Menu

Futbal

Kvalifikácia MS (Európa)

Wales – Ukrajina

1:0

koniec (1:0)

05.06.2022, 18:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Baráž • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 2.69 2.91 3.04

90+3

Taktické střídání, teprve třetí u Walesu. Neco Williams z postu beka jde z placu a na jeho místo naskočí Rhys Norrington-Davies.

83

Gareth Bale si užívá aplaus zaplněných tribun, předává kapitánskou pásku Aaronu Ramseymu a přepouští místo na placu pro Harryho Wilsona.

77

útočník za útočníka, tedy Roman Jaremčuk dolů, Artěm Dovbyk na plac. A také záložník za záložníka. Zvrátit nepříznivý vývoj zápasu svého týmu bude chtít Michajlo Mudryk místo Viktora Cygankova.

71

Střídají také domácí. Až na úvodní žlutou kartu spolehlivě hrající Daniel James bude velmi nervózně sledovat, zda se jeho týmu zadaří postup na šampionát. Už to nemůže změnit, naopak Brennan Johnson ano.

70

Ani sám Ruslan Malinovskyj asi nečekal, že půjde z placu už v sedmdesáté minutě. Je to tak, místo něj naskakuje Mykola Šaparenko. Dohrál také Taras Stěpaněnko, který přepouští místo na placu pro Serhije Sydorčuka.

Wales – Ukrajina

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 34. Jarmolenko (vla.)

Karty:   2. Allen (WAL), 2. James (WAL) – 32. Mykolenko (UKR), 90+5. Mudryk (UKR)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 4:9. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:7.

Wales: Hennessey – C. Roberts, B. Davies, Rodon, N. Williams (90+3. Norrington-Davies) – Ampadu, Ramsey, Allen, James (71. Johnson) – Moore, Bale (C) (83. Wilson).
Náhradníci: Ward, A. Davies – Gunter, Mepham, Morrell, J. Williams, Harris, Thomas, Matondo.

Tréner: Rob Page

Ukrajina: Buščan – Karavajev, Zabarnyj, Matvijenko, Mykolenko – Stepanenko (70. Sydorčuk) – Jarmolenko (C), Malinovskyj (70. Šaparenko), Zinčenko, Cygankov (77. Mudryk) – Jaremčuk (77. Dovbyk).
Náhradníci: Pjatov, Riznyk – Sobol, Bondar, Syrota, Pichaljonok, Kačaraba, Zubkov.

Tréner: Olexandr Petrakov

Rozhodca: Antonio Mateu Lopez – Pau Cebrián Devis, Roberto del Palomar (vš. Španělsko)