Menu

Florbal

Livesport Superliga (CZ)

Black Angels – Sokoli Pardubice

0:0

pred zápasom (-:-, -:-, -:-)

09.03.2023, 18:00 • Play-down • Adam Náhončík cz

stavte si na: Tipsport

To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (20:10:44)
Je konec! Pardubice jakožto outsider série dokázaly překvapit Bleky a zaslouženě dnes berou bod, který vystřelil v prodloužení Jakub Šimák, Bleci tak zítra budou muset zabrat, aby srovnali sérii na 1:1!
Black Angels – Sokoli Pardubice 6:7
Branky a nahrávky: 7. M. Fryš (Ludvík), 23. R. Hanák (Neklan), 27. R. Hanák (Renčín), 47. Doležal (Ludvík), 52. M. Burian (R. Hanák), 58. M. Burian (V. Novotný) – 13. Prix, 15. Drba (M. Bína), 15. Hurt (Pakosta), 32. Drba (Nezval), 43. Křinka (Savický), 49. Křinka (Savický), 64. Šimák (Polis). Rozhodčí: Filip Drápal a Jakub Pospíšil. Vyloučení: 2:2. Využití: 2:0. Diváci: 124. Zásahy brankářů: 7:18. Po třetinách: 1:3, 2:1, 3:2 – 0:1.

Konec zápasu.

63:40

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice si berou první bod v této sérii! Ralfs Polis skvěle našel od levého mantinelu volného JAKUBA ŠIMÁKA, který nádhernou střelou umístil míček pod horní tyč domácí branky! Asistence: Ralfs Polis.

63:10

Neklan se dostal k odraženému balónku a měl před sebou volno, jenže nakonec otočil a dává míček zpět za svou branku.

62:39

Fanoušci se snaží domácí trochu popohnat k aktivnější hře, ale ti rozhodně mají naordinováno od trenérů nebláznit a nedělat chyby před svou brankou.

62:08

Haleš nyní chytá balónek a poslal ho až na polovinu soupeře, kde ho pouze sbírá Novotný, ten zakládá protiakci.

61:33

Zatím jsme neviděli ani jednu střelu, v tuto chvíli bych se ani nedivil, kdyby jsme došli až do samostatných nájezdů.

60:59

Bleci si na polovině hřiště dokázali vybojovat balónek a jsou to právě oni, kteří mohou zahrozit.

60:34

Prodloužení už je v plném proudu, Pardubice drží balónek na své polovině a rozhodně v tuto chvíli žádný hurá florbal nečekejme.

60:01

Úvodní buly prodloužení vyhrál David Žáček (PCE).

60:01

Začalo prodloužení.
Je za námi třetí třetina, která přinesla 5 branek, tři vstřelili domácí a dvě hosté, v celkovém součtu to je tedy 6:6 a dnešní zápas si rozhodně zasloužil prodloužení, oba týmy hrály vyrovnaně.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:48

Ludvík drží míček na své polovině a už nejspíše nic zkoušet nebude a dostaneme se tak v dnešním zápase do prodloužení.

59:27

Bleci si vzali míček na svou polovinu a rychle střídají, uvidíme, jestli se ještě někam budou chtít hnát a nebo si počkají na prodloužení.

59:01

Probíhá poslední minuta třetí třetiny.

58:27

Doležal chtěl po rozhodčích faul, ale ti ho naopak odpískali jemu, když fauloval velmi okatě svého soupeře.

57:35

Bleci jsou na míčku a chtějí stále útočit, prodloužení může být v nějakých chvílích i vabank, takže pro ne si vyhrát zápas už po 60 muinutách.

57:02

Black Angels právě vstřelili branku!
Máme srovnáno! Vojtěch Novotný přesně přihrál na volného MATOUŠE BURIANA, který nekompromisně dokázal dostat míček do branky Martina Haleše! Asistence: Vojtěch Novotný.

