Menu

Florbal

Livesport Superliga (CZ)

Sokoli Pardubice – Black Angels

0:0

pred zápasom (-:-, -:-, -:-)

16.03.2023, 18:00 • Play-down • Adam Náhončík cz

stavte si na: Tipsport

To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (20:04:58)
Je konec! Pardubice jdou podruhé v této sérii do vedení a zítra se mohou trhnout do vedení 3:1 na zápasy, což by pro ně bylo rozhodně důležité, Bleci dnes předvedli velmi slabý výkon, kterému pomohl i vynikající Haleš a zítra rozhodně budou chtít srovnat sérii na 2:2!
Sokoli Pardubice – Black Angels 8:4
Branky a nahrávky: 16. Drba (Škoda), 20. Drba (Žáček), 20. Žáček (Haleš), 22. Žáček (Prix), 28. Křinka (Žáček), 45. Drba (M. Bína), 55. Polis (Hurt), 59. Polis (M. Bína) – 6. R. Hanák (Neklan), 39. Renčín (M. Fryš), 57. Doležal (Ludvík), 59. Renčín (M. Burian). Rozhodčí: Libor Gavlas a Kamil Sojka. Vyloučení: 2:5. Využití: 2:0. Diváci: 252. Zásahy brankářů: 16:16. Po třetinách: 3:1, 2:1, 3:2.

Konec zápasu.

59:35

Bleci drží míček na své polovině a už dokážou maximálně vystřelit jednou na branku Martina Haleše.

59:01

Probíhá poslední minuta třetí třetiny.

58:54

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci ještě kosmeticky upravují! Matouš Burian dokázal dostat míček krosovou přihrávkou na JAKUBA RENČÍNA, který jen tak tak procedil míček přes Martina Haleše! Asistence: Matouš Burian.

58:39

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice využívají přesilovou hru! Milan Bína dokázal přesně nahrát nahoru na RALFSE POLISE, který dokázal z velké dálky dostat míček za záda Ondřeje Matiáška! Asistence: Milan Bína.

58:38

Black Angels hrají ve čtyřech hráčích!

58:03

Pardubice stále kombinují kole branky Bleků, kteří jsou pomalu na malém brankovišti, ale nyní se jim podařilo vyhodit.

57:39

Vyloučení v týmu Black Angels:
Ondřej Kroužek – 2 min., Špatné střídání.

57:04

Pardubice nemusejí nikam spěchat a nyní kombinují před brankou Ondřeje Matiáška, který nemusel zasahovat. Podle mě už je dnes rozhodnuto.

56:38

Vyloučení v týmu Black Angels:
Filip Neklan – 2 min., Sekání.

56:26

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci se dostávají na rozdíl čtyř branek! Daniel Ludvík tvrdě vystřelil na Martina Haleše, který vyrazil míček před sebe a VILÉM DOLEŽAL dokázal míček doklepnout do branky! Asistence: Daniel Ludvík.

55:45

Martin Haleš dokázal vyhodit až na polovinu soupeře, ale ani jeden z jeho spoluhráčů se nedokázal dostat k nabízenému balónku.

55:02

Ondřej Matiášek opět spěchá na svou střídačku, Sokoli se opět budou soustředit na to, aby dokázali ubránit další útoky Black Angels.

54:39

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice dávají nejspíše rozhodující gól! Ondřej Hurt skvěle posunul míček na polovině hřiště na RALFSE POLISE, který už z levé strany dokázal zamířit přesně do odkryté branky! Asistence: Ondřej Hurt.

54:00

Dnešní utkání sleduje 252 diváků.

53:29

Black Angels se zatím nedokázali dostat ke střele, to poté vyvrátil Marek Fryš, ale dokázal pouze trefit prvního blokujícího hráče před sebou.

52:51

Rozhodčí nyní neponechal výhodu a Sokolům se omlouvá, těm to v tuto chvíli asi moc nevadí, vzápětí to už Bleci zkoušejí v šesti hráčích!

52:29

Drba nyní skončil za mantinelem a to se dalo vylučovat, ale nakonec se tak nestalo. Pardubice zůstanou u míčku, což je pro ně v tuto chvíli nejdůležitější.

