Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

1. FSV Mainz 05 – Borussia Mönchengladbach

1:1

koniec (0:1)

05.11.2021, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • 11. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 2.74 3.54 2.66

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:8. (22:27:48)
Je konec! Borussia Mönchengladbach nakonec remizovala na půdě Mohuče 1:1. Domácí Mohuč přitom vstoupila do utkání o něco lépe. Obrovskou šanci zahodil Onisiwo i Burkardt. Hosté museli hned dvakrát kvůli zranění střídat, ale právě nováček na hřišti Florian Neuhaus ve 39. minutě otevřel skóre. Následně mohl přidat branku Binsibajní, ale z malého vápna hlavou netrefil branku. Za domácí mohl v závěru poločasu vyrovnat Onisiwo, ale Sommer se nenechal zaskočit. Po změně stran přestáli hosté silnou pasáž domácího celku a postupně vyrovnali hru. Právě v tu chvíli se ale nádherně trefil Widmer.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Střídající Barreiro se po rohovém kopu opřel do odraženého míče, ale Sommer byl na zemi včas a zalepil míč do svých rukavic.

90+2

Yann Sommer si v nastavení musel dát pozor na napadajícího soupeře. Švýcarský brankář těžkou situaci zvládl na jedničku a odkopl míč do bezpečí.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Domácí Mohuč zahrávala v závěru utkání rohový kop. Centrovaný míč přiletěl do prostoru, kde bez problémů zasáhla defenziva Borussie, které vypomohl Thuram.

89

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Leonardo Barreiro.
Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Marcus Ingvartsen.

88

Zakaria si dal pozor na přihrávku za obranu a bez problémů si míč dokázal zpracovat. Borussia závěrečné minuty zvládá bez problémů v defenzivě.

87

Ginter operoval na pravém křídle, jenže neustál souboj s Herrmannem a upadl. Podle rozhodčího se jednalo o čistý zákrok.

86

Onisiwo opět spěchal s míčem vpřed po pravé straně, jenže míč si posunul až k obránci, který balón bez váhání nakopl na polovinu Mohuče.

85

Yann Sommer sklepl míč na levou stranu, jenže domácí aktivně napadajíc soupeřovu rozehrávku a komplikují Borussii rozehrávku.

84

Aktivní Onisiwo si znovu posunul míč příliš daleko před sebe a už jej neudržel na trávníku. Další útok tak může předvést hostující Borussia.

83

Onisiwo sice dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže si nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti. Rozehrávat bude Borussia.

82

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jonathan Burkardt, přichází Ádám Szalai.

82

Koné se stáhl pro přihrávku na polovinu hřiště. Hosté poté předvedli bleskový přechod vpřed, ale Neuhaus zpoza branky přestřelil.

81

Domácí jsou v posledních minutách mnohem aktivnější a budou chtít urvat vítězství na svou stranu. Další průnikovou přihrávku si obrana Borussie pohlídala.

80

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Alassane Pléa, přichází Lars Stindl.
Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Luca Netz, přichází Patrick Herrmann.

79

Domácí Onisiwo se ihned po vstřelení vyrovnívací branky znovu hnal do útoku, jenže se podle rozhodčího dopustil útočného faulu.

1. FSV Mainz 05 – Borussia Mönchengladbach

1:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 77. Widmer – 39. Neuhaus

Karty:   32. I Če-song (MAI), 45. Bell (MAI), 54. Boëtius (MAI) – 20. Elvedi (MNC), 65. Koné (MNC), 71. Binsibajní (MNC)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:8.

1. FSV Mainz 05: Zentner – Hack, Bell, Niakhaté – Widmer, I Če-song (71. Stach), Kohr (89. Ingvartsen), Boëtius, Martín – Onisiwo (89. Barreiro), Burkardt (82. Ádám Szalai).
Náhradníci: Dahmen – Ingvartsen, Stach, Barreiro, Lucoqui, Brosinski, Stöger, Ádám Szalai, Nemeth.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Ginter, Elvedi (28. Neuhaus), Binsibajní – Scally, Zakaria, Koné, Netz (80. Herrmann) – J. Hofmann, Embolo (30. Thuram), Pléa (80. Stindl).
Náhradníci: Sippel – Bénes, H. Wolf, Thuram, Stindl, Müsel, Bennetts, Herrmann, Neuhaus.