56:51

Žáček velmi dobře zkušeně poslal míček zpět na svou polovinu, Pardubice musejí už v tuto chvíli myslet na to, že by mohly uhájit jednobrankovou výhru.

56:28

Ondřej Hurt se dostal až před branku Ondřeje Matiáška, který ovšem nemusel zasahovat, jeho obrana mu tentokrát pomohla na jedničku.

55:59

Ludvík jako správný kapitán zakládá další útok, ovšem Renčín si špatně zpracoval míček a celá akce byla úplně k ničemu.

55:22

Na zemi zůstává ležet jeden z hostujících hráčů, na hřiště spěchá zdravotník, který snad pomůže hráči na hřišti.

54:58

Obrovská šance Radka Hanáka, který sám před Halešem udělal kličku do bekhendu, ale nakonec minul trestuhodně odkrytou branku!

54:39

Pardubice nyní hrají velmi dobře, drží se na balónku a nenechávají soupeře hrát.

54:00

Dnešní utkání sleduje 124 diváků.

53:34

Pomalu se nám blíží konec třetí třetiny a možná i zápasu, jenže na to si budeme muset ještě nějakou minutku počkat.

53:05

Domácí střídačka nyní byla velmi nespokojená a stěžovala si u rozhodčích, že Pardubice nechtějí hrát a zdržují hru, ale ti si vše pečlivě hlídají.

52:49

Domácí se stále snaží vyrovnat ještě před tím, než by Bleci museli jít do šesti, což je velký risk a žádnému týmu se to nechce do poslední minuty.

52:07

Pardubice se dostaly až před branku Matiáška, který neskutečným zákrokem na levé straně dokázal zneškodnit tento pokus Pakosty!

51:24

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci za malou chvíli využili přesilovou hru! Radek Hanák vystřelil z pravé strany na Haleše, který míček vyrazil pouze před sebe a do branky ho uklidil pohotový MATOUŠ BURIAN! Asistence: Radek Hanák.

51:08

Skvělá kombinace, na jejímž konci byl Jakub Renčín, ale ten trefil pouze konstrukci hostující branky! Velká škoda pro Bleky!

50:43

Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice:
Marek Viterna – 2 min., Bránění ve hře.

50:22

Pozor! Pardubice půjdou do oslabení, toto je výborná příležitost pro domácí se opět dostat na rozdíl jedné branky!

50:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.

49:25

Pardubice šly do přečíslení 2 na 1, ale Radek Drba se přesně nepodíval kde má míček a zamotal se mu pod nohy, poté už nedokázal ani zakončit na branku Matiáška.

48:59

Pomalu se nám přesune třetina do své poloviny, Bleci ztrácejí dvě branky, pro ně to asi není tak neobvyklé a hru v šesti mají docela dobře zvládnutou a mohou se o ní když tak opřít.

48:22

Pardubice právě vstřelily branku!
Velmi smolná situace pro Bleky! Jan Savický přihrál přesně na nabíhajícího PETRA KŘINKU, který se snažil ještě přihrát na druhou stranu, ale obránce domácích si míček sklepl do vlastní branky! Asistence: Jan Savický.

47:54

Bleci se po delší době podívali na polovinu soupeře, už teď je jasné, že dnešní zápas bude vyrovnaný až do konce třetí třetiny.

47:17

Radek Drba se chtěl vytočit do střely, ale obránce domácích si ho pečlivě hlídal, posunul ho tak na Pakostu, který minul branku Ondřeje Matiáška!

46:35

Pardubice drží stále balónek na svých florbalkách, je vidět, že nechtějí hrát pouze na své polovině a bránit se, to by je mohlo velmi rychle vyčerpat.

46:03

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci jsou opět v kontaktu! Daniel Ludvík dokázal šikovně prostrčit míček na VILÉMA DOLEŽALA, který z levé strany dokázal prostřelit brankáře hostů Martina Haleše a dává svému týmu výraznější naději! Asistence: Daniel Ludvík.