52:02

Daniel Ludvík dohrál Radka Drbu, který trochu ochotně spadl k zemi a rozhodčí jasně říkají, že se bude pokračovat ve hře, což se také děje.

51:23

Domácí si skvěle hlídají krosové přihrávky na Jakuba Renčína, který je celý zápas velmi dobře bráněný a i díky tomu domácí vyhrávají.

50:57

Pokus o brejk ze strany Bleků nevyšel. Vilém Doležal zahrál vysokou holí a domácí se tak opět dostanou velmi jednoduše k míčku.

50:26

Jakub Renčín dostal skvělou přihrávku na levou stranu, ale trestuhodně nedokázal zamířit do odkryté branky Martina Haleše, který se nestihl přesunout!

50:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny!

49:30

Domácí celek stále brání svůj náskok, který jim čím dál tím více dává naději, že povedou v této sérii 2:1 na zápasy.

49:07

Black Angels nyní mají velký tlak a chtějí vstřelit branku, která by jim do zbytku zápasu dala mnohem větší naději. Vzápětí fauloval Klein.

48:36

Jsem zvědavý, kdy sáhnout Bleci do hry v šesti, zatím se Ondřej Matiášek nechystá z branky.

48:02

Střela Daniela Ludvíka mířila pouze na zadní mantinel, tam si balónek vzal bez větších problémů domácí gólman, který stále obdržel pouze dvě branky v utkání.

47:39

Nyní sledujeme velmi opatrnou část, vzápětí se v hledišti objevil David Žáček, který už je v civilu a přihlíží tomu, jak si vedou jeho spoluhráči.

47:06

Adam Štyler se skvěle dostal ke střele ze středu hřiště, ale napálil míček pouze do prvního blokujícího hráče.

46:30

Renčín se dostal až před branku Martina Haleše, ale tem ho Kaluža dokázal od míčku odzbrojit a domácí budou moct opět trochu uklidnit hru, což také dělají.

45:58

Budeme mít za sebou 6 minut ze třetí třetiny, čtyřbrankový náskok vypadá jako velmi pohodlný, ale domácí stále musejí hrát a minimálně tento náskok udržet.

45:24

Daniel Ludvík dokázal sice vystřelit, ale nakonec z toho byla střela pouze do připraveného Martina Haleše, který chytá dnes s velkou chutí.

44:50

Rozhodčí si nechtějí nic nechat uniknout a ve třetí třetině pískají každý malý zákrok, který se dá pískat, vzápětí Radek Hanák orazítkoval tyč domácí branky!

44:13

Oddechový čas pro tým Sokoli Pardubice.

44:13

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice nakonec využívají přesilovou hru! Milan Bína se dostal až před branku Ondřeje Matiáška, který dokázal Bínu vychytat, ale poté se ještě k dorážce dokázal dostat RADEK DRBA, který dokázal zkompletovat hattrick! Asistence: Milan Bína.

43:44

Black Angels opět šetří vteřinky daleko od své branky, Matiášek se v tomto oslabení zatím moc nezapotil, což chtějí domácí hráči změnit.

43:19

Máme za sebou první část přesilové hry Pardubic, ale stále ještě jedna zbývá, Pardubicím by se nyní hodilo využít přesilovou hru!

42:43

Tomáš Čáslava se dostal až ke střele z dobré pozice, ale Martin Haleše dokázal bez větších problémů chytit míček a rychle rozehrává na své spoluhráč.

42:18

Vyloučení v týmu Black Angels:
Filip Neklan – 2 min., Sekání.

41:53

Rozhodčí zvedají své pravice a Bleci půjdou opět do čtyř! Provinil se nyní Filip Neklan, který už dnes nastřádal na trestné lavici čtyři trestné minuty.

41:22

Obuškevič měl před sebou prázdnou branku, ale trestuhodně jí minul, domácí střídačka si v tento moment rozhodně oddychla!

40:55

Bleci trochu zamíchali v sestavě a vypadá to, že hosté už budou hrát pouze na dvě lajny, Pardubice zatím točí všechny tři formace.

