Menu

Futbal

Tipsport liga

FK Mladá Boleslav – FK Teplice

4:1

koniec (0:1)

12.01.2022, 10:30 • UMT U Stadionu, Mladá Boleslav • Skupina B • Petr Šatalík cz

Tipsport: 1.44 4.19 5.65

89

89. EWERTON - 4:1

89

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Ještě jedna branka v síti Teplic! Po prudké přihrávce Juráska z levé strany stihl před Maškem na poslední chvíli zasáhnout Hasil, jenž vrátil míč na velké vápno. Tam si však seběhl EWERTON, který se tvrdou přízemní bombou k bližší tyči znovu prosadil a zvyšuje již na 4:1!

88

Prudký střílený pas šel nyní na malé vápno Teplic, kde se ve skluzu snažil míč do sítě uklidit Mašek, kterému chybělo jen pár centimetrů k tomu, aby balon zasáhla uklidil jej tak do brány soupeře!

80

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ladra, přichází Kaulfus.

76

Skláři se nyní rychlou akcí dostali až k šanci na pravé straně, do dvojnásobného zakončení se probil Ledecký, jehož první ránu vyrazil Šerák parádním zákrokem do tyče a dorážku už ukryl ve své náruči.

67

67. EWERTON - 3:1

67

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Boleslav zvyšuje na 3:1! Standardní situaci rozehráli Středočeši do levého křídla, odkud se EWERTON pokusil nacentrovat. Povedlo se mu to tak dokonale, že svým pasem přeloboval brankáře Muchu a míč spadl u zadní tyče do sítě, takže svěřenci Karla Jarolíma zdvojnásobují své vedení!

64

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Dancák, přichází Matějovský.

59

59. HLAVATÝ - 2:1

59

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Boleslav otáčí vývoj utkání! Na ose hřiště rozdal Ladra míč trochu doleva, následně se ve vápně Teplic dostal ke střele MICHAL HLAVATÝ, jenž přízemním projektilem překonal Muchu na přední tyči. Boleslav vede 2:1! Asistence: Ladra.

58

Tohle by mělo být za červenou kartu, tady je to ale v přátelském utkání za žlutou, Hasil v jasné brankové příležitosti zastavil pronikajícího hráče Boleslavi a zmařil tak tutovku.

56

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Kučera, přichází Hasil.

55

55. PECH - 1:1

55

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Máme srovnáno! Centr z levého křídla poslal Ladra, v šestnáctce soupeře si míč trochu na pravé straně zpracoval DAVID PECH, jenž ho tvrdou přízemní ranou poslal nechytatelně na zadní tyč, Mucha se natahoval marně. Skóre je tak 1:1! Asistence: Ladra.

46

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Fila, přichází Ewerton.

46

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Smrž, přichází Pech.

32

Boleslav startovala na pravé straně další akci, ale s míčem se ocitla jen do zámezí, přesto se následně dostala do obrovské šance, když si na pravé straně dobře narazil Mužík s Filou. První jmenovaný následně pálil již v šestnáctce soupeře tvrdě po zemi k přední tyči. Mucha však předvedl skvělý zákrok a balon chytá!

26

Na druhé straně ihned zahrozili hráči Boleslavi, jenže střela Mužíka pět metrů před vápnem soupeře šla po zemi k pravé tyči a Mucha neměl problém ji chytit.

25

25. TRUBAČ - 0:1

25

Teplice právě vstřelily branku!
Teplice otevírají skóre utkání! Do vápna Boleslavi přišel centr z levé strany, DANIEL TRUBAČ nejprve hlavičkou vyzval k narážečce Žáka, jenž mu míč rovněž hlavou vrátil. Záložník Teplic si pak parádně zpracoval míč na prsa a tvrdou pumelicí z hranice velkého vápna jej poslal nechytatelně do pravého horního rohu brány domácích. 1:0 pro Skláře! Asistence: Filip Žák.

21

Bulmaga nyní šikovně procpal od pravé lajny míč trochu víc na osu hřiště, kde asi pět metrů před vápnem pálil z pravé strany Trubač. Přední tyč svatyně protivníka o pár čísel minul.

17

Nakonec to asi pět metrů před vápnem na ose hřiště zkusil Dancák a jeho pokus nebyl špatný, pravý horní roh brány, do kterého mířil, však míč o metr minul.

15

Skláři se drží na míči ve středu hřiště, centr na pravou stranu do bře zalepil Hyčka a po pěkné akci pálil z levé strany v šestnáctce Boleslavi Žák, Šeráka ale na přední tyči nenachytal.

6

Moulis se nyní po vysokém balonu už už dostával za obranu Boleslavi, která před ním na poslední chvíli odkopla balon do bezpečí. Jinak by šel sám na branku Středočechů.

FK Mladá Boleslav – FK Teplice

4:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 55. Pech, 59. Hlavatý, 67. Ewerton, 89. Ewerton – 25. Trubač

Karty:   58. Hasil (TEP)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:1.

FK Mladá Boleslav: Šerák – Jurásek, Presiler, Smrž (46. Pech), Douděra – Mašek, Dancák (64. Matějovský) – Mužík, Hlavatý, Ladra (80. Kaulfus) – Fila (46. Ewerton).
Náhradníci: Mikulec – Dufek, Bejbl, Matějovský, Ewerton, Škoda, Langhamer, Pech, Kaulfus.

Tréner: Karel Jarolím.

FK Teplice: Mucha – Vondrášek, Kučera (56. Hasil), Knapík – Jukl, Mareček – Moulis, Bulmaga, Hyčka – Trubač – Žák.
Náhradníci: Hasil.

Tréner: Jiří Jarošík.

Rozhodca: T. Klíma