Menu

Futbal

Španielska LaLiga

RCD Espanyol Barcelona – Girona FC

2:2

koniec (0:1)

07.01.2023, 21:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • 16. kolo • Jáchym Tůma cz

85

Girona právě vstřelila branku!
Domácí se z vedení dlouho neradovali a po devíti minutách je opět vyrovnáno! Hosté dlouho kombinovali na útočné polovině a nakonec dostal spoustu prostoru k centru Couto. Brazilský křídelník pak poslal parádní centr na sbíhajícího YANGELA HERRERU, který zblízka překonal marně se natahujícího Fernándeze.

76

Espanyol právě vstřelil branku!
Espanyol otáčí skóre! Darder potáhl balon přes střed hřiště a poté roztáhl hru doleva na Olivána. Ten pak poslal do vápna přesný centr, který si našel JOSELU. Španělský útočník pak využil špatného výběhu brankáře Gazzanigy a celkem snadno dosáhl branky.

51

Espanyol právě vstřelil branku!
Espanyol krátce po začátku druhého poločasu srovnává na 1:1! Darder našel od rohového praporku Braithwaita, jehož zakončení zblokoval jeden z obránců Girony. Míč se od něj však odrazil k JAVIMU PUADOVI, který už dostal balon do sítě.

32

Girona právě vstřelila branku!
Hosté se v 32. minutě ujímají vedení! Aleix García získal míč na útočné polovině, narazil si s Castellanose a poté nahrál doprava na úplně volného TONIHO VILLU, který překonal brankáře Fernándeze. Stoper Cabrera se ještě snažil zachránit situaci na brankové čáře, ovšem jeho zákrok přišel pozdě.

RCD Espanyol Barcelona – Girona FC

2:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 51. Puado, 76. Joselu (Oliván) – 32. Villa (A. García), 85. Y. Herrera (Couto)

Karty:   4. Expósito (ESB), 21. Oliván (ESB), 87. S. Gómez (ESB) – 9. Castellanos (GIR), 88. Y. Herrera (GIR)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 13:16.

RCD Espanyol Barcelona: Álv. Fernández – Ó. Gil (84. R. Sánchez), S. Gómez, Cabrera, Oliván (84. R. Martinez) – Expósito (50. Puado), Calero (84. Montes), Darder (C) – Braithwaite, Joselu, Melamed (57. A. Vidal).
Náhradníci: J. García – Simo, Lazo, Villahermosa, El Hilali.

Tréner: Diego Martínez

Girona FC: Gazzaniga – A. Martínez, S. Bueno, Da. López, Gutiérrez – Terrats (71. Y. Herrera) – Villa (63. Sáiz), I. Martín (81. Couto), A. García (C), Riquelme (81. V. Fernández) – Castellanos (72. Stuani).
Náhradníci: Carlos, Fuidias – M. Vallejo, Roca, B. García, Espinosa.

Tréner: Míchel

Rozhodca: Carlos del Cerro – Guadalupe Porrasová, Gonzalo García