Menu

Hokej

KHL

HC Dinamo Riga – Severstaľ Čerepovec

2:3

po s.n. (1:2) (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)

01.12.2021, 18:30 • Arena Riga • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 3.08 3.98 2.06

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (21:08:10)
Střely na branku: 37 – 34
Je hotovo! Severstal Čerepovec nakonec vítězí 3:2 po nájezdech. V těch se jako první prosadili domácí zásluhou Darzinše, ale Morozov bleskově vyrovnal. Následně neproměnil Lorito a o vítězství Severstalu rozhodl Daniil Vovčenko.

Konec zápasu.

Daniil VOVČENKO - 2:3

V samostatných nájezdech zvítězil tým Severstal Čerepovec.
Autorem vítězného nájezdu je DANIIL VOVČENKO!

5. séria 1:2

Lorito takřka zastavil a puk si posunul příliš daleko od branky.

4. séria 1:2

Daniil Vovčenko si položil Hudáčka a bekhendem poslal puk pod břevno.

4. séria 1:1

Lukáš Radil dnes sice dal dva góly, ale při nájezdu trefil beton brankáře.

3. séria 1:1

Jegor Morozov rychle vyrovnává bekhendovým blafákem.

3. séria 1:0

Lauris Darzinš prokázal svou šikovnost a poslal puk pod břevno.

2. séria 0:0

Kodola vypálil z prostoru mezi kruhy, ale skulinku mezi betony nenašel.

2. séria 0:0

Hunter Shinkaruk chtěl puk bekhendem zvednout pod břevno, ale našel jen lapačku.

1. séria 0:0

Geraskinovi kotouč při bekhendovém blafáku utekl od hokejky.

1. séria 0:0

Červený první nájezd zakončil střelou do betonu.

Samostatné nájezdy začínají.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:13

Hudáček si dal pozor na střelu z levé strany a včas se stačil přesunout ke své levé tyčce.

64:00

Probíhá poslední minuta prodloužení!

63:23

Jegor Morozov ustál souboj u mantinelu v útočném pásmu, kde bojoval s Laurisem Darzinšem. Dinamo se ale ubránilo.

62:35

Ivan Rogov uklidnil rozehrávku v obranném pásmu a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly pouští na led i domácí kouč.

62:10

Radil projel po pravém křídle do útočného pásma, kde předložil přihrávku mezi kruhy, ale spoluhráč na kotouč těsně nedosáhl.

61:06

Hudáček si dal pozor na střelu zápěstím od modré čáry a připsal si dobrý zákrok. Slovenský brankář dnes Dinamo drží nad vodou.

60:32

Liška chtěl bekhendovou přihrávkou najít spoluhráče na modré čáře, ale tomu puk přeskočil přes čepel do středního pásma.

60:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Riga se drala do útoku, nicméně akce skončila hned na modré čáře.

60:01

Začalo prodloužení.
Šedesát minut hry o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Domácí celek totiž vyrovnal zásluhou druhé branky Lukáše Radila v dnešním souboji. O vítězi duelu tak rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:31

Hosté znovu vyhodili kotouč ven z obranného pásma. Hokejisté domácího celku následně předvedli postavení mimo hru.

59:05

Lauris Darzinš v rohu obranného pásma neustál souboj s obráncem ve žlutém dresu. Hokejisté Severstalu následně vyhodili puk na zakázané uvolnění.

58:16

Jegor Morozov si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, kde se však neprosmýkl kolem Ališauskase. Dinamo nechce přijít o body v závěru základní hrací doby.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:00

Robert Rooba se dostal do samostatného úniku. Hostující hráč chtěl zakončit mezi betony domácího brankáře, ale ten mezeru včas zavřel!

56:36

Kristaps Sotnieks dojel nahození za branku hostujícího celku, kde neustál souboj a poroučel se k ledu. Hosté tak mohou zaútočit.

56:12

Hunter Shinkaruk vyhodil puk ven z obranného pásma. Jeho pobídku ještě dál protečoval Lauris Darzinš, nicméně zadáci hostů puk získali.

