Menu

Futbal

Talianska Seria A

Bologna FC – US Cremonese

1:1

koniec (0:0)

23.01.2023, 18:30 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • 19. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin) cz

Tipsport: 1.79 3.51 5.4

Sledovali jsme střetnutí, které vítěze nenašlo! Asi spokojenější bude Cremonese, které mohlo jenom překvapit a to se také stalo. Hostující celek tak zapisuje do tabulky bod! Naopak Bologna může říct, že ztratila dva body, čímž nepotvrdila předzápasové prognózy.

V prvním poločase nám toho ani jeden tým moc nepředvedl. Po změně stran se hra výrazně zlepšila. Týmy si vypracovaly několik zajímavých šancí. Ačkoliv byla Bologna byla více na balonu, měla více ze hry, druhý míč už za brankovou čáru nedokutálela.

S tímto hodnocením se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera, třeba u sledování dalšího zápasu Série A. Děkuji za pozornost! (20:32:20)

90+8

Konec zápasu.

90+7

Od postranní lajny až na hranici vápna prošel Andrea Cambiaso, který to udělal parádně až na samotné zakončení, které mířilo jen doprostřed branky.

90+6

Nastavený čas se velmi rychle chýlí ke konci! Navíc Franck Tsadjout si ve středovém kruhu pokryl míč a nechal se faulovat. Bologna nastavený čas zatím moc nezvládá.

90+3

V pokutovým území se o nůžky pokusil Felix Afena-Gyan, jemuž zakončení vůbec nevydařilo. Bologna otočila velmi rychle hru a z ostrého úhlu trefil Lewis Ferguson tyč!

90+1

K postranní lajně přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukázal, že se bude hrát ještě sedm minut.

90

Cristian Buonaiuto (Cremonese) v přerušené hře odkopl míč, a tak uviděl žlutou kartu.

90

Střídání v týmu US Cremonese:
ze hřiště odchází David Okereke, přichází Franck Tsadjout.

89

89. Pohromu pro hosty odvrátil na poslední chvíli Ferrari

89

Zakončení z pravé strany vápna vyslal Riccardo Orsolini, jehož bombu vyrazil Marco Carnesecchi do spoluhráče. Balon už se koulel do branky, ale z čáry jej odvrátil Alex Ferrari!

87

Dalším hráčem, jenž bude hrát pod hrozbou žluté karty je brankář Marco Carnesecchi (Cremonese), který dlouho otálel s výkopem.

87

K rozehrání přímého kopu se postavil Riccardo Orsolini, jenž dal zakončení velkou razanci. Ovšem poslal balon asi metr nad horní tyčku!

86

Na zeleném pažitu se přiostřuje! Johan Vásquez (Cremonese) šlapákem dohrál soupeře a okamžitě uviděl žlutou kartu.

84

Felix Afena-Gyan (Cremonese) po shlédnutí videa uviděl žlutou kartu za simulování!

83

83. Penalta se nakonec kopat nebude!

83

Rozhodčí se běží ještě podívat na video! Po chvíli ukázal, že se penalta kopat nebude!

82

Łukasz Skorupski (Bologna) si při protestech pustil pusu na špacír a uviděl žlutou kartu.

82

Pokutový kop pro hostující celek! Centr na první tyč dostal Felix Afena-Gyan, jenž chtěl vystřelit, ale byl atakovaný soupeřem. Hlavní rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík!

80

Deset minut hry má především Bologna na to, aby potvrdila roli papírového favorita. Uvidíme, zda se náhodou nevzchopí i hostující mužstvo.

Bologna FC – US Cremonese

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 55. Zirkzee (Ferguson) – 50. Okereke (pen.)

Karty:   68. Soumaoro (BLG), 82. Skorupski (BLG) – 24. Chiricheş (CRM), 84. Afena-Gyan (CRM), 86. Vásquez (CRM), 87. Carnesecchi (CRM), 90. Buonaiuto (CRM)

Bologna FC: Skorupski – Posch, Soumaoro, Lucumi, Lykogiannis (79. Cambiaso) – N. Moro – Orsolini, Domínguez (79. Schouten), Ferguson, Soriano (C) – Barrow (46. Zirkzee).
Náhradníci: Bardi, Ravaglia – Aebischer, Amey, Kasius, Pyyhtiä, Sosa.

Tréner: Motta.

US Cremonese: Carnesecchi – A. Ferrari, Chiricheş, Vásquez – Sernicola, Pickel, Castagnetti (61. Benassi), Meïté, Valeri (70. Buonaiuto) – Ciofani (C) (61. Afena-Gyan), Okereke (90. Tsadjout).
Náhradníci: Saro, Sarr – Aiwu, Bianchetti, Ghiglione, Milanese, Quagliata, Zanimacchia.

Tréner: Ballardini.

Rozhodca: Marchetti – Alassio, Baccini