Menu

Futbal

Liga majstrov

Zenit Petrohrad – Juventus Turín

0:1

koniec (0:0)

20.10.2021, 21:00 • Gazprom Arena, Petrohrad (RUS) • Skupina H • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 3.26 3.31 2.4

Fotbalisté Juventusu prodloužili sérii bez inkasovaného gólu v základní skupině UEFA Champions League na pět utkání v řadě poté, co dnes dokázali vybojovat výhru na horké půdě v Petrohradu. O hubeném vítězství Staré dámy rozhodl necelých pět minut před koncem střídající Dejan Kulusevski. Stará dáma je po třech odehraných zápasech stoprocentní a upevnila si pozici na prvním místě. Konečný výsledek. Zenit Petrohrad 0 Juventus 1. (22:53:35)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Danil Krugovoj si to namířil na ose hřiště neohroženě do šestnáctky a Aaron Ramsey ho stáhl k zemi. Žlutá karta.

90+1

Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 4 minuty.

90

Mattia De Sciglio mohl přidat k asistenci pojišťující gól, když na levé straně šestnáctky vypálil z ostrého úhlu, jenže při pokusu o střelu podklouzl a rozvlnil boční síť.

88

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Claudinho, přichází Alexandr Jerochin.

88

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Dmitrij Čisťakov, přichází Danil Krugovoj.

86

86. Dejan KULUSEVSKI - 0:1

86

Juventus právě vstřelil branku!
DEJAN KULUSEVSKI prodloužil nádherný centr Mattiy De Sciglia z levé strany tak skvěle, že se od vzdálenější pravé tyče odrazil do sítě! Střídání se vyplatilo a Juventus tedy vede čtyři minuty před koncem 1:0! Asistence: Mattia De Sciglio.

85

Claudinho podstoupil v blízkosti šestnáctky Juventusu ostrý souboj, po kterém musel být ošetřován. Juventus využil prodlevy ve hře k dalšímu střídání. Stav stále 0:0.

84

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Rodrigo Bentancur, přichází Aaron Ramsey.

82

Petrohrad mohl udeřit po krásné kolmé přihrávce na pravé straně šestnáctky, jenže jeden z domácích útočníků nedokázal míč zpracovat. Pouze odkop.

80

Do konce dnešního utkání zbývá odehrát deset minut plus nastavení a stále sledujeme bezbrankové utkání v Petrohradu. Vyložená nuda to ovšem rozhodně není.

76

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Moise Kean.

75

Claudinho chtěl využít dvojité clony před sebou a zpoza šestnáctky pohotově vypálil levačkou, jenže jeho prudká rána zasvištěla nad břevno. Odkop od hostující brány.

74

74. Hostující Weston McKennie se nádherně položil do míče!

74

Weston McKennie se teď v pokutovém území nádherně položil do neméně parádního centru Mattiy De Sciglia z levé strany a jeho hlavička těsně minula vzdálenější pravou tyč! Málem!

Zenit Petrohrad – Juventus Turín

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 86. Kulusevski (De Sciglio)

Karty:   30. Barrios (PET), 46. V. Karavajev (PET) – 60. Arthur (JUV), 90+4. Ramsey (JUV)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:10.

Zenit Petrohrad: Kricjuk – V. Karavajev (61. Suťormin), Čisťakov (88. Krugovoj), Lovren (C), Rakyckyj – Wendel, Barrios, Santos – Malcom (69. Kuzjajev), Dzjuba (61. Azmún), Claudinho (88. Jerochin).
Náhradníci: M. Keržakov, Bjazrov – Krugovoj, Azmún, Kuzjajev, Mostovoj, Suťormin, Jerochin, Kravcov, Kuzněcov, Chotuljov.

Juventus Turín: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci (C), de Ligt, Sandro (58. J. Cuadrado) – Locatelli (58. Arthur), Bentancur (84. Ramsey), McKennie – Chiesa, Morata (76. Kean), Bernardeschi (58. Kulusevski).
Náhradníci: Pinsoglio, Perin – Chiellini, Arthur, Danilo, Ramsey, J. Cuadrado, Kean, Rugani, Kulusevski.

Rozhodca: Sandro Schärer (SUI). Asistenti: Stephane De Almeida (SUI), Bekim Zogaj (SUI). Čtvrtý rozhodčí: Alain Bieri (SUI). VAR: Bastian Dankert (GER). AVAR: Fedayi San (SUI)

Diváci: 18717