55:34

Lukáš Radil našel přihrávkou na modrou čáru Huntera Shinkaruka, který střílel příklepem, ale jeho následná rána skončila vedle levé tyčky.

55:06

Lukáš Radil zastavil vyhození hostů z obranného pásma. Český hráč následně nahodil puk na branku a hostující brankář puk vyrazil.

54:35

Hostující celek se dostal do útoku, jenže v útočné třetině se Čerepovec moc dlouho neohřál. Defenziva Dinama se ale srovnala.

54:08

Lukáš Radil se prosmýkl do útočného pásma, kde střílel zápěstím. Hostující brankář si s ránou českého hráče bez problémů poradil.

53:26

Hostující brankář měl čistý výhled proti dělovce od modré čáry a jednoduše kotouč ukryl mezi betony. Vhazovat se bude po jeho pravici.

53:06

Nerijus Ališauskas se na modré čáře dostal k odraženému kotouči, nicméně jeho pokus tečoval vlastní spoluhráč mimo branku Severstalu.

52:15

Liška se stáhl do obranného pásma, kde se tělem dostal před soupeře a bekhendem odehrál puk odrazem o mantinel do středního pásma.

51:06

Hudáček si dal pozor na nahození z levé strany a před dotírajícím Adamem Liškou raději přikryl puk lapačkou. Vhazuje se po pravici slovenského brankáře.

50:32

Matthew Lorito si v útočném pásmu nabruslil do střelecké pozice, odkud zakončil příklepem, ale jeho ránu další zadák ve žlutém přizvedl mimo led.

50:00

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a domácí celek je teď jasně aktivnějším týmem na ledové ploše. Čerepovec se do útoku moc nedostává.

49:45

Ani z tohoto tlaku Dinamo vedoucí branku nevytěžilo. Akce nakonec skončila jen nahozením do rohu ledové plochy, kde puk získali zadáci Čerepovce.

49:10

Patriks Ozolš v rohu obranného pásma pěknou kličkou nechal obránce za zády a přihrál mezi kruhy. Darzinšovu ránu hostující brankář reflexivně vyrazil.

48:41

Kristaps Zile od modré čáry nahodil puk před branku Čerepovce, ale neměl tam nikoho ve vínovém dresu lotyšského mužstva, kdo by pobídku mohl tečovat.

48:15

Dmitrij Šatajlo dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, prosmýkl se přes modrou čáru, ale nedokázal překvapit Júliuse Hudáčka.

47:35

Domácí celek je po vstřelení vyrovnávací branky o něco aktivnější a tlačí se do útoku. Naopak defenziva Severstalu rázem působí nejistě.

47:10

Kristaps Sotnieks projel po levém křídle do útočného pásma a z ostrého úhlu prověřil pozornost hostující brankáře. Vladislav Podjapolskij mezírku u pravé tyče utěsnil.

46:39

Andrej Alexejev si sjel na přihrávku mezi kruhy, nicméně pod tlakem napadajícího Huntera Shinkaruka přizvedl puk až nad břevno domácí klece.

46:12

Robert Rooba na modré čáře neudržel kotouč, o který jej připravil hodně důrazný Nerijus Ališauskas. Domácí Dinamo může vyrazit do ofenzivy.

45:32

Jegor Morozov ve středním pásmu ustál důrazný souboj s protihráčem a odehrál puk do rohu ledové plochy. Pokračuje bojovný duel.

45:10

Michail Tichonov dostal přihrávku na levou stranu, zavezl puk do útočného pásma, ale jeho nahození prolétlo kolem zadní tyčky.

44:32

Adam Liška zavezl puk do rohu útočného pásma, odkud bekhendem přihrál mezi kruhy, nicméně našel jen hokejku vracejícího se Poiriera.

44:06

44:06 Lukáš RADIL - 2:2

44:06

Riga právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Domácí Dinamo dokázalo využít početní převahu! Karjalainen opět přihrávkou našel LUKÁŠE RADILA, který zápěstím zavěsil do horního rohu! Asistence: Jere Karjalainen, Reece Scarlett.

