Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Boston Bruins

1:3

koniec (0:1, 1:0, 0:2)

27.02.2022, 04:00 • SAP Center, San Jose • Libor Novák cz

Tipsport: 3.57 4.16 1.86

Děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalšího textového přenosu. (06:47:41)
Statistické okénko

Střely na bránu: 16 – 37 | Přesilová hra: 1/4 – 0/4 | Trestné minuty: 8 – 10

Kdo se postavil do brankoviště?

James Reimer (SJS) – 34 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,9%, odchytal 60:00
Jeremy Swayman (BOS) – 15 zákroků, 1 OG, úspěšnost 93,8%, odchytal 60:00

Česká a slovenská stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) – 0+0, +/- -1, 3 střely, 0 TM, 22:45 čas na ledě
Radim Šimek (SJS) – 0+0, +/- 0, 0 střel, 0 TM, 14:00 čas na ledě
David Pastrňák (BOS) – 0+1, +/- +2, 2 střely, 0 TM, 18:30 čas na ledě
Tomáš Nosek (BOS) – 0+0, +/- 0, 0 střel, 0 TM, 14:08 čas na ledě

Tři hvězdy utkání

1. Brad Marchand (BOS) – 2+1
2. James Reimer (SJS) – 91,9%, 34 zákroků
3. Charlie McAvoy (BOS) – 0+0
Dnešní hrací den NHL je u konce. V raním zápase mezi San Jose a Bostonem byli šťastnější hosté. I když, šťastnější se ani nedá říci. Svého soupeře výrazně přestříleli a dirigovali tempo hry. Medvědy dostal do vedení Brad Marchand už v 15. minutě hry. Na tuto branku dokázali domácí ještě reagovat a z přesilovky srovnával Timo Meier. Ve třetí třetině přidal druhý úspěšný zásah Brad Marchand a Boston se mohl opět těšit z těsného vedení. I přes závěrečný tlak Sharks však další gól z jejich hole nepřišel, a to ani v moment, když Tomáš Hertl mířil svojí střelou do úplně odkryté klece. Naopak v závěru přidal pojistku Patrice Bergeron a Boston tak vítězí v poměru 3:1.

Konec zápasu.

59:20

59:20 Patrice BERGERON - 1:3

59:20

Bruins právě vstřelili branku!
No a k odvolání gólmana nejspíše ani nedojde. Bruins vyhráli vhazování v útočném pásmu, David Pastrňák vyslal křižný pas na svého kolegu PATRICE BERGERONA a ten uklidil puk za záda bezmocného Reimera. Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand

59:01

Probíhá poslední minuta základní hrací doby.

58:35

Sharks si poslední minuty komplikují. Nepřesná rozehrávka má za následek zakázané uvolnění a James Reimer tak zatím musí zůstat ve své kanceláří.

57:38

Oba týmy jsou v plném počtu.

57:23

Bruins se nikam neženou, nyní útočné pásmo dobrovolně opustili jen proto, aby udrželi kotouč daleko od své branky. Následně nahodili do pásma a hrou do těla dotírají na domácí hokejisty.

57:01

Obrovský tlak San Jose! Nejrpve se proháčkoval obranou Brent Burns, jenž nezakončil přesně, pak ale zavalili domácí Swaymana salvou střel ze všech možných pozic. Na úplném konci byl Tomáš Hertl, jenž mohl dopravit puk do prázdné branky, ale Jeremy Swayman dokázal v leže neuvěřitelně zasáhnout svojí lapačkou!

56:03

Marchand vybojoval puk ve středním pásmu, ale na útočnou akci už neměl síly. Nahodil a šel vystídat.

55:50

Pošťuchování pro přerušení hry vyústilo ve vyloučení na obou stranách. Následující dvě minuty se bude hrát ve čtyřech.

55:38

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Connor Clifton – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Jeffrey Viel – 2 min., hrubost).

55:38

Gadjovich pálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování. Swayman máchl lapačkou a přerušuje hru. Následuje komerční přestávka.

