Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Cadiz CF – Real Betis

1:2

koniec (0:0)

09.04.2022, 14:00 • Estadio Nuevo Mirandilla • 31. kolo • Tomáš Kubečka cz

Je konec! Cádiz nakonec ztratil slibně rozehrané utkání a s Real Betis prohrává 1:2. Domácí se přitom dostali do vedení po hodině hry, kdy se prosadil Iván Alejo. Deset minut před koncem se hostům vyplatilo střídání a Tello vyrovnal. O pět minut později navíc dostali hosté jako dárek penaltu a Borja Iglesias rozhodl. (15:58:32)

90+6

Konec zápasu.

90+4

Hra je přerušena! Jeden z hostů nyní zůstává ležet na trávníku a potřebuje ošetření.

90+3

Cádiz už vrhá všechny síly do ofenzivy, jenže ze strany domácích teď hra spíše připomíná křeč.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Žlutou kartu dostává Marc Bartra (Real Betis).

89

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Oussama Idrissi, přichází Anthony Lozano.

88

Rubén Alcaraz poslal před branku hostů prudký centr z pravé strany, jenže nikdo ve žlutém na jeho pobídku nedoskočil.

87

Domácí fotbalisté už potřebují vrhnout všechny síly do ofenzivy. Pro Cádiz by porážka po tomto průběhu zápasu byla další velkou ránou.

85

Real Betis právě vstřelil branku!
Real Betis se pět minut před koncem dostává do vedení! K penaltě se postavil BORJA IGLESIAS, který penaltu tvrdou střelou proměnil.

84

Je to tak! Penalta pro hostující Real Betis!

84

Sudí se jde podívat na video! Bude Betis kopat pokutový kop?

83

Tak pozor! VAR řeší jednu ze situací v blízkosti velkého vápna Cádizu.

82

Tello předvedl další individuální akci po pravé straně, ale jeho další pobídka skončila v rukavicích připraveného brankáře.

80

Real Betis právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Favorizovaný celek se deset minut před koncem dočkal vyrovnávací branky! Ke střele zpoza velkého vápna napřáhl střídající CRISTIAN TELLO a jeho rána zapadla do dolního rohu!

79

Betis se usadil na polovině soupeře, ale kombinace hostů skončila přihrávkou do míst, kde číhali zadáci ve žlutém.

78

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Juanmi, přichází Cristian Tello.

77

Rubén Alcaraz dloubl míč do pokutového území, ale ojedinělý útočný výpad Cádizu skončil zásahem obránců.

76

Betisu se při kombinaci na polovině soupeře vůbec nedaří. Pobídka adresovaná pro Iglesiase skončila v zámezí.

75

Betis zahrával rohový kop. Na vysoký centr si naskočil Marc Bartra, jehož hlavička prolétla kolem pravé tyčky.

74

Borja Iglesias dloubl míč do pokutového území, jenže hráči v zeleném jeho pobídku nepochopili a vůbec se nerozběhli.

73

Alex Moreno zahrával standardní situaci Betisu, jenže jeho pobídka skončila v rukavicích domácího brankáře.

71

Hosté reklamovali, že míč se do zámezí odrazil od jednoho z fotbalistů domácího mužstva, nicméně sudí přesto nařídil rohový kop pro Cádiz.

70

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Joaquín.
Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Youssouf Sabaly, přichází Héctor Bellerín.

69

Hosté zahodili další velkou šanci! Borja Iglesias pod tlakem vrátil přihrávku před branku, ale před dobíhajícím Canalesem míč odkopl vracející se stoper!

68

Žlutou kartu dostává Rubén Alcaraz (Cádiz CF).

67

Sudí měl před očima nedovolený zákrok jednoho z hostujících hráčů a ihned odpískal nedovolený zákrok.

66

Betisu se stále nedaří najít recept na důraznou obranu soupeře. Defenziva domácího celku zatím brání v pevném bloku.

64

Střídající Borja Iglesias se ihned po svém příchodu na trávník dostal do zakončení, jenže jeho projektil skončil nad břevnem.

63

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Willian José, přichází Borja Iglesias.

62

Cádiz se snaží tlačil do dalších nadějných protiútoků. Kolem obránce si míč posunul Negredo, ale Bartra prokázal, že nepatří mezi pomalé stopery.

