Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

1. FSV Mainz 05 – Hertha BSC

4:0

koniec (2:0)

14.12.2021, 20:30 • MEWA ARENA, Mohuč • 16. kolo • Michal Břuchanský cz

Tipsport: 2.03 3.45 4.11

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:28:18)
Statistiky
Střely na branku: 11 – 1
Střely mimo: 9 – 6
Držení míče: 64 % – 36 %
Rohové kopy: 4 – 2
Ofsajdy: 0 – 2
Fauly: 10 – 14
Žluté karty: 0 – 2.
Minimálně do zítřka se Mohuč posunula před Union Berlín na pohárové šesté místo. Hertha se naopak bude strachovat o čtrnáctou příčku.
Harm Osmers neprodlužoval trápení Herthy a ukončil zápas hned po vypršení devadesáté minuty. Mohuč slaví asi nejjednodušší vítězství v sezóně. Čelila odevzdanému a neškodnému soupeři, který poprvé kapituloval v 19. minutě od I Če-songa. Brzy střídající Selke hlavou nevyrovnal a naopak se musel smířit s druhým inkasovaným gólem z tečované střely Hacka. Definitivní zlom přišel krátce po změně stran. Widmer zvýšil na 3:0 a od té doby už si Mohuč dělala, co se jí zachtělo. Z mnoha šancí nakonec dala už jenom jeden gól v podání střídajícího Boëtiuse.

90

Konec zápasu.

90

Jestli bude někdo z domácího týmu trochu smutný, tak to bude Kevin Stöger. Podruhé během pár minut se krásně opřel do střely z prvního doteku a orazítkoval břevno!

90

Marcus Ingvartsen se stal obětí faulu v křídelní lokalitě. Těsně před vypršením normální hrací doby se chystá Nebelova standardka.

89

I za rozhodnutého stavu Mohuč nenechává nic náhodě. Vysoko zapresovala těžkopádnou rozehrávku Berlíňanů a chystá další útočnou akci.

87

Po dvou neúspěšných centrech před Schwolowa si míč vzal Maolida. Prošel s ním dobrých šedesát metrů, aby ho nepovedenou střelou poslal úplně mimo prostor Zentnerovy brány.

86

Paul Nebel udržel míč ve hřišti. Brosinski mohl zprava centrovat, jenže Jean-Paul Boëtius hlavičkoval vedle brány.

85

Robin Zentner měl vydlážděnou cestu k příchozímu centru. Takto snadné stažení balonu si musel užít plnými doušky.

84

Po dlouhé době se Hertha ukázala na polovině soupeře. Díky faulu bude mít k dispozici standardku v podobě centru zprava.

83

Mohuč nebere ohled na hostující odevzdanost a s obměněnou jedenáctkou se snaží udělat přítomným fanouškům ještě více radosti.

81

Jen pár vteřin po rozehrání ze středového kruhu získala Mohuč roh. Jean-Paul Boëtius ho kopl netradičně před vápno, kde se do voleje krásně trefil Stöger, ovšem Schwolow razantní projektil vyrazil.

79

Mohuč právě vstřelila branku!
Rozdíl mezi oběma soupeři je zase o kousek větší! Z gólu na 4:0 se raduje JEAN-PAUL BOËTIUS, jenž vybojoval balon v souboji s Boatengem. Pak si ho vyměnil s Nebelem a ze sedmnácti metrů prostřelil Schwolowa, jenž stačil balon jen lehce ztečovat ke své levé tyčce.

78

Boëtiusův nadýchaný centr Schwolow ve změti těl vyrazil. Srazil se přitom s dvěma soupeři najednou. Nejhůře to odnesl otřesený Selke.

77

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Leonardo Barreiro, přichází Kevin Stöger.

76

Boateng šel až moc tvrdě do těla Antonu Stachovi. Před standardní situací se bude opět střídat na straně Mohuče.

1. FSV Mainz 05 – Hertha BSC

4:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 19. I Če-song (Widmer), 41. Hack (Stach), 49. Widmer (Martín), 79. Boëtius (Nebel)

Karty:   36. Serdar (HER), 59. Stark (HER)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 9:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:14.

1. FSV Mainz 05: Zentner – Bell, Hack, Niakhaté (C) – Widmer (75. Brosinski), I Če-song (63. Boëtius), Stach, Barreiro (77. Stöger), Martín – Burkardt (75. Nebel), Onisiwo (62. Ingvartsen).
Náhradníci: Dahmen – Boëtius, Brosinski, Ingvartsen, Nebel, Nemeth, Papela, Stöger, Tauer.

Tréner: Bo Svensson

Hertha BSC: Schwolow – Zeefuik (46. Richter), Boyata (C), Stark, Plattenhardt – Tousart (46. K-P. Boateng), Darida, Ascacibar, Serdar (56. Maolida) – Belfodil (69. K. Piątek), Jovetić (31. Selke).
Náhradníci: Christensen – K-P. Boateng, Ekkelenkamp, Maolida, Mittelstädt, K. Piątek, Richter, Selke, Torunarigha.

Tréner: Tayfun Korkut

Rozhodca: Osmers – Kempter, Siewer

Diváci: 10 000