Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Cadiz CF

3:0

koniec (1:0)

12.05.2022, 19:00 • Reale Arena San Sebastian • 36. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Real Sociedad San Sebastian dnes potvrdil úlohu favorita a ešte bude miešať karty na priečkach o pohárovú Európu, zatiaľ čo Cádiz potrebuje zo zvyšných dvoch kôl body v boji o udržanie sa. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:57:17)

90+8

Koniec zápasu.

90+8

Žltá karta pre tím Real Sociedad San Sebastian (Portu).

90+8

Real Sociedad San Sebastian dal gól!
Autorom gólu z pokutového kopu je PORTU..

90+6

Ešte jeden brejk domácich, ten končí ziskom penalty, pretože Portuho sklzom poslal na trávnik Víctor Chust.

90+5

David Silva ušiel po ľavom krídle a poslal presný center pred päťku. Mikel Merino síce v dobrej pozícii hlavičkoval prudko, lenže priamo do miest, kde sa nachádzal Jeremías Ledesma.

90+4

Cádiz síce drží loptu na útočnej polovici ihriska, ale nie je nebezpečný pred bránkou Remira, čo Realu výrazne vyhovuje.

90+3

Lucas Pérez sa na krídle nedokázal presadiť, zastavil ho Aritz Elustondo a navyše z toho bude aut pre domácich.

90+1

Nadstavuje sa 6 minút.

90

Portu potiahol kontru svojho tímu, prihral do šestnástky, kde bol Alexander Sörloth osamotený. Skvelý zákrok proti nemu vytiahol Jeremías Ledesma.

89

Dlhý aut pred bránu Remira defenzíva Realu vyriešila a loptu rezolútne hráči v bielo-modrom odkopli do bezpečia.

88

Lucas Pérez si zľava nabehol do šestnástky, posielal niečo medzi centrom a strelou na zadnú žrď. Netrafil bránku a ani nenašiel Negreda.

86

Álvaro Negredo na päťke vyskočil najvyššie, lenže loptu iba posunul vedľa seba. Nakoniec z toho bola šanca, voľný Álex Fernández v dobrej pozícii tesne minul bránku.

85

Anthony Lozano sa tlačil za loptou pred šestnástku Realu, v poslednej chvíli pred ním odkopol do bezpečia Aihen Muñoz.

84

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian:
z ihriska odchádza Igor Zubeldia, prichádza Jon Pacheco.

83

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian:
z ihriska odchádza Diego Rico, prichádza Aihen Muñoz.

82

David Silva sa síce na vlastnej polovici trochu zamotal v kľučkách, avšak bol faulovaný.

81

Anthony Lozano sa ocitol v ofsajdovom postavení hneď dvakrát po sebe. Hostia sa snažia byť nebezpeční, teraz ich aktivita nie je dostatočná.

80

Alfonso Espino sa po rohu dostal k odrazenej lopte na hranici šestnástky, dobre postavený Igor Zubeldia zrazil loptu na roh.

79

Álvaro Negredo sa natlačil v päťke k lopte, ktorú mu poslal Anthony Lozano. V poslednej chvíli odkopol na roh Martín Zubimendi.

78

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian:
z ihriska odchádza Adnan Januzaj, prichádza Portu.

76

Striedanie v tíme Cádiz CF:
z ihriska odchádza Rubén Sobrino, prichádza Álvaro Negredo.

73

Striedanie v tíme Cádiz CF:
z ihriska odchádza Iván Alejo, prichádza Isaac Carcelén.

72

Iván Alejo prišiel síce do hry iba pred pár minútami, ale v jednom zo súbojov si zranil členok a aj keď to skúšal, bude musieť striedať.

71

Strely na bránku: 5 – 3

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Dokáže Cádiz s výsledkom ešte niečo urobiť, alebo si Real Sociedad San Sebastian udrží vedenie a získa tri body?

69

Carlos Akapo centroval po rozohrávke na krátko, na hranici päťky hlavičkoval k žrdi Anthony Lozano. Na všetko videl Álex Remiro a dokázal zakročiť.

68

Martín Zubimendi zľuftoval loptu a Anthony Lozano sa k nej dostal na ľavej strane šestnástky. Pokus k žrdi vykopol Álex Remiro na roh. Ten zakončil Alfonso Espino, mieril tesne nad bránku Realu.

67

Žltá karta pre tím Real Sociedad San Sebastian (Igor Zubeldia).

66

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian:
z ihriska odchádza Rafinha Alcântara, prichádza Jon Guridi.

65

Iván Alejo z pravého krídla poslal veľmi dobrú loptu na zadnú žrď, ale Anthony Lozano potreboval ešte niekoľko centimetrov, aby mohol zakončiť.