45:37

Máme za sebou 5 minut z třetí třetiny, domácí se dokázali ubránit a stále je to pouze o dvě branky, Pardubice nyní mohou trochu šetřit čas na své polovině.

44:49

Domácí hrají v plném počtu.

44:32

Radek Hanák šel do přečíslení dva na jednoho, ale nakonec jeho přihrávka nebyla přesná a jeho spoluhráč nemohl zakončit!

43:59

Domácí skvěle drží míček na své polovině a šetří tak cenné vteřinky z trestu Jaroslava Krále, pro kterého je tento zápas rozhodně zážitek.

43:34

Pardubice mají velký tlak před brankou Bleků, ale zatím se jim nedaří vystřelit, vzápětí střela Milana Bíny zamířila pouze do připraveného gólmana!

43:08

Hosté se nyní soustředí na dobrou kombinaci před brankou Matiáška a nechtějí nic při střelbě nic uspěchat, vyloučení soupeře jim hraje do karet.

42:49

Vyloučení v týmu Black Angels:
Jaroslav Král – 2 min., Sekání.

42:05

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice utíkají opět na rozdíl dvou branek! Jan Savický skvěle našel volného PETRA KŘINKU, který z pravé strany se trefil přesně ke vzdálenější tyči Matiáškovy branky! Asistence: Jan Savický.

42:00

Třetí třetina zatím utíká velmi rychle, ani jeden celek moc nefauluje a snaží se hrát na balónku.

41:38

Z domácí lavičky jsou slyšet ostřejší slova, rozhodčí to zatím berou jako součást hry a vylučovat se zatím nechystají.

41:21

Bleci si už míček vzali pod svou kontrolu a nyní budou chtít na chvíli uklidnit míček, vzápětí, ale o balónek přicházejí.

40:40

Pardubice kombinují za brankou svého soupeře, ten se je zatím nesnaží napadat a hlídá si pozice před brankou.

40:01

Úvodní buly vyhráli domácí hráči.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely ve druhé části: 6:3.
Další třetina začne přibližně v 19:24.
Je za námi druhá třetina, která přinesla tři branky! Bleci hned z kraje třetiny dokázaly velmi rychle srovnat stav utkání na 3:3 a poté se dlouho nic nedělo, Pardubice využily zaváhání na středu hřiště ve 32. minutě a od té doby vedou 3:4.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:33

Nyní se hraje nahoru a dolu, ale ani Hanák se nedokázal nyní dostat před Haleše po kličce do středu hřiště.

39:01

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:49

Martin Haleš měl nyní velké štěstí! Za jeho hlavou zvoní branková konstrukce!

38:15

Kaluža drží míček na své polovině, Bleci se zatím nesnaží napadat a inkasovat další branku před přestávko by nebylo dobré.

37:35

Vilém Doležal upadl po souboji v rohu hřiště, rozhodčí nic neviděli a hraje se dál, celý zápas rozhodčí zatím řídí velmi dobře.

37:09

Polis nyní fauloval trochu zbytečně, Black Angels budou mít k dispozici rozehrávku od levého mantinelu, z té vzápětí nic nebylo.

36:45

Po ostrém souboji v rohu hřiště musí malí pracovníci narovnat všechny mantinely v rohu hřiště, to se také stalo a může se pokračovat ve hře.

36:11

Opět velmi aktivní Žáček se snažil proniknout až před Ondřeje Matiáška, ale domácí obrana si vše pohlídala.

35:45

Bleci drží balónek, je na nich vidět, že jedna branka nic neznamená a budou chtít si celou akci v klidu připravit.

35:12

Vilém Doležal si zahrál na fotbalistu a skvěle nártem odkopl míček až na polovinu svého dnešního soupeře.

34:31

Výborná krosová přihrávka na Ralfse Polise, ale ten nakonec zamířil jen do prvního blokujícího hráče!

34:06

Pomalu se nám blíží konec druhé třetiny, Pardubice stále hrozí z protiútoků a Bleci se snaží naopak dlouhým držením míčku podusit soupeře.

