Menu

Ďalšie

Zjazdové lyžovanie

Obrovský slalom žien, 2. kolo, Sölden

Víťaz: Mikaela Shiffrinová(USA)

koniec udalosti

23.10.2021, 13:15 • 2. kolo • Filip Kosnáč

Petra Vlhová môže po prvých pretekoch oslavovať, pretože v obrovskom slalome v Söldene skončila na vynikajúcom treťom mieste a rýchlejšie od nej boli iba dva ženské fenomény súčasného alpského lyžovania Mikaela Shiffrinová a Lara Gutová-Behramiová. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a teším sa pri online prenosoch z alpského lyžovania znova nabudúce! (14:19:06)

1

Veľký súboj o víťazstvo medzi Larou Gutovou-Behramiovou a Mikaelou Shiffrinovou dopadol v prospech Američanky o štrnásť stotín sekundy, ale videli sme fantastickú drámu na záver obrovského slalomu v Söldene!

2

Mikaela Shifrinová nič nenechala na náhodu, predviedla najrýchlejšiu jazdu druhého kola a Petru Vlhovú zdolala o sekundu a tri desatiny, čo je naozaj priepastný rozdiel!

3

Ani ďalšia domáca nádej nepotešila fanúšikov v Söldene, pretože Stephanie Brunnerová je v cieli až na pätnástom mieste, čo znamená, že Petra Vlhová má isté pódium a skončí najhoršie tretia!

4

Ani domáca Katharina Liensbergerová nestačila na Petru Vlhovú, bolo to napínavé až do cieľovej čiary, ale rakúska reprezentantka prehrala o deväť stotín!

5

Kanadská lyžiarka Valerie Grenierová nedokázala zopakovať vynikajúci výkon z prvého kola a končí na štvrtom mieste so stratou 55 stotín na Vlhovú.

6

Petra Vlhová to dokázala a ako prvá zdolala výborný čas Tvibergovej, ide do čela pretekov obrovského slalomu v Söldene s náskokom pätnástich stotín a neskončí horšia ako šiesta!

7

Alice Robinsonová zvykne riskovať a väčšinou to prináša chyby, ktorým sa nevyhla ani v tomto druhom kole a v cieli končí na šiestom mieste so stratou 96 stotín.

8

Konečne sme videli útok na čas Tvibergovej, ale Slovinka Meta Hrovatová nezvládla hlavne spodnú časť trate a na nórsku líderku stratila štrnásť stotín!

9

Na štarte mala Andreja Slokarová náskok troch desatín oproti Tvibergovej, ale v cieli je pomalšia o viac ako jednu sekundu, preto iba odsunula Haaserovú zo siedmeho miesta.

10

Vstupujeme do najlepšej desiatky z prvého kola a domáca Haaserová neprekvapila divákov v Söldene, pretože je iba na siedmom mieste.

11

Ani Nina O'Brienová nedostala šancu pomýšľať na vedúcu pozíciu, ale v cieli je na peknom treťom mieste so stratou 86 stotín.

12

Švédska reprezentantka Sara Hectorová sa nemohla merať s časom Tvibergovej a bola horšia aj ako Worleyová a Siebenhoferová, preto je zatiaľ štvrtá.

13

Krajanke Tvibergovej sa nedarilo podľa predstáv, pretože Mowinckelová je v cieli na priebežnom šiestom mieste so stratou približne sekundy a troch desatín.

14

Veľmi príjemne prekvapila nórska lyžiarka Tvibergová, ktorá postupne zrýchľovala a nakoniec porazila Worleyovú až o 61 stotín sekundy!

15

Federica Brignoneová mala určite tiež vysoké ambície, ale zavadila o červenú bránku v spodnej časti trate, čo ju rozhodilo až tak, že druhé kolo vôbec nedokončila!

16

Ďalšia z favoritiek Tessa Woleyová z Francúzska išla veľmi peknú jazdu, preto ide do vedenia s časom 2:09:28, čo je o 32 stotín lepší čas v porovnaní so Siebenhoferovou!

17

Veľmi nespokojná bude po dnešných pretekoch Michelle Gisinová, ktorá úplne pokazila druhé kolo a je iba na slabom desiatom mieste.

18

Stejrnesundová síce prekonala Hurtovú, ale nestačila na trojicu pretekárok, preto je štvrtá so stratou štyroch desatín.

Obrovský slalom žien, 2. kolo, Sölden

Víťaz: Mikaela Shiffrinová(USA)

koniec udalosti

Späť na online