Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Brentford FC

2:0

koniec (1:0)

02.12.2021, 20:30 • Tottenham Hotspur Stadium • 14. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.7 3.9 5.48

Aj keď dnešný zápas nemohol fanúšikov Premier League nadchnúť, tak Tottenham získal dôležité tri body a udržal si aj čisté konto. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (22:22:20)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Strely: 10 – 6
Strely na bránku: 6 – 2

90+1

Ivan Toney si naskočil na center pred bránku súpera. Zasiahol pred ním Hugo Lloris a anglický útočník navyše fauloval.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Oliver Skipp v strede ihriska nepresne prihrával, lopta skončila mimo ihriska. Brentford vhadzoval a pokúsi sa ešte vytvoriť si záverečný tlak.

88

Bryan Mbeumo bol na konci akcie hostí, strieľal z hranice pokutového územia. Cez dvoch obrancov ľavačkou nasmeroval loptu vysoko nad bránku.

87

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Son Heung-min, prichádza Steven Bergwijn.

84

Ivan Toney si veľmi dobre zbehol do pokutového územia, pri päťke chcel ešte prihrať pod seba. Loptu nasmeroval iba do Llorisa, ten dobre čítal hru.

83

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Emerson, prichádza Japhet Tanganga.

82

Center z rohu smeroval na zadnú žrď, Ethan Pinnock vrátil loptu do ohňa, kde pred žltými dresmi dominoval Hugo Lloris, boxoval do bezpečia.

81

Christian Nörgaard dostal prihrávku do pokutového územia a strieľal prudko z mierneho uhlu. Ben Davies tento pokus zrazil na roh.

80

Ivan Toney a Yoane Wissa sa snažili dostať sa k centrovanej lopte do pokutového územia, tá pre nich nebola presná a letela ďaleko od nich.

79

Emerson dobre pressoval na krídle, poslal loptu pred šestnástku, kde ale Son Heung-min nedokázal presne prihrať voľnému Höjbjergovi.

78

Ben Davies sa ocitol na ľavom krídle, loptu sa dal ďaleko od nohy. Ešte ho križoval aj Charlie Goode, čiže waleský obranca neuspel.

77

Momentálne tempo hry trochu upadlo, čomu pomohli aj striedania. Oba tímy sa však snažia hrať ďalej ofenzívne.

76

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Lucas Moura, prichádza Harry Winks.

74

Centrovaná lopta z rohového kopu spadla v šestnástke Spurs, podrážala sa a hlavne Pontus Jansson sa ju aktívne snažil zakončiť, čo sa nepodarilo.

73

Rohy: 10 – 2

72

Mathias Jensen chcel nachytať Huga Llorisa, keď centrovanou loptou namieril pod brvno na bližšej žrdi. Francúzsky gólman si dal pozor.

71

Emerson vyslal zaujímavú kolmicu za obranu, pred šestnástkou sa k lopte nedostal Son Heung-min. Telom ho odtlačil Charlie Goode.

70

Striedanie v tíme Brentford FC: z ihriska odchádza Sergi Canós, prichádza Yoane Wissa.
Striedanie v tíme Brentford FC: z ihriska odchádza Vitaly Janelt, prichádza Mathias Jensen.

68

Brentford bude striedať, podľa všetkého prídu do hry hneď dvaja hráči. Určite je už pripravený Yoane Wissa.

67

Na ihrisku je ošetrovaný Eric Dier. Po necelej minúte sa zodvihol a odíde za čiaru po svojich. Podľa všetkého bude môcť pokračovať v hre.

66

Tottenham Hotspur sa razom dostáva do pohodlnejšieho náskoku a Brentford už pomaly bude musieť vrhnúť takmer všetko do útoky. Ak chce dnes body, čo určite chce.

65

65. Son Heung-min (TOT) - 2:0

65

Tottenham dal gól!
Harry Kane v strede poľa založil kontru prihrávkou do otvoreného priestoru, kadiaľ loptu naviezol do otvorenej obrany Sergio Reguilón, prihral okolo brankára súpera a SON HEUNG-MIN nemohol pred prázdnou bránkou nedať.

64

Pontus Jansson faulovaný v strede ihriska, po zákroku na svoju osobu kríval. Bude v poriadku, bez ošetrenia pokračuje v hre.

63

Vitaly Janelt to v šestnástke spravil veľmi dobre, prihral pod seba a Ivan Toney prvýkrát na strane hostí zakončil na bránku. Mieril slabo do stredu, kde bol pripravený Hugo Lloris.