33:34

Žáčkova dobrá klička před brankou Matiáška, ale nakonec domácí gólman vše v klidu kryje.

33:08

Pardubice zatím zaslouženě vedou o jednu branku, ale jakmile se dostanou do vedení zbytečně se stáhnou na svou polovinu a čekají co vymyslí soupeř.

32:32

Hurt zakopl o jednu z florbalek domácího celku a chtěl faul po rozhodčích, ale ti si vše pozorně hlídali a nakonec nic nepískají.

31:53

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice jdou zpět do vedení! Vše začalo na polovině hřiště, kde si vzal míček Jan Nezval, ten poté postupoval podél levého mantinelu, všiml si na středu hřiště RADKA DRBY, který zavěsil míček přesně pod horní tyč! Asistence: Jan Nezval.

31:28

Po vyrovnávací brance se nám hra uklidnila, ani jeden tým neblázní a snaží se postupnou rozehrávkou vybudovat střeleckou pozici.

30:52

Vilém Doležal získal míček, ale za malou chvíli mu vyklouzl z čepele, Pardubice jsou v posledních vteřinách více na míčku.

30:31

Renčín hledal na druhé straně Ludvíka, ale přihrávka přes kros nakonec neprošla a domácí se budou muset opět bránit.

30:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu!

29:24

Domácí se bez větších problémů ubránili a nyní budou moci sami zaútočit a dostat se podruhé v zápase do vedení, což by jim rozhodně prospělo.

28:55

Domácí hrají v plném počtu.

28:28

Nepovedená střela Milana Bíny, který trestuhodně minul odkrytou branku soupeře po krosové přihrávce! Velká škoda pro Pardubice!

27:57

Bleci se nyní museli dokonce bránit, ale povedlo se jim to velmi rychle a posílají míček až na polovinu soupeře, kde číhá Radek Hanák.

27:24

Pardubice kombinují kolem branky soupeře, ale zatím Bleci bez větších problémů stínují před brankou Ondřeje Matiáška, který čeká na první zákrok v oslabení.

26:55

Vyloučení v týmu Black Angels:
Marek Fryš – 2 min., Sekání.

26:05

Black Angels právě vstřelili branku!
Máme srovnáno! Jakub Renčín poslal velmi přesnou přihrávku přes malé brankoviště na RADKA HANÁKA, který dokázal nají přesně místo v brance Martina Haleše a vyrovnat dnešní klání! Asistence: Jakub Renčín.

25:28

Nedovolený faul od Prixe, který se sice diví, ale nemá proč, rozehrávat budou domácí od pravého mantinelu.

24:57

Druhá třetina je mnohem opatrnější než ta předchozí, rozhodčí sice pouštějí hru, ale moc šancí nevidíme.

24:19

Pardubice jsou výrazně zataženější na své polovině, jejich taktika může být úspěšná, ale ve florbale si myslím, že je lepší útočit a vybudovat si polštář a až poté bránit.

23:41

Rozhodčí napomínají Milana Bínu, v tuto chvíli tedy nevím za co, ale gestikuloval Jakub Pospíšil velmi rázně.

23:14

Bleci drží stále balónek, je vidět, žer chtějí i nadále hrát aktivně a vstřelit co nejdříve vyrovnávající branku, která by je do zbytku zápasu uklidnila.

22:40

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci jsou v kontaktu! Filip Neklan přihrál na volného RADKA HANÁKA, který u pravého mantinelu udělal velmi šikovnou otočku a vystřelil přesně pod horní tyč Halešovy branky! Asistence: Filip Neklan.

21:58

Kozák vybojoval balónek v rohu hřiště, Savický na něj dorážel, ale poté mu byl odpískán nedovolený zákrok a domácí zůstanou u balónku.

21:33

Pardubice nyní s rozehrávkou nikam nepospíchají a rozhodně v tuto chvíli hraje čas pro ně.