64

Fauly: 6 – 6

63

Cádiz síce mal k dispozícii priamy kop, ale centrovaná lopta skončila v rukaviciach brankára Remira, ten situáciu bez problémov vyriešil.

63

Žltá karta pre tím Real Sociedad San Sebastian (David Silva).

62

Striedanie v tíme Cádiz CF:
z ihriska odchádza Tomás Alarcón, prichádza Iván Alejo.
z ihriska odchádza José Mari, prichádza Anthony Lozano.
z ihriska odchádza Oussama Idrissi, prichádza Rubén Alcaraz.

61

Žltá karta pre tím Real Sociedad San Sebastian (Rafinha Alcântara).

60

Real Sociedad San Sebastian po hodine hry vyhráva o dva góly a všetko nasvedčuje tomu, že dnes by si mal doma udržať tri body.

59

Alexander Sörloth sa zľava veľmi pekne dostal do pokutového územia, kde chcel prihrávať na voľného Merina. Včas zasiahol Víctor Chust.

53

Real Sociedad San Sebastian dal gól!
Autorom gólu z pokutového kopu je ADNAN JANUZAJ..

Vyskytli sa technické problémy. Momentálne pracujeme na ich odstránení...za porozumenie ďakujeme.

46

Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 20:03.
V prvej časti hry začal Cádiz náporom, ale ku gólu sa nedopracoval. Zákonitý trest prišiel v 19. minúte a spoznali sme úspešného strelca Sörlotha. Do prestávky chceli hostia vyrovnať, čo sa im podarilo, no presadili sa z postavenia mimo hry.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45

Prvý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.

45

Zaujímavý oblúčik na bránu Remira. Gólman Realu Sociedad sa nechal vyrušiť a tesne nad brvnom zasahoval, čím sa podpísal pod roh súpera.

42

Presný zásah padol z ofsajdu! San Sebastian teda naďalej vyhráva 1:0!

41

Cádiz strelil vyrovnávajúci gól, ten však podlieha komunikácii so systémom VAR!

37

Dobrá šanca Realu! Ale lopta z kopačky Silvu mierila vysoko!

31

Januzaj zahrával priamy kop. Mal dostatočne otvorené pokutové územie, no zradila ho lepšie zamierenie a súper mu odvrátil loptu von.

30

San Sebastian sa dlho dostával do pozície na priame ohrozenie bránky Ledesmu, až ten vhodný okamih premrhal. Po polhodine duelu vedú domáci tesne 1:0.

27

Merino tentoraz sa snažil o strelecký zápis hlavou! Aréna zahučala, ale Ledesma neprišiel do kontaktu s loptou, keďže išla tesne nad bránu!

27

Veľký risk volil domáci brankár Remiro, ktorý si trúfol rozohrávku nakrátko i keď mal vo svojom okolí dvoch súperových futbalistov. Zvládol to bez zaváhania.

25

Do rovnakej situácie ako Sörloth, z ktorej skóroval, sa teraz dostal Merino! V tomto prípade Ledesma primerane reagoval vybehnutím oproti nemu a zneškodnil šancu!

25

Iniciatíva sa postupne presúva k hráčom San Sebastian. Tí momentálne okupujú útočné pásmo, ale stagnuje im tvorba streleckých pokusov.

24

Zrazená lopta domácich. Prvý obranca hostí ako tak odkopával čo najďalej od bránky, no lepšie to nevymyslel.

21

Vzhľadom na štart hostí je pre nich tento gól krutý. Úvodné minúty boli viac v ich réžii, ale hrá sa na góly, ktorý nedokázali streliť. Musia tak ďalej skúšať šťastie.

19

Real Sociedad San Sebastian dal gól! Domáci menia výsledok a úspech slávil tento prechod do pásma. Cez tri prihrávky sa dostal do streleckej pozície, hoci z ťažšieho uhla ALEXANDER SÖRLOTH a prestrelil Ledesmu medzi nohy.

19

Real Sociedad vrátil hru na svoju polovicu. Veľmi ťažko prechádza stredovou zónou.

17

Alarcón chvíľu ležal na stredovom kruhu a držal si ľavé koleno. Prítomnosť doktora nebude potrebná a ani jeho striedanie.

15

Cádiz mal k dispozícii rohový kop. Od zástavky centroval na prednú žrď kapitán Mari, z čoho jeho mužstvo neprofitovalo, pretože zabrala defenzíva súpera.

13

Súboj sa čiastočne vyrovnal, čo sa týka pohybu i náznaku šancí. Z hľadiska skóre je to ešte neotvorené.