40:30

Pardubice už jsou v plném počtu, stále mají k dispozici tříbrankový náskok, který by si mohli udržet až do konce zápasů pokud nebudou faulovat, podobně jako David Žáček.

40:01

Úvodní buly vyhráli domácí hráči.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely ve druhé části: 6:7.
Další třetina začne přibližně v 19:26.
Je za námi druhá třetina, která přinesla tři branky! Pardubice se dokázaly velmi dobře dostat už do náskoku o čtyři branky a vše vypadalo velmi dobře, ale poté přišla červená karta pro Davida Žáčka, který zahrál zlomenou holí a Bleci už dokázali přesilovku využít! Stav je tedy po druhé třetině 5:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:31

Bleci mají velký tlak před brankou Martina Haleše, ale Pardubice nyní velmi dobře brání a čekají na další zablokované střela proti střelám Ludvíka.

39:01

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:03

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci využívají přesilovou hru! Matouš Burian vystřelil z pravé strany, míček se odrazil velmi rychle na hůl JAKUBA RENČÍNA, který skvěle a hlavně rychle dokázal míček dostat do branky Martina Haleše! Asistence: Marek Fryš.

37:38

Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice:
Vojtěch Klein – 2+2, Sekání.

37:38

Tak nakonec je z toho červená karta pro Davida Žáčka, který zahrál se zlomenou holí, ale bylo to velmi sporné! Z mého pohledu to na červenou není, ale já tu od rozhodování na hřišti nejsem.

37:38

Celá situace se stále zkoumá na videu, oba rozhodčí už stojí u monitoru! Z mého pohledu to vypadalo na faul Doležala, ale i zároveň pro Žáčka.

37:38

Tak nakonec se ještě vše bude zkoumat na videu, Libor Gavlas podle všeho možná vše viděl na hřišti jinak než to bylo!

37:38

David Žáček zlomil hůl a vzápětí rozhodčí zvedají svou pravici nad svou hlavu a Pardubice si zahrají znovu přesilovou hru!

37:06

Doležal se snaží napadat rozehrávku Sokolů, ale ti bez větších problému zatím svého soupeře k ničemu nepouštějí.

36:34

Ralfs Polis drží míček na své polovině a čeká na své spoluhráče až se některý nabídne, ale už takto čeká dobrých 40 vteřin na hrací ploše.

35:57

Pomalu se nám blíží konec druhé třetiny dnešního zápasu a stále sledujeme poctivý výkon Pardubic, které pokud se dostanou v sérii do vedení, tak by to bylo rozhodně překvapení.

35:32

Hosté hrají v plném počtu.

35:24

Bleci drží míček a už to vypadá, že dokážou další přesilovku soupeře ubránit, což by je mohlo nakopnout.

34:58

Nedovolený faul od Hanáka, který pošetřil pár vteřinek a za to ho rozhodně střídačka pochválí, vzápětí už jsou Pardubice opět před brankou Ondřeje Matiáška.

34:25

Nepřesná přihrávka Kalužy zamířila až k Martinu Halešovi, který jej odkopává velmi rychle na polovinu Bleků.

33:59

Pardubice pokud se nyní dokáží prosadit v přesilové hře byl by jejich první gól v play-down v přesilové hře.

33:32

Vyloučení v týmu Black Angels:
Jan Kopecký – 2 min., Nedovolené vrážení.

33:01

Domácí měli dobrou standardku ze které střílel Ondřej Hurt, ale jen tak tak nedokázal prostřelit Ondřeje Matiáška, který drží svůj tým!

32:33

Nezval fauloval v rohu hřiště a ke střele se vzápětí dostal Boček, ale ten nedokázal zamířit přesně, poté ještě Burian, ale ten trestuhodně minul!

31:58

První formace Black Angels udělal velkou chybu, ale Radek Drba nedokázal prostřelit Ondřeje Matiáška po přihrávce od Maxmiliána Škody!

31:30

Oba týmy ještě před standardkou Pardubic střídají, vzápětí z volného úderu pro domácí nic nevzniklo a domácí se budou muset bránit.

31:03

Domácí celek stále drží dobrý náskok čtyř branek, což rozhodně se dá stále stáhnout, Bleci rozhodně v tuto chvíli nemají proč panikařit.

