Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfB Stuttgart – Borussia Dortmund

0:2

koniec (0:1)

08.04.2022, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 29. kolo • Dávid Švec

Tipsport: 3.95 4.06 1.9

Páteční předehrávka 29. kola německé Bundesligy skončila bez překvapení, favorizovaná Borussia Dortmund zvítězila na stadiónu Stuttgartu 2:0.

O oba zásahy se postaral hráč, který nefiguroval v základní sestavě. Julian Brandt ovšem přišel na hřiště už v 6. minutě z důvodu Reynova zranění a úvodní gól vstřelil po šesti minutách na hřišti, když využil výborné nahrávky Haalanda a zakončoval do prázdné brány. Druhý zásah si Brandt schoval na 71. minutu, kdy si nejprve vyměnil míč s Reusem, aby následně vypálil za velkým vápnem gólovou střelu k levé tyči. Přestože domácí skončili s nulou v kolonce vstřelených branek, tak i oni si vytvořili několik zajímavých příležitostí. Stenzel se Sosou trefili břevno, jinou Sosovu ránu zase skvěle vytáhl Kobel.

Svěřenci kouče Roseho se díky vítězství přiblížili vedoucímu Bayernu na šest bodů a od třetího Leverkusenu se odpoutali na bodů devět. Stuttgart zůstává patnáctý a v průběhu víkendu se klidně může stát, že klesne do sestupového pásma. (22:35:36)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 11:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:6.

90+5

Konec zápasu.

90+4

V probíhající poslední minutě utkání vstřelili hosté gól z ofsajdu. Za posledním obráncem se nacházel Jude Bellingham v době Reusovy nahrávky, nahrávka před prázdnou bránu k Haalandovi již byla navíc.

90+3

Kousek chyběl Tanguyi Coulibalymu k zachycení dobře myšleného obloučku Millota za obranu. Ale míč nezahrál, ten doskákal až do rukou Kobela.

90+2

S malou domů si Florian Müller poradil bez problémů. Dokonce si troufl i na rychlé zpracování, aby před Haalandem uvolnil naběhnuvšího Mavropanose.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací dob čtyři minuty.

90

Ne, domácím dnes prostě není přáno. Borna Sosa si vyměnil míč s Karazorem, hlavou si posunul míč před sebe a ještě ze vzduchu jej nasměroval na bránu. Kobela proměnil do role diváka, gólmana BVB dnes podruhé zachránila horní tyč. Po odrazu balónu za bránu se chytil za hlavu, jako kdyby sám nevěřil tomu, jak Sosa mohl v těžké pozici vyprodukovat tak povedenou ránu.

89

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Tiago Tomás, přichází Enzo Millot.

88

Po dlouhém odkopu Gregora Kobela došlo k hlavičkovému souboji mezi Endem a Brandtem. Uspěl domácí kapitán, Stuttgart tedy může opět útočit a živit alespoň malé naděje na bodový zisk.

87

Obranný skluz si Dan-Axel Zagadou načasoval dokonale. Počkal si, až Tiago Tomás potáhne míč po lajně, aby jej následně odvezl i se sebou do zámezí.

86

Nebezpečný zákrok Atakana Karazora, který na polovině hřiště šlapákem tvrdě trefil Juliana Brandta, naštěstí do holenního chrániče. Přesto může být domácí hráč rád, že vyvázl jen se žlutým trestem.

85

Ani teď to není gól. Tiago Tomás zpětnou zasekávačkou vyřadil ze hry Wolfa, načež odcentroval na Massima, který však výskok nenaplánoval vůbec dobře a slabě míč hlavičkoval vedle pravé tyče.

84

Možná příliš zbytečně uspěchal centr Atakan Karazor. Do míče se opřel z jedničky a nasměroval jej mimo dosah adresáta Erika Thommyho.

83

Kličku na osu hřiště protáhl Tiago Tomás až příliš. Mezitím k němu kromě Zagaoua přiběhli další dva protihráči, proti nimž byl domácí borec bez šance.

82

Kartónek žluté karty si vykoledoval Jude Bellingham. Hříšník moc dobře věděl, že ve skluzu nemá šanci trefit míč, ale jenom nohy rozběhnutého Enda.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Borussia Dortmund i díky skvělému zákroku Kobela z před malé chvíle udržuje dvoubrankový náskok, zisk tří bodů je blízko.

