Menu

Futbal

Anglická Premier League

Wolverhampton Wanderers – Burnley FC

0:0

koniec (0:0)

01.12.2021, 20:30 • Molineux Stadium, Wolverhampton • 14. kolo • Petr Šatalík cz

Tipsport: 1.98 3.41 4.4

90+1

Na druhé straně vypálili také hráči Burnley, když si vysoký míč zpracoval Jay Rodriguez a následně střílel asi metr nad břevno svatyně Wolves. Sudí nastavuje čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.

90

Wolverhampton se dostal do zakončení. Adama Traoré dostal přihrávku z pravé strany na osu hřiště k hranici velkého vápna, prvním dotekem si míč nachystal a následně druhým ze vzduchu vypálil. Levou tyč svatyně The Clarets ale minul.

86

Raúl Jiménez se nyní snažil projít mezi dvěma soupeři, což se mu nepovedlo, následně z toho pramení faul Maxe Kilmana, jenž skluzem na levé lajně podrazil Rodrigueze a vidí žlutou kartu!

85

Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Maxwel Cornet, přichází Aaron Lennon.

84

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Hwang Hi-čchan, přichází Trincão.

82

Wolverhampton chystá hned několikanásobné střídání. Mezitím Adama Traoré dostal zpětnou přihrávku na hranici velkého vápna a svou přízemní ranou řádně protáhl Nicka Popea, který vyráží míč jen kousek za svou pravou tyč!

79

Konečně zajímavá situace se zakončením! Dwight McNeil se z pravé strany hnal na bránu Wolves, s ničím se nepáral a vyslal ránu na přední tyč, kterou José Sá vyráží na rohový kop!

72

Jóhann Gudmundsson, jenž se před chvílí hnal sám na brankáře Josého Sá, odchází ze hřiště, místo něj vbíhá na hrací plochu český forvard Matěj Vydra!

70

70. Hwang Hi-čchan neotevřel brankový účet!

70

A na dobrou akci svého kolegy navázal Hwang Hi-čchan! Ten šel po levé straně do situace jeden na jednoho a pálil přes beka, Nathan Collins však ve skluzu střelu z hranice šestnáctky lehce tečoval kousek za zadní tyč! Roh pro Wolves.

69

Nádhernou akci ve středu hřiště předvedl Adama Traoré, nejprve unikl dvěma soupeřům, kteří se ho snažili dojet skluzem, třetího protivníka si obhodil kličkou, jen centr na zadní tyč mohl být lepší, ten si totiž pohlídal gólman Nick Pope.

64

Jay Rodriguez nabíhal do šestnáctky soupeře, již předtím ale zezadu zkosil Kilmana, takže Cornetův výpad byl zbytečný. Rodriguez navíc vidí žlutou kartu.

59

Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Chris Wood, přichází Jay Rodriguez.

30

30. Dělovka Traorého otřásla břevnem!

30

Tohle byla obrovská šance Wolverhamptonu! Dva na jednoho šli v podstatě od půlící čáry hráči Vlků! Adama Traoré se rozhodl vzít odpovědnost na svá bedra, předkopl si na pravé straně míč, obešel soupeře a tvrdou ránou z hranice šestnáctky napálil břevno, od kterého se mičuda odrazila do země a ven z brány! Tady mělo Burnley velké štěstí!

26

26. Levačka Hwang Hi-čchana zaměstnala Popeho.

26

Viděli jsme první opravdu zajímavou situaci. Hwang Hi-čchan nyní poprvé vážněji zaměstnal brankáře Nicka Popea, když dostal trochu prostoru na hranici velkého vápna a následně vyslal střelu k levé tyči, kterou však brankář Burnley chytá.

18

Nick Pope vykopnul od své svatyně míč na pravou stranu, kde došlo k souboji Hwanga Hi-čchana s Matthewem Lowtonem. Oba po hlavičkovém souboji padli na zem a útočník Wolves se ohnal po bekovi Burnley rukou. Oba borci vidí žlutou kartu. Hráč Burnley za faul, fotbalista Wolverhamptonu za nesportovní chování.

15

15. Pope si snadno poradil s hlavičkou Dendonckera.

15

Nélson Semedo se po centru z levé strany dostal k lehkému obloučku zprava. Jeho centřík šel na osu hřiště malého vápna, kde hlavičkoval Leander Dendoncker, první zákrok utkání si tak připisuje Nick Pope, jenž míč v pohodě chytil do rukavic.

12

Jóhann Gudmundsson táhl akci podél pravé lajny, následně vrátil míč dozadu a Matthew Lowton vyslal centr na vzdálenější stranu vápna, kde se do míče opřel Charlie Taylor, jehož tvrdá rána z voleje však šla až metr za zadní tyč svatyně Wolves.

7

Domácí celek se po další přetlačované u středové čáry dostal k míči, v úniku na pravé straně byl faulován Adama Traoré. Ben Mee ho zezadu kopl do boku a břicha a za žlutou kartu může být rád.

Wolverhampton Wanderers – Burnley FC

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   18. Hwang Hi-čchan (WOS), 86. Kilman (WOS) – 7. Mee (BLY), 18. Lowton (BLY), 64. Jay Rodriguez (BLY)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 9:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 5:7.

Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Kilman, Coady (C), Saïss – N. Semedo, Dendoncker, Moutinho, Aït-Nouri – Traoré, Jiménez, Hwang Hi-čchan (84. Trincão).
Náhradníci: Moulden, Ruddy – Hoever, Cundle, Trincão, F. Silva, Campbell, Bueno.

Tréner: Bruno Lage.

Burnley FC: Pope – Ch. Taylor, Mee (C), Collins, Lowton – McNeil, Cork, Brownhill, Gudmundsson (72. Vydra) – Cornet (85. Lennon), Wood (59. Jay Rodriguez).
Náhradníci: Hennessey, Norris – C. Roberts, Pieters, K. Long, Thomas, Lennon, Jay Rodriguez, Vydra.

Tréner: Sean Dyche.

Rozhodca: Brooks – Beswick, Mainwaring – Taylor. VAR: Attwell. AVAR: Long.

Diváci: 30 328