30:32

Hosté hrají v plném počtu.

30:15

Pomalu se blíží přesilová hra ke konci, dnes jsme zatím viděli pouze dva zásahy ve vlastním oslabení od Pardubic.

30:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny druhé třetiny.

29:25

Skvělá krosová přihrávka na Vojtěcha Kalužu, ale tomu moc střela nesedla a dostala se pouze za mantinel. Rozehrávat budou hosté.

28:59

Domácí zatím kombinují na polovině soupeře, ale Bleci vykrývají zatím všechny krosové přihrávky, které by mohly přijít.

28:32

Vyloučení v týmu Black Angels:
Filip Neklan – 2 min., Sekání.

28:16

Máme za sebou 8 minut druhé třetiny a Bleci pokud budou chtít se zápasem ještě něco udělat budou muset zabrat!

27:59

Pardubice dnes hrají velmi dobře, trochu mi to připomíná play-down z minulého roku, kde hráli hráči Pardubic také velmi dobře.

27:24

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice se prosazují popáté v zápase! Nyní se hrálo ze strany na stranu, celkem jsme viděli tři přečíslení, ale jediným úspěšným byl PETR KŘINKA, který ještě mohl přihrávat, ale zamířil přesně do levého horního rohu hostující branky! Asistence: David Žáček.

26:41

Nyní měly Pardubice dost šancí na to, aby vstřelily branku, ale ani jeden z hráčů Sokolů nedokázal dostat míček za brankovou čáru!

26:07

Vilém Doležal nyní sportovně odevzdává balónek, vzápětí se dostal Pakosta před branku Ondřeje Matiáška, ale ten chytá, na druhé straně hřiště vytáhl skvělý zákrok domácí gólman!

25:33

Radek Drba nyní útočil na hattrick, ale tentokrát jeho střela mířila překvapivě pouze za mantinel, vzápětí kapitán Bleků nedokázal prostřelit opět Haleše!

25:06

Domácí celek je stále zatáhlý na své polovině je vidět, jak si váží svého vedení a nechtějí o něj jen tak přijít.

24:32

Čáslava se ocitl ve skvěle pozici, kdy mohl zakončovat sám před Halešem, ale trefil právě pouze domácího gólmana dokonce dvakrát za sebou! Smůla pro Black Angels!

23:59

Hanák a Renčín jsou nejvíce pokrytí hráči Bleků dnes od Sokolů, kteří se na ně zaměřili a díky tomu zatím v zápase vedou.

23:24

Jsme stále na začátku druhé třetiny, hosté jsou rozhodně aktivnější na balónku, ale ve skóre se to zatím vůbec neprojevilo.

22:57

Black Angels nyní tlačí na brankáře Martina Haleše, který si zatím dnes vede skvěle a drží svůj tým v tříbrankovém vedení, což ve florbale není moc, ale dá se to už udržet.

22:28

Zbytečné nahození od Obuškeviče a Pardubice sbírají míček, vzápětí to samé udělali domácí.

21:54

Domácí celek se opět zatáhl na svou polovinu, vzápětí se dostali k míčku, ale ten sportovně odevzdávají na hole hráčů Black Angels.

21:23

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice vedou už o tři branky! Lukáš Prix se skvěle dostal k přihrávce přes celé hřiště na rychlého DAVIDA ŽÁČKA, který dokázal z levé strany zamířit přesně do pravého horního rohu! Asistence: Lukáš Prix.

21:02

Prix byl napadán dvěma hráči hostujícího celku, ale nakonec si s tím poradil a nakonec ještě na druhé straně vystřelil, ale Matiášek chytá!

20:36

Domácí celek se drží raději spíše na své polovině a Haleš už musel zasahovat a to úspěšně a rychle vyhazuje míček na své spoluhráče.

20:01

Úvodní buly vyhráli hostujícího celku.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely v první části: 8:6.
Další třetina začne přibližně v 18:40.
Je za námi první třetina, která přinesla čtyři branky! Ze začátku utkání se dokázali prosadit hosté a vedli 0:1, domácí ale poté zabrali a srovnali na 1:1, poté ještě přišly dvě branky v oslabení od Pardubic, což asi nikdo nečekal! Sta je tedy ve druhé třetině 3:1.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Domácí hrají v plném počtu.