55:21

Sharks stupňují své tempo, za poslední tři minuty si vybojovali více šancí než za celý zápas. Bude jim to ale stačit a dokáží vstřelit za necelých 5 minut hry branku?

54:48

Další střela Tomáše Hertla byla zblokována. Český forvard je při chuti, jen chybí trochu toho pomyslného štěstíčka.

53:34

A rychlé protiútoky na straně San Jose přibývají, Tomáš Hertl nabral rychlost na pravé straně kluziště a snažil se mířit na lapačku. Swayman jen tak tak zasáhl a odrazil kotouč nad!

52:59

Další akce z ničeho nic. K odraženého kotouči v rychlosti přijel Logan Couture a rychlým blafákem se snažil zasunout kotouč za záda Swaymana. Nepodařilo se mu to.

52:24

Nenápadná akce San Jose vyústila ve střelu z mezikruží Gregora po přihrávce od kapitána Coutura! V rychlosti však trefil pouze připraveného Jeremyho Swaymana.

51:58

Nepřesnosti ve středním pásmu nám tempo hry snižují. Na ledě se nyní neděje nic příliš zajímavého, nedochází k ohrožení ani jedné z branek.

51:31

Nahození Carla se odrazilo od plexiskla až do ochranné sítě. Hra se tak opět přerušuje.

51:24

Hru přerušuje ofsajdové postavení hráčů Bruins, vhazovat se bude na modré čáře, blíže k Jamesi Reimerovi.

51:03

Český forvard Tomáš Hertl to opět zkoušel, tentokrát z prostoru pravého kruhu pro vhazování, ale dnes nemá přesně seřízená mířidla. I přesto San Jose pokračují v útočné kombinaci a okupování území Bostonu.

50:24

San Jose se snaží. Od modré to nadvakrát zkoušel Barabanov, z úhlu se snažil o překvapení Tomáš Hertl. Ani s jedním kotoučem ale neměl Swayman větší starosti.

49:44

Tomáš Nosek nahazoval nepříjemný kotouč z rohu kluziště a na dorážku byl připravený ještě jeden z jeho spoluhráčů. Naštěstí pro Žraloky všechno dobře dopadlo.

48:40

Hrubé chyby v obraně Sharks se snažil využít Foligno! Obhodil si dva obránce a snažil se procpat puk mezi betony Reimera. Ten je stihl včas sklapnout a rozhodčí přerušil hru.

47:36

Vlasic to zkoušel od modré čáry, ale prostor tří tyčí netrefil. A tak se opět jede na druhou stranu, kde vyzkoušel pozornost Reimera David Pastrňák. Český forvard to zkouší z každého úhlu, dnes ale střelecké štěstí nemá.

46:39

San Jose vyprodukovali za 47 minut hry pouhých 9 střel na bránu. Bruins jsou skutečně lepším týmem a jediný, kdo drží domácí nad vodou je Reimer.

46:18

Střela David Pastrňáka od pravého mantinelu šla hodně nad. Dopředu míří Sharks s první formaci pod vedením Tomáše Hertla.

46:01

Zápis do utkání chce i David Pastrňák, ale touto ranou se tak určitě nestane. Reimer totiž opět ukázal ledový klid a připisuje již 32. úspěšný zákrok v tomto zápase.

45:24

Weatherby se snažil překvapit pohotovou střelou nepřipraveného Swaymana, avšak nezamířil přesně. Hra nám opět nabírá směr nahoru-dolů. Sharks chtějí na gól Bruins co nejrychleji reagovat.

44:40

Brad Marchand je dnes při chuti a nechce skončit jen u dvou gólů. Jeho další střela však končí ve výstroji Reimera a hra se přerušuje.

44:14

Tomáš Hertl nerozehrál nejlépe a kotouč z jeho hole skončil až za brankou Swaymana. Píská se zakázané uvolnění a hra se stěhuje zpět do obranného pásma Sharks.

43:48

Merkley to zkoušel z prostoru pravého kruhu pro vhazování, ale trefil pouze dobře postaveného DeBruska.

