno nenašel adresáta.

24

Sapić prošel jako stoper do blízkosti velkého vápna, roztáhl hru na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho pobídka na malé vápno skončila v rukavicích brankáře.

23

Janković dostal přihrávku na levou stranu, srovnal si míč na levačku, jenže místo centru do pokutového území raději zvolil rozehrávku do zadních řad.

22

Bajramov si dal pozor na další přihrávku směřující za obranu hostujícího celku. Brankář Sumqayitu vyrazil ven z branky a ukryl míč do rukavic.

21

Abdullazade dostal kousek volného prostoru na pravé straně hrací plochy, odkud chtěl odcentrovat do šestnáctky, ale zasáhl jen prvního soupeře.

20

Mustafajev uklidnil rozehrávku hostujícího celku na polovině hrací plochy. Hosté jsou nyní poněkud opatrní a rozhodně se nikam neženou.

19

Dočič se zpoza hranice velkého vápna opřel do padajícího míče, ale jeho projektil levačkou tečoval jeden ze soupeřů na rohový kop.

18

Roganović podpořil ofenzivu domácího mužstva náběhem po levém křídle, ale nepřesným centrem z levé strany trefil jen prvního soupeře.

17

Tlak srbského celku nadále pokračuje. Z pravé strany tentokrát centroval Miljalovič, jehož pobídku si pohlídal hostující brankář Bajramov.

16

Kovac trefil soupeře šlapákem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího. Domácí fotbalisté s jeho verdiktem sice nesouhlasí, ale měnit se nic nebude.

15

Stevanovič si bez problémů pohlídal nepřesný nákop hostujícího brankáře a nechal míč propadnout mimo hrací plochu. Rozehrávat bude Petrović.

14

Badalov poslal nákop na polovinu soupeře, kam spěchal Sadikov. Druhý jmenovaný ale nedokázal obejít prvního soupeře a získal pro svůj celek jen vhazování.

13

Do vápna přiletěl ještě jeden nadýchaný centr. Tentokrát si na pobídku naskočil Kovac, ale jeho pokus hlavou skončil vysoko nad břevnem.

12

Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč prolétl velkým vápnem, aniž by míč někdo tečoval. Hráči v modrém mohou zůstat klidní.

11

Savič dostal přihrávku do blízkosti rohového praporku, ale skvěle k němu přistoupil Badalov, který mu míč špičkou kopačky vypíchl na rohový kop.

10

Mustafajev odcentroval na hranici velkého vápna, kde měl spoluhráče, jenže ani jeden z nich na jeho pobídku nedosáhl. Obrana hraje pozorně.

9

Savič se z pravé strany krásně prosmýkl do pokutového území, jenže z ostrého úhlu už nedokázal procedit míč před branku. Čukarički jsou v úvodu mnohem aktivnější.

8

Zadáci domácího celku uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Naopak hráči celku z Ázerbájdžánu rozehrávku soupeře aktivně napadají.

7

7. Jankovičův únik

7

Domácí zahodili první obrovskou šanci! Jankovič sprintoval takřka z poloviny hřiště sám na branku, ale vyběhnutého brankáře neprostřelil!

6

Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v modrém dresu na pobídku nedoskočil.

5

Sadikov si skvěle pokryl míč na levé straně hrací plochy, kde jej napadající soupeř nedovoleným zákrokem poslal k zemi.

3

Jovanovič se dostal do souboje na polovině soupeře, ale podle rozhodčího si ve vzdušném souboji pomohl loktem. Rozehrávat budou hosté.

2

Hostující brankář Bajramov musel vyrazit ven z branky, aby z hranice velkého vápna odkopl míč před dobíhajícím soupeřem do zámezí.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Srbský celek je v domácím prostředí velkým favoritem.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Čukarički Bělehrad: Petrović – Stevanovič, Sapić, Tanasijević, Roganović – Mijalovič, Dočič (C) – Savič, Kovac, Janković – Jovanovič
Náhradníci: Belič, Campbell, Colić, Colović, Drezgić, Kajević, Lukić, Mičovič, Ndiaye, Rakonjac, Rogan, Tošič

FK Sumqayıt: Bajramov – Achmadov, Badalov, Haghverdi, Chodžanijazov, Nabijev – Abdullazade, Chačajev, Mustafajev (C), Sadikov – Gorbani
Náhradníci: Abdullazade, Achmadli, Alijev, R. Husejnov, V. Husejnov, Machmudov, Mammadov, Nagijev, Qulijev, Turabov

Rozhodčí: Schnyder – Erni, Benjamin (SUI).
FK Čukarički Bělehrad

Čukarički Bělehrad je srbský celek, který v předchozím ročníku nejvyšší srbské ligy obsadil třetí pozici za druhým Partizanem Bělehrad. V přípravě na nový ročník domácí celek třikrát zvítězil. Porazit dokázal třeba ruský Arsenal Tula. Jedinou remízu si připsal s týmem Ashdod. O víkendu navíc odstartovala srbská liga. V jejím prvním kole Čukarički doma porazilo 2:1 FK Vozdovac.
FK Sumqayit

FK Sumqayit je celek z Ázerbájdžánu, který v předchozím ročníku nejvyšší domácí soutěže obsadil třetí pozici před Zirou. Díky tomuto výsledku si zajistil postup právě do předkola Konferenční ligy. Před dnešním duelem tento celek odehrál jen dva přátelské zápasy. Nejprve prohrál s Karabachem, aby následně padl s tureckým Gaziantepem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání předkola Konferenční ligy mezi FK Čukarički Bělehrad a FK Sumqayit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Čukarički Belehrad – FK Sumgait

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   71. Roganovič (CUK), 90. Jankovič (CUK) – 90+2. Turabov (SMQ)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 16:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:12.

Čukarički Belehrad: Petrović – Stevanovič, Sapić, Tanasijević, Roganović – Mijalovič, Dočič (C) – Savič (65. Colič), Kovac (64. Campbell), Janković – Jovanovič
Náhradníci: Belič, Campbell, Colić, Colović, Drezgić, Kajević, Lukić, Mičovič, Ndiaye, Rakonjac, Rogan, Tošič

FK Sumgait: Bajramov – Achmadov, Badalov, Haghverdi, Chodžanijazov, Nabijev (84. Nagijev) – Abdullazade (81. Turabov), Chačajev, Mustafajev (C), Sadikov – Gorbani (90+3. Achmadli)
Náhradníci: Abdullazade, Achmadli, Alijev, R. Husejnov, V. Husejnov, Machmudov, Mammadov, Nagijev, Qulijev, Turabov

Rozhodca: Schnyder – Erni, Benjamin (SUI)

Odveta: Sumgait - Čukarički Belehrad 0:2