43:31

Mohlo být vyrovnáno! K odraženému kotouči se mezi kruhy dostal Rudolf Červený, jenže bekhendem trefil jen přesouvajícího se brankáře!

43:10

Dinamo se usadilo v útočném pásmu, nicméně nikdo ve vínovém dresu zatím nezakončil. Hokejisté Severstalu proti soupeři dobře vystupují.

42:24

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).

42:24

Geraskin zasáhl kotouč vysokou holí, což neuniklo zraku rozhodčího.

41:40

Domácí sice vyhodili kotouč přes celé kluziště, ale čárový rozhodčí ukazuje, že zakázané uvolnění se pískat nebude.

41:15

Čerepovec se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo ve žlutém nedokázal zakončit. Hráči domácího Dinama teď proti soupeřům skvěle vystupují.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Severstal si během třetí třetiny bude chtít pohlídat své vedení a dokráčet pro vítězství.

40:06

Hosté v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 20 – 20
Druhá třetina končí! Prostřední část dnešního souboje se mnohem lépe povedla hostujícímu Severstalu. Hned v jejím úvodu toži dokázal vyrovnat Vladimir Kodola. Ve 28. minutě pak dokonce hosty v přesilovce poslal do vedení Daniil Vovčenko. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Hosté se znovu osvobodili vyhozením přes celé kluziště. Dinamo má čas na rozjetí poslední přesilovkové akce ve druhé periodě.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:34

Domácí se usadili v útočném pásmu, nicméně nikdo ve vínovém zatím nedokázal zakončit. Hráči Severstalu stojí těsně před brankou.

38:06

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Arťom Čmychov – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Emile Poirier – 2 min., hrubost).

37:28

Nikita Makejev v rohu ustál souboj se Zilem a přihrál mezi kruhy, Na jeho bekhendovou pobídku nikdo ve žlutém dresu ani nezareagoval.

37:03

Tlak Severstalu opět sílí! Hostující celek se dostal do útočného pásma, kde hosté kombinovali, ale nikdo ve žlutém si netroufl na střelu.

36:10

Robert Rooba vlétl po levém křídle do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a zakončil. Jeho ránu Hudáček bez problémů udržel ve výstroji.

35:22

Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč od Tichonova odrazil na střídačku. Rozhodčí nařídili vhazování ve středním pásmu.

35:10

Andrej Alexejev se v rohu obranného pásma dostal k volnému kotouči, který pod tlakem odehrál do pásma středního.

34:42

Kodola se na pravé straně útočného pásma opřel do odraženého kotouče, ale jeho dělovku srazil zadák do ochranné sítě.

33:46

Rudolf Červený postupoval do otevřené obrany soupeře, ale puk si posunul příliš daleko před sebe a už jej nedohnal.

33:21

Hokejisté ve žlutém se hnali do přečíslení, nicméně defenziva Dinama se bleskově stačila vrátit a odehrála puk do bezpečí.

32:03

Hosté mají velký tlak v útočném pásmu, nicméně hokejisté Severstalu se zatím nedostávají do zakončení. Domácí obrana teď dobře vystupuje.

31:24

Čukste se stáhl s rozjetým soupeřem a výborným hitem jej poslal k zemi.

31:05

Vovčenko projel po pravé straně do útočného pásma, zadovkou hledal Geraskina, ale ten už nezakončil.

30:00

Je za námi polovina základní hrací doby. Hostující celek převzal otěže duelu a nadále se tlačí do útoku.

29:24

Dinamo se usadilo v útočném pásmu, ale nikdo v červeném nezakončil.

28:39

Geraskin poslal nahození do rohu útočného pásma, ale tam se nedostal nikdo z hostů.

28:15

Vovčenko je po vstřelení branky pořádně na koni a nadále se tlačí do útoku. Průnik hostujícího útočníka domácí zadáci ubránili.

