Menu

Futbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Nottingham Forest

3:2

koniec (0:0)

22.04.2023, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • 32. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.16 8.07 19.2

70

Liverpool právě vstřelil branku! Liverpool si i na třetí pokus dostává do vedení! Po dalším přímém kopu poslal Trent Alexander-Arnold prudký centr na malé vápno a MOHAMED SALAH ve skluzu z malého vápna nedal gólmanovi šanci!

67

Nottingham právě vstřelil branku! Je znovu vyrovnáno! Nottingham i podruhé v utkání našel na branku Liverpoolu odpověď. Po dlouhém autu do pokutového území přizvedla obrana Liverpoolu jen do míst, kde číhal MORGAN GIBBS-WHITE a z voleje poslal míč do sítě!

55

Liverpool právě vstřelil branku! Liverpool si bere ztracené vedení zpět! Exekuce přímého kopu se ujal Robertson, který krásně odcentroval na hranici velkého vápna, kde si míč hrudí převzal DIOGO JOTA a levačkou se trefil k zadní tyči!

51

Nottingham právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Domácím vedení moc dlouho nevydrželo! Gibbs-White přenesl míč na pravou stranu, kde si jej připravil NECO WILLIAMS a táhlou střelou s pomocí teče obránce vyrovnal!

47

Liverpool právě vstřelil branku! Liverpool se hned v úvodu druhého poločasu dnešního souboje dostává do vedení! Po rohovém kopu Fabinho vrátil míč před branku a dobíhající DIOGO JOTA hlavičkou z těsné blízkosti otevřel skóre!

Liverpool FC – Nottingham Forest

3:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 47. Jota (Fabinho), 55. Jota (Robertson), 70. Saláh (Alexander-Arnold) – 51. N. Williams (Gibbs-White), 67. Gibbs-White

Karty:   83. N. Williams (NOT)

Držení míče: 81 % : 19 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:12.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – J. Henderson, Fabinho (60. Alcântara), C. Jones (81. Milner) – Saláh, Gakpo (60. Núñez), Jota (81. Díaz).
Náhradníci: Kelleher – Elliott, Gomez, Matip, Tsimikas.

Nottingham Forest: Navas – Felipe (87. Surridge), Niakhaté, McKenna (30. Worrall) – N. Williams, Mangala, Danilo, Lodi (87. A. Ayew) – Freuler (76. Br. Johnson), Gibbs-White – Awoniyi (87. E. Dennis).
Náhradníci: Hennessey – Lingard, Toffolo, Gibson-Hammond.