Menu

Softball

Olympijské hry - ženy

Mexiko – Taliansko

5:0 (E: 0:0, H: 9:2)

koniec udalosti

25.07.2021, 13:00 • Michal Hladký (@michalxhladky) cz

Tohle je pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost. (14:53:41)
Je dobojováno! Mexiko dnes potvrdilo roli mírného favorita a přehrálo Itálii jednoznačně 5:0. Severoameričanky se blýskly dvěma homeruny, o které se postaraly Sydney Romerová a Brittany Cervantesová. Jinak je nutné dodat, že oba celky se prezentovaly pevnou obranou. Až na pár výjimek takřka nechybovaly, což je dobrou zprávou hlavně pro Mexičanky, které poslední skupinové utkání sehrají s Austrálií. Ta právě v obraně umí být dost nekoncentrovaná a ani bychom se nedivili, kdyby jí tento fakt stál účast v zápase o bronz.

Konec zápasu.

Siedma zmena TOP, 3 auty, prázdne méty

Strike out! Mexiko je ve hře o bronz, Itálii zůstávají oči pro pláč. Umocňuje to i fakt, že na turnaji zatím Italky nezapsaly ani jeden doběh.

Siedma zmena TOP, 2 auty, prázdne méty

Plný stav!

Siedma zmena TOP, 2 auty, prázdne méty

Dallas Escobedová je dnes na kopci fenomenální. Teď je dva striky od toho, aby uzavřela sedmou směnu.

Siedma zmena TOP, 2 auty, prázdne méty

Mexičanky jsou jeden aut od vítězství v dnešním zápase!

Siedma zmena TOP, 1 aut, prázdne méty

Andrea Fillerová se snažila trefit každý nadhoz soupeřky. To se jí vymstilo, catcherka totiž její chybný odpadl zachytila.

Siedma zmena TOP

Začátek 7. směny.

Šiesta zmena BOT, 3 auty, obsadené méty: 2

A to stejné se opakuje i u její spoluhráčky Urtezové. Italky čeká poslední směna, ve které budou muset se stavem zápasu něco udělat.

Šiesta zmena BOT, 2 auty, obsadené méty: 2

Nicole Rangelová promáchla a je strike out.

Šiesta zmena BOT, 1 aut, obsadené méty: 2

Sydney Romerová dnes hraje skvěle! Tentokrát míček úplně čistě netrefila, přesto se odrazil od země přímo za plot! Dvoumetový odpal.

Šiesta zmena BOT, 1 aut, prázdne méty

Amanda Sánchezová je vyautována na první metě.

Šiesta zmena BOT

Dohrávka 6. směny.

Šiesta zmena TOP, 3 auty, obsadené méty: 1-2

Itálie zahrozila, ale nic z toho nebude. Amanda Famaová našla se svým odpalem pouze Nicole Rangelovou, a tak půlsměna končí.

Šiesta zmena TOP, 2 auty, obsadené méty: 1-2

Ale naděje stále žije! Laura Vignaová odpálila podél výseče a posunula spoluhráčku do skórovací pozice!

Šiesta zmena TOP, 2 auty, obsadené méty: 1

Odpal Howardové do zadního pole zachytila Rangelová. Vše nasvědčuje tomu, že Italky ani v tomto zápase nedoběhnou na domácí metu.

Šiesta zmena TOP, 1 aut, obsadené méty: 1

Odpal Koutsoyanopulosové neměl takovou razanci, což zachránilo Itálii před double play. Marroneová je aut, Italky ale budu mít hráčku na první metě.

Mexiko – Taliansko

5:0 (E: 0:0, H: 9:2)

koniec udalosti

Späť na online

Zmeny: 0:0 (1), 1:0 (2), 1:0 (3), 0:0 (4), 3:0 (5), 0:0 (6), 0:0 (7)

Mexiko: 1. Sydney Romerová (DP) 2. Nicole Rangelová (CF) 3. Anissa Urtezová (SS) 4. Brittany Cervantesová (LF) 5. Suzannah Brookshireová (RF) 6. Victoria Vidalesová (1B) 7. Chelsea Gonzálesová (2B) 8. Sashel Palaciosová (C) 9. Amanda Sánchezová (3B) P – Dallas Escobedová Náhradnice: Danielle O´Tooleová, Tatyana Forbesová, Taylor McQuillinová, Stefania Aradillasová, Sierra Hylandová

Taliansko: 1. Laura Vignaová (LF) 2. Amanda Famaová (SS) 3. Andrea Fillerová (2B) 4. Erika Piancastelliová (C) 5. Giulia Longhiová (3B) 6. Emily Carosoneová (DP) 7. Beatrice Ricchiová (RF) 8. Giulia Koutsoyanopulosová (1B) 9. Andrea Howardová (CF) P – Greta Cecchettiová Náhradnice: Fabrizia Marroneová, Alexia Lacatenaová, Illaria Cacciamaniová, Elisa Cecchetová, Marta Gasparottová