Menu

Futbal

Liga majstrov

Real Madrid – Šachtar Doneck

2:1

koniec (2:1)

05.10.2022, 21:00 • Skupina F • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.19 7.41 15.3

90+2

90+2. Marco Asensio (REA)

90+2

Žltá karta pre tím Šachtar Doneck (Michajlo Mudryk).

90+1

Karim Benzema prihrával do dobrej pozície pred bránku, Marco Asensio v stopercentnej možnosti nasmeroval loptu do žrde!

89

89. Karim Benzema (REA)

89

Karim Benzema nie a nie presadiť sa. Teraz už obišiel aj Bondra a prudko strieľal k žrdi, znova sa zaskvel Anatolij Trubin.

88

Striedanie v tíme Šachtar Doneck:
z ihriska odchádza Georgij Sudakov, prichádza Neven Đurasek,
z ihriska odchádza Taras Stepanenko, prichádza Lassina Traoré.

80

Striedanie v tíme Real Madrid CF:
z ihriska odchádza Rodrygo, prichádza Marco Asensio.

75

Striedanie v tíme Real Madrid CF:
z ihriska odchádza Aurélien Tchouaméni, prichádza Eduardo Camavinga.

68

Georgij Sudakov sa dostal k odrazenej lopte pred šestnástkou súpera. Mal dostatok priestor, ktorý využil na prudkú ranu, ale minul svätyňu Lunina.

67

Striedanie v tíme Šachtar Doneck:
z ihriska odchádza Olexandr Zubkov, prichádza Ivan Petrjak,
z ihriska odchádza Marjan Šved, prichádza Danylo Sikan.

66

Vinícius Júnior sa dostal k odrazenej lopte vo vnútri pokutového územia. Mal ohromnú možnosť a loptu ideálne na pravačke. Prestrelil bránku!

65

Rodrygo sa po narážačke s Benzemom dostal cez dvoch obrancov k nebezpečnej strele. Loptu poslal k žrdi, skvele zasiahol Trubin.

56

Žltá karta pre tím Šachtar Doneck (Valerij Bondar).

54

Michajlo Mudryk potiahol rýchlu kontru svojho tímu. Nabral rýchlosť a vošiel do pokutového územia, mohol mať veľkú možnosť. V poslednej chvíli mu loptu vypichol Ferland Mendy.

39

39. Olexandr Zubkov (SAC) - 2:1

39

Doneck dal gól!
Šok z jasného neba pre Real Madrid! Hostia z prvej šance strelili gól, defenzíva domácich to trochu podcenila. Bohdan Mychajličenko vyslal presný center medzi stopérov a OLEXANDR ZUBKOV krásnou akrobatickou strelou trafil k žrdi, nechytateľne pre Lunina.

38

Bohdan Mychajličenko síce sprava centroval do šestnástky, spoluhráčov nenašiel. Federico Valverde potiahol kontru do otvorenej obrany, Vinícius Júnior dostal prihrávku na ľavú stranu veľkého vápna a krížnym pokusom minul vzdialenejšiu žrď.

35

Dani Carvajal vyslal krásny pas na ľavú stranu šestnástky. David Alaba ju sklzom posunul pred bránku a Karim Benzema v stopercentnej možnosti trafil Trubina!

34

Domáci získali loptu v strede ihriska, postupne smerujú znova dopredu. Karim Benzema uvoľnil do šestnástky prihrávkou Viníciusa, jeho krížnu strelu Trubin vyrazil.

32

Skvelé kombinácie pokračujú aj naďalej. Federico Valverde našiel v šestnástke voľného Benzemu, ten strieľal z prvej volejom tesne vedľa bránky.

31

31. Vinícius Júnior (REA)

31

Anatolij Trubin šiel za loptou vo vlastnej šestnástke, ale zaváhal. Jeden z domácich zakončoval a až na čiare stojaci Valerij Bondar zabránil zvýšeniu skóre.

28

28. Vinícius Júnior (REA) - 2:0

28

Real Madrid dal gól!
Nádherná rýchla a priamočiara akcia domácich prináša druhý presný zásah. Karim Benzema prihral pred šestnástku, Rodrygo prestrčil loptu do vápna a osamotený VINÍCIUS JÚNIOR sa strelou k žrdi nepomýlil.

25

25. Karim Benzema (REA)

25

Éder Militao poslal krásnu loptu na pravé krídlo. Federico Valverde prihral do vápna a Karim Benzema technicky zakončil k žrdi. Proti dobrej strele sa blysol Anatolij Trubin.

13

13. Rodrygo (REA) - 1:0

13

Real Madrid dal gól!
Domáci sú od úvodu nesmierne aktívni a dominujú na ihrisko, preto idú do vedenia zaslúžene. RODRYGO zakončil z hranice šestnástky po zaváhaní defenzívy a trafil k žrdi. Trubin už nedokázal zasiahnuť.

Real Madrid – Šachtar Doneck

2:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 13. Rodrygo, 28. Vinícius Júnior – 39. Zubkov

Karty:   56. Bondar (SAC), 90+2. Mudryk (SAC)

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Militao, Alaba, F. Mendy – Valverde, Tchouaméni (75. Camavinga), Kroos – Rodrygo (80. Asensio), Benzema (C), Vinícius Júnior.
Náhradníci: L. López, Caňizares – Vallejo, Nacho Fernández, E. Hazard, Modrić, Odriozola, Vázquez, Rüdiger, M. Díaz.

Šachtar Doneck: Trubin – Mychajličenko, Bondar, Matvijenko, Konoplja – Stepanenko (C) (88. Traoré) – Šved (67. Sikan), Bondarenko, Sudakov (88. Đurasek), Mudryk – Zubkov (67. Petrjak).
Náhradníci: Ševčenko, Pjatov – Kryvcov, Kryskiv, Topalov, L. Taylor, Ocheretko, Kozik.