Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Cadiz CF – Atlético Madrid

1:4

koniec (0:0)

28.11.2021, 18:30 • Estadio Nuevo Mirandilla • 15. kolo • Tomáš Kubečka cz

87

Atlético právě vstřelilo branku!
Fantastická reakce hostujícího celku! Atlético totiž o minutu později přidává svou čtvrtou branku v dnešním souboji! MATHEUS CUNHA si naběhl na přihrávku do vápna, kde si jej připravil a chladnokrevně rozvlnil síť!

86

Cádiz právě vstřelil branku!
Je sníženo! Domácí Cádiz se nakonec v závěru utkání dočkal vytoužené branky! Anthony Lozano z pravé strany centroval do vápna. Jeho pobídka nabrala zajímavou trajektorii. JAN OBLAK navíc zaváhal a míč si našel cestu do sítě! Branka je připsána jako vlastní gól brankáři Atlética.

85

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álex Fernández, přichází Álvaro Bastida.

84

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jens Jönsson, přichází Fali.

83

Žlutou kartu dostává Felipe (Atlético Madrid).

79

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Salvi, přichází Iván Chapela.

77

Atlético právě vstřelilo branku!
Atlético po pohledné akci přidává i čtvrtou branku! Tentokrát hosté zaútočili středem hřiště. Na přihrávku za obranu si naběhl ANGEL CORREA a poslal míč k přední tyči!

73

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Matheus Cunha.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Ángel Correa.

71

Atlético právě vstřelilo branku!
Atlético přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k vítězství v dnešním souboji! Na pravé straně se uvolnil Llorente, který poslal míč do vápna a ANTOINE GRIEZMANN pohotově uklidil míč k tyči!

70

Cádiz zahodil zajímavou možnost! Po standardní situaci se do zakončení v pokutovém území dostal Jens Jönsson, ale levačkou z voleje napálil míč vysoko na tribunu!

69

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Alberto Perea, přichází Álvaro Negredo.

64

Atlético se mohlo výrazně přiblížit k vítězství! Lemar běžel sám na brankáře, kterého chtěl efektně přelobovat, ale Ledesma zasáhl!

57

Atlético právě vstřelilo branku!
Atlético Madrid se dostává do vedení! Hostující celek udeřil po hodně nenápadné akci! Centr do pokutového území vyslal z levé strany Carrasco a LEMAR hlavou poslal míč do sítě!

42

Luis Suárez se dostal k přihrávce do pokutového území, ale hostující snajpr byl nabídnutou příležitostí natolik překvapen, že míč napálil na tribunu za brankou!

37

Další příležitost domácího mužstva! Zpoza velkého vápna se do míče položil Salvi, ale jeho prudká přízemní rána levačkou prolétla kolem zadní tyčky!

34

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází José Giménez, přichází Felipe.

28

Cádiz si vytvořil zajímavou možnost! Do zakončení se v pokutovém území dostal Salvi, ale vracející se obránce jeho ránu tečoval na roh!

17

Lemar na pravé straně procedil přihrávku do pokutového území, kde se do zakončení dostal Griezmann, ale francouzský fotbalista trefil tyč!

Cadiz CF – Atlético Madrid

1:4

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 86. Oblak (vla.) – 57. Lemar (Carrasco), 71. Griezmann (M. Llorente), 77. Á. Correa (Cunha), 87. Cunha (Griezmann)

Karty:   83. Felipe (ATM)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.

Cadiz CF: Ledesma – Carcelén, Harojan, Cala, A. Espino – Salvi (79. Chapela), Jönsson (84. Fali), Álex Fernández (85. Bastida), Perea (69. Negredo) – Sobrino, Lozano.
Náhradníci: Gil – Alejo, Andone, Arzamendia, Bastida, Fali, Chust, Chapela, Jiménez, Mauro López, Negredo, Osmajić.

Atlético Madrid: Oblak – Savić, J. Giménez (34. Felipe), Hermoso – Koke – M. Llorente, de Paul, Lemar (73. Á. Correa), Carrasco – Griezmann, L. Suárez (73. Cunha).
Náhradníci: Lecomte – Á. Correa, Cunha, Felipe, Kondogbia, H. Herrera, Vrsaljko.