80

Fantastický Gregor Kobel. Endo pod tlakem dokázal posunout míč na Bornu Sosu, jenž z levé strany natáhl k parádní technické střele na zadní tyč. Hostující gólman se ovšem vymrštil do vzduchu a vytáhl fenomenální zákrok pravou rukou.

79

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Umar Marmúš, přichází Erik Thommy.

78

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Chris Führich, přichází Roberto Massimo.

77

Také Jude Bellingham mohl rozvíjet útočnou akci, avšak neriskoval pas poměrně dobře obsazenému Wolfovi a místo toho vyslal přihrávku stoperovi Akanjimu.

76

Fotbalisté ve žlutých dresech nikam nepospíchají. Dan-Axel Zagadou mohl hrát směrem dopředu, ale počkal si, aby nakonec z poloviny hřiště zapojil do hry Kobela.

75

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Raphaël Guerreiro, přichází Marius Wolf.

74

Po centru Tanguye Coulibalyho se svěřenci kouče Matarazza sběhli kolem hlavního rozhodčího a dožadovali se odpískání penalty. Míč skutečně zasáhl Guerreirovu ruku, ale ta byla u těla, takže Osmers nechal hru správně plynout dál.

73

Je jasné, že Stuttgart musí ve zbývajícím průběhu střetnutí vrhnout veškeré síly do ofenzivy. Tak se také děje, domácí už kombinují na útočné polovině.

71

Dortmund právě vstřelil branku!
Přestože nebyl členem základní sestavy, tak už je dvougólový! JULIAN BRANDT si narazil s Reusem, této dvojici k úspěšnému provedení narážečky pomohl i podklouznuvší Stenzel. Následně si pětadvacetiletý křídelník za šestnáctkou srovnal míč na střelu a vyzkoušel pokus k levé tyči. Před Müllerem hrací předmět lehce zaplaval, i proto jej nezvládl vytěsnit do bezpečí.

70

Domácím nelze upřít snaha. Hiroki Ito volil dlouhý nákop za obranu, avšak balónu dal moc velkou razanci, pro kulatý nesmysl si doběhl gólman Kobel.

69

Portugalec Raphaël Guerreiro vymýšlel přihrávku šajtlí na pravou stranu šestnáctky k Brandtovi. K Němci ovšem míč nedoputoval, dobrý obranný zákrok zaznamenal Wataru Endo.

68

Faul se nepíská na druhé straně. Jude Bellingham moc dobře věděl, že je v úzkých, nicméně spadl na zem až příliš teatrálně, Konstantinos Mavropanos se jej navíc vůbec nedotkl.

67

Čistým způsobem si při plnění defenzivních povinností počínal Emre Can. Umara Marmúše atakoval čistě tělem, marně se domácí hráč dožadoval odpískání faulu.

66

Zajímavě rozehraná standardka, kdy Raphaël Guerreiro posunul míč do lepší palebné pozice pro Marca Reuse, jenž vystřelil technicky, ale přímo do středu brány, Florian Müller vyrazil balón na jistotu před sebe.

65

Volný přímý kop vybojoval Thorgan Hazard. Zkušeně si míč pokryl tělem a počkal si na kontakt s Colibalym, ten soka podrazil zezadu.

64

Gregor Kobel vyběhl proti vysokému centru Hazarda od levé lajny. Ve vzduchu nezaváhal, hrací předmět bez větších problémů schoval do rukavic.

63

Nákop za obranu zpracoval Umar Marmúš, využil faktu, že Emre Can zaspal. Po rychlém zpracování volil centr do šestnáctky, míč poslal nad hlavu Führicha.

62

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Orel Mangala, přichází Tanguy Coulibaly.

61

Kobela zachránila branková konstrukce! Po zpětném pasu zleva zpracoval míč na hraně šestnáctky Pascal Stenzel, z druhého doteku napálil kulatý nesmysl do břevna.

60

V hlavní roli opět Marco Reus, který si nachystal míč za šestnáctkou a vystřelil po zemi k levé tyči, tu o pár decimetrů minul.

59

Kličkovaná Marca Reuse neměla šťastný konec. Dva protihráče sice hostující kapitán ze hry vyřadil, při další kličce ovšem ztratil stabilitu a skončil na trávníku.

