Menu

Futbal

Prípravný zápas

SKN St. Pölten – ŠK Slovan Bratislava

2:2

koniec (0:1)

25.01.2023, 14:00 (neistý čas) • NV Arena, Sankt Pölten • Samuel Brecko

Tipsport: 3.3 3.87 1.92

74

Tím St. Pölten práve strelil gól!
Vedenie Slovana dlho netrvalo. Dlhý nákop z hĺbky ihriska sa dostal až k LUISOVI HARTWIGOVI, ktorý síce najprv neprekonal Trnovského, no z dorážky sa, aj s prispením Križana, už dokázal presadiť – 2:2.

69

Slovan dal gól!
Domáci zahrali rohový kop, po ktorom ale nedokázali presne zakončiť, čo využili hráči Slovana na rýchly brejk. Čakvetadze prenikol po ľavej strane, efektne vysunul VLADIMÍRA WEISSA, proti ktorému veľmi vysoko vybehol brankár Turner, kapitán Slovan si ho prehodil a následne bez problémov zakončil do opustenej bránky – 1:2.

59

Tím St. Pölten práve strelil gól!
Aktivita domácich vyjadrená zaslúženým vyrovnávajúcim gólom. Keiblinger odcentroval z pravej strany, na zadnej žrdi číhal THOMAS SALAMON, ktorému síce zakončenie príliš nevyšlo, no napriek tomu dokázal zblízka usmerniť loptu do bránky – 1:1.

12

Slovan dal gól!
Exportný gól Slovana. Vladimír Weiss zahrával rohový kop z pravej strany, dlhým centrom šikovne preniesol hru na JAROMÍRA ZMRHALA, ktorý si loptu najprv spracoval, a potom nádherným zakončením z ľavého rohu šestnástky vymietol pavučiny v horných rohoch Turnerovej bránky – 0:1.

SKN St. Pölten – ŠK Slovan Bratislava

2:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 59. Salamon, 74. Hartwig – 12. Zmrhal, 69. Weiss

SKN St. Pölten: Turner – Conte, Monzialo, Messerer, Ramsebner (C), Silue, Scharner, Riegler, Salamon, Hartwig, Keiblinger
Náhradníci: Strasser – Alexiev, Wisak, Morou, Burgstaller

Tréner: Stephan Helm

ŠK Slovan Bratislava: Trnovský – Medveděv, Kašia, Voet, Lovat – Kankava, Kucka – Zmrhal, Čakvetadze ,Weiss (C) – Sharani
Náhradníci: Chovan, Hrdina – Agbo, Križan, Tóth, Green, Pauschek, Lichý, Adler, Čavrič, De Marco

Tréner: Vladimír Weiss st.