62

Hostia pokračujú s loptou na útočnej polovici ihriska, momentálne nemusel Hugo Lloris nejaký čas čelil zakončeniu.

60

Ubehla hodina zápasu. Tottenham naďalej vyhráva o jeden gól. Brentford je po zmene strán aktívnejším tímom.

58

Charlie Goode zase mal šancu vhadzovať dlhé lopty. Na prvýkrát to bolo odvrátené, vzápätí strieľal po spadnutí lopty z otočky nad Pontus Jansson.

57

Striedanie v tíme Brentford FC: z ihriska odchádza Frank Onyeka, prichádza Shandon Baptiste.

56

Charlie Goode dlhú loptu aj poslal, nebezpečne sa to odrazilo pred bránkou, avšak prišiel obranný odkop Sáncheza. Ten bol následne faulovaný.

55

Emerson zastavil center z ľavého krídla, Rico Henry ale získal aut a dlhú loptu sa znova pokúsi poslať Charlie Goode.

54

Sergio Reguilón prerušil prihrávku do pokutového územia Spurs, spoza chrbta mu už nabiehal Sergi Canós.

53

Pierre-Emile Höjbjerg bol na zadnej žrdi osamotený, dostal tam presnú prihrávku. Nakoniec z dosť veľkého uhlu zakončoval do bočnej siete.

52

Ivan Toney chcel potiahnuť rýchlu akciu svojho tímu, avšak dnes je zatiaľ dobre strážený. Aj teraz sa s ním výborne stiahol Ben Davies.

51

Po rozohrávke rohu na krátko prišiel od Sergia Reguilóna dobrý center do päťky, v skrumáži spadol bez faulu Álvaro Fernández, lopta sa odrazila od bránky a hlavičkoval ju do vinkla Ben Davies. Španielsky gólman sa stihol postaviť a zasiahnuť.

50

Rohy: 10 – 1

49

Harry Kane bol na konci rýchlej akcie Tottenhamu, v stopercentnej šanci zoči-voči gólmanovi ho vychytal Álvaro Fernández.

48

Charlie Goode chcel poslať dlhý aut do pokutového územia Tottenhamu, nevhodil ho ale správne, čiže dopredu sa mohol dostať Lucas Moura. Neprešiel okolo Rica Henryho.

47

Ani jeden tréner cez prestávku nestriedal, takže oba tímy nastupujú do druhého polčasu tak ako aj do úvodu tohto duelu.

46

Začal sa druhý polčas.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Nadstavujú sa 2 minúty.

45

Álvaro Fernández podbehol center z rohového kopu a Davinson Sánchez chcel nasmerovať hlavičku do odkrytej časti bránky. Vo vzduchu bol v ťažkom súboji s dvomi protihráčmi, preto nezakončil ideálne.

44

Sergi Canós sa dobre vrátil, pretože rýchly Sergio Reguilón si to už hádzal zľava do pokutového územia. Nakoniec prichádza ďalší roh pre Spurs.

43

Dlhý aut Brentfordu spadol pred päťkou. Christian Nörgaard nezakončil, ale aj keď mu lopta ušla, poslal ju pred bránku. Defenzíva Tottenhamu to napriek závaru zvládla ubrániť.

42

Ivan Toney sa vrátil na vlastnú polovicu ihriska pomôcť defenzíve. Vyhral kľúčový súboj a získal aut, ktorý obstará Charlie Goode.

41

Ben Davies sa ocitol na ľavej strane šestnástky, prihrával pred bránku. Hostia loptu odvrátili, Lucas Moura ju následne nepresne chcel vrátiť na Emersona.

40

Charlie Goode veľmi dobre prečítal prihrávku na hrot ofenzívy, kde sa ocitol nabiehajúci Son Heung-min. Obranca hostí okamžite odkopol loptu do bezpečia.

39

Rohy: 6 – 1

38

Španielsky gólman ostal otrasený a potreboval ošetrenie, avšak je v poriadku a môže pokračovať v stretnutí bez väčších problémov.

37

Center z rohového kopu prepadol na pravú stranu šestnástky, kde si pri päťke v značnom uhle pripravil strelu Pierre-Emile Höjbjerg. Gólman Álvaro Fernández proti nemu vybehol a zblízka dostal prudký pokus priamo do tváre.

36

Najaktívnejším hráčom zápasu je zatiaľ jednoznačne Son Heung-min. Potiahol loptu pred šestnástku, dobre strieľal k žrdi. Álvaro Fernández vytiahol výborný zákrok pravou rukou.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky ešte nejaký gólový moment?