58

Emre Can po pravé lajně posunul míč na Marca Reuse. Jeho střílený centr obětavě zblokoval Konstantinos Mavropanos a měl štěstí, že nezahrál pravou rukou.

57

Rozehrávka Axela Witsela středem hřiště měla oči, ale Juliana Brandta zradilo zpracování. Atakan Karazor vzápětí zbytečně zazmatkoval a průnikový pas nasměroval mimo dosah Tomáse.

56

V obraně příkladně zabojoval Dan-Axel Zagadou. V důležitou chvíli natlačil tělo před Umara Marmúše, jehož udržel za sebou do té doby, dokud míč nedoputoval mimo hrací plochu.

55

Opět v akci Hazard, který u levé lajny vymíchal Stenzela, aby následně zkusil kličku i na Ita, proti tomu už ale neuspěl a musí spěchat do defenzivy.

54

Další akci BVB šla přes Thorgana Hazarda. Belgický křídelník zkusil oslovit svým centrem Erlinga Haalanda, ale byl to Atakan Karazor, kdo odvrátil míč do zámezí.

53

Výborná přihrávka Bellinghama na Brandta, jemuž zpracování na dlouhou nohu nevyšlo ideálně, míč pouze posunul k domácímu kapitánovi Endovi.

52

Ze střední vzdálenosti vypálil tvrdou ránu nártem Tiago Tomás. Gregor Kobel mohl zůstat ledově klidným, balón prosvištěl vysoko nad břevnem.

51

Fotbalisté v bílých dresech drží míč na kopačkách. Trpělivou kombinací čeká na zaváhání soupeřovy defenzivy, zatím bez úspěchu.

50

Hostujícímu kapitánovi Marco Reusovi vůbec nevyšlo zpracování u levé lajny. Míč k němu letěl poměrně pomalu, přesto mu podjel smolně pod podrážkou levé nohy.

49

Další příležitost nevyužil Umar Marmúš. Vyběhnuvšímu Kobelovi sice udělal pěknou kličku na levou stranu, z úhlu ovšem místo nastřelil jen Zagadoua. Nakonec bylo celé vzrušení zbytečné, Egypťan se nacházel v ofsajdu.

48

Stuttgart měl k dispozici zajímavou standardku a nebyl vůbec daleko od gólu! Stenzel povedeným centrem našel Tiaga Tomáse, před nímž ale míč skočil, zakončující hráč vystřelil vedle brány.

47

Komplikace Borussie Dortmund nekončí. Z důvodu zdravotních problémů do druhé půle nenastoupil Mats Hummels, na jeho místo se postavil Dan-Axel Zagadou.

46

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mats Hummels, přichází Dan-Axel Zagadou.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:35.
Úvodní pětačtyřicetiminutovka zápasu mezi Stuttgartem a Borussií Dortmund přinesla jeden gól, o který se postaralo favorizované hostující mužstvo. Stalo se tak ve 12. minutě, kdy míč po nahrávce Haalanda dopravil do sítě Julian Brandt, avšak pomezní nejprve neuznal gól pro údajný ofsajd norského útočníka. Po konzultaci hlavního s videem ovšem vyšlo najevo, že akce proběhla v pořádku, takže branka byla uznána. Domácí tento fakt nepoložil a zbytek první půle odehráli aktivně, přičemž si vytvořili i jednu velkou šanci k vyrovnání, Umar Marmúš však tváří v tvář brankáři zvedl míč na horní síť. Vůbec lehký nebyl první poločas ani pro hostujícího kouče Roseho, jenž musel z důvodu zranění střídat hned dva své svěřence.

45+4

První poločas skončil.

45+3

V závěru úvodního dějství vyfasoval kartu žluté barvy Orel Mangala. Nebylo co řešit, domácí fotbalista stažením Brandta za dres zabránil slibně se rozvíjející akci.

45+3

Pohybem si řekl o míč Erling Haaland. Jude Bellingham mu adresoval zajímavou průnikovou nahrávku, avšak norský útočník se k míči nedostal, Hiroki Ito totiž předvedl výborný obranný skluz.

45+2

Špatné zpracování zradilo Chrise Führicha. Bleskově tuto skutečnost potrestal Emre Can, který zrychlil a balón získal do svého držení.