61

Je za námi hodina hry a předchozí branka rozproudila dění na trávníku. Probudili se také domácí fanoušci.

59

Cádiz právě vstřelil branku!
Domácí Cádiz se dostává do vedení! Před branku hostů přiletěl centr z levé strany, který obrana Betisu nedokázala odvrátit a důrazný IVAN ALEJO překonal Brava!

58

Cádiz zahrával rohový kop. Jeho exekuce se ujal Rubén Alcaraz, jehož centr skončil na hlavě prvního obránce v zelenobílém dresu.

57

Další akce hostujícího Betisu končí zdviženým praporkem asistenta rozhodčího. Ofsajd!

56

Oussama Idrissi se v pokutovém území dostal k prudkému centru z pravé strany, ale levou nohou poslal míč jen do boční sítě!

55

Obrana Cádizu si dala pozor na další průnik Canalese a nepustila hostujícího šikulu do zakončení. Zatím je to boj jako v první půli.

54

Real Betis kombinoval na levé straně hrací plochy, jenže akce hostů skončila přihrávkou do prostoru, kde kralovala soupeřova obrana.

53

K exekuci přímého kopu se postavil Nabil Fékir, který zvolil technické zakončení levou nohou, jenže trefil jen hráče ve zdi.

52

Sergio Canales potáhl míč po pravé straně do blízkosti velkého vápna, kde jej jeden ze soupeřů poslal nedovoleným zákrokem k zemi.

51

Rubén Alcaraz centroval z pravé strany do pokutového území, jenže jeho pobídka přiletěl jen do míst, kde číhal první obránce.

50

Domácí se vymanili z tlaku Realu Betis a postupnou akcí se dostali vpřed. Obrana Betisu ale dokázala rychle zasáhnout.

49

Hostující Sabaly se v pokutovém území opřel do odraženého míče, jenže jeho zakončení směřovalo jen do míst, kde stál připravený brankář.

48

Rubén Alcaraz fauloval v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy a může být rád, že neviděl žlutou kartu. Domácí hráč dnes hraje velmi tvrdě.

47

Stopeři Betisu už jsou u míče a hostující celek si postupně hledá cestičku vpřed. Betis chce zlomit dnešní utkání na svou stranu.

46

Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Cádiz se ihned vydal do útoku, ale nákop skončil v rukavicích brankáře.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme se úvodní branky nedočkali. Jedinou obrovskou šanci měl Betis. Hosté dokonce dostali míč za brankovou čáru, ale brance nakonec zamezil ofsajd.

45+4

První poločas skončil.

45+2

Hodně aktivní Rubén Alcaraz znovu pálil z hranice velkého vápna, jenže jeho pokus levou nohou skončil vedle zadní tyče.

45+1

Nastavují se čtyři minuty!

45

V závěru první půle poslal přihrávku za obranu Betisu Rubén Alcaraz, jenže nikdo ve žlutém dresu na jeho pobídku nestačil zareagovat.

44

Zpoza hranice velkého vápna se do odraženého míče opřel Rubén Alcaraz, jenže zakončení mu zrovna nesedlo a skončilo v rukavicích brankáře.

43

Obránci Real Betis opět uklidnili rozehrávku na vlastní polovině. Nikdo ve žlutém dresu domácího Cádizu akci celku ze Sevilly neatakuje.

42

Negredo si navedl míč do pokutového území a zakončil pravačkou. Proti jeho ráně ale skvěle vystoupil Bartra, který míč odkopl do bezpečí.

41

Real Betis znovu vhazoval na vlastní polovině. Hosté tentokrát zvolili postupnou kombinaci a nikam nespěchají.

40

Hosté pět minut před odchodem do kabin zahrávali přímý kop v blízkosti velkého vápna. Jeho exekuce se ujal Nabil Fékir, jenže technickým pokusem minul branku.

39

Marc Bartra poslal nákop na hranici velkého vápna, jenže tam opět kralovali důrazní stopeři domácího Cádizu, kteří míč poslali do bezpečí.

38

Na opačné straně se do zakončení tlačil důrazný Negredo, ale podle rozhodčího si v souboji ve vápně pomohl nedovoleným způsobem.

