Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Villarreal CF – RCD Espanyol Barcelona

4:2

koniec (0:1)

27.04.2023, 19:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • 31. kolo • Milan Huppert cz

90+2

Villarreal právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto, tři body zůstanou ve Villarrealu! Centr Lo Celsa od praporku Torres s obrovským štěstím sklepl za sebe na ÉTIENNEA CAPOUEHO, tento záložník střelou o zem zakončil zkušeně do protipohybu bezmocného Pacheca.

80

Villarreal právě vstřelil branku!
Parádní gólové pokračují! NICOLAS JACKSON si načasoval náběh za obranu na jedničku. Poté potrestal skutečnost, že Montes před ním ustupoval až do těsné blízkosti gólmana, jednadvacetiletý senegalský forvard završil akci dobře umístěnou přízemní střelou k pravé tyči, na níž klečící Pacheco nedosáhl.

73

Espanyol právě vstřelil branku!
Šok pro domácí tým, který pobyl ve vedení pouhých deset minut! Při přetrvávajícím tlaku smolně podklouzl Torres a hosté rázem mířili dva na jednoho. Martin Braithwaite v pravý čas posunul míč doleva na JOSELUA, střele k bližší tyči pomohla za brankovou čáru konstrukce.

63

Villarreal právě vstřelil branku!
Tak to bylo obrovské štěstí. Tradiční exekutor DANI PAREJO totiž z „bílého bodu“ mířil po pravé ruce, což Pacheco očekával a ne příliš dobře umístěnou střelu vyrazil, ale pouze do levé tyče, od níž se balón vrátil zpět k autorovi penaltu, jemuž nedělala dorážka do prázdné brány žádné problémy.

53

Villarreal právě vstřelil branku!
Skóre střetnutí opět ukazuje nerozhodný výsledek! Parejo zleva nahrál do středu ÉTIENNEMU CAPOUEOVI, který měl moře volného času a prostoru. Francouzský středopolař jej využil k zamíření a technické střele z dobrých osmnácti metrů k levé tyčce, Pacheco plachtil vzduchem marně.

45

Espanyol právě vstřelil branku!
Gól do šatny střílí hostující outsider! Po rohovém kopu došlo ke zmatků, po nichž se míč odrazil na pravou stranu vápna k JAVIMU PUADOVI, za jehož dělovou ránou do levé šibenice se Reina stihl jenom ohlédnout.

Villarreal CF – RCD Espanyol Barcelona

4:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 53. Capoue (Parejo), 63. Parejo, 80. Jackson (A. Moreno I), 90+2. Capoue – 45. Puado, 73. Joselu (Braithwaite)

Karty:   16. Jackson (VLR), 58. Pino (VLR) – 40. Calero (ESB), 58. Puado (ESB), 62. Montes (ESB), 77. Ó. Gil (ESB)   90+5. Expósito (ESB)

Nepremenená penalta: 63. Parejo (VLR), brankár F. Pacheco zneškodnil

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 18:9. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:10.

Villarreal CF: Reina – Foyth, Mándí, P. Torres, A. Moreno I (90+1. Pedraza) – Parejo, Capoue – Chukwueze, Lo Celso (90+4. Terrats), Pino – Jackson (90+3. Baena).
Náhradníci: Jörgensen – Cuenca, Hassan, Mojica, Pascual, Trigueros.

Tréner: Quique Setién

RCD Espanyol Barcelona: F. Pacheco – Ó. Gil, Montes, S. Gómez, Calero (76. Simo) – Darder (C), Souza (85. Melamed), Bare (67. Expósito) – Braithwaite, Joselu, Puado (85. Pedrosa).
Náhradníci: Álv. Fernández, J. García – Cabrera, D. Gómez, Lazo, Pierre-Gabriel, Ru. Sánchez, De. Suárez.

Tréner: Luis García

Rozhodca: Soto – De Francisco, Álvarez

Diváci: 16 134