Menu

Ďalšie

Futbalové udalosti

Poslední den fotbalových přestupů

koniec udalosti

31.01.2023, 09:30 • Daniel Ryl (@D_Ryl) cz

Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (00:08:17)
Moc vám děkuji za celodenní pozornost, pochopitelně nebylo možné zachytit všechny přestupy a řada z nich oficiálně vyplave na povrch až během dnešní noci. I tak jsme ale sledovali zajímavý přestupní deadline.
A touto zprávou se s vámi loučím. Určitě jsme se nenudili, protože se ve fotbalové Evropě udála spousta zajímavých přestupů.

Čeští fanoušci se dočkali překvapivé pecky, když v samotném závěru vyplaval na povrch přestup Tomáše Vaclíka do anglického Huddersfieldu. Fiorentina pro změnu uplatnila opci na Antonína Baráka, který tak definitivně přestoupil z Hellasu Verona.

A co dál? Peckou je odchod Jorginha do Arsenalu, Chelsea naopak dotáhla po dramatických komplikacích v jednání příchod Enza Fernandéze. Brankář Keylor Navas zamířil do Tottenhamu, Marcel Sabitzer se pro změnu rozloučil s Bayernem a odešel hostovat do Manchesteru United, který reagoval na zranění Christiana Eriksena.

Bayern však potěšil svoje fanoušky taky, jelikož přišel na hostování s opcí João Cancelo ze City. Thorgan Hazard pro změnu vyměnil Dortmund za PSV, Hakim Ziyech míří do PSG a Hector Bellerín bude místo Barcelony nastupovat za Sporting.

Barcelona je asi největší poraženým dnem. Chtěla řada hráčů, ale vinou finanční fair play operovala jen s hostováním s následnou opcí, na což většina klubů neslyšela. Nebýt toho Sofjan Amrabat už opustil Fiorentinu a zamířil právě do Katalánska.
HOSTOVÁNÍ – I podle příspěvku na Twitteru v Nottinghamu nekončí! "Světla stále září..." navazuje na představení Felipeho, po němž by měl být v řádu minut oficiálně potvrzen příchod Keylora Navase! Kostarický brankář přichází z Paříže na hostování do konce sezony.
SPEKULACE – Zkušený třicetiletý gólman Fernando Pacheco před šesti lety zamířil z Realu Madrid do Alavésu, odkud se v létě stěhoval za pět milionů eur do Almeríe. V ní však pozici jedničky nezískal, i proto je údajně na spadnutí jeho hostování v Espanyolu.
PŘESTUP – Dvaadvacetiletý portugalský útočník Vitinha se v Braze propracoval mezi opory, proto není překvapením, že zaujal větší kluby severněji od Portugalska. Mladý střelec přichází do Marseille, která za něj zaplatí 25 milionů eur.
HOSTOVÁNÍ – Mladý belgický záložník Albert Sambi Lokonga opouští Arsenal a za větším herním vytížením se stěhuje jen v rámci Londýna. Na jaře bude jeho novým působištěm Crystal Palace.
PŘESTUP – V Lisabonu se rozloučili s Pedrem Porrem, ale nová posila je skvělou náplastí! Z Barcelony definitivně přichází Héctor Bellerín, jehož příchod do Sportingu není na hostování, ale rovnou na tvrdý přestup. Smlouva je zatím půlroční.

ČESKÁ PECKA JE NA SVĚTĚ! Brankář TOMÁŠ VACLÍK definitivně opustil Olympiacos a dočká se vysněného angažmá v Anglii, jelikož se upsal druholigovému Huddersfieldu.
PŘESTUPTottenham oficiálně potvrdil, že Judea Soonsupa-Bella, zatímco se rozloučil s Mattem Dohertym a Harveyem Whitem, který bude hostovat ve třetiligovém Derby County.