37

Nabil Fékir poslal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže tam se nedostal nikdo z jeho spoluhráčů v zelenobílém dresu.

36

Alex Moreno vhazoval na pravé straně hrací plochy, ale nikdo v zelenobílém dresu si mu nenaběhl do volného prostoru.

35

Hra je znovu přerušena! Po srážce na polovině hrací plochy zůstávají ležet na trávníku hráči obou týmů. Do akce půjdou lékařské týmy.

34

Alex Moreno poslal nákop na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho vysoká pobídka propadla bez jakékoliv teče do zámezí.

33

Obránci domácího celku znovu uklidňují hru po tlaku hostujícího Realu Betis. Pro míč si došel Rubén Alcaraz, ale nikdo ve žlutém se mu nenabídl.

32

Nabil Fékir se u postranní čáry pěknou kličkou zbavil napadajícího soupeře a dostal se k odcentrování. Chust ve skluzu odehrál míč na rohový kop.

31

Rubén Alcaraz znovu dojel soupeře zbytečným šlapákem a může být rád, že neviděl žlutou kartu. V prvním poločase je k vidění velké množství ostrým soubojů.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím čekáme na úvodní branku utkání. Na trávníku zatím kralují defenzivy obou týmů.

29

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po souboji ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.

28

Lucas Pérez trefil soupeře loktem, ale rozhodčí jasným gestem ukazuje, že nedovolený zákrok pískat nebude. Pokračuje se ve hře.

27

Hosté v posledních minutách převzali dirigentskou taktovku nad dnešním souboje a postupně se dostávají do ofenzivy. Domácí obrana si zatím ví s centrovanými míči rady.

26

Luis Hernández trefil jednoho ze soupeřů ostrým šlapákem a může být rád, že za svůj přestupek nedostal žlutou kartu.

25

Žlutou kartu dostává Youssouf Sabaly (Real Betis).

24

Rubén Alcaraz si dal pozor na rozběhnutého Josého a hlavičkou odehrál míč do bezpečí. Defenziva Cádizu zatím nenechává soupeři moc prostoru.

23

Real Betis se znovu usadil na polovině soupeře, jenže jeho kombinace je nyní plná nepřesných přihrávek. Domácí celek drží v zadních řadách pevný blok.

21

Hlavní rozhodčí si všiml nedovoleného zákroku jednoho z domácích fotbalistů a odpískal mu faul. Real Betis bude rozehrávat na polovině Cádizu.

20

Cádiz před malou chvíli přestál horkou situaci a už se opět tlačí do ofenzivy. Centr z levé strany poslal do vápna Espino, ale jeho pobídka skončila v rukavicích brankáře.

19

Branka to nakonec není! Sudí nakonec odhalil ve spolupráci s videem ofsajd, který předcházel celé akci.

18

VAR zkoumá, zda míč nepřešel celým objemem brankovou čáru!

17

Hosté zahodili vyloženou šanci! Po průniku z pravé strany se do zakončení nakonec dostal Fekir, jehož přízemní dělovku zastavila branková konstrukce! Odražený míč následně vykopl obránce z brankové čáry.

16

Andrés Guardado byl pozdě v souboji na vlastní polovině a špičkou kopačky sestřelil jednoho ze soupeřů. Rozehrávat bude domácí Cádiz.

15

Domácí zahrávali další přímý kop. Nadýchaný centr se snesl k přední tyči, ale hned první hráč v zelenobílém míč nekompromisně odehrál do bezpečí.

14

Alfonso Espino nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, nicméně nikdo ve žlutém dresu na jeho vysokou pobídku nedosáhl.

13

Domácí Cádiz v posledních minutách zvýšil aktivitu a tlačí se do zakončení. Další centr do velkého vápna si ale hostující brankář Bravo s přehledem pohlídal.

12

Po další standardní situaci se do zakončení dostal důrazný Negredo, jehož hlavička skončila v rukavicích hostujícího brankáře.

11

Domácí Cádiz zahrával rohový kop. Nadýchaný centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde kralovali stopeři Realu Betis.

10

Sergio Canales dostal přihrávku do běhu na pravou stranu hrací plochy, ale příliš okatou kličkou se nedokázal zbavit ani prvního obránce.