20:52

Dalekonosná střela ze středu hřiště zamířila pouze do dobře připraveného Martina Haleše, který si připsal úspěšný zákrok.

20:37

Bleci si hned vzali míček zpět na své hole a chtějí se rozhodně co nejdříve dostat na kontakt, který by znamenal v tomto zápase hodně.

20:01

Úvodní buly vyhráli hosté.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely v první části: 6:4.
Další třetina začne přibližně v 18:46.
Je za námi první třetina, která přinesla čtyři branky! Bleci začali skvěle a využili přesilovou hru, ale poté přišla dvouminutovka hrůzy a Pardubice vstřelily tři branky a odskočily svému soupeři! Stav je tedy po první třetině 1:3.

20:00

První třetina skončila.

19:25

Bleci rychle přenesli hru na zadní mantinel za brankou, ale tam nakonec spáchali nedovolený zákrok, rozehrávat tak bude jejich soupeř, který se hnát nikam nebude.

19:01

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:27

Bleci mají nyní rozehrávku od levého mantinelu, uvidíme, jestli z toho něco bude. Vzápětí z toho byla pouze střela do prvního blokujícího hráče.

17:45

Bleci měli velkou příležitost vstřelit branku po nahrávce Renčína na Doležala, ale ten z velkého úhlu minul branku Pardubic!

17:08

Velmi klidná rozehrávka Pardubic, ty rozhodně v tuto chvíli nikam spěchat nebudou.

16:27

Bína hledal někoho na středu, míček měl mířit asi na Škodu, ale ten přeběhl míček a Bleci mohou uklidnit hru.

15:54

Pardubice drží balónek na své polovině a snaží se něco vymyslet, ovšem zatím se jim to moc nedaří a spíše vyčkávají.

15:25

Domácí jsou nyní dost zatažení na své polovině, tento vývoj rozhodně po své vedou brance neočekávali.

14:53

Pardubice právě vstřelily branku!
Tohle je ledová sprcha pro Bleky! Přemek Pakosta velmi dobře našel před brankou Ondřeje Matiáška úplně volného ONDŘEJE HURTA a ten si ho vymíchal a zamířil přesně do odkryté branky Black Angels! Asistence: Přemek Pakosta.

14:11

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice otáčejí vývoj utkání! Milan Bína u levé tyče domácí branky si všiml volného RADKA DRBY, který se velmi pečlivě připravil na střelu a zamířil přesně k pravé tyči domácí branky! Asistence: Milan Bína.

13:47

Radek Drba si sběhl k přihrávce od Prixe a velmi dobře vystřelil na vzdálenější tyč, ale Ondřej Matiášek svou nohou předvedl skvělý zákrok!

13:13

Velmi dobrý zákrok Martina Haleše, který vyjel proti balónku a znemožnil tak svému soupeři vystřelit!

12:48

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice vyrovnávají! První větší šance a je z toho branka! LUKÁŠ PRIX si vedl balónek na levé straně hřiště, dlouho se připravoval na střelu a poté ji také provedl a zamířil přesně na teploměr! Bez asistence.

12:09

Dobrá rozehrávka Pardubic, střílel Radek Drba z pravé strany hřiště, ale míček si příliš podebral a zakončil velmi nepřesně nad branku Ondřeje Matiáška.

11:55

Pardubice se sice chvíli udrží na míčku, ale poté přijde velmi zbytečná chyba a ztratí míček na polovině hřiště, takové ztráty v boji o udržení nesmí přicházet.

11:24

Polisovo dobré napadání na polovině soupeře, ale Ludvík se z toho velice zkušeně dostal, když si obhodil míček nad holí soupeře.

10:57

Domácí se snaží odskočit do dvoubrankového vedení, dnešní zápas podle prvních minut, ale moc gólový nebude, ale nerad bych maloval čerta na zeď.

10:28

Nedovolená vzdálenost od Procházky, hostující celek bude rozehrávat z hranice velkého brankoviště na své polovině.

10:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.

