Menu

Futbal

Prípravný zápas

SKN St. Pölten – ŠK Slovan Bratislava

2:2

koniec (0:1)

25.01.2023, 14:00 (neistý čas) • NV Arena, Sankt Pölten • Samuel Brecko

Tipsport: 3.3 3.87 1.92

84

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Voet, prichádza Tóth.

80

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Medveděv, prichádza Pauschek,
z ihriska odchádza Kucka, prichádza Adler,
z ihriska odchádza Trnovský, prichádza Hrdina.

74

Tím St. Pölten práve strelil gól!
Vedenie Slovana dlho netrvalo. Dlhý nákop z hĺbky ihriska sa dostal až k LUISOVI HARTWIGOVI, ktorý síce najprv neprekonal Trnovského, no z dorážky sa, aj s prispením Križana, už dokázal presadiť – 2:2.

73

Medveděv našiel z pravej strany hlavu Križana, stopér Slovana namieril hneď po svojom príchode na ihrisko do brvna.

72

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Kašia, prichádza Križan,
z ihriska odchádza Weiss, prichádza Lichý,
z ihriska odchádza Kankava, prichádza Agbo.

69

Slovan dal gól!
Domáci zahrali rohový kop, po ktorom ale nedokázali presne zakončiť, čo využili hráči Slovana na rýchly brejk. Čakvetadze prenikol po ľavej strane, efektne vysunul VLADIMÍRA WEISSA, proti ktorému veľmi vysoko vybehol brankár Turner, kapitán Slovan si ho prehodil a následne bez problémov zakončil do opustenej bránky – 1:2.

63

Weiss rýchlo rozohral štandardku, vysunul Čakvetadzeho, ktorý si na ľavej strane pokutového územia vylepšil streleckú pozíciu a obaľovačkou len tesne minul domácu bránku. Strela bola ešte tečovaná, a tak majú hostia k dispozícii rohový kop.

62

Striedanie v tíme SKN St. Pölten:
z ihriska odchádza Messerer, prichádza Alexiev.

60

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Lovat, prichádza De Marco,
z ihriska odchádza Sharani, prichádza Green.

59

Tím St. Pölten práve strelil gól!
Aktivita domácich vyjadrená zaslúženým vyrovnávajúcim gólom. Keiblinger odcentroval z pravej strany, na zadnej žrdi číhal THOMAS SALAMON, ktorému síce zakončenie príliš nevyšlo, no napriek tomu dokázal zblízka usmerniť loptu do bránky – 1:1.

53

Veľká šanca domácich, Keiblinger hľadal strieľanou prízemnou prihrávkou Silueho, ktorý by už prakticky z kroku zakončoval do prázdnej bránky, no v poslednej chvíli pred ním zasiahol Kašia.

44

Veľké zmätky pred bránkou Slovana, po rohu z ľavej strany nastala trma-vrma, po zakončení Silueho zachránilo Trnovského brvno.

16

Na konci postupného útoku Slovana zostal ležať pred pokutovým územím Sharani, akcia pokračovala, Čakvetadze videl zozadu nabiehajúceho Lovata, prestrčil mu loptu, Brazílčan sa po ľavej strane vrútil do sľubnej šance, Turner ale proti nemu dostatočne skoro vybehol a zmenšil strelecký uhol.

12

Slovan dal gól!
Exportný gól Slovana. Vladimír Weiss zahrával rohový kop z pravej strany, dlhým centrom šikovne preniesol hru na JAROMÍRA ZMRHALA, ktorý si loptu najprv spracoval, a potom nádherným zakončením z ľavého rohu šestnástky vymietol pavučiny v horných rohoch Turnerovej bránky – 0:1.

5

Po rohovom kope sa dostal k odrazenej lopte Jaba Kankava a spoza pokutového územia poriadne popálil rukavice Turnera, ktorý vyrazil jeho štipľavú prízemnú strelu.

SKN St. Pölten – ŠK Slovan Bratislava

2:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 59. Salamon, 74. Hartwig – 12. Zmrhal, 69. Weiss

SKN St. Pölten: Turner – Conte, Monzialo, Messerer, Ramsebner (C), Silue, Scharner, Riegler, Salamon, Hartwig, Keiblinger
Náhradníci: Strasser – Alexiev, Wisak, Morou, Burgstaller

Tréner: Stephan Helm

ŠK Slovan Bratislava: Trnovský – Medveděv, Kašia, Voet, Lovat – Kankava, Kucka – Zmrhal, Čakvetadze ,Weiss (C) – Sharani
Náhradníci: Chovan, Hrdina – Agbo, Križan, Tóth, Green, Pauschek, Lichý, Adler, Čavrič, De Marco

Tréner: Vladimír Weiss st.