19:42

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice dávají druhý gól v oslabení! Martin Haleš skvělým výhozem dokázal najít nabíhajícího DAVIDA ŽÁČKA, který dokázal přesně zamířit do levé časti hostující branky! Asistence: Martin Haleš.

19:06

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice dávají gól v oslabení! David Žáček dokázal přesně nahrát z levé strany na střed hřiště, kde byl volný RADEK DRBA a ten zamířil přesně do pravého horního rohu branky! Asistence: David Žáček.

18:45

Další střela Daniela Ludvíka, nyní byla střela ztečovaná a Bleci budou pokračovat v kombinaci!

18:16

Domácí jsou pod velkým tlakem, vzápětí střela Ludvíka zamířila pouze do dobře přesouvajícího se Martina Haleše!

17:52

Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice:
Jan Savický – 2 min., opakované přestupky.

17:34

Diváci v hale velmi hlasitě podporují své hráče, kterým fandí, ale ti jim toho zatím moc nepředvedli, vzápětí se bude vylučovat!

16:58

Doležal krosovou přihrávkou nenašel svého spoluhráče a Pardubice si stáhly míček až za svou brankou, kde čeká Vojtěch Kaluža.

16:23

Bleci po inkasované brance drží míče na své polovině a je jasné, že ani jeden z týmů nemusí nikam pospíchat.

15:47

Pardubice právě vstřelily branku!
Domácí vyrovnávají stav utkání! Maxmilián Škoda si skvěle odstavil svého soupeře a zpoza branky dostal míček na RADKA DRBU, který dokázal bez větších problémů zamířit ke vzdálenější tyči! Asistence: Maxmilián Škoda.

15:02

Pomalu se blížíme ke konci první třetiny, stále jsme viděli pouze jednu branku a to na straně hostů, kteří jsou zatím aktivnější a chtějí více než jednobrankový náskok.

14:19

Domácí stále nikam nespěchají a drží se hluboko ve svém pásmu, Bleci nemají poté tolik prostoru na to, aby mohli zakončovat.

13:54

Velké problémy před domácí brankou zažehnal Ralfs Polis a Pardubice se na chvíli osvobodily a hosté zase jsou na míčku velmi rychle.

13:14

Bleci nic neriskují a dávají míček až za svou branku, oba týmy si půjdou rovnou i rychle vystřídat. Vilém Doležal byl poté ihned faulovaný.

12:38

Radek Drba se dostal z levé strany ke střele, ale Ondřej Matiášek dokázal bez problému zasáhnout! Na druhé straně to samé zopakoval Martin Haleš!

12:04

Stále sledujeme velmi opatrný florbal z obou stran, možná by zápasu prospělo i nějaké vyloučení, ale oba týmy zatím hrají ukázkově a prakticky nefaulují.

11:28

Přemek Pakosta se skvěle vrátil a domácí šli dopředu, ale Lukáš Prix nedokázal po přihrávce zpoza branky od Davida Žáčka zakončit a trestuhodně minul branku!

10:57

Ludvík kombinuje s Neklanem, Pardubice se nesnaží moc napadat, aby se neotevřel prostor na středu hřiště, což se jim daří.

10:29

Domácí celek se stále snaží zaměstnat Ondřeje Matiáška, který pokud dobře počítám má pouze na svém kontě dvě střely, které musel řešit.

10:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.

9:44

Tomáš Čáslava šel sám na Martina Haleše, mířil sice dobře přízemní střelou k levé tyči, ale domácí gólman skvěle svou rukou drží Pardubice!

9:14

Nyní domácí drží míček na své polovině a nikam se neženou, Bleci naopak vedou o jednu branku a také nemusejí nikam s útokem pospíchat.

8:37

Matouš Burian se dostal ke střele z velkého úhlu a zkusil propálit Haleše, ale ten si pohlídal bližší tyč a zasahuje! Hosté zůstanou ovšem stále u míčku.

