Menu

Ďalšie

Oktagon Underground

Leandro Silva - Marek Mazuch

Vítěz: M. Mazuch

koniec udalosti

21.05.2022, 20:50 • O2 aréna, Praha • Dávid Švec

Vítěz: Marek Mazuch (KO) (21:01:51)

00:49

Konec zápasu.

00:49

Mazuch šokuje O2 arénu! V předklonu předváděl, že opět nestíhá Silvu, aby ho dvěma háky poslal k zemi, a ten je KO!

00:12

Mazuch trochu začal pracovat.

00:00

Začalo druhé kolo.
Toto kolo bylo jasně pro Brazilce. Mazuch absolutně nezvládl nástup do zápasu a může být rád, že ho Silva celkem šetřil.

03:00

Skončilo první kolo.

02:35

Mazuch už má ruce hodně dole a vůbec se nekryje.

02:20

Opět se jen oťukává.

01:40

Silva už to trochu přehnal a inkasoval dvě rány, když se chvástal.

01:15

Silva mu nechává prostor se vydýchat, ale Slovák už má krev z už tak nalomeného nosu.

00:50

Mazuch inkasuje jednu ránu za druhou a nestíhá brazilské tempo.

00:27

Apollo kontroluje střed ringu a školí ho přesnými ranami.

00:05

Mazuch na uvítanou poslal bombu, které se ale Silva vyhnul a kontroval.

00:00

Začalo první kolo.
Ondřej Novotný už přestavuje oba borce.
A nyní už na hlavní půdu O2 arény přichází Brazilec s maskou opice, Leandro „Apollo“ Silva.
Tak jdeme na to! Hlavní karta je tady a otevírá ji původně prelims zápas Leandra Silvy s Markem Mazuchem! Slovenský borec je už v péči rozhodčího u ringu.
Z hlavní karty vypadl zápas Lohorého s Peňázem pro zranění slovenského bojovníka. Oktagon pro francouzského borce už nestihl tak narychlo sehnat soupeře, ale i tak uvidíme borce tmavé pleti se slovenským zápasníkem. Mezi Onlajny sledované zápasy se dostává zápas Leandra „Apolla“ Silvy a Marka Mazucha, kteří vystřídali Mikoláška s Kotalíkem jako úvodní zápas hlavní karty.

Silva v Oktagonu zápasil nejen s Lohorém, ale šel o titul i s Davidem Kozmou, na kterého ale na body nestačil. Naposledy prohrál v PFL s Magomedem Umalatovem.

Marek Mazuch naposledy zápasil před dvěma roky na Oktagonu 14, kde porazil Pima Kusterse a vylepšil si profesionální rekord na 5-0. Uvidíme, zda pro něho ale pauza nebude příliš velký problém.

Z chladného dánského severu do O2 arény zavítá šampion bantamu Jonas „Shark“ Magard. Devětadvacetiletý rodák z Kodaně se v Oktagonu představil už dvakrát a pokaždé vítězně. Na galavečeru s číslem dvacet sedm uškrtil Elnura Velieva, na čtvrtém Primu pak po pěti kolech porazil a o titul šampiona na body obral Filipa Macka.
Proti němu se postaví Václav Sivák. Český Rom z Ostravy loni v K1 získal titul mistra světa organizace WAKO PRO a i soudě podle trashtalku by tento zápas mohl být velmi zajímavým. Sivákovy kopy jsou pověstné svou tvrdostí, tentokrát je ale nebude moci použít. Uvidíme jak svou bojovnost dokáže přetavit do klasického boxu.

Co-main eventem bude snad ještě více zajímavý boxerský souboj mezi Milošem Petráškem a Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Obávaný trenér „Meloun“ už, jak sám říká, nemohl poslouchat Pirátovy řeči, kterými provokoval i Karlose Vémolu a konečně kývl na zápas, o kterém se mluví už čtyři roky. Prošel si těžkým obdobím, pauzou, návratem a nyní bude chtít hájit české barvy před slovenským nájezdníkem.
„Pirát“ se ale během Melounovy dovolené stal hvězdou československé MMA scény, a co více, i šampionem. O titul sice už přišel v souboji s Patrikem Kinclem, pořád se ale bude chtít přes Petráška dostat k vysněnému zápasu s Vémolou, který je část zmiňován jako následný po tomto turnaji.

Main event bude něco, co Československo zažilo jen výjimečně. Duel zápasníka s rapperem, souboj wrestlingu/MMA s thajským boxem. Legenda bojových sportů Karlos „Terminátor“ Vémola zapomene na své dlouholeté MMA zkušenosti a do boxerského ringu se postaví proti Otakarovi Petřinovi, více známému pod pseudonymem „Marpo“.
Laik by si mohl myslet, že pro Vémolu jakožto celoživotního zápasníka to bude jednoduchá práce, Marpo se ale v minulé dekádě věnoval thajskému boxu na profesionální úrovni a zapsal několik KO. Vémola se vůbec poprvé vrátí na místo činu, do O2 arény, kde v listopadu roku 2019 zažil nejčernější den svého života, když prohrál zápas století s Attilou Véghem. Vypne „diskotékového zápasníka“, jak Marpa nazývá, nebo před sedmnácti tisíci fanoušky opět přijde o všechno? Oktagon Underground přinese odpověď na tohle a spousty dalšího!

Leandro Silva - Marek Mazuch

Vítěz: M. Mazuch

koniec udalosti

Späť na online