9:41

Žáček čistě získal balónek, ale ovšem ten rychle ztratil, na druhou stranu se řítí domácí celek.

9:10

Pardubice kombinují na své polovině, poté přišla menší chyba, ale na stavu 1:0 to nic nezmění a hraje se dál.

8:34

Pokus nebudeme počítat branku Fryše, tak stále čekáme na nějakou větší příležitost, která by nebyla využita.

8:08

Křinka se snaží napadat svého soupeře, ale zatím se mu nechce moc za svou polovinu, kde můžou domácí v klidu kombinovat.

7:29

Pardubice po inkasované brance se snaží ohrozit branku Ondřeje Matiáška, ten se ovšem dobře zorientoval a první střelu na svou osobu chytil.

6:46

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci využívají přesilovou hru! Daniel Ludvík ze středu hřiště našel přesně hůl MARKA FRYŠE, který střelou z první dokázal prostřelit přesouvajícího se Martina Haleše! Asistence: Daniel Ludvík.

6:31

Špatná Renčínova přihrávka na Ludvíka a ten se musí vracet až na svou polovinu, kde rychle si vzal míček pod svou kontrolu.

6:08

Pardubice zatím skvěle brání přesilovou hru soupeře, ti sice kombinují kolem branky Haleše, ale ani jednou nedokázali ohrozit branku.

5:43

Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice:
Lukáš Prix – 2 min., Nedovolené vrážení.

5:03

Maxmilián Škoda dobře vykrývá prostor na polovině hřiště a Bleci se stále nedokázali dostat ke střele, která by ohrozila branku Pardubic.

4:27

Matouš Burian byl velmi aktivní, ale nakonec nedokázal vystřelit na branku Haleše, který dnes také zatím nemá moc práce.

3:49

Fryš výbornou hrou dokázal vybojovat míček, ale ihned ztratil balónek v rohu hřiště a Pardubice si budou moct vyzkoušet hru s míčkem.

3:25

První formace domácího celku zatím kombinuje na polovině hřiště, hluboký blok Pardubic bude dnes těžké překonat.

2:48

Adam Štyler se pokusil vystřelit z velké dálky, ale než vystřelil, tak mu do střely vložil hůl jeden z hostujících hráčů a zablokoval jeho střelu.

2:11

Domácí nemají moc kam přihrát a prostoru je opravdu málo na nějakou překvapivou přihrávku za obranu.

1:43

To domácí na druhé straně se dokázali dostat až k pravému mantinelu, ale rozhodčí pískají Pardubicím nedovolený zákrok a oba týmy si půjdou vystřídat.

1:22

Pardubice se drží na míčku za velkého skandování domácích fanoušků, zatím se ovšem nikam neženou.

0:51

Na zemi zůstal ležet Vilém Doležal po srážce s Pakostou, který mohl za tento zákrok jít na dvě minuty, ale rozhodčí nechtějí hned ze začátku vylučovat.

0:29

Bleci se velmi rychle dostali za brankou Martina Haleše, Pardubice se spíše budou ze začátku soustředit na obranu.

0:01

Úvodní buly vyhráli hostující hráči, ale míček se rychle odrazil mimo mantinel. Rozehrávat budou domácí.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči už jsou na hrací ploše a za chvíli budeme moct začít. Nyní se představují zahajovací formace obou týmů. Začátek se o něco málo posune.
Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se podíváme společně na první zápas play-down mezi týmy Black Angels, kteří si zvolili tradiční černé dresy a Pardubicemi, které přijely potrápit favorita série v bílých dresech. Celým zápasem vás podrobně provedu já Adam Náhončík. Přeji všem příjemnou zábavu.
Úvodní sestavy

Black Angels: Matiášek (Pfeifer) – M. Boček, M. Fryš, Štyler, Neklan – V. Novotný, M. Burian, Doležal, Kozák, Kroužek, Ludvík (C), Krahulec, Čáslava, L. Procházka, Jan Kopecký, Vinkler, Renčín, R. Hanák, Král.
Trenér: Tomáš Janeček

