Menu

Ďalšie

Biatlon

SP - Individuálne preteky žien, 15 km, Anterselva

J. BRAISAZOVÁ-BOUCHETOVÁ(FRA)

koniec udalosti

21.01.2022, 14:15 • Südtirol Arena • Filip Kosnáč

cieľ

O všetkom podstatnom je však už rozhodnuté a francúzske biatlonistky sa môžu tešiť z double, keďže víťazstvo berie Justine Braisazová-Bouchetová a na striebornej priečke je Julia Simonová! Z tretieho miesta sa môže tešiť švédska reprezentantka Mona Brorssonová.

cieľ

Aj keď Henrieta Horvátová zastrieľala lepšie ako Ivona Fialková, tak v konečnom poradí skončí až za ňou, keďže nebola dostatočne rýchla na trati a je z toho umiestnenie až v siedmej desiatke.

4 str.

Česká biatlonistka Tereza Voborniková mohla byť dnes veľkým prekvapením, ak by zostrelila všetkých dvadsať terčov ako jediná. Lenže na poslednej položke netrafila až dvakrát a tým aj zahodila šancu na umiestnenie v najlepšej desiatke.

4 str.

Paulína Fialková v druhej polovici pretekov jednoznačne zlepšila svoju streľbu, takže ďalšiu chybu už nepridala a celkovo s tromi trestnými minútami stále môže vylepšiť svoje celkové umiestnenie, ale potrebuje pridať ešte dobrý bežecký finiš.

cieľ

Justine Braisazová-Bouchetová už finišovala s jednou chybou a časom 42:20:6, takže stále to vyzerá na jej dnešný triumf vo vytrvalostných individuálnych pretekoch v Anterselve!

3 str.

Paulína Fialková strieľa takmer identicky ako jej sestra Ivona, keďže po troch položkách má na konte tri trestné minúty, ale ešte stále môže zlepšiť svoje umiestnenie. Henrieta Horvátová zvládla druhú streľbu bez chyby, ale práve preto ju môžu mrzieť dva nepresné výstrely z prvej položky.

cieľ

Davidová je v cieli na priebežnom veľmi dobrom štvrtom mieste, ale určite ju budú mrzieť dve chyby na poslednej položke. V cieli registrujeme aj Ivonu Fialkovú, ktorá však s dnešným výsledkom spokojná určite nebude.

4 str.

To čo sa nepodarilo Davidovej však zvládla Braisazová-Bouchetová, takže po poslednej položke má na konte iba jednu trestnú minúta a náskok približne minútu na Simonovú!

4 str.

Markéta Davidová sa tiež odpísala z boja o víťazstvo, keďže na poslednej položke pridala až dve chyby a s týmto časom nemôže útočiť na Simonovú.

4 str.

Ivona Fialková pridala na poslednej položke ďalšie dve chyby, takže celkovo až päť trestných minút znamená určite sklamanie. Wiererová tiež pridala celkovo tretiu chybu a na pódium môže zabudnúť.

1 str.

Paulína Fialková na prvej streleckej položke minula prvý a posledný terč, takže dve trestné minúty nie sú zrovna pozitívnou správou do ďalšieho priebehu.

3 str.

Wiererová nečakane zlyhala na tretej streleckej položke, keďže až dvakrát netrafila a pravdepodobne stratila šancu nielen zabojovať o víťazstvo, ale aj o pódium.

3 str.

Konečne dobrá správa aj pre slovenských fanúšikov, keďže Ivona Fialková na tretí pokus zastrieľala čisto a môže sa posunúť v poradí vyššie.

2 str.

Wiererová nechce sklamať talianskych fanúšikov, ktorí síce nemôžu byť prítomní na tribúnach, ale určite ju povzbudzujú doma pred obrazovkou. Domáca favoritka ide po druhej stopercentnej streľbe do čela pred Simonovú!

2 str.

Ivona Fialková si pripísala jednu chybu v streľbe v stoji, takže celkovo už má na svojom konte až tri trestné minúty a v poradí si zrejme nepolepší.

1 str.

Ďalšia dobrá správa pre českých fanúšikov, keďže Markéta Davidová napodobnila Jislovú a úvodnú položku zvládla bez chyby.

2 str.

Lenže Simonová zastrieľala aj v stoji mimoriadne suverénne a ide na vedúcu pozíciu! Innerhoferová až s dvomi chybami, takže rakúskej biatlonistke sa začínajú najlepšie priečky vzďaľovať.

1 str.

Žiaľ až dve trestné minúty pre Ivonu Fialkovú, ktorá netrafila až dvakrát na prvej streleckej položke v ľahu, a tak sa prepadla poradím nižšie. Stále však bola presnejšia ako Lisa Vittozziová, ktorá netrafila až štyri terče a dnešné preteky sa pre ňu prakticky predčasne skončili.

SP - Individuálne preteky žien, 15 km, Anterselva

J. BRAISAZOVÁ-BOUCHETOVÁ(FRA)

koniec udalosti

Späť na online