Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfL Bochum – VfL Wolfsburg

1:5

koniec (0:3)

22.04.2023, 15:30 • Vonovia Ruhrstadion, Bochum • 29. kolo • Petr Frömel cz

Tipsport: 3.2 3.73 2.24

77

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Wind sice neproměnil penaltu, když svou střelu adresoval pouze do břevna, k míči ale doběhl jako první GIAN-LUCA WALDSCHMIDT a hlavou jej usměrnil do odkryté části brány.

68

Bochum právě vstřelil branku!
Domácím se daří snížit. Ivan Orděc přinutil hostujícího brankáře s k parádnímu zákroku, ten však míč pouze vyrazil a MORITZ BROSCHINSKI z dorážky poslal balón pravačkou za ležícího bezmocného brankáře.

56

Wolfsburg právě vstřelil branku!
A je to o čtyři góly. Střelu MATTIASE SVANBERGA sice brankář Bochumi vyrazil, jenže míč se i tak stočil směrem k pravé tyči jeho brány a doputoval až sítě. Hodně smolný gól.

33

Wolfsburg právě vstřelil branku!
PATRICK WIMMER se řídil heslem, "když nevíš co s míčem, vystřel". Levačkou jej po zemi adresoval na vzdálenější tyč, jenže smolně do protipohybu svého gólmana jej tečoval Patrick Osterhage a Wolfsburg vede už o tři góly. Riemann neměl šanci na změnu dráhy míče zareagovat včas.

21

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Domácí rozehráli standardku, ovšem o míč přišli a soupeř vyrazil do protiútoku. Po faulu Bochumi ponechal hlavní arbitr výhodu, Nmecha našel dobrou křižnou přihrávkou na levou stranu volného JAKUBA KAMIŃSKIHO, jenž tváří v tvář brankáři odehrál míč do vzdálenějšího dolního rohu jeho svatyně.

10

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Domácí jsou aktivnější, ale gól dává soupeř. Wimmer si na pravé straně zpracoval míč, poté jej poslal vzduchem do malého vápna, kde zaspali domácí obránci a MATTIAS SVANBERG zblízka odehrál míč hlavou do odkryté části brány. Je pravda, že i Riemann si mohl pro míč vyběhnout.

VfL Bochum – VfL Wolfsburg

1:5

koniec (0:3)

Späť na online

Góly: 68. Broschinski – 10. Svanberg (Wimmer), 21. J. Kamiński (F. Nmecha), 33. Wimmer (Svanberg), 56. Svanberg, 77. Waldschmidt

Karty:   21. Stöger (BOC), 31. Mašović (BOC), 37. Antwi-Adjei (BOC) – 24. Wimmer (WOF), 80. Guilavogui (WOF), 84. van de Ven (WOF)

Nepremenená penalta: 77. Wind (WOF), mimo

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 17:8. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:8.

VfL Bochum: Riemann – Osei-Tutu (24. Gamboa), Ordets, Mašović, Soares – Losilla (C), Stöger, Osterhage (46. Asano) – Zoller (64. Holtmann), P. Hofmann (46. Broschinski), Antwi-Adjei (64. Kunde).
Náhradníci: Esser – Stafylidis, Lampropoulos, Heintz.

Tréner: T. Letsch.

VfL Wolfsburg: Casteels – Baku, Bornauw (46. Guilavogui), Lacroix, van de Ven – Svanberg (67. Gerhardt), Arnold (C), F. Nmecha – Wimmer (46. Marmúš, 64. Waldschmidt), Wind, J. Kamiński (79. Cozza).
Náhradníci: Pervan, Schulze – Ambros, Pejčinović.

Tréner: N. Kovać.

Rozhodca: F. Brych – M. Borsch, S. Lupp

Diváci: 25 000