Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

Angers SCO – Olympique Marseille

0:3

koniec (0:1)

30.09.2022, 21:00 • Stade Raymond Kopa, Angers • 9. kolo • Karel Jedlička cz

Tipsport: 4.47 3.92 1.83

90

Střídající Dieng si naběhl na skvělou Veretoutovu kolmici, tváří v tvář prostřelil i brankáře Fofanu, jenže výrazně ztlumený míč pak stačil uklidit slovinský stoper Blažič.

85

A jako vždy proběhnou střídání na obou stranách současně. V celku Olympique Marseille odchází Luis Javier Suárez, nahradí ho Bamba Dieng.

85

Střídání v týmu Angers SCO:
ze hřiště odchází Sufján Búfál, přichází Pierrick Capelle.

84

Hosté pojímají závěr zápasu hodně lehkovážně. Jeden na jednoho postupoval Sada Thioub, křížnou střelu přes Veretouta zpoza rohu malého vápna však ani on nenasměroval mezi tyče.

82

82. Salama svůj náběh ani podruhé nevyužil

82

Doumbia vysunul do další šance skvělou uličkou Salamu, ten však i při druhé velké příležitosti selhal a s brankářem obstřelil i jeho levou tyč.

80

Amine Salama měl na kopačce snížení, protáhl se zleva až těsně před brankáře, křížné střele z úhlu však nenadělil potřebný směr a míč dokonce zůstal ve hřišti.

75

Dva hráče mění také Olympique Marseille:
hřiště opouštějí Leonardo Balerdi a hrdina večera Jonathan Clauss, přicházejí Isaak Touré a Cengiz Ünder.

75

Mezi střídačkami to vypadá jako při atletické štafetě. V celku Angers SCO ze hřiště odcházejí Batista Mendy, Adrien Hunou a Azzáedín Únáhí, přicházejí debutant Ibrahim Amadou, Himad Abdelli a Sada Thioub.

67

Zároveň střídá Olympique Marseille a hned dvakrát:
odcházejí Dimitri Payet a Gerson da Silva, které nahradí Valentin Rongier a Amín Harít.

67

Střídání v týmu Angers SCO:
ze hřiště odchází Abdallah Sima, přichází Amine Salama.

61

Mohlo to být 0:4, Gerson da Silva se v přečíslení zbavil Blažiče a přihrál na penaltovou značku úplně volnému Kaborému, který zakončil po zemi těsně vedle.

59

59. Gerson DA SILVA - 0:3

59

Marseille právě vstřelilo branku!
Clauss zavezl míč do pokutového území, vyměnil si s Gigotem a našel GERSONA DA SILVU, který po chladnokrevném zpracování zavěsil k tyči.

50

50. Luis SUÁREZ - 0:2

50

Marseille právě vstřelilo branku!
Clauss oplácí z rychlého brejku po hrubce domácího Valeryho gólovou přihrávku a LUIS JAVIER SUÁREZ již podruhé v krátké době sám před bránou nezaváhal.

35

35. Jonathan CLAUSS - 0:1

35

Marseille právě vstřelilo branku!
Ani ne půl minuty po promarněné šanci Angers udeřili hosté z přímočaré akce. Pět přihrávek od vlastního brankáře postupně dostalo míč k Luisi Suárezovi. Na jeho finální přihrávku si naběhl JONATHAN CLAUSS, naznačil Valerymu centr, utrhl se mu do strany a se štěstím zavěsil o tyč.

35

Další chabá rozehrávka Marseille vedla k velké šanci Angers. Po chybě Kaborého byl sám proti brankáři Hunou, avšak z rohu malého vápna nezakončil vůbec přesně.

18

18. bin Tálib nepotrestal ranou do tyče chybu v rozehrávce

18

Hrubku v rozehrávce Marseille využil k samostatnému nájezdu z levé strany Nabíll bin Tálib, při jeho tvrdé ráně zachránila hosty tyč!

Angers SCO – Olympique Marseille

0:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 35. Clauss (L. Suárez), 50. L. Suárez (Clauss), 59. Gerson (Clauss)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:14.

Angers SCO: Yah. Fofana – Valery, Hountondji, Blažič, S. Doumbia – Ba. Mendy (75. Amadou), bin Tálib (C) – Ounahi (75. Thioub), Hunou (75. Abdelli), Boufal (85. Capelle) – Sima (67. Salama).
Náhradníci: Bernardoni – Chetti, Bamba I, Al Milálí.

Tréner: Baticle

Olympique Marseille: López – Mbemba, Gigot, Balerdi (75. I. Touré) – Kaboré, Guendouzi, Veretout, Clauss (75. Ünder) – Payet (C) (67. Rongier), Gerson (67. Harít) – L. Suárez (85. Dieng).
Náhradníci: Blanco – Bailly, P. Gueye, Sánchez.

Tréner: Vukas

Rozhodca: Hamel – Grosbost, Luczynski

Diváci: 18 850