27:23

27:23 Daniil VOVČENKO - 1:2

27:23

Čerepovec právě vstřelil branku!
Hostující Severstal využívá přesilovou hru a během osmi minut druhé části otáčí vývoj dnešního souboje! Čerepovec už měl obrovský čas. K puku se dostal DANIIL VOVČENKO, který poslal hosty do vedení! Asistence: Michail Tichonov, Igor Geraskin.

27:15

Kodola si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud bez přípravy vypálil, nicméně obětavý obránce jeho ránu tečoval do ochranné sítě.

26:12

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Karlis Čukste – 2 min., podrážení).

25:45

Morozov přihrávkou od mantinelu hledal mezi kruhy Lišku, jenže se slovenským útočníkem se stáhl zadák ve vínovém, který mu přizvedl hůl.

25:12

Abrasimov se dostal do rohu útočného pásma, ale jeden z domácích obránců jej bez váhání přitlačil k mantinelu.

24:36

Kodola zkusil překvapit domácího brankáře nahozením od modré čáry, ale Hudáček si vychutnal zákrok lapačkou.

24:12

Hudáček vyjel k mantinelu, kde zastavil prudké nahození a sklepl puk na jednoho z domácích obránců. Oba trenéři pouští na led čerstvé síly.

23:45

Rudolf Červený zavezl puk do útočného pásma, ale pod tlakem obránce už nedokázal přesně přihrát. Domácí hráč už musí střídat.

23:06

Hraje se v hodně vysokém tempu. Rudolf Červený zavezl puk do útočného pásma, ale pod tlakem nepřihrál přesně.

22:12

Severstal po vstřelení vyrovnávací branky pokračuje v aktivitě a nadále se tlačí do útoku. Riga to v následujících desítkách sekund bude mít těžké.

21:37

21:37 Vladislav KODOLA - 1:1

21:37

Čerepovec právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Hostující celek dotahuje krok hned v úvodu druhé třetiny! VLADISLAV KODOLA zůstal nehlídaný v útočném pásmu a pohotovou střelou propálil Hudáčka. Asistence: Ilja Chochlov.

21:03

Hudáček zasáhl proti dělovce z levé strany, kterou vyrážečkou vytěsnil do ochranné sítě.

20:29

Lukáš Radil se hned v úvodu druhé třetiny dostal do zakončení, ale tentokrát zápěstím přestřelil branku Čerepovce.

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Riga v ní bude chtít navázat na dobrý výkon z úvodní části.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:22.
Střely na branku: 12 – 6
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Riga. Ani jeden z týmů totiž nepředváděl nějakou ofenzivní smršť. O jedinou branku se přesto ve 13. minutě postaral Lukáš Radil. Hosté jsou zatím směrem vpřed bezzubí.

20:00

První třetina skončila.

19:27

Abrosimov vyhodil puk mimo ledovou plochu, ale podle rozhodčích tam byla teč jednoho z domácích hokejistů, kterým se verdikt nelíbí.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:09

Lukáš Radil vymíchal na levé straně útočného pásma obránce, ale prudkou přihrávkou mezi kruhy těsně minul hůl spoluhráče.

17:29

Hudáček si dal pozor na nahození ze středního pásma a před rozjetým soupeřem raději přerušil hru. Vhazuje se před slovenským brankářem.

17:07

Čukste se skvěle stáhl s Abrosimovem, do nějž se opřel tělem a vybojoval kotouč pro Dinamo. Spoluhráči jeho důraz kvitovali boucháním holemi do mantinelu.

16:36

Geraskin se dostal k volnému puku v útočném pásmu, ale jeho dělovku příklepem zablokoval obránce pádem do střely.

16:09

Tichonov získal puk v obranném pásmu a odrazem o mantinel jej vyhodil do pásma středního.

15:29

Červený se hnal vpřed proti přesile obránců, nicméně zadáci Severstalu si jeho průnik pohlídali a vybojovali puk pro sebe.

15:06

Jere Karjalainen dostal prostor na levém kruhu, brzdou se dostal na střed, ale zápěstím trefil brusle prvního obránce.