34

Son Heung-min centrom do šestnástky nenašiel spoluhráčov. Ethan Pinnock sklepol loptu pre svojho brankára, Álvaro Fernández mohol hrať rukami.

31

Oliver Skipp poslal kolmicu pomedzi obrancov, Emerson sa k nej v šestnástke nedostal. Dobre ho telom odtlačil Ethan Pinnock a všetko riešil aj Álvaro Fernández.

30

Polhodina zápasu je za nami. Videli sme jeden gól, ale zatiaľ to nie je nejako kvalitný zápas, skôr zaostávajúci za očakávaniami. Ticho je aj na tribúnach.

29

Pierre-Emile Höjbjerg získal loptu, dopredu po krídle prešiel Sergio Reguilón. Jeho center sa neujal, následne to ešte skúšal Harry Kane. Prihral iba pod seba a vzápätí center smerujúci do päťky zakončili domáci nepresne.

28

Lucas Moura odvrátil center z prvej žrde, vzápätí ešte z diaľky strieľal Bryan Mbeumo a bránku Llorisa minul svojim krásnym volejom ľavačkou iba o niekoľko centimetrov.

27

Brentford vybojoval svoj premiérový rohový kop v stretnutí a pokúsi prvýkrát aj ohroziť bránku Huga Llorisa.

26

Davinson Sánchez sa dostal vyššie zo svojej pozície, na útočnej polovici ihriska fauloval Vitalyho Janelta.

25

Rico Henry na krídle neuspel, skončil na trávniku, kde mu jemne pomohol Emerson. Faul brazílskeho obrancu sa nepískal, hra plynie ďalej.

24

Držanie lopty: 57% – 43%

23

Kolumbijský stopér je v poriadku, a tak sa vráti späť na hraciu plochu. Tréner Antonio Conte nebude nútený vymeniť svojho hráča.

22

Davinson Sánchez ostal ležať na hracej ploche a bude potrebovať ošetrenie. Uvidíme, či dohrá toto stretnutie.

21

Son Heung-min vyslal z priameho kopu dobrý center, nabiehali naň pri malom vápne dvaja jeho spoluhráči. Ani jeden loptu netrafil, a tak si ju stiahol Álvaro Fernández.

20

Charlie Goode fauloval Sona vedľa svojho pokutového územia, Tottenham získal priamy kop vhodný na center.

19

Christian Nörgaard na útočnej polovici ihriska fauloval, odniesol si to jeho krajan Pierre-Emile Höjbjerg. Kontra Spurs po pravom krídle nevyšla.

18

Son Heung-min prešiel dopredu po ľavom krídle, pokračovať k šestnástke nemohol, nakoľko sa s loptou ocitol mimo hracej plochy.

17

Tottenham Hotspur sa usadil na útočnej polovici hracej plochy, snaží sa znova niečo zaujímavé vymyslieť. Brentford je dobre sformovaný vzadu.

16

Brentford sa snažil postupne rozohrávať zo zadných radov, prerušil to pressingom Son Heung-min. Nasleduje však aut, ktorý obstará Charlie Goode.

15

Sergi Canós tentoraz v ofenzívnej aktivite, centroval do pokutového územia veľmi nepresne. Hugo Lloris môže rozohrávať od vlastnej bránky.

14

Brentford získal priamy kop vhodný na center. Lopta smerovala do šestnástky, ofenzívnym faulom si pomohol jeden z hostí, čím akcia skončila bez úspechu.

13

13. Sergi Canós (TOT) - 1:0

13

Tottenham dal gól!
Spurs znova rozohrali roh na krátko, vzápätí už prišiel dobrý center. Son Heung-min poslal pas na päťku, kde sa tlačil Ben Davies, lenže v snahe odhlavičkovať loptu preč ju Pontus Jansson nasmeroval nešťastne do hlavy SERGIHO CANÓSA a od neho sa odrazila do siete. Poriadne nešťastný vlastný gól Brentfordu.

12

Sergio Reguilón si nabehol na kolmicu do pokutového územia, takisto mohol ísť do zaujímavej možnosti. Sklzom pred ním zasiahol Sergi Canós.

11

Ivan Toney a Bryan Mbeumo si nerozumeli v rýchlej akcii po ľavom krídle, pokus o prihrávku pred bránku Llorisa presný nebol.

10

Harry Kane dostal prihrávku do šestnástky, išiel ešte do jednej kľučky a po nej by bol sám pred bránkou. Skvele jeho úmysel prečítal Charlie Goode.

