Menu

Ďalšie

Zjazdové lyžovanie

Zjazd mužov, Beaver Creek

zrušené

02.12.2022, 18:15 • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka) cz

Kvůli silnému větru a sněžení byl páteční závod ve sjezdu v americkém Beaver Creeku zrušen! Podobně jako minulý týden tak muži přijdou o jeden ze závodů. Zatímco minulý týden přišli o super G, tentokrát tedy přijdou o sjezd. V sobotu by se mělo závodit podle plánu od 18 hodin středoevropského času, pokud tedy počasí dovolí. (16:23:54)
Na americké sjezdovce v Beaver Creeku jsou za závodníky dva tréninkové sjezdy. V obou se prosadili Rakušané. Ve středu zvítězil Otmar Striedinger a ve čtvrtek se radoval Matthias Mayer. Oba patří do širšího okruhu favoritů i pro páteční závod, v němž se pokusí porazit nejen Nora Kildeho, ale také tradičně silné Italy v čele s Dominikem Parisem, či kvalitní švýcarské sjezdaře.
Minulý týden se v kanadském Lake Louise odjel jeden sjezd, který se stal kořistí Nora Aleksandera Aamodta Kildeho. Jeho vítězství ale bylo velmi těsné a rozhodně ne suverénní. Druhý skončil Rakušan Daniel Hemetsberger se ztrátou šesti setin sekundy, třetí byl pak Švýcar Marco Odermatt, jenž ztratil další čtyři setinky.
Světový pohár v alpském lyžování mužů pokračuje další zastávkou v americkém Beaver Creeku. I tentokrát budou v hlavní roli rychlostní disciplíny, když jsou na programu dva sjezdy a jeden superobří slalom.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:15.

Zjazd mužov, Beaver Creek

zrušené

Späť na online