14:15

Střely na branku: 9 – 5

13:51

Dinamo se dostalo ke kotouči v obranném pásmu a uklidňuje rozehrávku. Oba trenéři posílají na led čerstvé síly.

13:20

Hosté po úvodním zásahu Dinama okamžitě zvýšili aktivitu a tlačí se do útoku se snahou o odpověď.

12:54

12:54 Lukáš RADIL - 1:0

12:54

Riga právě vstřelila branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Lotyšský celek dokázal udeřit ve chvíli, kdy hostující Čerepovec stupňoval svůj tlak. Karjalainen našel rozjetého LUKÁŠE RADILA, který puk procedil do branky! Asistence: Jere Karjalainen, Jordon Southorn.

12:44

Hudáček si povyjel proti zakončení z levé strany a bez větších problémů schoval puk v lapačce. Vhazovat se bude po levici slovenského brankáře.

12:06

Hosté jsou v této fázi utkání o něco aktivnější, ale jejich tlaku zatím schází četnější zakončení. Domácí defenziva se skvěle pohybuje.

11:26

Zakázané uvolnění na straně domácího celku. Vhazování se přestěhuje zpátky před Hudáčkovu klec.

10:54

Geraskin střílel zápěstím od modré čáry, nicméně jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.

10:15

Ve středním pásmu se Tiivola tvrdě srazil s Abrosimovem. O něco hůře odjíždí ze souboje domácí centr.

09:15

Southorn si sjel na přihrávku do středního pásma a hledal Poiriera. Druhý jmenovaný si ale kotouč nedokázal zpracovat.

08:46

Domácí jsou zatím o něco důraznější a získávají odražené kotouče. V úvodu dnešního souboje ale sledujeme minimum zakončení.

08:16

Hostující brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.

07:24

Rooba nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže v postupu vpřed neprokračoval a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil na střídačku.

07:00

Hostující Geraskin táhl útok Čerepovce po pravé straně, ale spoluhráč Abrosimov nezůstal trpělivý a projel spoluhráči do ofsajdu.

06:30

Hostující brankář si dal pozor na střelu z pravé strany a ramenem vyrazil kotouč do ochranné sítě. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

06:15

Radil projel po levém křídle do rohu útočného pásma, kde si jej vzal do parády hostující obránce, který jej přišpendlil k mantinelu.

05:29

Sotnieks podpořil ofenzivu Dinama a dostal se do zakončení. jeho ránu Podjapolskij viděl a ukryl puk do lapačky.

05:06

Hraje se delší dobu bez přerušení. Hosté nyní uklidňují hru za vlastní brankou a číhají na střídání.

04:15

Hraje se v hodně vysokém tempu. Domácí křídelník Karjalainen zavezl puk do útočného pásma, ale přihrávkou mezi kruhy neoslovil spoluhráče.

03:47

Morozov si sjel na přihrávku na pravý kruh, odkud bez přípravy střílel příklepem, ale trefil beton domácího brankáře.

03:14

Severstal se z tlaku soupeře vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes celé kluziště na zakázané uvolnění. Vhazuje se před brankou Čerepovce.

02:29

Dinamo vstoupilo do utkání hodně aktivně, ale zatím střely domácího celku lítají mimo tři tyče hostující klece.

02:03

Domácí se dostali do přečíslení, ale slibnou možnost zahodili příliš prudkou přihrávkou mezi kruhy.

01:15

Poprvé v utkání se do útoku dostal také Severstal, jenže hosté o kotouč přišli v rohu ledové plochy.

00:26

Kristaps Zile zavezl puk do útočného pásma a zakončil příklepem. Hostující brankář jeho ránu dobře viděl a vyrazil puk k mantinelu.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Dinamo se ihned vydalo do útoku, ale nahození do rohu kluziště bylo nepřesné.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Ještě před úvodním vhazováním zazní hymny obou zemí.
Úvodní sestavy:

Dinamo Riga: J. Hudáček (Vitols) – Ališauskas, Sotnieks, Scarlett, Zile, Čukste, Southorn, Ozolš – Radil, Červený, J. Karjalainen – Shinkaruk, Lorito, L. Darzinš – Meija, Tiivola, E. Poirier – Buncis, Berzinš, Švanenbergs.

Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šatajlo) – Chochlov, Press, Rogov, N. Makejev, M. Tichonov, Čmychov, Karimov, Rykov – J. Morozov, A. Alexejev, Liška – D. Dumbadze, Kodola, Vovčenko – Geraskin, Abrosimov, Rooba – M. Kazakov, Kolmykov, Dmitrij Moisejev..
Dinamo Riga

Domácí Dinamo Riga je na tom mnohem hůře. Po třiceti dvou odehraných duelech má Dinamo na kontě pouze dvacet šest bodů a patří mu dvanáctá pozice Západní konference. S tímto ziskem je tak lotyšský celek na samotném chvostu konference. Na play-off ztrácí už dvanáct bodů. V posledním kole Dinamo padlo doma 2:3 s CSKA Moskva.
Severstal Čerepovec

Hostující Severstal Čerepovec v letošní sezóně odehrál třicet tři zápasů a získal v nich čtyřicet šest bodů. S tímto ziskem se Severstal drží na čtvrté pozici Západní konference za silným triem Jokerit, CSKA, Dynamo Moskva. Na kluzištích soupeřů navíc Čerepovec dokáže pravidelně bodovat. Severstal se chlubí skvělou defenzivou. Dosud inkasoval jen šedesát devět branek. V posledním kole navíc zvítězil 3:1 na ledě Petrohradu.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Riga a Severstalem Čerepovec.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

HC Dinamo Riga – Severstaľ Čerepovec

2:3

po s.n. (1:2) (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 13. Radil (J. Karjalainen, Southorn), 45. Radil (J. Karjalainen, Scarlett) – 22. Kodola (Chochlov), 28. Vovčenko (M. Tichonov, Geraskin), rozh. náj. Vovčenko

Samostatné nájazdy:
1. séria:
0:0   Rudolf Červený (RIG)
0:0   Igor Geraskin (CER)
2. séria:
0:0   Hunter Shinkaruk (RIG)
0:0   Vladislav Kodola (CER)
3. séria:
1:0   Lauris Dārziņš (RIG)
1:1   Jegor Morozov (CER)
4. séria:
1:1   Lukáš Radil (RIG)
1:2   Daniil Vovčenko (CER)
5. séria:
1:2   Matthew Lorito (RIG)

HC Dinamo Riga: J. Hudáček (Vitols) – Ališauskas, Sotnieks, Scarlett, Zile, Čukste, Southorn, Ozolš – Radil, Červený, J. Karjalainen – Shinkaruk, Lorito, Dārziņš – Meija, Tiivola, E. Poirier – Buncis, Berzinš, Švanenbergs.

Severstaľ Čerepovec: Poďjapolskij (Šatajlo) – Chochlov, Press, Rogov, N. Makejev, M. Tichonov, Čmychov, Karimov, Rykov – J. Morozov, A. Alexejev, Liška – D. Dumbadze, Kodola, Vovčenko – Geraskin, Abrosimov, Rooba – M. Kazakov, Kolmykov, Dmitrij Moisejev.

Priebeh zápasu
1. tretina
12:54 RIG 1:0 Radil (J. Karjalainen, Southorn)
Po 1. tretine
2. tretina
21:37 CER 1:1 Kodola (Chochlov)
26:12 RIG 2 Čukste, podrazenie
27:23 CER 1:2 Vovčenko (M. Tichonov, Geraskin)
38:06 CER 2 Čmychov, hrubosť
RIG 2 E. Poirier, hrubosť
Po 2.tretine
3. tretina
42:24 CER 2 príliš veľa hráčov na ľade
44:06 RIG 2:2 Radil (J. Karjalainen, Scarlett)
Po 3.tretine
Predĺženie
pred nájazdmi
Samostatné nájazdy
CER 2:3 Vovčenko (rozh. náj.)
po s.n.