Menu

Futbal

Liga majstrov

Young Boys Bern – Atalanta Bergamo

3:3

koniec (1:1)

23.11.2021, 21:00 • Stade de Suisse, Bern • Skupina F • Petr Šatalík cz

Tipsport: 4.21 4.25 1.81

87

87. Luis MURIEL - 3:3

87

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tak to je závěr utkání jako hrom! LUIS MURIEL přišel na hřiště, postavil se ke standardce na levé straně velkého vápna a tvrdou ranou na přední tyč nedal Faivrovi nejmenší šanci zasáhnout! Parádně provedený oblouček končí v síti a stav je 3:3!

84

84. Silvan HEFTI - 3:2

84

Young Boys právě vstřelil branku!
Jenže tohle je gól a Bern poprvé v utkání vede a to 3:2! Atalanta v závěru zápasu vypadla z tempa. Michel Aebischer navedl míč na střed hřiště a předal ho doprava na SILVANA HEFTIHO, jenž se s balonem vrátil na osu trávníku a tvrdou ránou zpoza velkého vápna vyhnal všechny pavouky z levého horního rohu brány Mussa! Krásná rána a gól, Young Boys náhle vedou 3:2! Asistence: Michel Aebischer.

80

80. Vincent SIERRO - 2:2

80

Young Boys právě vstřelil branku!
Bern zahrával na levé straně aut, míč šel až k brankové čáře, odkud poslal Ngamaleu zpětnou přihrávku na malé vápno, kde se krásnou tvrdou ranou na zadní tyč prosazuje VINCENT SIERRO, který srovnává na 2:2! Asistence: Moumi Ngamaleu.

51

51. José Luis Palomino - 1:2

51

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tohle byla nádherná branka Bergama! Vyhraný hlavičkový souboj podstoupil ve vápně soupeře Demiral a poslal balon na kopačku Pašaliće, jenž zpětnou přihrávkou vyzval k ráně zpoza šestnáctky JOSÉHO LUISE PALOMINA, který krásnou dělovkou na zadní tyč propálil Faivra! Ten nyní neměl nárok! Bergamo vede 2:1!

39

39. Theoson Jordan Siebatcheu - 1:1

39

Young Boys právě vstřelil branku!
Michel Aebischer poslal z levé strany krásný centr na přední tyč, kam si ideálně naběhl THEOSON JORDAN SIEBATCHEU, který lehce lízl míč hlavou. Balon se následně odrazil od břevna do pravé tyče a od ní putoval do sítě, máme srovnáno na 1:1! Asistence: Michel Aebischer.

10

10. Duván ZAPATA - 0:1

10

Bergamo právě vstřelilo branku!
Bergamo jde na začátku utkání do vedení, které je zasloužené, Atalanta byla dosud aktivnějším celkem! Centr z levé lajny poslal do vápna soupeře Freuler. DUVÁN ZAPATA si prvním dotykem míč zády k bráně ve vápně soupeře zpracoval, pak se rychle otočil a napálil ho druhým dotekem k zadní tyči, kam Guillaume Faivre neměl šanci skočit! Rána byla ještě tečována bránícím Bürgym. Stav je tedy 1:0 pro celek z Itálie! Asistence: Remo Freuler.

Young Boys Bern – Atalanta Bergamo

3:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 39. Siebatcheu (Aebischer), 80. Sierro (Ngamaleu), 84. Hefti (Aebischer) – 10. D. Zapata (Freuler), 51. Palomino (Pašalić), 87. Muriel

Karty:   22. U. García (YBB), 44. Ngamaleu (YBB), 66. Hefti (YBB) – 63. Demiral (ABC), 90+2. D. Zapata (ABC)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:16.

Young Boys Bern: Faivre – U. García, Lauper, Bürgy, Hefti – Rieder (67. Sierro), Martins (88. Kanga), Aebischer (C) – Ngamaleu, Siebatcheu, Elia (67. Mambimbi).
Náhradníci: Zbinden – Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Mambimbi, Maier, Maceiras, Lefort, Lustenberger, Y. Toure.

Tréner: David Wagner.

Atalanta Bergamo: Musso – Palomino, Demiral (71. Djimsiti), Tolói (C) – Maehle (87. Muriel), Freuler (78. Pessina), de Roon, Zappacosta (46. Gi. Pezzella) – Pašalić (71. Koopmeiners), Malinovskyj – D. Zapata.
Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Koopmeiners, Muriel, Gi. Pezzella, Djimsiti, Pessina, Scalvini, Al. Mirančuk, Iličić, Piccoli.

Tréner: Gian Piero Gasperini.

Rozhodca: Siebert – Foltyn, Gittelmann – Reichl. VAR: Dankert, Dingert. (všichni GER)