Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Bayern Mníchov – Borussia Dortmund

4:2

koniec (3:0)

01.04.2023, 18:30 • Allianz Arena, Mnichov • 26. kolo • Dávid Švec

Tipsport: 1.52 4.76 5.73

90

Dortmund právě vstřelil branku!
Hosté ještě ke konci zápasu skórují a snižují na rozdíl dvou branek. DONYELL MALEN si totiž vyměnil míč s Guerreirem a následně takovou žabičkou uklidil balón přesně k pravé tyči. Asistence: Raphaël Guerreiro.

72

Dortmund právě vstřelil branku!
Kosmetická úprava výsledku. K pokutovému kopu se postavil EMRE CAN, který zakončil razantně k levé tyči, kde sice skočil také Sommer, ale na balón nedosáhl.

50

Bayern právě vstřelil branku!
A je to už o čtyři branky! Leroy Sané naprosto fantastickou přihrávkou našel z levého křídla rozeběhnutého KINGSLEYA COMANA, jenž zakončil k levé tyči. Veškeré naděje o srovnání nebo dokonce otočení zápasu jsou tímto s velkou pravděpodobností uhašené. Asistence: Leroy Sané.

23

Bayern právě vstřelil branku!
Dortmund je na ručník, neboť Mnichov vede už 3:0! Julian Ryerson trestuhodně přišel o míč při vlastní rozehrávce a následně se k balónu dostal Leroy Sané, jehož dělovku Gregor Kobel nedokázal udržet a jako první byl u míče THOMAS MÜLLER, jenž poslal balón do svatyně hostů.

18

Bayern právě vstřelil branku!
Domácí celek jde do dvoubrankového vedení! Po rohovém kopu se Matthijs de Ligt v souboji se Schlotterbeckem dostal ke hlavičce, kterou u levé tyče dokázal tečovat THOMAS MÜLLER. Asistence: Matthijs de Ligt.

13

Bayern právě vstřelil branku!
Tak tohle je obrovská chyba brankáře Kobela a Bayern se ujímá vedení! Dayot Upamecano totiž poslal nákop za obranu, na který si sbíhal Leroy Sané, ovšem u balónu byl jako první gólman GREGOR KOBEL, ale ten promáchl při snaze odkopnout míč, který tak přes jeho nohu došel do prázdné svatyně.

Bayern Mníchov – Borussia Dortmund

4:2

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 13. Kobel (vla.), 18. T. Müller (de Ligt), 23. T. Müller, 50. Coman (L. Sané) – 72. Can (pen.), 90. Malen (Guerreiro)

Karty:   64. Upamecano (BAY) – 12. Can (DOR)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:7.

Bayern Mníchov: Sommer – Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies (79. Cancelo) – Kimmich, Goretzka (86. Gravenberch) – Coman (79. Musiala), T. Müller (C) (69. Gnabry), L. Sané – Choupo-Moting (69. Mané).
Náhradníci: Ulreich – Blind, Mazraoui, Stanišić.

Tréner: Thomas Tuchel

Borussia Dortmund: Kobel – M. Wolf, Süle, N. Schlotterbeck (44. Hummels), Ryerson (46. Özcan) – Brandt (46. Malen), Bellingham, Can, Guerreiro, Reus (C) (61. Dahoud) – Haller (61. Moukoko).
Náhradníci: Meyer – Adeyemi, Bynoe-Gittens, Modeste.

Tréner: Edin Terzić

Rozhodca: Fritz – Schaal, Pelgrim