Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Elche CF

2:2

koniec (0:1)

23.01.2022, 16:15 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • 22. kolo • Adam Sedlák cz

: 1.53 9.0 18.6

90+5

Pere Milla se s míčem dostal na útočnou polovinu, kde Davidu Alabovi trochu ruply nervy, za což je potrestán zcela oprávněně žlutou kartou. To z dnešního utkání již pravděpodobně bude vše.

90+2

Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí přeci jen ve druhé nastavené minutě srovnávají skóre utkání! Po centru od Viníciuse Júniora totiž vyskočil ÉDER MILITAO ze všech hráčů a nejvýše a následně tedy poslal míč bezpečně za do sítě hostí 2-2!

88

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Josan.

87

Éder Militao se pokusil posléze o další hlavičkové zakončení, kterým dle mého názoru trefil ruku Gonzala Verdúa. Hlavní arbitr ale nepochopitelně signalizuje, že tentokrát se o pokutový kop jednat nebude!

82

Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí svou druhou penaltu proměňují! Luka Modrić si vzal všechnu odpovědnost na sebe a míč následně poslal bezpečně k tyči 1-2! Pravděpodobně se tedy ještě bude jednat o drama!

81

K hlavičce se tentokrát probojoval David Alaba, který napálil Pereho Millu pravděpodobně do ruky! Hlavní arbitr si jde vše zkontrolovat na video, ale je více než pravděpobně, že uvidíme pokutový kop čísl dva pro domácí!

80

Domácí se opět mohli bezpečně vstřelit branku, což se jim ale nepovede. Po centru od Luka Modriće se dostal k hlavičce Casemiro, který ale napálil pouze horní tyč branky hostí. Hold když Edgar Badía nemůže, tak mu břevno pomůže.

79

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Isco.

76

Elche právě vstřelilo branku!
Dámy a pánové, hosté navyšují necelých patnáct minut před koncem své vedení! Opravdu neuvěřitelná situace vznikla chybou v rozehrávce, kterou po nahrávce od Lucase Boyého potrestal PERE MILLA svým přesným zakončením na vzdálenější tyč 0-2!

72

Vinícius Júnior na druhé straně předvedl opravdu nepovedený skluz, kterým poslal k zemi Raúla Gutiho. Mimo žluto kartu budou hráči Elche zahrávat zajímavý volný kop.

71

Vinícius Júnior neproměnil obrovskou příležitost! Po pěkném uvolnění již byl na hranici malého vápna, ovšem nepochopitelně minul branku hostí. Ti teď tedy měli opravdu neuvěřitelné štěstí.

64

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Rodrygo.

58

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Luka Jović.

55

Fidel na druhé straně též předvedl naprosto jasný zákrok za hranicí pravidel, když a dres potáhl Edena Hazard. Střídající hráč tak bude dohrávat za nezabezpečených podmínek.

54

Éder Militao se ve středu hrací plochy dopustil naprosto zbytečného zákroku, za který je po zásluze trestán karetně. Následuje volný kop pro hosty.

52

Hlavní arbitr si ještě šel vše ověřit k videu a nakonec dospěl k názoru, že o penaltu se jednat nebude! Eden Hazard si totiž sám pomohl menším faulem!

51

Eden Hazard se prosadil do pokutového území velmi rychle a následně byl zfaulován Diegem Gonzálezem, jenž prokázal menší nezkušenost v těchto situacích. Následuje druhý pokutový kop v dnešním utkání!

45+4

Toni Kroos se činil skvostnou ranou, která zaplavala na horní tyč. Zde byl ale připravený brankář Edgar Badía, jenž se též prezentoval fantastickým zákrokem, čímž opět podržel svůj celek.

45

Ferland Mendy se ještě s koncem poločasu dostal do skvělé příležitosti, ovšem tváři tvář brankáři Edgaru Badíovi naprosto selhal, protože míč poslal úplně mimo svatyni Elche, čímž promrhal obrovskou šancí!

42

Elche právě vstřelilo branku!
To, co by čekal málokdo, se stává skutečností! Po rychlém výpadu hostí se k centru dostal Fidel, jenž přesně našel hlavu LUCASE BOYÉHO, který míč bezpečně poslal za záda brankáře z Belgie 0-1!

33

Karim Benzema při svém pokutovém kopu naprosto zazmatkoval, jelikož míč poslal až do hlediště Santiaga Bernabeua! I přesto, že brankář Edgar Badía netrefil stranu, tak se může radovat!

32

Vinícius Júnior předvedl neuvěřitelný driblink, kterým se propracoval až do pokutového území, kde ho jednoznačně fauloval Helibelton Palacios. Následovat tedy bude pokutový kop pro Bílý Balet!

31

Casemiro si po pěkné kombinaci došel pro další zajímavou příležitost, ale ani on nebude úspěšným řešitelem kouzla branky hostí. Po propuštění od Edena Hazarda totiž tvrdou ranou napálil jen rukavic připraveného Edgara Badíi.

30

Karim Benzema se objevil po hraniční situaci ve výborné příležitosti, ovšem proměnit nedokázal. Po zpracování míče ze vzduchu se totiž dostal ke střele z hranice pokutového puntíku, ale trefil jen brankáře Edgara Badíu!

24

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Tete Morente, přichází Fidel.

12

Vinícius Júnior se po krásném uvolnění objevil ve fantastické šanci, ovšem z hranice malého vápna trefil jen rukavice brankáře Edgara Badíi, jenž si připsal velmi důležitý zákrok pro svůj celek.

Real Madrid – Elche CF

2:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 82. Modrić (pen.), 90+2. Militao (Vinícius Júnior) – 42. Boyé (Fidel), 76. Milla (Boyé)

Karty:   54. Militao (REA), 72. Vinícius Júnior (REA), 90+5. Alaba (REA) – 55. Fidel (ELC)

Nepremenená penalta: 33. Benzema (REA), mimo

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (79. Valverde), Militao, Alaba, F. Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos (64. Rodrygo) – E. Hazard (79. Isco), Benzema (C) (58. Jović), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Fuidias, Lunin – Bale, Camavinga, D. Ceballos, Nacho Fernández, Isco, Jović, Marcelo, Rodrygo, Valverde.

Tréner: Carlo Ancelotti

Elche CF: E. Badía – Palacios, Verdú (C), González, Mojica – Morente (24. Fidel), Guti, Gumbau, Milla – Boyé, Lucas Pérez (88. Josan).
Náhradníci: Casilla, Werner – Bri, Donald, Fidel, Friaza, Josan, Piatti, Bono, Carlos Soler II.

Tréner: Francisco Rodríguez

Rozhodca: Bengoetxea -