Menu

Futbal

Španielska LaLiga

UD Almería – Real Madrid

1:2

koniec (1:0)

14.08.2022, 22:00 • 1. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 7.3 5.1 1.9

Real Madrid v druhom polčase otočil skóre. Najskôr sa presadil Lucas Vázquez a svojim prvým dotykom z loptou rozhodol krásnou ranou z priameho kopu obranca David Alaba. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc i úspešný vstup do nového pracovného týždňa. (23:58:03)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Rodrigo Ely dostal ideálny center z priameho kopu do pokutového územia, mal aj dosť času. Gólová hlavička z toho nebola, chytil ju Thibaut Courtois.

90+3

Strely: 9 – 29

90+2

Curro Sánchez centroval z rohového kopu, avšak hlavičkujúci Srdjan Babić nemieril presne, zavadzal mu Juan Brandáriz.

90+1

Nadstavuje sa 6 minút.

90

Real Madrid sa snaží dohrať zápas pokojne a ísť domov s tromi bodmi, no momentálne kombinuje na útočnej polovici Almería.

88

Lucas Vázquez z pravej strany šestnástky prudko strieľal, Fernando loptu vyrazil pred seba, od vlastného spoluhráča smerovala lopta znova na bránku, no gólman Almeríe si poradil aj s touto "dorážkou".

86

Žltá karta pre tím UD Almería (Carlos Rojas).

85

Curro Sánchez v dobrej streleckej pozícii nasmeroval loptu iba do stredu bránky, takže Thibaut Courtois si pripísal dobrý zákrok.

84

Almería je tímom, ktorý teraz musí doháňať stratu. Od gólu Alabu na to domáci nemali veľa možností, nakoľko sa hra dosť kúskuje striedaniami a podobne.

83

Striedanie v tíme Real Madrid CF:
z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Dani Ceballos.
z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Dani Ceballos.

81

Striedanie v tíme UD Almería:
z ihriska odchádza Íñigo Eguaras, prichádza Arnau Solà.
z ihriska odchádza Kaiky, prichádza Carlos Rojas.

80

Toni Kroos na ľavej strane pokutového územia nebezpečne prihrával do malého vápna, defenzíva Almeríe zasiahla a loptu odkopla do bezpečia.

79

Karim Benzema v šestnástke dostal loptu a chcel ju posunúť vedľa seba, kde sa nachádzal Vinícius Júnior, ale ten to na strelu nemal.

76

Nasleduje prestávka na osvieženie.

75

Real Madrid dal gól!
DAVID ALABA pribehol ako striedajúci hráč na ihrisko pred štandardkou, zobral si loptu, položil si ju a prvým dotykom trafil nádherne do rohu bránky, od žrde ide lopta do siete. Fernando v úlohe štatistu a "Los Blancos" otáčajú skóre.

74

Striedanie v tíme Real Madrid CF:
z ihriska odchádza Ferland Mendy, prichádza David Alaba.

UD Almería – Real Madrid

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 6. Ramazani – 61. L. Vázquez, 75. Alaba

Karty:   41. Sadiq (ALM), 66. C. Sánchez (ALM), 86. Rojas (ALM) – 41. Camavinga (REA)

UD Almería: Fernando – Brandáriz, Kaiky (81. Rojas), Ely, Babić (C), Akieme – S. Costa, Eguaras (81. Solà), Robertone (57. C. Sánchez) – Ramazani (71. Lazo), Sadiq (71. Sousa).
Náhradníci: Fuoli – Centelles, Appiah, Portillo.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Rüdiger, Nacho Fernández, Mendy (74. Alaba) – Camavinga (46. Modrić), Tchouaméni (58. Hazard), Kroos (83. Ceballos) – Valverde, Benzema (C), Vinícius Júnior (83. Ceballos).
Náhradníci: Lunin, López IV – Asensio, Casemiro, Díaz, Militao.