Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Athletic Club Bilbao

1:0

koniec (1:0)

01.12.2021, 21:00 • 9. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.0 4.55 7.3

89

Yeray hlavičkoval po centri z rohového kopu. Na prvej žrdi veľa nechýbalo, aby Thibaut Courtois inkasoval. Ten si aj napriek zaváhaniam jeho defenzívy drží zatiaľ čisté konto.

86

Álex Berenguer sa uvoľnil na pravej strane šestnástky, poslal center do päťky, kde bol trestuhodne voľný Mikel Vesga. Jeho hlavička mala skončiť v sieti, v poslednej chvíli sa do toho vložil Éder Militao a dokonca krkom alebo bradou zablokoval zakončenie. Ruka ako sa dožadovali hostia, to nebola.

82

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Dani García, prichádza Mikel Vesga.

80

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Eduardo Camavinga.
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Lucas Vázquez, prichádza Nacho Fernández.

78

Žltú kartu dostáva Casemiro (Real Madrid CF).
Žltú kartu dostáva Iñaki Williams (Athletic Club Bilbao).

76

Ohian Sancet sa cez dvoch či troch hráčov súpera dostal trestuhodne do obrovskej možnosti, bol sám pred brankárom, no Thibaut Courtois vytiahol ďalší geniálny zákrok.

70

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Federico Valverde.

70

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Iker Muniain, prichádza Álex Berenguer.
Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Raúl García, prichádza Ohian Sancet.

69

Iker Muniain poslal z priameho kopu ďalší výborný center. Defenzíva Realu výrazne zaváhala a voľný Unai Núñez na hranici päťky v stopercentnej možnosti minul loptu, čiže nehlavičkoval.

68

Žltú kartu dostáva Luka Modrić (Real Madrid CF).

64

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Rodrygo.

63

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Unai Vencedor, prichádza Nico Williams.

60

Iñaki Williams a Raúl García výborne zakombinovali na krídle, prišla prihrávka na biely bod a obrovskú možnosť mal osamotený Dani García. Obetavo padol do jeho zakončenia Lucas Vázquez, predviedol skvelý defenzívny zákrok. Inak to by bol podľa všetkého gól na 1:1.

56

Luka Modrić dostal prihrávku pred šestnástku, ešte loptu posnul a Toni Kroos mal ideálnu streleckú pozíciu. Jeho pokus pravačkou iba tesne minul bránku Simóna.

48

Nakoniec to po ďalšej akcii z diaľky skúsil práve Oier Zarraga, pokus na zadnú žrď minul priestor troch žrdí bránky Courtoisa. Veľa však nechýbalo, aby sa tam zmestil.

46

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Iñigo Lekue, prichádza Óscar de Marcos.

43

Žltú kartu dostáva Iñigo Lekue (Athletic Club Bilbao).

40

Real Madrid dal gól!
Vinícius Júnior strieľal po trávniku na zadnú žrď, čo Unai Simón ešte výborným zákrokom vystihol, lenže loptu vyrazil pred seba. Luka Modrić dorážku ľavačkou vôbec netrafil dobre, nakoniec je z toho asistencia, keďže od Chorváta išla lopta na voľného KARIMA BENZEMU a ten do prázdnej bránky poľahky guľatý nezmysel usmernil.

39

Ferland Mendy centroval do päťky, Unai Núñez odvrátil pred Benzemom. Loptu si ešte našiel pred vápnom Toni Kroos, jeho krásny halfvolej pod brvno Unai Simón na dvakrát bravúrne zlikvidoval.

31

Žltú kartu dostáva Oier Zarraga (Athletic Club Bilbao).

27

Iker Muniain poslal z priameho kopu výborný center, Raúl García bol úplne sám na päťke a poslal prudkú hlavičku k zemi. Thibaut Courtois vytiahol fantastický zákrok a podržal svoj tím!

24

Karim Benzema odhlavičkoval center z rohového kopu, na prvej žrdi si svoju úlohu splnil veľmi dobre. Avšak, znova prišiel nákop naspäť a Iñaki Williams bol sám pred Courtoisom. Trestuhodne si loptu odkopol od nohy a zahodil možnosť mať obrovskú šancu.

23

Iñaki Williams sa dostal k nákopu pred šestnástku súpera. Éder Militao najskôr zaváhal, potom pokus hráča s číslom 9 aspoň zrazil tesne vedľa bránky na roh, inak by z toho bol asi gól.

11

Dve najvýraznejšie osobnosti zakombinovali na ľavej strane šestnástky. Vinícius Júnior poslal loptu k päťke a Karim Benzema vo veľkej šanci znova nechal vyniknúť Simóna.

6

Karim Benzema síce v páde, ale v malom vápne zblízka usmernil center cez jedného z obrancov. Na čiare sa však zaskvel Unai Simón.

Real Madrid – Athletic Club Bilbao

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 40. Benzema

Karty:   68. Modrić (REA), 78. Casemiro (REA) – 31. Zarraga (ATB), 43. Lekue (ATB), 78. I. Williams (ATB)

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (80. Nacho Fernández), Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos (80. Camavinga), Casemiro, Modrić (70. Valverde) – Asensio (64. Rodrygo), Benzema (C), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Lunin – Camavinga, Carvajal, M. Díaz, E. Hazard, Isco, Nacho Fernández, Jović, Marcelo, Valverde, J. Vallejo, Rodrygo.

Athletic Club Bilbao: Simón – Lekue (46. de Marcos), Núñez, Yeray, Balenziaga – Zarraga, Dani García (82. Vesga), Vencedor (63. N. Williams), Muniain (C) (70. Berenguer) – Raúl García (70. Sancet), I. Williams.
Náhradníci: Agirrezabala – Berenguer, Capa, de Marcos, Morcillo, Paredes, Petxa, Vesga, Sancet, Serrano, N. Williams.