8

Tottenham sa snaží byť aktívnym tímom, dostal sa už aj do šance. Je to ale vcelku nezáživný úvod v celkom skleslej atmosfére.

7

Son Heung-min rozohral roh na krátko, avšak Lucas Moura sa nepresadil cez pripraveného Mbeuma.

6

Harry Kane prihral vedľa malého vápna, Lucas Moura strieľal z dobrej pozície pod brvno. Álvaro Fernández vytiahol prvý dôležitý zákrok.

5

Ani tentoraz sa Bryan Mbeumo neprepracoval k lopte, tentoraz proti nemu v pokutovom území dobre zapracoval Hugo Lloris.

4

Brentford chcel ísť po ďalšom zvládnutom rohovom kope súpera do protiútoku, Bryan Mbeumo sa nedostal k prihrávke na krídlo pred Skippom.

3

Son Heung-min zľava centroval po rozohrávke rohu na krátko, Ivan Toney odpratal loptu na opätovný roh.

2

Sergio Reguilón centroval zľava do pokutového územia, Lucas Moura získal cez obrancov hostí rohový kop pre Spurs.

1

Domáci Tottenham bude chcieť využiť domáce prostredie na tri body, nastupuje v bielych dresoch. Nováčik z Brentfordu má žlté prevedenie.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodní sestavy:

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – D. Sánchez, Dier, B. Davies – Emerson, P.-E. Höjbjerg, Skipp, Reguilón – Lucas Moura, Son Hung-min – Kane.
Náhradníci: Gollini – Alli, Bergwijn, Doherty, B. Gil, Ndombèlé, R. Sessegnon, Tanganga, Winks.
Trenér: Antonio Conte

Brentford FC: Fernández – Goode, P. Jansson (C), Pinnock – Canós, Onyeka, Nörgaard, Janelt, Henry – Toney, Mbeumo.
Náhradníci: Cox – Baptiste, Forss, Ghoddos, M. Jensen, Maghoma, Rasmussen, Stevens, Wissa.
Trenér: Thomas Frank

Rozhodčí: Moss – Perry, Wood – Scott VAR: Bankes, Mainwaring.


7. P, 12 Z, 6 – 1 – 5, Skóre: 11:17, 19 b.
--------------------------------------------------------------------
Tottenham Hotspur     (Londýn)

Spurs by se rádi vložili do boje o TOP4 a tím pádem o místo v Lize mistrů, jenže forma slavného klubu není dobrá ani po příchodu Antonia Conteho. Ano, měl prozatím málo času na práci s týmem, ale Tottenham si uřízl minulý týden obrovskou ostudu v rámci Konferenční ligy, v níž nestačil na slovinský celek Mura. Víkendový zápas na trávníku Burnley byl odložen. Spurs tak pod Contem vyhráli jediný zápas a to ve 12. kole doma proti Leedsu.


12. P, 13 Z, 4 – 4 – 5, Skóre: 17:17, 16 b.
--------------------------------------------------------------------
Brentford FC     (Londýn)

Nováček, který čekal na šanci v nejvyšší anglické soutěži téměř 75 let vlétl do Premier League jako uragán a v prvních kolech dokázal trápit každého soupeře a často i vyhrávat. Od poloviny října forma The Bees trochu opadla, protože prohráli čtyři zápasy z celkových sedmi. Na druhou stranu Brentford se úspěšně vyhýbá jakémukoliv přiblížení se sestupové zóně, na kterou má před 14. kolem náskok sedmi bodů. Londýnský celek se vrátil na vítěznou vlnu během posledního víkendu, když doma porazil Everton 1:0.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Tottenham Hotspur – Brentford FC

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 13. Canós (vla.), 65. Son Heung-min

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – D. Sánchez, Dier, B. Davies – Emerson (83. Tanganga), P.-E. Höjbjerg, Skipp, Reguilón – Lucas Moura (76. Winks), Son Heung-min (87. Bergwijn) – Kane.
Náhradníci: Gollini – Alli, Bergwijn, Doherty, B. Gil, Ndombèlé, R. Sessegnon, Tanganga, Winks.

Tréner: Antonio Conte

Brentford FC: Fernández – Goode, P. Jansson (C), Pinnock – Canós (70. Wissa), Onyeka (57. Baptiste), Nörgaard, Janelt (70. M. Jensen), Henry – Toney, Mbeumo.
Náhradníci: Cox – Baptiste, Forss, Ghoddos, M. Jensen, Maghoma, Rasmussen, Stevens, Wissa.

Tréner: Thomas Frank

Rozhodca: Moss – Perry, Wood – Scott VAR: Bankes, Mainwaring