45+1

Útočný faul odpískán Judemu Bellinghamovi. Mladičký Angličan se hodně diví výroku arbitra a mohl být rád, že si za hlasité protesty nevysloužil kartu žluté barvy.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.

44

Ve vzduchu ale znovu úřadovala hostující defenziva. Vzápětí předvedla bleskový brejk završený přetaženým centrem na Hazarda, na jeho zpětnou přihrávku Reus jen těsně nedoskočil.

43

Pascal Stenzel udělal zřejmě to nejlepší, co v danou chvíli mohl. V blízkosti rohového praporku napálil v obležení dvou protihráčů Cana a získal pro Stuttgart rohový kop.

42

Těžkou situaci Thorgan Hazard nevyřešil ideálně. Viděl sice rozbíhajícího se Haalanda, ale mezi třemi protihráči mu míč adresovat nedokázal.

41

Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Chris Führich zvedl hlavu a všiml si volného Umara Marmúše, jenže adresoval mu příliš vysoký pas, egyptský hráč jej neměl nárok udržet ve hře.

40

Akce střídá akci, fotbal rozhodně nenudí. Útočili domácí, jmenovitě Atakan Karazor, jenž sáhl k centru od levé lajny, přičemž napálil prvního clonícího protihráče Cana.

39

Protiútoky Borussie Dortmund jsou velmi nebezpečné. Marco Reus vymyslel povedenou přihrávku na Judeho Bellinghama, jenž si zkusil hodit míč kolem Stenzela, pak ale při zakončení napálil jeho levou nohu.

38

Výbornou práci odvedl Manuel Akanji. Právě do jeho prostoru letěl balón, načež švýcarský stoper vyskočil v pravý čas a Mavropanosovi nedal šanci pomýšlet na zakončení.

37

Axelovi Witselovi netrvalo zapojení do hry příliš dlouho. Belgičan nastavil pravou nohu do stříleného centru Mangaly, míč srazil na roh.

36

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Axel Witsel.

35

Erlingu Haalandovi včas došlo, že pas za obranu od Reuse nedostihne. Nechal jej pro Floriana Müllera, který ovšem nenačasoval výběh ideálně a měl štěstí, že Haaland už nepokračoval v cestě za balónem.

34

Na střídačce se začal rozcvičovat Axel Witsel. Hosté tedy znovu hrají v deseti, jejich cílem tedy v nejbližší okamžicích bude držet co nejvíce míč a hlavně neinkasovat.

33

Ne, dál to nepůjde. Bolest v pravém rameni Mahmouda Dahouda je příliš velká, střední záložník sedl na zem a o nutnosti střídání již není pochyb.

32

Hra pokračuje, zatím i s Dahoudem. Mats Hummels pod tlakem volil malou domů na Kobela, jenž si poradil zkušeně, obloučkem přes Tomáse oslovil Guerreira.

31

Přijde Borussia z důvodu zranění o dalšího hráče? Zdravotní problémy má Mahmoud Dahoud, rozhodčí ke středopolařovi zavolal členy realizačního týmu.

30

Otevřenější obrany Dortmundu domácí nevyužili. Znovu to byl Umar Marmúš, u koho celá akce skončila, tvrdá rána nártem proletěla o kus vedle brány.

29

Roseho družina už opět kraluje na útočné polovině. Do soupeřova vápna tolik nespěchá, je si vědoma, že má náskok a nikam se přehnaně hnát nemusí.

28

Hiroki Ito získal míč a dlouhým odkopem zkusil vyslat do brejku Umara Marmúše. Přecenil ale rychlostní schopnosti spoluhráče, který míč ve hře nestihl.

27

Zdálo se, že rozhodčí odpískal faul na Orela Mangalu, ale nestalo se tak. Domácí fotbalista s míčem vyběhl mimo hrací plochu, arbitr Osmers nařídil aut ve prospěch hostů.

26

Stuttgartu vůbec nevyšel rohový kop a hosté vystartovali do slibného protiútoku. Marco Reus v pravý čas posunul balón na Brandta, ten ve snaze o centr smolně podklouzl.

25

V akci také druhé stoper BVB, a sice Mats Hummels. Skvěle odhadl, kam poletí vysoký pas Pascala Stenzela, hlavou odklidil kulatý nesmysl mimo šestnáctku.

