Menu

Ďalšie

Snowboarding

Paralelní obří slalom žen, Rogla

Vítěz: Sabine Schöffmannová (AUT)

koniec udalosti

15.03.2023, 13:00 • Rogla, Slovinsko • Jiří Polášek (@Pol45Jiri) cz

Finále

A nyní už došlo na souboj Ledecké s Schoeffmannovou. Češka si zvolila modrou dráhu. Opět se po druhé či třetí brance dobře odrazila. Na prvním mezičase byla rychlejší, ale na tom druhém už ne. Byl to nakonec velký boj, v něm bohužel česká snowboardová královna byla o pět setin pomalejší a končí tak druhá.

1/2

Ester Ledecká nastoupila proti Lucii Dalmassové. Po pár obloucích se Ledecká dostala do padesáti setinového vedení. Vynikající start nakonec přinesl úspěch už na druhém mezičase, kde už nad soupeřkou vedla o víc, než sekundu. Nakonec zvítězila s obrovským náskokem, který čítal 2 sekundy a 46 setin!

1/4

Ledecká začala znovu skvěle, už po dvou brankách se dostala do viditelného náskoku. Na prvním mezičase vyhrávala téměř o půl sekundy. Její náskok se postupně ztenčil na 22 setin i kvůli výrazně chybě před cílem, ale Ledecká to zvládla a postupuje do semifinále.

1/8

A nyní už byla na trati Ester Ledecká! Ta jela proti poslední kvalifikované, kterou byla Němka Carolin Langenhorstová. Ledecká už si na prvním checkpointu vytvořila náskok přes sedm setin, který se na druhém mezičase vytáhl už téměř na sekundu a nakonec vyhrává o sekundu a 64 setin.

Paralelní obří slalom žen, Rogla

Vítěz: Sabine Schöffmannová (AUT)

koniec udalosti

Späť na online