12

Skvelý obranný návrat Espina. Už možno aj v gólovej streleckej príležitosti čistým spôsobom odstavil od lopty vo vnútri šestnástky Sorlotha a znemožnil mu akékoľvek zakončenie.

11

Polovysoký center vyslal Rico. Spoluhráčov vpredu nenašiel.

10

Prudká lopta, ktorá išla po pravej strane hracej plochy do obranného pásma Cádizu, lenže putovala po území nikoho. Na čiare si ju spracoval Remiro.

9

Ľahký stret dvoch hráčov. Faulovaným bol Sobrino.

8

Výborná pozičná hra v strede poľa od hostí. Merino bol vytlačený za deliacu čiaru. Zatiaľ to domácim smerom do ofenzívy veľmi nevychádza, až na jednu situáciu z konca piatej minúty.

7

Lopta je na kopačkách hostiteľov. Cádiz s vysokým napádaním po všetkých stranách, avšak nedarí sa mu zachytiť rozohrávku.

6

Jednoduchý center Hernándeza, keď preniesol hru na pravé krídlo pre Akapa. Jeho hlavička udržala loptu na ihrisku.

5

Nakopávaná lopta do útočnej zóny Realu. Hráči si dlho vymieňali loptu a alternovali, kým si vypracovali priestor na strelu. Zakončoval z pravej strany a z hranice pokutového územia Gorosabel. Napálil to však do nebies.

4

Žltá karta pre tím Cádiz CF (José Mari).

3

Lavína hráčov v žltých dresoch utíchla. Lopty sa chopia hráči domáceho San Sebastian.

2

Hostia sú oveľa živší. Ďalšia nepríjemná lopta letela na bránku Remira, ktorý musel zasahovať a je z toho prvý roh v dueli.

1

Svižný vstup do stretnutia zo strany Cádizu. Prišiel tvrdý strelecký pokus pravačkou, ktorý však nemal gólové parametre. Zároveň loptu nikto z domácich netečoval.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, Elustondo, Zubeldia, D. Rico – D. Silva, Zubimendi, Merino, Rafinha Alcântara – Januzaj, Sörloth.
Náhradníci: Ryan – Djouahra, Guevara, Guridi, Karrikaburu, Lobete, Martín IV, J. Pacheco, Muñoz, Turrientes, Portu, Zaldúa.

Cádiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Chust, Espino – Sobrino, Alarcón, Ál. Fernández, Mari, Idrissi – Lucas Pérez.
Náhradníci: D. Gil – Alcaraz, Alejo, Andone, Arzamendia, Cala, Carcelén, Fali, Negredo, A. Lozano, Jönsson, Salvi.
Real Sociedad San Sebastian sa nachádza na šiestom mieste a ešte bude musieť bojovať o pohárovú Európu, pretože jeho 56 bodov je iba o tri viac ako má Villarreal za ním. Každopádne, na piaty Betis stráca dva, no z posledných štyroch zápasov získal iba dva body za dve remízy a dve prehry. Mikel Oyarzabal ako najlepší strelec vsietil deväť gólov.

Cádiz CF takisto potrebuje body v boji o udržanie sa v La Lige. Momentálne má na šestnástej pozícii 35 bodov, avšak to je iba o tri viac, než vlastní prvá zostupová Mallorca. Cádizu každopádne zahrala do kariet výhra nad Elche z minulého víkendu a takisto nedávne prekvapenie na pôde Barcelony. Álvaro Negredo sa v lige trafil sedemkrát, Anthony Lozano o jeden raz menej.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

Real Sociedad San Sebastian – Cadiz CF

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 19. Sörloth, 53. Januzaj (pen.), 90+8. Portu (pen.)

Karty:   61. Rafinha Alcântara (RSC), 63. D. Silva (RSC), 67. Zubeldia (RSC), 90+8. Portu (RSC) – 4. Mari (CAD)

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, Elustondo, Zubeldia (84. J. Pacheco), D. Rico (83. Muñoz) – D. Silva, Zubimendi, Merino, Rafinha Alcântara (66. Guridi) – Januzaj (78. Portu), Sörloth.
Náhradníci: Ryan – Djouahra, Guevara, Karrikaburu, Lobete, Martín IV, Turrientes, Zaldúa.

Cadiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Chust, Espino – Sobrino (76. Negredo), Alarcón (62. Alejo, 73. Carcelén), Ál. Fernández, Mari (62. A. Lozano), Idrissi (62. Alcaraz) – Lucas Pérez.
Náhradníci: D. Gil – Andone, Arzamendia, Cala, Fali, Jönsson, Salvi.

Rozhodca: Munuera.