Oficiální potvrzení razítko nedostal příchod Pedra Porra ze Sportingu, ale podle vícero zdrojů je hotovo. Smlouva bude platit do června 2028 a Portugalci za něj dostanou pořádný balík, což je potěší, protože v létě za něj zaplatili Citizens jen 8,5 milionů eur.
PŘESTUP – Mladý švédský útočník Amin Sarr strávil poslední rok v Heerenveenu, za který nasázel pět gólů a už si vystřílel jiné angažmá. Za 11 milionů eur odchází do Lyonu, díky čemuž Nizozemcům vydělá necelých devět milionů eur a v novém působišti podepsal do června 2027.
HOSTOVÁNÍBournemouth byl na trhu aktivní! V boji o záchranu mu pomůže také Hamed Traoré, který přichází z italského Sassuola na půlroční hostování s 30milionovou opcí na trvalý přestup.
HOSTOVÁNÍ – Nemáme potvrzeno, ale do Fulhamu údajně míří Cédric Soares, který nedostává v Arsenalu tolik prostoru, kolik by si představoval. Zkušený pravý obránce bude u rivala hostovat v jarní části bez opce.
PŘESTUP – Zkušený stoper Felipe opouští Madrid, ale většinu barev nezmění. Z Atlétika totiž míří do Nottinghamu, který získal třiatřicetiletého Brazilce na přestup a podepsal s ním smlouvu do června 2024.

PŘESTUP – Chelsea už má za marockého hráče náhradu, protože všech zdrojů dokázala dotáhnout dohodu s Benfikou a zaregistrovat příchod Enza Fernándeze, který už je na cestě do Londýna!
Když jsme u Paříže, dnes je přesně 10 let od podpisu smlouvy s Davidem Beckhamem – zajímavé výročí.

HOSTOVÁNÍ – Zdá se, že je hotovo! Chelsea se dohodla s PSG na hostování Hakima Ziyecha, jenž letí do Francie, aby udělal poslední krok dohody, a to podstoupil testy a podepsal smlouvu. Marocký reprezentant bude v Paříži hostovat bez opce.
Už máme patnáct minut po uzávěrce poslední velké ligy, a to té francouzské. Vydržíme ještě nějakou chvíli, abychom si ukázali další zajímavé přestupy.
PŘESTUP – Velkým příběhem dne je příchod Ilji Zabarného do Anglie. Ukrajinský stoper vymění Dynamo Kyjev za Bournemouth, který za ukrajinského reprezentanta zaplatí téměř 23 milionů liber a dohodl se s ním na smlouvě do června 2028.
HOSTOVÁNÍ – Dánský stoper Frederik Winther zasáhl v Augsburgu jediné podzimní utkání, proto se po roce a půl vrací domů, kde bude hostovat v dresu Bröndby.
PŘESTUP – Dvacetiletý záložník Naouirou Ahamada opouští Stuttgart, a přestože musí Němci počítat ztrátu, kauf se jim vyplatil. Za Francouze zaplatili Juventusu milion a půl eur, o rok a půl později ho prodali do Crystal Palace za dvanáct milionů!
Už deset minut je zavřené okno v Angli a Španělsku, což stále nic neznamená! Ve čtyři zavřela bundesliga, tam už se asi moc očekávat nedá, ale ostatní ligy včetně Itálie mohou ještě oznámit nějaké přestupy, které se stihly upéct před limitem.

Minutu před jedenáctou se zavírá poslední z pěti velkých lig, a to francouzský Ligue 1, kde je dneska pořádně rušno.

PŘESTUP – Zajímavá posila pro Fulham! Za téměř pět let si Saša Lukić vybojoval pevnou pozici v Turíně, odkud přestupuje za více než 9 milionů liber do anglického Fulhamu.