24

Proti třem protihráčům Chris Führich zvládl posunout balón k lajně na Bornu Sosu. Jeho centr do šestnáctky neprošel, úspěšný blok zapsal Akanji.

23

Dobrou možnost měl na druhé straně Erling Haaland. Nákop Juliana Brandta ovšem jen tak ledabyle posunul na bránu, přímo do rukavic Müllera.

22

Umar Marmúš pohrdl obrovskou příležitostí ke skórování! Využil špatně stojícího Guerreira, jenž vůbec neměl přehled o postavení domácího hráče. Navíc přiletěl parádní pas od Mangaly, ale ani tak Egypťan gól nevstřelil, míč poslal na horní síť.

21

Šanci k centru dostal Thorgan Hazard. Vůbec jí ale nevyužil, kulatý nesmysl nasměroval nad hlavy všech fotbalistů přítomných v pokutovém území.

20

Protiútok Borussie Dortmund netrval příliš dlouho. Marco Reus si věřil na Wataru Enda, avšak japonský reprezentant vystihl kličku soka a zabránil mu v pokračování k Müllerově svatyni.

19

Fanoušci dali nahlas nespokojenost se skluzem Raphaëla Guerreira proti Stenzelovi. Portugalec ovšem jako první trefil balón, rozhodčí správně nechal hru pokračovat.

18

Domácí ukazují, že rozhodně nebudou hrát druhé housle. Dokonce přesunuli kombinaci na útočnou polovinu a hledají možnou cestičku k vyrovnání.

17

Zákrok také pro Gregora Kobela. Umar Marmúš jej zkusil nachytat na švestkách přízemní ránou zleva, hostující gólman šel včas k zemi a míč udržel v rukavicích.

16

Julian Brandt chtěl ke vstřelenému gólu přidat i asistenci. Stříleným pasem vybídl k zakončení Marca Reuse, jeho střelu patičkou Florian Müller vytáhl pravou rukou.

12

Dortmund právě vstřelil branku!
Je to tak, branka skutečně platí! Haaland si skvěle pohlídal své postavení, o ofsajd se nejednalo ani náhodou. Posléze potáhl míč po levé straně a už uvnitř šestnáctky přihrál na střed nabíhajícímu JULIANU BRANDTOVI, jemuž nedělalo větší problémy nasměrovat balón do odkryté části brány.

12

Ale pozor! Podle opakovaných záběrů se zdá, že nejlepší střelec Dortmundu v sezóně v ofsajdu nestál, takže po konzultaci s VAR by gól mohl být uznán!

12

Borussia Dortmund vstřelila gól, ale ten neplatí! Pomezní rozhodčí nechal celou akci dohrát, a poté, co Brandt poslal míč do sítě, odmával ofsajd asistujícímu Haalandovi.

11

Narážečka mezi Dahoudem a Haalandem nevyšla. Druhý jmenovaný dával příliš okatě najevo, že bude míč vracet, uzmul jej pro sebe Tiago Tomás.

10

V tomto případě se hostům nezadařilo. Centr na přední tyč nebyl dobrým řešením, ve vzdušném prostoru kraloval bránící Konstantinos Mavropanos.

9

Julian Brandt určitě nepočítal se skutečností, že se do hry zapojí tak brzy. Ale nahradil zraněného Reynu a teď může ukázat, že si místo v základu zaslouží. Centr nastřelil do Enda a vybojoval roh.

8

Hosté rozehrávali první rohový kop a od vedoucího gólu nebyli vůbec daleko! Do odraženého balónu se opřel Raphaël Guerreiro, střelou z první orazítkoval pravou část brankové konstrukce!

7

Příliš dlouho váhal s míčem na kopačkách Emre Can. Když už se konečně chystal nahrát, tak jej čistě tělem odstavil od hracího předmětu Konstantinos Mavropanos.

6

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Giovanni Reyna, přichází Julian Brandt.

5

Sám proti dvěma si domácí kapitán poradil na jedničku, Wataru Endo zvládl propasírovat míč k Umaru Marmúšovi. Ten vyzval k souboji jeden na jednoho Guerreira, neuspěl.

