Menu

Futbal

Slovenský pohár - Slovnaft cup

OŠK Trenčianske Stankovce – FC Spartak Trnava

0:6

koniec (0:5)

28.09.2022, 15:30 • 3. kolo • Martin Kožiak

Tipsport: 18.0 13.0 1.03

90+1

Koniec zápasu.
Trnava si podľa očakávaní poľahky poradila s Trenčianskymi Stankovcami 6:0. Hosťom vyšla najmä prvá polovica prvého polčasu, kedy strelili väčšinu svojich gólov. Po zmene strán sa presadil ešte z penalty Boateng a veľmi dobrú pasáž zažili v závere aj domáci. Všetky ich šance ale stroskotali na brankárovi Vantrubovi. (17:18:12)

90+1

Striedanie v tíme OŠK Trenčianske Stankovce:
z ihriska odchádza Svatík T., prichádza Mach,
z ihriska odchádza Repa, prichádza Svatík M.

90

Ďuráči to teraz vyskúšal na dvakrát, keďže jeho prvá strela bola zblokovaná. Tou druhou však iba prevetral rukavice Vantrubu.

86

Tomík dostal dobrú prihrávku do behu, ktorú využil na dobrú strelu. Jeho pokus však nebol najlepšie umiestnený a Vantruba si s ním poradil.

83

Kristián Koštrna sa zrazil s Ali Babom a kapitán hostí potom ostal ležať na trávniku. Domáci to potom mohli využiť, ale Tomíka z dobrej pozície opäť vychytal Vantruba.

81

Stankovce prežívajú jednoznačne najlepšiu pasáž zápasu. Ďuráčiho najprv vychytal Vantruba a nasledovnú Čibíkovu dorážku odkopol z bránkovej čiary jeden z trnavských obrancov. Záverečná Ďuráčiho strela z prvej potom mierila tesne nad bránu.

80

Po rohovom kope zakončoval hlavou Kleščík. Jeho hlavička skončila iba na brvne a Stankovce sa tak prvého gólu nedočkali ani teraz.

79

Ali Baba teraz pekne prešiel obranou súpera a následne naservíroval loptu Azevedovi. Tomu ale strela vôbec nesadla, keďže lopta skončila iba ďaleko mimo brány.

77

Stankovce mali asi najväčšiu šancu na skórovanie. Repa vyslal dobrú strelu, ktorú Vantruba iba vyrazil pred seba. Odtiaľ potom dorážal Tomík, ktorému však z jasnej pozície gólovú radosť prekazil vynikajúcim zákrokom Vantruba.

75

Azevedov center od rohovej zástavky nepriniesol žiadnu veľkú príležitosť hosťujúceho tímu.

74

Po štandardnej situácii Trnavy sa k strele prepracoval Ali Baba. Jeho pokus však bol zablokovaný na roh.

73

Martin Ďuráči predviedol peknú individuálnu akciu, kedy loptu potiahol až pred súperovu šestnástku. Nakoniec sa rozhodol namiesto prihrávky pre zakončenie, v ktorom mu však zabránil jeden z obrancov Trnavy.

71

Alex Iván si pri spracovaní lopty v útoku pomohol rukou a Zemanovič bude odkopávať od brány.

68

Striedanie v tíme OŠK Trenčianske Stankovce:
z ihriska odchádza Ďanovský, prichádza Behan.

67

Trnava dala gól!
KELVIN BOATENG namieril svoj pokus z bieleho bodu presne k pravej tyčke a aj keď Zemanovič smer jeho strely vystihol, tak na loptu si ani nesiahol. Trnava tak vedie už 6:0.

67

Bola nariadená penalta.
V pokutovom území sa do nebezpečnej situácie dostával Kelvin Boateng. Na poslednú chvíľu ho nedovolene zastavil Kleščík, ktorý za to dostáva žltú kartu.

66

Ali Baba už konečne namieril svoju strelu na bránu. Tentoraz však jeho pokusu chýbala razancia a Zemanovič si tak so strelou poradil.

64

Azevedove prihrávky už v druhom polčase nie sú tak efektívne. Hrozbu pred domácou bránou pohodlne odvrátil Nosek.

59

Vysoký center sklepol Kelvin Boateng. Jeho spoluhráči na útočnej polovici však nedokázali si loptu od neho spracovať a akcia sa tak prerušila.

OŠK Trenčianske Stankovce – FC Spartak Trnava

0:6

koniec (0:5)

Späť na online

Góly: 11. Štefánik, 17. Taiwo, 19. Taiwo, 24. Taiwo, 25. Štefánik, 67. Boateng (pen.)

Karty:   37. Vaško (TSN), 67. Kleščík (TSN)

OŠK Trenčianske Stankovce: Zemanovič – Kleščík, Komorovský, Nosek, Svatík T., Ďuráči, Čibík, Korol, Repa, Vaško, Ďanovský (C)
Náhradníci: Fabián – Prekop, Mach, Behan, Tomík, Rožník, Svatík M., Ježík, Pevný

Tréner: M. Nosek

FC Spartak Trnava: Vantruba – Štetina, Štefánik, Taiwo, Boateng, Karhan, Daniel, Koštrna (C), Kóša, Savvidis, Azevedo
Náhradníci: Kamenár – Ali Baba, Procházka, Čurma, Oseni, Iván

Tréner: M. Gašparík

Rozhodca: B. Kiss