HOSTOVÁNÍ – Čtyři roky a dost! Thorgan Hazard opouští nejen Dortmund, ale odchází také z bundesligy. Na jaře bude hostovat v PSV.
HOSTOVÁNÍCelta Vigo má náhradu za Denise Suáreze. Novou tváří je útočník Haris Seferović, který se sice vrátil do Benfiky po hostování v Galatasarayi, ale okamžitě míří do Španělska, kde stráví jarní část sezony.
SPEKULACE – Čekáme na potvrzení, ale přesun Marcela Sabitzera z Allianz Areny na Old Trafford je podle všeho na spadnutí. Hráč do Anglie chce, dohodl se s Manchesterem United na podmínkách a podle všeho našly shodu také oba týmy. Mělo by jít o hostování.
SPEKULACE – Barcelona může být přece jen úspěšná! Údajně je blízko získání obránce Juliána Arauja z LA Galaxy.
HOSTOVÁNÍ – Defenzivní záložník Martin Hongla v létě přestoupil z Antverp do Hellasu, kde ale převážně střídal a připsal si jen devět startů. Apeniny rázem mění za Pyrenej, bude působit ve Valladolidu.
HOSTOVÁNÍ – Dánský reprezentant Oliver Abildgaard zamířil v září do Skotska, ale už po čtyřech měsících mění působiště. Střední záložník opustil Celtic a bude hostovat v Hellasu.
HOSTOVÁNÍ – Adresu v rámci italské ligy mění také obránce Luca Pellegrini, který bude na jaře místo Juventusu působit v Laziu.
HOSTOVÁNÍ – Obránce Andreaw Gravillon patřil Interu, ze kterého v létě zamířil do francouzské Remeše, ale už po půl roce znovu mění dres. Čtyřidvacetiletého zadáka získal Turín.
HOSTOVÁNÍ - Útočník Ibrahima Niane mění Méty za prvoligové Angers, kde bude během jara hostovat.

PŘESTUP – Čeští fanoušci mohou slavit alespoň formální přestup! Záložníkovi Antonínu Barákovi se aktivovala opce ve smlouvě, proto se definitivně stává hráčem Fiorentiny, kde z Hellasu půl roku hostoval.
HOSTOVÁNÍ – Slovenský útočník Dávid Strelec, o kterého v minulosti stála obě pražská "S", se za rok a půl neprosadil. I proto celek z první ligy povolil bývalému kanonýrovi Slovanu hostování ve druholigové Reggině.
PŘESTUP – Ve Fulhamu se Nathaniel Chalobah trvale neprosadil, není tedy překvapením, že bývalý hráč Chelsea znovu mění adresu. Na rok a půl se totiž upsal druholigovému West Bromu.
HOSTOVÁNÍ – Řecký reprezentant Georgios Kyriakopoulos se během dvou a půl sezony v Itálii chytil, ale na jaře si vyzkouší nové angažmá. Ze Sassuola ho získala na půlroční hostování Bologna.
HOSTOVÁNÍ – Obránce Pietro Ceccaroni předváděl v barvách druholigových Benátek slušné výkony, proto není překvapením, že se už v zimě vrací do Serie A. Zkušený stoper bude hostovat v Lecce.
HOSTOVÁNÍ - Němec Julian Pollersbeck se vyléčil ze svého zranění, proto je pro něj důležité nasbírat zápasové tempo. V konkurenci Lyonu by to bylo obtížné, i proto odchází na půlroční hostování do Lorientu.
HOSTOVÁNÍ – Mladý Ayman Kari patří mezi nadějné záložníky akademie PSG, kde by se šance dočkal pochopitelně těžko. I proto osmnáctiletý hráč odchází do Lorientu, kde bude hostovat minimálně do června 2024.
HOSTOVÁNÍ – Zkušený stoper Simone Romagnoli strávil celou kariéru v Itálii, na čemž se nic nezmění. Už po půlroce v druholigové Parmě se přesouvá o patro výš – v Serii A vyztuží defenzivu Lecce.
HOSTOVÁNÍ - Zajímavou posilu hlásí Rennes, kam míří mladý obránce Djed Spence. Anglický krajní bek působil v akademii Spurs, odkud míří na půlroční hostování do Francie – bez opce.
SPEKULACE – Žádaný Marcel Sabitzer už sedí v letadle do Manchesteru, kde by měl stvrdit smlouvu s United podpisem a bude doufat, že se celek z Old Trafford dohodne s Bayernem o jeho hostování.
SPEKULACE – Velkým tématem je budoucnost Keylora Navase, o jehož hostování stojí Nottingham Forrest. Kostarický brankář patří PSG, na jehož straně je aktuálně míč. Angličané mají čas až do večera.
HOSTOVÁNÍ – Nezůstává jen u Nadira Zortea, podobný osud potkal také útočníka Roberta Piccoliho, jenž se do Atalanty vrací po hostování v Hellasu, načež se okamžitě přesouvá do Empoli.
PŘESTUP – Ofenzivní záložník Selim Amallah se v posledních letech zařadil mezi opory Lutychu, za což je odměněn přestupem do lepší ligy. Šestadvacetiletý Maročan se stěhuje do Španělska, kde bude oblékat dres Realu Valladolid, s nímž podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.
HOSTOVÁNÍ - Levý obránce Arthur Zagre patří Monaku, kam se vrátil z hostování v Utrechtu, ale otočil se na podpatku a vrací se zpátky do Nizozemska. Francouzský bek míří do Excelsioru.
SPEKULACE – Jak informoval Fabrizio Romano, velký zájem o Ivána Fresnedu z Valladolidu zůstane nevyslyšen. I přes interes Arsenalu s Dortmundem zůstane nadějný hráč do léta v Realu.