43:11

43:11 Brad MARCHAND - 1:2

43:11

Bruins právě vstřelili branku!
Nakonec to přeci jen končí gólem! Střelu Smitha dokázal Reimer vytěsnit do rohu. Tam ale číhal Taylor Hall, který poslal křižný pas přesně na hůl BRADA MARCHANDA a ten svým druhým gólem v zápase dostává svůj tým opět do vedení. Asistence: Taylor Hall, Craig Smith.

43:01

Marchand hledal křižným pasem volného Pastrňáka, avšak útočníci Bostonu si příliš neporozumněli.

42:35

Pastrňák na nic neváhal a z pozice kousek za modrou čarou vyslal přízemní pokus. Tohle nemělo šanci na úspěch a kus černé gumy se zastavil hned o první bránící brusli.

42:05

David Pastrňák vyslal pas o zadní mantinel, který se přesně odrazil na hůl osamoceného Taylora Halla. James Reimer ukázal, jak moc na něm hra Sharks stojí a vytáhl exkluzivní zákrok!

41:32

Tomáš Hertl vyhazuje na úvod oslabení až za branku Swaymana.

41:12

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Noah Gregor – 2 min., vysoká hůl).

40:39

Místo toho ale útočí hráčí Bostonu. Na pořádnou střelu to ale nestačilo. Nepodařilo se to Grzelczikovi, ani Marchandovi. Reimer přikryl volný kotouč a vhazovat se bude po jeho levici.

40:09

Buly vyhráli hráči San Jose a mohou tak založit první útočnou akci třetí třetiny.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 5:55.
Máme za sebou i druhou třetinu a stav je vyrovnaný. Bruins si sice drželi herní převahu, ale to jim nebylo nic platné. Domácí drží nad vodou dnes téměř bezchybný James Reimer, na kterého se zkrátka mohou spolehnout. Sharks dostali další možnost na vyrovnání ve 32. minutě, kdy šli hosté do čtyř. I když se domácím přesilovky vůbec nedařily, tato jim prostě sedla. Po přihrávce od Burnse se trefil Timo Meier a ve třetí třetině tak budeme začínat opět od začátku.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:49

Couture posílal křižný pas na Brenta Burnse, který neposedný kotouč nedokázal zkrotit. Pokud by se mu to povedlo, Swayman mohl mít velké problémy, jelikož se musel přesouvat z jedné strany na druhou.

39:34

Taylor Hall se nepohlídal své postavení na modré čáře a píská se postavení mimo hru.

39:01

Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.

38:26

Meier vyslal střílenou přihrávku na branku Swaymana, kde číhal nikým nebráněný Bonino! Americký brankář ukázal rychlý reflex a vyrazil do rohu.

37:59

Tomáš Hertl spěchal na druhou stranu, avšak v souboji jeden na jednoho neuspěl, jeho střelecký pokus byl zblokován dobře nastavenou hokejkou Carla.

37:29

Po skončení přesilové hry zůstávají Medvědi v pásmu a začínají mocně tlačit. Střelu Marchanda Reimer vytěsnil, ale nebezpečí rozhodně není zažehnáno.

36:56

Domácí v plném počtu.

36:04

Bruins v pásmu dlouze kombinovali, avšak bez výsledku. Nevěděli kudy a nakonec se domácí dokázali osvobodit vyhozením přes všechny čáry a posláním čerstvých sil na ledovou plochu.

35:35

Pastrňákovi střela z levé strany vůbec nesedla a tak kotouč jen tak proskákal kolem pravé tyče branky Reimera. Bruins pokračují v zámku.

34:56

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Ryan Dzingel – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).

34:18

Další pokus Middletona blokuje Tomáš Nosek.

33:48

Žraloci jsou daleko aktivnější než v předešlých minutách a také více střílí. Od modré to zkoušel Middleton, o dorážku se pokoušel ještě Vlasic.

33:24

Sharks se dočkali a tento moment je může dost nakopnout. Vzadu je drží spolehlivý Reimer, teď jen začít být ještě více nebezpeční na druhé straně a mohou pomýšlet na body.