9

Pezzella dlouho otálel s rozehrávkou z vlastní poloviny a nákopem trefil jen prvního rivala v dresu Cádizu. Pokračuje boj o každý metr hrací plochy.

8

Rubén Alcaraz poslal nákop na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho pobídka byla o kousek delší než bylo potřeba a míč skončil v zámezí.

7

Na stadionu panuje od úvodních minut parádní atmosféra. Domácí fanoušci od úvodního hvizdu ženou Cádiz za ziskem důležitých bodů.

6

Obrana Realu Betis uklidňuje hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo ve žlutém dresu domácího Cádizu rozehrávku soupeře neatakuje.

5

Hostující Real Betis zahrával přímý kop. Jeho exekuce se ujal právě Alex Moreno, jenže na jeho přetažený centr nikdo v zelenobílém nedosáhl.

4

Alex Moreno si výborně pokryl míč na levé straně hrací plochy, jenže napadající soupeř mu čistým způsobem odkopl míč od nohy.

3

Fékir si dal pozor na nákop na pravou stranu a chytře nechal míč propadnout do zámezí. Vhazovat budou fotbalisté hostujícího Betisu.

2

Cádiz se hned v úvodu utkání vydal do ofenzivy. Z levé strany velkého vápna zkusil své štěstí levačkou Oussama Idrissi, ale hostující brankář byl na úvod utkání připraven.

1

Hostující Real Betis obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hostující celek se okamžitě vydal vpřed, jenže nákop na pravou stranu propadl do autu.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát ve žlutém, zatímco Betis oblékne zelenobílou sadu.
Úvodní sestavy:

Cádiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Chust, A. Espino – Alejo, San Emeterio, R. Alcaraz, Idrissi – Lucas Pérez, Negredo.
Náhradníci: Gil – Arzamendia, Cala, Fali, Álex Fernández, Jönsson, Lozano, Parra, Perea, Salvi, Sobrino.

Real Betis: C. Bravo – Sabaly, Pezzella, Bartra, Moreno – G. Rodríguez, Guardado – Canales, Fekir, Juanmi – José.
Náhradníci: Robles – Akouokou, Bellerín, González, Iglesias, Joaquín, Miranda, D. Lainez, Rodri, V. Ruiz, Ruibal, Tello..
Cádiz CF

Domácí Cádiz je na tom mnohem hůře. Po třiceti kolech má na kontě pouze dvacet osm bodů a patří mu sedmnáctá pozice ligové tabulky. S tímto ziskem navíc musí pořádně zabojovat, aby si udržel ligovou příslušnost i pro příští sezónu. Na sestupové vody má k dobru pouze dvoubodový náskok. V posledních kolech ale doma přehrál Villarreal a remizoval bez branek na půdě Valencie.
Real Betis

Hostující celek ze Sevilly letos prožívá další povedenou sezónu. Ve třiceti kolech získal Betis celkem padesát tři bodů a patří mu pátá pozice ligové tabulky. Na čtvrtou Sevillu ale aktuálně ztrácí čtyři body. V posledních osmi kolech ale bude chtít Betis zabojovat o postup do Ligy mistrů. V posledním kole doma přehrál Osasunu vysoko 4:1. V lize naposledy padl na začátku března s Atléticem Madrid.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

Cadiz CF – Real Betis

1:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 59. Alejo – 80. Tello, 85. Iglesias (pen.)

Karty:   68. R. Alcaraz (CAD) – 25. Sabaly (RBE), 90. Bartra (RBE)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 18:10.

Cadiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Chust, A. Espino – Alejo, San Emeterio, R. Alcaraz, Idrissi (89. Lozano) – Lucas Pérez, Negredo.
Náhradníci: Gil – Arzamendia, Cala, Fali, Álex Fernández, Jönsson, Lozano, Parra, Perea, Salvi, Sobrino.

Real Betis: C. Bravo – Sabaly (70. Bellerín), Pezzella, Bartra, Moreno – G. Rodríguez, Guardado (70. Joaquín) – Canales, Fékir, Juanmi (78. Tello) – José (63. Iglesias).
Náhradníci: Robles – Akouokou, Bellerín, González, Iglesias, Joaquín, Miranda, D. Lainez, Rodri, V. Ruiz, Ruibal, Tello.