8:09

Oba týmy střídají velmi rychle v zápase, což značí to, že by rádi hráli aktivněji, ale to se zatím nedaří ani jednomu týmu.

7:34

Pardubice se snaží dostat před branku Ondřeje Matiáška, ale moc se jim to nedaří, Bleci drží míček na své polovině a čekají jestli se neobjeví nějaké volné místo.

7:06

Jan Nezval se dostal ke střele z levé strany, ale nakonec trefil pouze horní tyč hostující branky a Matiášek měl velké štěstí, že neinkasoval poprvé v zápase!

6:38

Dašičká je opět skvěle zaplněná, je možné, že nějací fanoušci dokážou přešli z hokejové haly, kde dnes hrálo Dynamo proti Hradci Králové.

6:14

Rozhdočí zatím pouštějí hru, což je samozřejmě dobře, uvidíme nyní jestli se domácím podaří srovnat, což by je rozhodně povzbudilo.

5:33

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci se dostávají do vedení! Filip Neklan výborně odebral míček soupeři, poté ze středu hřiště přihrál přesně na pravou stranu, odkud do branky zamířil bez větších problémů RADEK HANÁK! Asistence: Filip Neklan.

5:12

Kamil Sojka odpískal nedovolený zákrok, rozehrávat bude hostující tým, ale Neklan vystřelil poté pouze přesně do dobře postaveného Martina Haleše.

4:35

Bleci se dokázali dostat z tlaku Pardubic a budou muset nyní trochu klidnit hru, Novotný se ocitl sám před Halešem, ale nedokázal nakonec zasáhnout!

4:03

Dlouhá přihrávka na Buriana neprošla a Kaluža mohl vystřelit, ale to se nepovedlo, následně sbírá míček Savický, který ho hned posílá na Žáčka.

3:25

Tomáš Čáslava se dostal ke střele ze zátahu, ale nakonec trefil pouze zadní mantinel, kde míček sbírá Vojtěch Kaluža.

3:01

Ondřej Hurt se nyní výborně vrátil a zabránil hostujícímu Renčínovi zakončit ze středu hřiště, což ocenila celá střídačka domácích.

2:30

Zatím není ze začátku třetiny aktivní ani jeden z účastníků, doufejme, že brzy někdo vstřelí branku, aby se nám hra trochu rozjela a nepřihrávali si hráči na půl metru.

1:49

Bleci se v tuto chvíli dostali na míček, vzápětí vystřelil Vojtěch Novotný, ale jeho střela mířila těsně vedle domácí branky, Martin Haleš ještě nemusel zasahovat.

1:17

První závar před Matiáškem, ale Kaluža nakonec nedokázal dostat míček do branky a stále se hraje za stavu 0:0!

0:59

Pardubice nyní drží míček na své polovině, dnes se rozhodně očekává opatrný souboj z obou stran, ani jeden tým nebude chtít udělat chybu.

0:35

Ondřej Hurt dostal první přihrávku do středu hřiště, ale míček mu přeskočil florbalku a ztrácí tak míček, Bleci se snaží uklidnit velmi rychle hru.

0:01

Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.

00:01

Utkání právě začalo.
Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se podíváme na duel mezi Pardubicemi, které obléknou červené dresy a Black Angels, kteří si dnes zvolili černé dresy, Přeji všem příjemnou zábavu.
Úvodní sestavy

Pardubice: Haleš (Denemark) – Kaluža, Šimák, Viterna, Nezval, Klein, Prix (C), Škoda – Polis, Hurt, Pakosta, M. Bína, Žáček, Křinka, Savický, Drba, Puchner.
Trenér: Martin Zozulák

Black Angels: Matiášek (Pfeifer) – M. Boček, M. Fryš, Obuškevič, Bauman, Neklan, Štyler – V. Novotný, M. Burian, Doležal, Kroužek, Ludvík (C), Sirotek, Čáslava, L. Procházka, Jan Kopecký, Vinkler, R. Hanák, Renčín.
Trenér: Tomáš Janeček

Rozhodčí: Libor Gavlas a Kamil Sojka
Rozhodčími dnešního zápasu jsou pánové Libor Gavlas a Kamil Sojka.
Probíhající série

Máme za sebou první dvě utkání na hřišti Black Angels.