4

Talentovaný Američan okamžitě zamířil do útrob stadiónu, je si vědom, že se zdravotním problémem nemůže dál pokračovat. Hosté aktuálně hrají v deseti, nově příchozí fotbalista se ještě nestihl dostatečně zahřát.

3

Velká komplikace pro Roseho družina hned na úvod. Giovanni Reyna si při pohybu u pravé postranní čáry poranil pravou nohu a je jasné, že bude muset dojít ke střídání.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Favorit z Dortmundu pro předehrávku 29. kola oblékl dresy barvy žluto-černé.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VfB Stuttgart: F. Müller – Stenzel, Mavropanos, Ito, Sosa – Endo (C), Karazor, Mangala – Führich, Tomás, Marmúš.
Náhradníci: Bredlow – Beyaz, Coulibaly, Millot, Mola, Thommy, Tibidi, Bazzoli.
Trenér: Pellegrino Matarazzo

Borussia Dortmund: Kobel – Can, Akanji, Hummels, Guerreiro – Dahoud, Bellingham – Reyna, Reus (C), T. Hazard – Haaland.
Náhradníci: Hitz – Brandt, Moukoko, Pongračić, Reinier, Witsel, M. Wolf, Zagadou, Bynoe-Gittens.
Trenér: Marco Rose

Rozhodčí: Osmers – Kempter, Hüwe.
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund by ráda promluvila do boje o titul, ale zdá se, že nadvláda bavorského Bayernu Mnichov bude pokračovat. Žluto-černí o víkendu nezvládli domácí utkání s Lipskem a po drtivé porážce 1:4 se zvětšila ztráta na čelo na devět bodů. Spíše by se Roseho družina měla začít dívat za sebe, protože Bayer Leverkusen zaostává rozdílem šesti bodů a formu nemá vůbec špatnou. Každopádně Dortmund může těšit z faktu, že už se může plně soustředit na ligu, v Evropské lize totiž vypadl překvapivě v 1. kole play-off, na jeho úkor postoupil do další fáze turnaje skotský klub Rangers FC. Střelecké produktivitě mužstva vévodí Erling Haaland s 23 trefami.
VfB Stuttgart

Fotbalisty Stuttgartu čeká v boji o udržení mezi elitou ještě těžká práce. Momentálně se nachází na patnáctém místě, které jako poslední zajišťuje jistotu záchrany. Nicméně na šestnáctý Bielefeld, který by za současné situace musel do baráže, čítá náskok jediný bod, stejně tak na sedmnáctou Herthu, ta zatím sestupuje z důvodu horšího skóre. Svěřenci kouče Matarazza se v posledních týdnech rozehráli k velmi dobrým výkonům. Na ligového přemožitele čekají už čtyři zápasy, během nichž zapsali dvě vítězství a dvě remízy, naposledy uhráli nerozhodný výsledek 1:1 na půdě tabulkového souseda z Bielefeldu. Nejlepším střelcem týmu je překvapivě stoper Kostas Mavropanos, v dosavadním ročníku se prosadil pětkrát.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer! Vítám vás při sledování předehrávky 29. kola Bundesligy, u zápasu mezi Stuttgartem a Borussií Dortmund.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

VfB Stuttgart – Borussia Dortmund

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 12. Brandt (Haaland), 71. Brandt (Reus)

Karty:   45+3. Mangala (STU), 86. Karazor (STU) – 82. Bellingham (DOR)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 11:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:6.

VfB Stuttgart: F. Müller – Stenzel, Mavropanos, Ito, Sosa – Endo (C), Karazor, Mangala (62. Coulibaly) – Führich (78. Massimo), Tomás (89. Millot), Marmúš (79. Thommy).
Náhradníci: Bredlow – Beyaz, Coulibaly, Millot, Mola, Thommy, Tibidi, Bazzoli, Massimo.

Tréner: Pellegrino Matarazzo

Borussia Dortmund: Kobel – Can, Akanji, Hummels (46. Zagadou), Guerreiro (75. M. Wolf) – Dahoud (36. Witsel), Bellingham – Reyna (6. Brandt), Reus (C), T. Hazard – Haaland.
Náhradníci: Hitz – Brandt, Moukoko, Pongračić, Reinier, Witsel, M. Wolf, Zagadou, Bynoe-Gittens.

Tréner: Marco Rose

Rozhodca: Osmers – Kempter, Hüwe