32:50

32:50 Timo MEIER - 1:1

32:50

San Jose právě vstřelilo branku!
Ano, zlom přišel! Brent Burns naznačil na modré čáře střelu, avšak místo toho poslal kotouč na pravou stranu, kde říhal obávaný střelec TIMO MEIER. Švýcarský forvard ukázal svůj čich na góly a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Brent Burns, Logan Couture.

32:18

Další možnost na vyrovnávací branku dostávají domácí při vyloučení Halla. Početní výhody se Žralokům dnes vůbec nedařily, přijde zlom?

32:03

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Taylor Hall – 2 min., nedovolené bránění).

31:59

Střelu Reillyho zblokoval Tomáš Hertl, který tak ukázal, že dokáže být platný jak vepředu, tak i v vzadu. Dnes by ale jeho tým potřeboval hlavně nakopnout v ofenzivě.

31:36

Když jsem mluvil o tom, že si Bruins dělají ze svého soupeře ze střelnici, nežertoval jsem. Medvědi totiž mají na svém kontě za 32 minut hry více než 20 střel. Důvod, proč jsou Sharks zatím stále ve hře o body je hlavně James Reimer, jenž po několikáté v sezóně svůj tým drží.

30:55

Klasika – vyhrané vhazování, puk na modrou a okamžitá střela McAvoye. Tohle ale Reimer moc dobře viděl a zapisuje další úspěšný zákrok na své konto.

30:48

Střela Grzelcyzka jde mimo tři tyče, následuje zákrok Reimera a komerční přestávka. Vhazovat se bude po jeho pravici.

30:39

I když lze ve hře Sharks najít body zlepšení, stále to nestačí. Swayman je plně koncentrovaný a pokud jej chtějí vyvést z míry, musí vymyslet něco jiného a být daleko více nebezpeční.

30:18

Radim Šimek si počkal u pravého mantinelu na svého krajana Tomáše Noska, který se snažil o nastartování protiútoku a přišpendlil jej na mantinel.

29:41

Dahlen se dostal k odraženému kotouči na ose kluziště a okamžitě se pokoušel o zakončení. Swayman zachoval chladnou hlavu a kus černé gumy udržel ve své výstroji.

29:07

Střela Smitha neměla přesné parametry a Reimer se nemusel stresovat.

28:36

Pastrňák si vyměnil s McAvoyem kotouč mezi kruhy a byl to právě český sniper, který prověřil pozornost kanadského muže v brance San Jose.

27:55

Gadjovich ukázal, jak rychlé nohy má. Na levém křídle kopl do vrtule a ujel obraně Bostonu. Byl však hodně mimo střelecký úhel a když se snažil natlačit se na střed, Boston jej od kotouče odstavil.

27:09

Radim Šimek si v klidu dojel pro kotouč za svou vlastní branku a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra je díky různým přestupkům čím dál tím častěji kouskována.

26:42

Přechod přes modrou medvědům nevyšel, píská se postavení mimo hru. Vhazovat se bude blíže k brance Jamese Reimera.

26:13

Bruins si dělají ze San Jose doslova střelnici, teď to zkoušel od modré Carlo a opět nadělal domácí obraně problémy.

25:57

Sharks se nepovedl přechod přes střední pásmo a píská se zakázané uvolnění. Po krátké přestávce se hra přesune před Reimera.

25:34

Domácí v plném počtu.

25:03

Z vrcholu pravého kruhu to vyzkoušel dnes jediný úspěšný střelec Brad Marchand. Reimer schoval puk ve své výstroji a vhazovat se bude před jeho pracovištěm.

24:25

McAvoy nahazoval od modré čáry a Reimerovi stál ve výhledu kapitán Bergeron. Puk končí na zadním mantinelu, avšak Bruins i nadále kombinují.

23:56

David Pastrňák dostal nabito na levý kruh pro vhazování, ale obrana domácích jej stihla dostoupit a dostat puk do bezpečí.

23:34

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Mario Ferraro – 2 min., držení).