První zápas se odehrál sice ve velmi opatrném duchu, ale padalo poměrně dost branek, nakonec jich padlo 13 a po vítězství v prodloužení se mohli radovat hosté, kteří dost překvapivě brali první bod v sérii.

Druhý zápas už nabídl méně branek, přesněji pouze 4. Domácí tým hrál velmi zodpovědně do obrany a povolil svému soupeři vstřelení jen jedné branky, zajímavostí je, že všechny branky padly až ve třetí třetině, což nebývá ve florbale zvykem.
Nejproduktivnější hráči v základní části

Black Angels

Nejproduktivnější hráči kádru domácích jsou Matouš Burian, který nasbíral úctyhodných 28 kanadských bodů. Za ním je na druhém místě Jakub Renčín, který nasbíral také 28 kanadských bodů a na třetím místě je kapitán Jakub Hromada, který má na kontě 27 kanadských bodů.

Sokoli Pardubice

U Pardubic táhnou kanadské bodování dva hráči, jsou to Radek Drba a Ralfs Polis, kteří mají shodně 26 kanadských bodů, za nimi je odstup šesti bodů, kde se s 20 kanadskými body drží David Žáček. I počet branek se odráží v této statistice, ve které nejsou Sokoli nejsilnější.
Cesta týmů do play-down

Sokoli Pardubice

Soupeřem Bleků budou právě Pardubice, ty zažily další otřesnou sezónu a jejich výkony byly až někdy katastrofální viz. vysoká prohra doma s Mladou Boleslaví 2:22! Pardubice skončily na poslední příčce tabulky se ziskem pouhých osmi bodů a budou muset hrát úplně jiný florbal, pokud se chtějí v nejvyšší soutěži udržet. Pardubice v základní hrací době vyhrály pouze zápas s Karlovými Vary a právě v prvním kole Superligy s Bleky 5:3. Uvidíme, jestli jim tento vzájemný zápas pomůže k tomu, aby si z prvního zápasu vzali první bod v sérii.

Black Angels

Bleci minulou sezónu odehráli velice slušně a skončili ve středu tabulky, který ji tak zajistil místo v play-off a bez problému se zachránil. Tento rok je to ale úplně jinak, Bleci nedokázali potvrdit formu z minulé sezóny a celou letošní sezónu se poměrně trápili, skončili na jedenácté pozici se ziskem 26 bodů a do posledních kol se ještě chtěli probojovat na poslední postupovou pozici, ale to se jim nepovedlo. Z toho vyplývá, že play-down budou hrát s nejhorším týmem soutěže, který skončil na čtrnácté pozici
Formát play-off

Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s vítězem v play-off 1. ligy mužů
Vítáme vás u online přenosu z třetího utkání play-dowm mezi týmy Sokoli Pardubice a Black Angels. Utkání začíná v 18:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00. (19:44:43)

Sokoli Pardubice – Black Angels

0:0

pred zápasom (-:-, -:-, -:-)

Späť na online

Priebeh zápasu
1. tretina
5:33 BAN 0:1 R. Hanák (Neklan)
15:47 PCE 1:1 Drba (Škoda)
17:52 PCE 2 Savický
19:06 PCE 2:1 Drba (Žáček)
19:42 PCE 3:1 Žáček (Haleš)
Po 1. tretine
2. tretina
21:23 PCE 4:1 Žáček (Prix)
27:24 PCE 5:1 Křinka (Žáček)
28:32 BAN 2 Neklan
33:32 BAN 2 Jan Kopecký
37:38 PCE Žáček (ČK)
37:38 PCE 2+2 Klein
38:03 BAN 5:2 Renčín (M. Fryš)
Po 2.tretine
3. tretina
42:18 BAN 2 Neklan
44:13 PCE 6:2 Drba (M. Bína)
54:39 PCE 7:2 Polis (Hurt)
56:26 BAN 7:3 Doležal (Ludvík)
56:38 BAN 2 Neklan
57:39 BAN 2 Kroužek
58:39 PCE 8:3 Polis (M. Bína)
58:54 BAN 8:4 Renčín (M. Burian)
Koniec