K přestupu nedojde ani v případě Harryho Maguirea, jenž byl spojován s Aston Villou. Reprezentační obránce zůstane v Manchesteru United až do konce aktuálního ročníku.
HOSTOVÁNÍ – Krajní obránce Nadir Zortea se po řadě hostování rozhodl bojovat o místo v Atalantě, ale trvalou pozici v sestavě Bergama si nevybojoval. I proto znovu balí kufry a odchází na jarní hostování s opcí do Sassuola.
SPEKULACEAC Milán dementoval drby o tom, že jednání o nové smlouvě s Rafaelem Leãem krachla a jsou bez šancí. Italský klub nadále chce udržet svého klíčového hráče, ale čeká ho pořádná fuška.
SPEKULACE – Záložník Tiemoué Bakayoko aktuálně hostuje v AC Milán, přesto je kolem něho rušno. O služby francouzského defenzivního hráče stálo italské Cremonese, ale nepochodilo, proto je aktivní Lyon.
BUNDESLIGA – S odbytím čtvrté hodiny se uzavřelo přestupové okno v Německu, ale je samozřejmě možné – stejně jako u ostatních – že některé přestupy už jsou hotové, jen vyleze oficiální potvrzení až po uzávěrce.

SPEKULACE – Nepříjemnost pro Citizens! Bernardo Silva měl údajně zatlačit na vedení klubu, aby ho ještě dnes pustilo do Barcelony. Problém však je, že Katalánci mohou kvůli finančním pravidlům nabídnout jen hostování s opcí – stejně jako u Sofjana Amrabata.

SPEKULACE – Zdálo se, že senzační příchod Isca do Unionu Berlín už nemůže nic zastavit, jenže změnu přinesla zdravotní prohlídka. Dle informací z Německa je příchod hvězdného hráče v ohrožení.
KONEC SMLOUVY – Záložník Josh Onomah odehrál za tři roky ve Fulhamu téměř 80 zápasů, ale v aktuální sezoně nastoupil jen na čtrnáct minut. I proto došlo mezi oběma stranami k ukončení spolupráce a pětadvacetiletý Angličan je bez angažmá.
HOSTOVÁNÍ – Ofenzivní záložník Manu Morlanes měl na stole nabídku Besiktase, ale přece jen zůstává ve španělské lize. Z Villarrealu bude tentokrát hostovat na Mallorce.
VOLNÝ HRÁČ – Útočník Nicolas de Préville byl od loňského léta i vinou zranění bez angažmá, ale pro jaro už má nového zaměstnavatele! Držitel 273 startů a 51 gólů ve francouzské Ligue 1 míří do Německa, kde bude působit v druholigovém Kaiserslauternu.
SPEKULACEManchester United by se přeci jen mohl dočkat posily, jelikož Marcel Sabitzer vyjádřil touho opustit Bayern ještě dneska, proto se anglický celek vrhl do jednání.
HOSTOVÁNÍ – Zápůjčku hlásí Barcelona. Z její akademie odchází osmnáctiletý levý obránce Alex Vallé, jenž bude hrát druhou nejvyšší soutěž za Andorru.
HOSTOVÁNÍ – Nigérijský útočník Terem Moffi si dvanácti góly v osmnácti zápasech vytvořil renomé střelce, proto není překvapením, že v Lorientu končí. Třiadvacetiletý hráč odchází hostovat do Nice, které má opci na trvalý přestup.
OSTATNÍ – Fanoušci Liverpoolu dneska zoufají, protože Jürgen Klopp už v minulých dnech přiznal, že nikdo další do týmu nedorazí. K tomu navíc přibylo zranění Ibrahimy Konatého, jenž tak přijde také o dvojutkání Ligy mistrů proti Realu Madrid.