23:12

Tomáš Nosek se dostal k zakončení na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, avšak měl špatně seřízená mířidla.

22:56

Pro změnu je to Boston, který zavalil Reimera salvou střel. Ten zatím tlaku mocné ofenzivy odolává.

22:24

Vysoké tempo nastolily oba týmy ve druhé části hry. Formace Tomáše Hertla si vytvořila tlak v pásmu a na konci žraločí kombinace stál Time Meier. Swayman má další úspěšný zákrok.

21:39

Střela i na druhé straně, pokus Brada Marchanda vyráží Reimer do rohu kluziště.

21:18

Už to vypadalo, že Bruins půjdou kupředu, avšak odražený kotouč se dostal přesně na hůl Ryana Dzingela, který se z vrcholu levého kruhu pokoušel překonat Swaymana střelou zápěstím. Američan zachoval chladnou hlavu a hra se přerušuje.

20:13

Charlie Coyle se vydal hned po vhazování kupředu, dostal se mezi dva obránce, avšak při zakončení byl již příliš blízko Reimerovi. Ten tak stihl jeho střelecký pokus vyrazit svojí hrudí nad.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhé dějství započne přibližně v 5:00.
Prvních dvacet minut hry je za námi a na hrací kostce nám svítí stav 1:0 pro hostující tým. Medvědi byli po většinu času aktivnější a nenabídli svému soupeři šance, a to ani když Sharks hráli dvě přesilové hry, jednu dokonce čtyřminutovou. Bruins naopak dokázali udeřit v 15. minutě, když síť domácí branky rozvlnil Brad Marchand. Pokud chtějí Sharks přemýšlet nad body, budou muset svou hru změnit a hlavně zlepšit. Na svého soupeře totiž za těchto dvacet minut prostě nestačí.

20:00

První třetina skončila.

19:48

Odražený kotouč mohl vyslat Coutura do samostatného úniku, avšak blíže k němu měl brankář Swayman.

19:26

Toto založení akce se hostům vůbec nepovedlo a aréna slyší hvizd rozhodčího – zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Swaymanem.

19:01

Probíhá poslední minuta hry v první třetině.

18:37

Boston se dlouho držel v pásmu, Hall přihrával na modrou na McAvoye, a ten předla ještě Pastrňákovi. Jeho rána z první nadělala Reimerovi velké problémy, jelikož mu vypadla a kotouč pomalinku skákal za jeho záda. Kanaďan dokázal rychle zareagovat a kotouč přikrýt.

17:59

Froden ukázal svou obětavost a střeli Merkleyho z vrcholu kruhu dokázal zblokovat. Skvělá práce hráčů Bostonu.

17:13

Boston se brání velmi dobře a po každém sebemenším zahrozením přichází vyhození. Sharks se i nadále trápí a nepomáhají jím ani početná výhody.

16:39

Merkley vyslal od modré čáry svou dělovku a první vážnější situace pro Swaymana. Puk byl totiž tečován a americký brankář měl co dělat, aby kus černé gumy dokázal zkrotit.

16:19

Couturův pokus mířil nad branku Swaymana. Sharks se usadili v pásmu a snaží se vymyslet, kudy povede cesta.

15:55

Možnost snížit se domácím nabízí hodně brzo. Bruins si nepohlídali své střídání a hráli v šesti hráčích na ledové ploše. Na úvod početní nevýhody Bruins vyhazují přes všechny čáry.

15:28

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Charlie Coyle – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).

14:58

Hned po inkasované brance se domácí vydali kupředu. Z pravého kruhu střílel Merkley a o dorážku se pokoušel ještě Viel. Obrana Bostonu vypadá velmi dobře a oba pokusy stihli jejich hráči zblokovat. Swayman se dnes zatím moc nezapotil, jeho zákroky jsou spíše rutinní.

