Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Sevilla – Atlético Madrid

2:1

koniec (1:1)

18.12.2021, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 18. kolo • Michal Sadlek cz

88

Sevilla právě vstřelila branku!
Domácí se v úplném závěru dostávají znovu do vedení! Rakitićův centr z rohu usměrnil hlavičkou v pádu do břevna Oblakovy branky Delaney. Od něj se míč odrazil k levé tyči ke Koundému, jenž ho možná vysokou nohou srazil k LUCASOVI OCAMPOSOVI a ten ho z voleje poslal na branku. Brankář Atlética Oblak si na míč sice sáhl, svým zákrokem si ho ale už jen srazil k levé tyči své branky. Asistence: Jules Koundé.

33

Atlético právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Lemar nacentroval z rohového kopu do brankového území, kde nezachytil Delaney náběh FELIPEHO a ten prudkou hlavičkou k zemi poslal míč mimo dosah domácího brankáře Bunúa. Asistence: Thomas Lemar.

7

Sevilla právě vstřelila branku!
Domácí krásnou brankou otevírají skóre! IVAN RAKITIĆ dostal míč od Rekika ve vzdálenosti zhruba 25 metrů od domácí branky a jelikož měl hromadu času a prostoru, tak si svou střelu připravil skutečně důkladně a krásnou ránou vymetl pravý horní roh Oblakovy branky. Asistence: Karim Rekik.

FC Sevilla – Atlético Madrid

2:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 7. Rakitić (Rekik), 88. Ocampos (Koundé) – 33. Felipe (Lemar)

Karty:   66. Rekik (SEV), 68. A. Gómez (SEV), 70. G. Montiel (SEV) – 90+6. Cunha (ATM)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:14.

FC Sevilla: Bunú – Rekik, Diego Carlos, Koundé, G. Montiel (29. Gudelj) – Rakitić (C), Delaney, Jordán (54. Acuňa, 85. Augustinsson) – A. Gómez (84. Munir), Romero (54. Mir), Ocampos.
Náhradníci: Dmitrović, Díaz – Augustinsson, Gudelj, Munir, Mir, Óscar Rodríguez, Acuňa, Idrissi, Cruz, Juanlu, Quintana.

Tréner: Julen Lopetegui

Atlético Madrid: Oblak – Felipe, Kondogbia, Hermoso – Koke (C) – Trippier, M. Llorente (40. de Paul), Lemar, Carrasco – Á. Correa (46. Félix), L. Suárez (57. Cunha).
Náhradníci: Lecomte – de Paul, Félix, Lodi, H. Herrera, Cunha, Serrano, Martín, Camara.

Tréner: Diego Simeone

Rozhodca: Bengoetxea – Fernández, Vega

Diváci: 33 241