Menu

Hokej

KHL

SKA Petrohrad – Severstaľ Čerepovec

1:3

koniec (0:1, 0:1, 1:1)

29.11.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 1.5 4.87 5.35

58:56

58:56 Andrej ALEXEJEV - 1:3

58:56

Čerepovec právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Přihrávku na modrou na Robinsona srazil Alexejev k Davidu Dumbadzemu. Tem mu ihned přihrál puk na pravou stranu do středního pásma a trefit prázdnou branku nedělalo ANDREJI ALEXEJEVOVI žádný problém. Asistence: David Dumbadze.

58:23

Matvej Mičkov hezky zavezl puk po pravé straně před branku. Už to vypadalo, že vhodný moment prováhal, ale poté vyzval přihrávkou před branku ke střele Joonase Kemppainena. K němu rychle přistoupil protihráč a pomohl svému gólmanovi. V následném závaru skončil puk právě před Podjapolským.

57:49

Domácí si vyžádali oddechový čas, po kterém zůstává Lars Johansson na lavičce a zkusí to v šesti bez brankáře.

51:43

51:43 Nikita GUSEV - 1:2

51:43

Petrohrad právě vstřelil branku!
Trvalo to, ale domácí přece jen snižují. Po vyhození puku zkusil Petrohrad rychlý útok do rozhozené obrany. NIKITA GUSEV přebral kotouč do jízdy ve středním pásmu od Kamalova, projel po modré osou hřiště mezi kruhy a zamířil na Podjapolského, kterému puk teploměrem propadl do sítě. Asistence: Nikita Kamalov, Stěpan Falkovskij.

49:13

Finský forvard Leo Komarov dostává dvě minuty za sekání.

47:32

Kombinace domácích je ale zpomalená. Mat Robinson si dlouho hrál s pukem na pravém kruhu. Když ale nahrál na modrou, tak jeho spoluhráč vystřelil a v předbrankovém prostoru byl kousek od úspěšné dorážky Anton Burdasov.

46:29

Po pravé straně se do útočného pásma dostával jeden z domácích hráčů, kterého zastavil nedovoleně Maxim Kazakov. Zcela jasné a zbytečné podrážení dává Petrohradu další šanci na kontaktní branku.

43:49

Domácí si během útočné akce vybojovali faul a mají jednu z posledních možností, jak se vrátit do zápasu. Daniil Vovčenko dostává dvě minuty za hákování.

41:12

Po dobrém napadání Kamalova ještě domácí udrželi puk v pásmu. A hned z toho byla slibná šance, když Mičkov nejprve zkusil nepříjemnou střelu z velkého úhlu na bližší tyč. Tu sice Podjapolskij vyrazil, ale mladík v kádru SKA si za brankou dojel puk a nahrál mezi kruhy na Michaila Vorobjova. Forvard Petrohradu střelou zblízka nebyl úspěšný.

34:26

34:26 Ilja CHOCHLOV - 0:2

34:26

Čerepovec právě vstřelil branku!
Severstal vede už o dvě branky. ILJA CHOCHLOV dostal přihrávku na modrou a měl dostatek času připravit si kotouč na střelu. Viděl, že před Johanssonem je mnoho hráčů, takže vystřelil. Puk před domácí hokejisty Kalamova se Sedovem a přes clonící hosty Nättinena a Lišku zapadl pod horní tyčku. Asistence: Robin Press, Joonas Nättinen.

33:10

Mat Robinson podrazil soupeře a jde si odsedět dvě minuty.

29:40

Ivan Rogov je vyloučen dvěma minutami za sekání a v kontextu posledních akcí domácích to budou krušné dvě minuty.

23:44

23:44 Burdasov nepřekonal zblízka Podjapolského

23:44

A další velká šance Petrohradu. Joonas Kemppainen vysílal střílenou přihrávku na branku, která udělala Podjapolskému velké problémy a nechybělo moc, aby se k dorážce dostal Anton Burdasov.

21:01

Danila Moisejev měl velkou šanci na srovnání. Na pravé straně si udělal místo a jel sám na Podjapolského, ale střelou mezi betony ho nepřekonal!

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny. Ještě před tím Kodola z pravého kruhu mířil na bližší tyčku Johanssona. Puk minul jeho lapačku, ale šel vedle branky.

14:20

14:20 Adam LIŠKA - 0:1

14:20

Čerepovec právě vstřelil branku!
Krásná práce ADAMA LIŠKY. Slovenský forvard dostal na vrchol levého kruhu dobrou přihrávku do jízdy a na jeho rychlost neměl šanci zareagovat Mat Robinson. Dvaadvacetiletý forvard si sjel blíže k brance a trefil se nechytatelně do vzdálenější šibenice. Asistence: Robin Press.

12:28

12:28 Guslistov se proti Johanssonovi neprosadil

12:28

Největší šance dosavadního průběhu zápasu. Nikita Guslistov ujel do samostatného úniku, do kterého se dostal po chybě Volkova na modré. Tváří v tvář ale neuspěl střelou mezi betony Larse Johanssona.

09:07

Ivan Morozov byl blízko k tomu, aby poprvé vážněji ohrozil branku hostí. Mezi kruhy se dostal k puku, ale rána mu nesedla.

03:40

Dobrá pasáž hostí. Po rychlém přechodu přes modrou oklamal Nättinen na pravém kruhu napadajícího Kuzmenka, vybruslil si zpět na modrou a poslal ostrý nahozený puk, který chtěl tečovat Adam Liška. Nakonec se dostal k dorážce, ale levý beton Larse Johanssona byl na místě.

SKA Petrohrad – Severstaľ Čerepovec

1:3

koniec (0:1, 0:1, 1:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 52. N. Gusev (Kamalov, Faľkovskij) – 15. Liška (Press), 35. Chochlov (Press, Joonas Nättinen), 59. A. Alexejev (D. Dumbadze)

SKA Petrohrad: Lars Johansson (Samonov) – Fantenberg (A), N. Sedov, Kamalov, M. Robinson, Faľkovskij, Grjaznov, Lisov – Kemppainen, Burdasov (C), Kuzmenko – M. Vorobjov, Danila Moisejev, N. Gusev (A) – L. Komarov, V. Zykov, Alexandr Volkov – Ivan Morozov, Mičkov, K. Marčenko – Bardakov.
Tréner: Valerij Bragin

Severstaľ Čerepovec: Poďjapolskij (Šugajev) – Press, Chochlov, Rogov, N. Makejev, M. Chabarov, Timašov, Čmychov – A. Alexejev (A), Joonas Nättinen, Liška – Kodola, Vovčenko (A), D. Dumbadze – Geraskin (C), Guslistov, M. Kazakov – Abrosimov, Dmitrij Moisejev, Kolmykov – Jemec.
Tréner: Andrej Razin

Rozhodca: Andris Ansons, Alexej Bělov – Alexander Sadovnikov, Nikita Šalagin

Priebeh zápasu
1. tretina
14:20 CER 0:1 Liška (Press)
Po 1. tretine
2. tretina
29:40 CER 2 Rogov, sekanie
33:10 PET 2 M. Robinson, podrazenie
34:26 CER 0:2 Chochlov (Press, Joonas Nättinen)
Po 2.tretine
3. tretina
43:49 CER 2 Vovčenko, hákovanie
46:29 CER 2 M. Kazakov, podrazenie
49:13 PET 2 L. Komarov, sekanie
51:43 PET 1:2 N. Gusev (Kamalov, Faľkovskij)
58:56 CER 1:3 A. Alexejev (D. Dumbadze)
Koniec