Pardubice: Haleš (Denemark) – Šimák, Kaluža, Viterna, Nezval, Prix (C), Klein, Škoda – Polis, Hurt, Pakosta, Žáček, M. Bína, Křinka, Drba, Savický, Puchner.
Trenér: Martin Zozulák

Rozhodčí: Filip Drápal a Jakub Pospíšil
Rozhodčími dnešního zápasu jsou Filip Drápal a Jakub Pospíšil.
Nejproduktivnější hráči v základní části

Black Angels

Nejproduktivnější hráči kádru domácích jsou Matouš Burian, který nasbíral úctyhodných 28 kanadských bodů. Za ním je na druhém místě Jakub Renčín, který nasbíral také 28 kanadských bodů a na třetím místě je kapitán Jakub Hromada, který má na kontě 27 kanadských bodů.

Sokoli Pardubice

U Pardubic táhnou kanadské bodování dva hráči, jsou to Radek Drba a Ralfs Polis, kteří mají shodně 26 kanadských bodů, za nimi je odstup šesti bodů, kde se s 20 kanadskými body drží David Žáček. I počet branek se odráží v této statistice, ve které nejsou Sokoli nejsilnější.
Cesta týmů do play-down

Black Angels

Bleci minulou sezónu odehráli velice slušně a skončili ve středu tabulky, který ji tak zajistil místo v play-off a bez problému se zachránil. Tento rok je to ale úplně jinak, Bleci nedokázali potvrdit formu z minulé sezóny a celou letošní sezónu se poměrně trápili, skončili na jedenácté pozici se ziskem 26 bodů a do posledních kol se ještě chtěli probojovat na poslední postupovou pozici, ale to se jim nepovedlo. Z toho vyplývá, že play-down budou hrát s nejhorším týmem soutěže, který skončil na čtrnácté pozici.

Sokoli Pardubice

Soupeřem Bleků budou právě Pardubice, ty zažily další otřesnou sezónu a jejich výkony byly až někdy katastrofální viz. vysoká prohra doma s Mladou Boleslaví 2:22! Pardubice skončily na poslední příčce tabulky se ziskem pouhých osmi bodů a budou muset hrát úplně jiný florbal, pokud se chtějí v nejvyšší soutěži udržet. Pardubice v základní hrací době vyhrály pouze zápas s Karlovými Vary a právě v prvním kole Superligy s Bleky 5:3. Uvidíme, jestli jim tento vzájemný zápas pomůže k tomu, aby si z prvního zápasu vzali první bod v sérii.
Vítáme vás u online přenosu z prvního zápasu play-down mezi týmy Black Angels a Sokoli Pardubice. Utkání začíná v 18:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00. (19:44:42)

Black Angels – Sokoli Pardubice

0:0

pred zápasom (-:-, -:-, -:-)

Späť na online

Priebeh zápasu
1. tretina
5:43 PCE 2 Prix
6:46 BAN 1:0 M. Fryš (Ludvík)
12:48 PCE 1:1 Prix
14:11 PCE 1:2 Drba (M. Bína)
14:53 PCE 1:3 Hurt (Pakosta)
Po 1. tretine
2. tretina
22:40 BAN 2:3 R. Hanák (Neklan)
26:05 BAN 3:3 R. Hanák (Renčín)
26:55 BAN 2 M. Fryš
31:53 PCE 3:4 Drba (Nezval)
Po 2.tretine
3. tretina
42:05 PCE 3:5 Křinka (Savický)
42:49 BAN 2 Král
46:03 BAN 4:5 Doležal (Ludvík)
48:22 PCE 4:6 Křinka (Savický)
50:43 PCE 2 Viterna
51:24 BAN 5:6 M. Burian (R. Hanák)
57:02 BAN 6:6 M. Burian (V. Novotný)
Po 3.tretine
Predĺženie
63:40 PCE 6:7 Šimák (Polis)
koniec po predl.