Sportovní osud si však vyhrál i se Španěly, kteří vinou zranění přišli pro změnu o Ferlanda Mendyho.

Co se týče Milana Škriniara, slovenský obránce zůstává v Interu! Paříž neuspěla s nabídkou kolem 10 milionů eur, jelikož Italové chtějí víc i za cenu toho, že slovenský obránce půjde do Francie v létě po konci smlouvy.
SPEKULACE – Manchester United hledá alternativu za Christiana Eriksena, ale už nemá moc času. "Sehnat náhradu v den uzávěrky je složité, nemůžeme se ukvapit jen kvůli zranění," přiznal trenér Erik ten Hag.
SPEKULACESofjan Amrabat zřejmě opravdu zůstane ve Fiorentině. Barcelona dělala maximum, ale italský klub její nabídku nepřijal. Katalánský celek musel kvůli finančním omezením zvolit hostování s opcí, ale ve Florencii byli proti.
HOSTOVÁNÍ – Kolumbijský defenzivní záložník Éder Balanta opouští po třech a půl letech Bruggy a míří do bundesligy, kterou se pokusí zachránit v dresu Schalke.
OSTATNÍ - Manchester United potvrdil, že Christian Eriksen bude kvůli zranění kolene mimo až do přelomu dubna a května. Otevírá se nějaká záchrana v podobě last minute hostování?
SPEKULACE – Dvacetiletý Kamaldeen Sulemana by měl opustit Rennes a přestoupit do Anglie. Hon na talentovaného křídelník údajně vyhrál Southampton, jenž dostal přednost před Evertonem či Lipskem a za ghanského reprezentanta zaplatí až 25 milionů liber.
SPEKULACE – Fabrizio Romano informoval, že o Aston Villa stála o Mattéa Guendouziho z Marseille, zatímco Benjamin Pavard byl v hledáčku Barcelony. Oba hráči však pravděpodobně zůstanou ve svých klubech.
PŘESTUP – Zkušenosti jsou v boji o záchranu potřeba, proto Hertha získala defenzivního záložníka Torgu Cigerciho! Třicetiletý Turek se do Berlína vrací po necelých sedmi letech, které odehrál za Galatasaray, Fenerbahce, Basaksehir a naposledy v Ankaragücü.

HOSTOVÁNÍ – Hotovo! Zkušený obránce João Cancelo už se rozloučil s Manchesterem a sezonu dohraje v Bayernu, kam odchází na hostování do konce jarního ročníku. Součástí dohoda je také opce na přestup.
HOSTOVÁNÍ – Nového spoluhráče má také český útočník Lukáš Juliš, s nímž bude na Ibize působit chilský záložník Williams Alcarcón. Dvaadvacetiletý defenzivní hráč se tak poprvé vydává do Evropy, kde se pokusí probojovat mezi nejlepší hráče světa.
PŘESTUP - Talentovaný útočník Jude Soonsup-Bell mění v Londýně adresu, jelikož přestoupil z Chelsea do Tottenhamu, kde podepsal smlouvu do června 2025 – zajímavý kauf.
PŘESTUP – Francouzský mistr světa Florian Thauvin ukončil své rok a půl dlouhé angažmá v Mexiku a vrací se zpátky do Evropy! Po Francii a Anglii si vyzkouší třetí ligu, jelikož přestupuje do Udine.
HOSTOVÁNÍ – Zajímavý přesun na dně italské ligy! Německý obránce Koray Günter opouští po dvou a půl letech Hellas Verona, odkud míří hostovat do devatenácté Sampdorie. Rozdíl mezi oběma týmy je pouze čtyřbodový!
SPEKULACE – Můžeme si zrekapitulovat informace, které putují Evropou od Fabrizia až po "Vacína". Matt Doherty míří ze Spurs to Atlétika, Hector Bellerín vymění Barcelonu za Sporting a Jack Harrison z Leedsu by mohl zamířit do Leicesteru, který o něj stojí.

