Menu

Futbal

Niké liga

AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce

4:3

koniec (2:1)

26.04.2022, 18:00 • Mestský futbalový štadión na Sihoti, Trenčín • 5. kolo • Viktor Kalinács

Tipsport: 1.52 4.25 5.91

90+4

Trenčín dal gól!
Hlavný arbiter pustil ešte dvadsať sekúnd z hry a z poslednej strely duelu je gól! Kupusovičovi sa nevydarila koncovka, čo využil z druhej vlny PHILIP AZANGO a delovkou z dvadsiatich metrov takmer roztrhal sieť Patrika Lukáča!

75

Zlaté Moravce dali gól!
Neskutočný duel! TOMÁŠ ĎUBEK prvé dva góly pripravil, tretí sám strelil! Kontra hostí, Mondekov prízemný center do druhej vlny a Ďubek pohotovo mieri do čierneho!

Asistencia: Karol Mondek.

59

Trenčín dal gól!
Domáci znovu vo vedení, keď sa výstavne trafil PHILIP AZANGO. Pokus ľavačkou spoza šestnástky zapadol v pravom rohu Lukáčovej brány.

51

Zlaté Moravce dali gól!
Privolávali sme to a aj sa tak stalo! Zaslúžené vyrovnanie – znovu gól z rohu. Ďubek našiel na prednej tyči Neofytidisa, ktorý predĺžil nákop na zadnú žrď. JOZEF MENICH predvídal situácia na jednotku a osamotený vyrovnáva na 2:2!

Asistencia: Georgios Neofytidis.

36

Zlaté Moravce dali gól!
To človek nevymyslí! Ďubek sa okamžite postavil k rohovej zástavke, odcentroval na prednú žrď – TAOFIQ JIBRIL sa predral cez trojicu protivníkov a hlavou znížil na 1:2!

Asistencia: Tomáš Ďubek.

27

Trenčín dal gól!
SAMUEL LAVRINČÍK to skúšal tak dlho, až mu to tam padlo! Azango sa otáčal s loptou v šestnástke, aby ju nakoniec prihral za šestnástku. Lavrinčík si prihrávku zrovnal na pravačku a z približne 22 metrov krížnou strelou zvýšil na 2:0.

Asistencia: Philip Azango.

11

Trenčín dal gól!
Aktívnejší domáci sa tešia z otváracieho gólu! Presný center Tučného zľava šiel presne na malé vápno, kde si výborne nabehol DOMINIK HOLLÝ a hlavou prekonal Lukáča!

Asistencia: Adam Tučný.

AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce

4:3

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 11. Hollý (Tučný), 27. Lavrinčík (Azango), 59. Azango, 90+4. Azango – 36. Jibril (Ďubek), 51. Menich (Neofytidis), 75. Ďubek (Mondek)

Karty:   20. Suľa (ZMO)

AS Trenčín: Kukučka – Yem, Pirinen (C), Stojsavljevič, Madu – Lavrinčík (70. Gajdoš), Bainović, Hollý (82. Ibrahim) – Tučný (60. Gaži), Kupusović, Azango.
Náhradníci: Iliev – Kozlovský, Gajdoš, Zubairu, Pires, Ibrahim, Letenay, Kmeť, Gaži.

Tréner: Juraj Ančic

FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Suľa, Bednár, Menich (C), Čonka (69. Chren) – Neofytidis, Grozdanovski – Mondek, Jibril (90+3. Švec), Kyziridis – Horák (36. Ďubek).
Náhradníci: Kira – Tóth, Švec, Chren, Duga, Kolesár, Ďubek, Pintér.

Tréner: Ľuboš Benkovský

Rozhodca: Ivan Kružliak – Erik Weiss, František Ferenc

Diváci: 376