Menu

Futbal

Chance Národní Liga (CZ)

FC Zbrojovka Brno – FK Třinec

4:2

koniec (2:1)

27.04.2022, 19:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 26. kolo • Tadeáš Mima (@arsenalfanda) cz

Tipsport: 1.23 5.75 13.5

77

Brno právě vstřelilo branku!
Třinecká ztráta nedaleko autu se ukázala jako klíčová pro to, aby se zrodila čtvrtá trefa domácích. Zbrojovka rychle otočila hru a FILIP BLECHA si našel ideální místečko v šestnáctce. Střelec se potom rychle obtočil s míčem a klinicky přesně uklidil k tyčce. Hasalík ani nestihl udělat zákrok a je to 4:2.

67

Brno právě vstřelilo branku!
Vedení se přelévá zpět na stranu brněnského celku! Po přihrávce do volného prostoru se hnal v samostatném úniku Filip Blecha, byl však dobře zastaven obranou. Mezitím se ale úplně uvolnil JAKUB PŘICHYSTAL, jehož si Třinec už nemohl pohlídat, a jeden na jednoho proti brankáři vyřešil přízemním gólem.

55

Třinec právě vstřelil branku!
Z poměrně nenápadné akce přichází vyrovnávací gól hostujícího mančaftu! JAKUB HABUSTA si nabíhal z levé strany proti brance a nabízel se mu k nahrávce Juřena. Třinecký kapitán se ovšem rozhodl k samostatné akci, když o vzdálenější tyč dopravil míč mimo dosah Šimana.

43

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté si připravili poměrně rychlou reakci na dvougólové vedení Brna. MICHAL PETRÁŇ se dostal k zakončení potom, co Zbrojovka zaspala ve vápně, a svižně prostřelil hlavou brankáře. Ten se stačil pouze ohlédnout za tvrdým pokusem a opět platí kontaktní rozdíl.

38

Brno právě vstřelilo branku!
Možná trochu nečekaná situace, která ale končí gólem. Jakub Nečas zakončoval z pravé strany a zdálo se, že míč neprojde přes chumel hráčů. Střela se ovšem dostala po zemi dále, škrtl ji bránící IMRICH BEDECS a šla přesně ke vzdálenější tyči, kde ji Hasalík objevil už příliš pozdě.

16

Brno právě vstřelilo branku!
Trpělivost nakonec přináší domácím fotbalistům růže. Třinec se dlouho nedokázal osvobodit z područí Zbrojovky, jež nakonec získala klíčovou převahu na pravé straně. Tam se naskytl moment k centru na JAKUBA ŘEZNÍČKA, který neváhal a okamžitě dával z voleje za záda Hasalíka.

FC Zbrojovka Brno – FK Třinec

4:2

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 16. Jak. Řezníček, 38. Bedecs (vla.), 67. Přichystal, 77. Blecha – 43. Petráň, 55. Habusta

Karty:   33. M. Ševčík (BNO), 80. Texl (BNO) – 58. Bedecs (TRI)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:3.

FC Zbrojovka Brno: Šiman – Hrabina (72. A. Čermák), Endl (61. Hlavica), Šural, Bariš – Texl – Fousek (61. J. Hladík), M. Ševčík (61. Dav. Jambor) – Nečas (61. Blecha), Jak. Řezníček (C), Přichystal.
Náhradníci: Berkovec – Kohoutek.

Tréner: Richard Dostálek

FK Třinec: Hasalík – Szewieczek, Foltyn, Bedecs, Hýbl – Omasta (81. Klusák), Habusta (C) (81. Buneš), Machuča (89. Weber), Kania (74. Nešický) – Petráň, Juřena (89. Zogata).
Náhradníci: Paleček – Samiec.

Tréner: Martin Zbončák

Rozhodca: Kotala – Podaný, Žurovec

Diváci: 4 522