U Leedsu zůstaneme, protože příchod Dioga Monteira má být následkem odchodu Diega Llorenteho, který by měl hostovat v AS Řím!
Fotbalovou Evropou léta jméno Sofjana Amrabata, který v dresu Maroka odehrál skvělý světový šampionát a vzbudil zájem větších klubů. Nejžhavějším zájemce byla Barcelona, ale Fiorentina měla nabídku na spoluhráče Antonína Baráka odmítnout.
PŘESTUP – Adresu mění také mladý obránce Harrison Ashby, jenž se z West Hamu stěhuje do Newcastlu.

PŘESTUP – Tohle je první velká bomba! Arsenal zatím neuspěl při lovu Moisese Caiceda, tak dotáhl alespoň příchod Jorginha z Chelsea. V rámci Londýna by mělo putovat 12 milionů liber, smlouva je do příští sezony s roční opcí.
HOSTOVÁNÍ – Akce vyvolává reakci. Levý obránce Philipp Max opouští Eindhoven a přesouvá se do Německa, kde bude bojovat o špičku tabulky v dresu Frankfurtu.
HOSTOVÁNÍ – Zajímavý přesun hlásí ve Španělsku! Ofenziva Espanyolu bude o něco nebezpečnější, jelikož celek z Barcelony přivedl na hostování Denise Suáreze z Celty Vigo.
PŘESTUP – Nizozemský reprezentant se vrací domů! Patrick van Aanholt se v mládí vydal do Chelsea, odkud však cestoval po hostováních, než se na delší dobu usadil v Arnhemu či Crystalu Palace. V létě 2021 zamířil do Galatasaraye, ale tříletou smlouvu nedodrží, protože se vrací do PSV.
PŘESTUP - Mladý obránce Diogo Monteiro má nakročeno, aby si brzy zahrál v Premier League! Osmnáctiletý stoper mění Ženevu za Leeds, kde by však měl primárně posílit juniorku.
HOSTOVÁNÍ – Zápasová praxe je důležitá, proto Arsenal posílá devatenáctiletého Marquinhose na hostování do Norwiche.
SPEKULACE – Hladová Chelsea útočí na Enza Fernándeze z Benfiky, což by mělo zapříčinit odchod Hakima Zijecha, který už je na prohlídce v Paříži. A podle všeho by se mohlo jednat o trvalý přesun.
SPEKULACE – Velký zájem evropské špičky pociťuje slovenský obránce Milan Škriniar. Inter měl odmítnout nejčerstvější nabídku PSG, jelikož si chce stopera ponechat až do června.
SPEKULACEArsenal prožívá skvělou sezonu, kterou chce vyšperkovat příchodem Moisese Caiceda z Brightonu! Nabídky Gunners však prozatím nejsou vyslyšeny, uvidíme, co nabídnou další hodiny – času je dost.
SPEKULACE – Žhavým zbožím je Joāo Cancelo, pro kterého už nezbylo v Manchesteru City místo. O zkušeného obránce se zajímala Barcelona, ale vše nasvědčuje tomu, že odejde do Bayernu, kterému dal přednost kvůli účasti v Lize mistrů.
SPEKULACE – Leicester podle všeho sáhl do druhé ligy, jelikož obránce Harry Souttar ze Stoke podstupuje v prvoligovém týmu zdravotní prohlídku.
Spekulací létá po fotbalovém světě spousta! Rušno je zejména v Anglii, aktivní jsou také velké kluby ve Španělsku a Francii. Co je pro nás ale důležité, žádné české jméno na otřes – bohužel – nejde.
Deadline přestupů ve velkých ligách:

Bundesliga – 16:00
Serie A – 18:00
Premier League – 22:00
La Liga – 22:00
Ligue 1 – 22:59
Hezké úterý všem fanouškům fotbalu! V nejlepších ligách Evropy končí přestupní období právě dnes, proto se vám pokusíme přinést souhrn nejzajímavějších změn.

