Menu

Futbal

Európska liga

West Ham United – Olympique Lyon

1:1

koniec (0:0)

07.04.2022, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Štvrťfinále • Petr Šatalík cz

90+5

Jarrod Bowen vidí za svůj zákrok na Emersona od sudího Zwayera žlutou kartu. Lyon bude rozehrávat z vlastní poloviny hrací plochy.

88

Michail Antonio nyní před šestnáctkou Lyonu dojel ostrým skluzem Tanguye Ndombèlého a po zásluze uvidí od Zwayera žlutou kartu.

46

Rovněž došlo k tomu, o čem jsem mluvil o přestávce, Moyes očividně neřekl nic hezkého sudímu Zwayerovi a dostal žlutou kartu.

45+3

Tohle je rudá karta pro United! Moussa Dembélé dostal průnikovou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, Aaron Cresswell ho zezadu doběhl a opravdu jemně jej zatáhl za ruku, jenže si neuvědomil, že Moussa Dembélé je v gólové šanci, protože šel už sám na klec Kladivářů a Zwayer tak nemůže jinak, než ukázat Cresswellovi červenou kartu! West Ham bude hrát v deseti!

West Ham United – Olympique Lyon

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 52. Bowen – 66. Ndombèlé

Karty:   46. Moyes (trenér) (WHU), 88. Antonio (WHU), 90+5. Bowen (WHU)   45+3. Cresswell (WHU)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 0:7. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:6.

West Ham United: Aréola – Fredericks, C. Dawson, K. Zouma, Cresswell – Rice (C), T. Souček – Bowen, Benrahma (46. Johnson), Fornals – Antonio.
Náhradníci: Fabiański, Randolph – Coufal, Jarmolenko, Vlašić, Noble, Diop, Masuaku, Johnson, Král, Alese, Perkins.

Tréner: David Moyes.

Olympique Lyon: A. Lopes – Gusto, J. Boateng (64. Toko Ekambi), Lukeba, Emerson – Aouar, Mendes (90. Denayer), Ndombèlé, Faivre (64. Tetê) – Paquetá, M. Dembélé (C).
Náhradníci: Pollersbeck, Bonnevie – Denayer, Toko Ekambi, Kadewere, Henrique, Dubois, Da Silva, Reine-Adélaïde, B. Barcola, Tetê.

Tréner: Peter Bosz.

Rozhodca: Zwayer – Lupp, Borsch (GER)

Odveta: Lyon - West Ham 0:3