Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – RCD Espanyol Barcelona

4:0

koniec (2:0)

30.04.2022, 16:15 • Estadio Santiago Bernábeu, Madrid • 34 • 34. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.9 5.0 8.21

81

Real Madrid dal gól!
Vinícius Júnior z krídla vošiel do pokutového územia, prihral pred päťku a kto iný ako KARIM BENZEMA prekonal Diega Lópeza. Tento štvrtý zásah už platiť bude.

55

Real Madrid dal gól!
Luka Modrić získal loptu na svojej polovici, Eduardo Camavinga potiahol brejk, prihral k šestnástke a MARCO ASENSIO jemným oblúčikom nedal šancu Diegovi Lópezovi. "Los Blancos" dnes môžu prísť o odloženie osláv tituly iba zázrakom, keďže im stačí bod.

43

Real Madrid dal gól!
Mladý RODRYGO sa oklepal z facky od lopty a strieľa svoj druhý gól v stretnutí, pokojne sa môže stať hrdinom a "zariadiť" majstrovský titul práve on. S Marianom získali loptu pri zlej rozohrávke a Brazílčan zakončil do protipohybu Diega Lópeza k žrdi.

33

Real Madrid dal gól!
Marcelo poslal zľava krásnu prihrávku okolo dvojice obrancov do šestnástky, kde si loptu potiahol RODRYGO a po trávniku k vzdialenejšej žrdi nedal šancu Lópezovi.

Real Madrid – RCD Espanyol Barcelona

4:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 33. Rodrygo, 43. Rodrygo, 55. M. Asensio, 81. Benzema

Karty:   42. M. Díaz (REA), 46. Casemiro (REA)

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, J. Vallejo, Casemiro (61. Isco), Marcelo (C) – Modrić (60. Kroos), Camavinga (74. Gila), Ceballos – Rodrygo (75. Vinícius Júnior), M. Díaz (60. Benzema), M. Asensio.
Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Carvajal, Mendy, Valverde.

Tréner: Carlo Ancelotti

RCD Espanyol Barcelona: López I (C) – A. Vidal, Se. Gómez, Calero, Cabrera – Vilhena, Y. Herrera (76. Mérida), Darder (65. Wu), Melendo (65. Morlanes) – Puado, de Tomás.
Náhradníci: García XV, Oier – Dimata, Embarba, López II, Melamed, Miguelón, Loren, Vilà.

Tréner: Vicente Moreno

Diváci: 56 686