14:24

14:24 Brad MARCHAND - 0:1

14:24

Bruins právě vstřelili branku!
Herní převaha přináší své ovoce a Bruins již vedou! Jake DeBrusk ideálně přenesl hru na pravou stranu, kde číhal BRAD MARCHAND, jenž přesnou ranou k tyči překonal přesunujícího se Reimera. Asistence: Jake DeBrusk, Erik Haula

13:18

Froden to zkoušel z prostoru mezi kruhy, Middleton jeho záměr vystihl a blokem svému gólmanovi ušetřil práci.

12:55

Boston začíná svého soupeře více tlačit. Medvědi jsou v pásmu velmi aktivní a snaží se vysílat střelecké pokusy z různých úhlu. Napolsedy zakončoval Grzelczyk, avšak mimo prostor tří tyčí.

12:07

David Pastrňák ukázal, že mu voní i důrazná hra do těla. Teď přišpendlil na boční mantinelu forvarda Matta Nieta.

10:54

Taylor Hall nastartoval své rychlé nohy na levém křídle a snažil se prohodit si puk až za domácí obranu. To si však ukousl příliš velké sousto a Žraloci jej dokázal úspěšně odzbrojit.

10:17

Gregor na nic neváhal, jen co překročil modrou čáru se rozhodl vyzkoušet pozornost mladého brankáře Swaymana. Ten je plně koncentrován a vhazovat se bude po jeho levici.

09:47

Pokus kapitána Bergerona byl zblokován a poté přišel další zásah Reimera. Hra se přerušuje, po krátké komerční přestávce se bude vhazovat před kanceláří kanadského gólmana ve službách Sharks.

08:56

Tomáš Nosek zavezl puk do útočného pásma, ale ten se mu následně zapletl mezi brusle a Sharks nastartovali útočnou protiakci. Na konci této akce stál obávaný sniper Timo Meier, jehož střela však byla zblokována a Swayman tak stihl v klidu zasáhnout.

08:17

Burns napřáhl od modré čáry, ale jeho střela neměla přesné parametry a Swayman je tak bez nutnosti zasahovat.

07:48

Hraje se nahoru dolů, avšak hru nám kazí nepřesnost. Proto se většinou akce obou týmů zastaví v okolí modré čáry. Vážnější šanci jsme zatím neviděli.

07:13

Dzingelova střela kousek za modrou čarou skončila na zadním mantinelu.

06:55

Sharks vhazování vyhráli, zavezli kotouč do pásma, ale při osobních soubojích o něj rychle přišli. Zatím jim zápas vůbec nesedí a kazí, co se dá.

06:11

Jen co do hry naskočil Erik Haula, Medvědi už opět s chutí útočí. Teď hru ale přerušuje postavení mimo hru a následuje krátká komerční přestávka.

05:44

Hosté v plném počtu.

05:12

San Jose se i nadále trápí a Bruins opět vyhazují. Zdá se, že dlouhé oslabení přežijí bez úhony.

04:36

Gregor vyslal svůj střelecký pokus z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a na teč byl ještě připraven Bonino. Swayman měl dobrý výhled a kotouč ukryl ve své výstroji.

03:59

I díky Swaymanovi se to Sharks stále nedaří. Ten totiž dokázal předat jednomu ze svých spoluhráčů a přichází vyhození přes všechny čáry.

03:43

Sharks odehráli již téměř dvě minuty své početní převahy, zatím ale evidujeme více střel na straně jejich soupeře. Svěřenci Boughera se nemohou dostat do pásma a zformovat své útočné komando.

02:39

Kapitán Medvědů se teď dokonce dostal do zakončení. To bylo nakonec zblokováno a tak udělal puk takový oblouček přímo do rukavice připraveného Reimera.

02:11

Bergeron na úvod oslabení vyhrál vhazování a za pomoci svých spoluhráčů dostává kus černé gumy daleko od své branky.

01:44

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Erik Haula – 2 min., vysoká hůl).

01:14

Šimek schytal ránu do svých chráničů, když se postavil proti střele Erika Hauly, Boston je z úvodu aktivnější.

00:58

DeBrusk vrátil kotouč na modrou, kde stál přichystaný Charlie McAvoy. No a ten na nič nečekal a vyslal svižné nahození. Reimer neměl ideální výhled, ale puk dokázal vytěsnit mimo prostor tří tyčí.