Poslední den fotbalových přestupů

koniec udalosti

Späť na online


Štatistiky:
Nejzajímavější přestupy dne:
Keylor Navas - (PSG > Nottingham, hostování)
Marcel Sabitzer - (Bayern > Man. United, hostování)
Vitinha - (Braga > Marseille, přestup)
Albert S. Lokonga - (Arsenal > Crystal Palace, hostování)
Ayoze Pérez - (Leicester > Betis, hostování)
Héctor Bellerín - (Barcelona > Sporting, přestup)
TOMÁŠ VACLÍK - (Olympiacos > Huddersfield, přestup)
Pedro Porro - (Sporting > Tottenham, přestup)
Amin Sarr - (Heereveen > Lyon, přestup)
Hamed Traoré - (Sassuolo > Bournemouth, hostování)
Cédric Soares - (Arsenal > Fulham, hostování)
Felipe - (Atlético > Nottingham, přestup)
Enzo Fernandéz - (Benfica > Chelsea, přestup)
Hakim Ziyech - (Chelsea > PSG, hostování)
Ilja Zabarnyj - (Dynamo Kyjev > Bournemouth, přestup)
Frederik Winther - (Augsburg > Bröndby, hostování)
Naouirou Ahamada - (Stuttgart > Crystal Palace, přestup)
Saša Lukić - (Turín > Fulham, přestup)
Thorgan Hazard - (Dortmund > PSV, hostování)
Haris Seferović - (Benfica > Celta, hostování)
Martin Hongla - (Hellas > Valladolid, hostování)
Oliver Abildgaard - (Celtic > Hellas, hostování)
Luca Pellegrini - (Juventus > Lazio, hostování)
Andreaw Gravillon - (Remeš > Turín, hostování)
Ibrahima Niane - (Méty > Angers, hostování)
Dávid Strelec - (Spezia > Reggina, hostování)
Nathaniel Chalobah - (Fulham > West Brom, přestup)
Georgios Kyriakopoulos - (Sassuolo > Bologna, hostování)
Pietro Ceccaroni - (Benátky > Lecce, hostování)
Julian Pollersbeck - (Lyon > Lorient, hostování)
Ayman Kari - (PSG > Lorient, hostování)
Simone Romagnoli - (Parma > Lecce, hostování)
Djed Spence - (Tottenham > Rennes, hostování)
Selim Amallah - (St. Lutych > Valladolid, přestup)
Arthur Zagre - (Monaco > Excelsior, hostování)
Nadir Zortea - (Atalanta > Sassuolo, hostování)
Manu Morlanes - (Villarreal > Mallorca, hostování)
Nicolas de Préville - (volný hráč > Kaiserslautern)
Alex Vallé - (Barcelona > Andorra, hostování)
Terem Moffi - (Lorient > Nice, hostování)
Éder Balanta - (Club Bruggy > Schalke, hostování)
Tolga Cigerci - (Ankaragücü > Hertha, přestup)
João Cancelo - (Man. City > Bayern, hostování)
Williams Alcarcón - (La Calera > Ibiza, hostování)
Jude Soonsup-Bell - (Chelsea > Tottenham, přestup)
Florian Thauvin - (Tigres > Udinese, přestup)
Koray Günter - (Hellas > Sampdoria, hostování)
Harrison Ashby - (West Ham > Newcastle, přestup)
Jorginho - (Chelsea > Arsenal, přestup)
Philipp Max - (PSV > Frankfurt, hostování)
Denis Suárez - (Celta > Espanyol, hostování)
Patrick van Aanholt - (Galatasaray > PSV, přestup)
Marquinhos - (Arsenal > Norwich, hostování)
Diogo Monteiro - (Ženeva > Leeds, přestup)