00:28

Gregor vybojoval kotouč u zadního mantinelu a snažil se jej natlačit před brankáře Swaymana. Obrana medvědů však záměr útočníka Sharks vystihla a odvrátila možné nebezpečí.

00:10

Buly bylo v hozeno a můžeme jít do akce. U kotouče se nachází hráči San Jose, kteří budou moci založit první útočnou akci.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – B. Burns (A), J. Middleton, M.-É. Vlasic, M. Ferraro, R. Merkley, R. Šimek – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Gregor, Couture (C), Dzingel – Nieto, Bonino, Cogliano – Viel, Weatherby, Gadjovich.
Trenér: Bob Boughner

Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy, M. Reilly, Carlo, Grzelcyk, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák (A), Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Frödén, T. Nosek, N. Foligno.
Trenér: Bruce Cassidy

Rozhodčí: St. Pierre, Schlenker.
Boston Bruins

Medvědi jsou velmi nenápadným týmem. Na papíře je jako vždy musíme řadit k elitní špičce, avšak výsledkové balancují okolo postupové hranice. Aktuálně týmu Bruce Cassidyho patří 8. místo, což je na průběh sezóny ještě dobré. Za vzestup a vysoký bodový náskok na devátý tým může hlavně zlepšená forma českého snipera Davida Pastrňáka, který opět sype jeden gól za druhým.
San Jose

Žraloci se od úvodu sezóny drželi překvapivě vysoko. Výsledkový trend však nedokázali udržet a aktuálně jím patří až 13. místo západní konferenci. Znamená to tedy, že jsou mimo postupové příčky do play off. Jejich aktuální forma není vůbec dobrá, když se týmu pod vedením Boba Boughnera povedlo z posledních pěti zápasů zvítězit pouze jednou, a to v pátek proti trápícím se Islanders.
Česky nejatraktivnější zápas večera se odehraje ve čtyři hodiny ráno. San Jose s Tomášem Hertlem a Radimem Šimkem vyzve bostonské medvědy, kde nastupuje dvojice Tomáš Nosek a David Pastrňák.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

San Jose Sharks – Boston Bruins

1:3

koniec (0:1, 1:0, 0:2)

Späť na online

Góly a asistencie: 33. T. Meier (B. Burns, Couture) – 15. B. Marchand (DeBrusk, Haula), 44. B. Marchand (T. Hall, Craig Smith), 60. Bergeron (Pastrňák, B. Marchand)

San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – B. Burns (A), J. Middleton, M.-É. Vlasic, M. Ferraro, R. Merkley, R. Šimek – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Gregor, Couture (C), Dzingel – Nieto, Bonino, Cogliano – Viel, Weatherby, Gadjovich.
Tréner: Bob Boughner

Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy, M. Reilly, Carlo, Grzelcyk, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák (A), Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Frödén, T. Nosek, N. Foligno.
Tréner: Bruce Cassidy

Rozhodca: St. Pierre, Schlenker

Priebeh zápasu
1. tretina
01:44 BOS 2+2 Haula, nebezpečná hra vysokou hokejkou
14:24 BOS 0:1 B. Marchand (DeBrusk, Haula)
15:28 BOS 2 Coyle, príliš veľa hráčov na ľade
Po 1. tretine
2. tretina
23:34 SJS 2 M. Ferraro, držanie
32:03 BOS 2 T. Hall, nedovolené bránenie
32:50 SJS 1:1 T. Meier (B. Burns, Couture)
34:56 SJS 2 Dzingel, príliš veľa hráčov na ľade
Po 2.tretine
3. tretina
41:12 SJS 2 Gregor, nebezpečná hra vysokou hokejkou
43:11 BOS 1:2 B. Marchand (T. Hall, Craig Smith)
55:38 BOS 2 Clifton, hrubosť
SJS 2 Viel, hrubosť
59:20 BOS 1:3 Bergeron (Pastrňák, B. Marchand)
Koniec