Menu

Futbal

Chance Liga

SK Dynamo Č. Budějovice – FK Pardubice

3:1

koniec (1:0)

30.04.2023, 15:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • 30. kolo • Roman Zajíček (@RomanZajicek) cz

Tipsport: 2.02 3.86 3.47

89

Pardubice právě vstřelily branku! Brankář Janáček čisté konto neudrží. Hosté měli k dispozici roh, který prodloužil hlavičkou Jeřábek na ROBINA HRANÁČE a od jeho hlavy šel míč pravděpodobně do brány. Vše se odehrálo v bezprostřední blízkosti brankové čáry. Možná to vypadalo na vlastní branku Čmelíka, který chtěl míč odvrátit. Zatím ale platí původní znění a gól připsan Hranáčovi.

67

Dynamo právě vstřelilo branku! Skvělá forma MARCELA ČERMÁKA. Dnes podruhé zakončuje naprosto přesně a byla to parádní souhra tří budějovických hráčů. Po ideálním pasu Hory na hranici vápna přistál míč na kopačce Čermáka a ten ho poslal nechytatelně do horních pater brány.

54

Dynamo právě vstřelilo branku! Zatímco Pardubice svou šanci nevyužily, Jihočeši se přibližují k postupu do střední části tabulky. Hellebrand krásnou přihrávkou za obranu našel PATRIKA ČAVOŠE, jehož pumelice zapadla do přesně šibenice. Parádní rána a je to už 2:0.

42

Dynamo právě vstřelilo branku! V závěru poločasu je na Střeleckém ostrově veselo. Výbornou práci odvedl na pravé straně Čmelík, který sebral veškerou odvahu a rychlost a natlačil se až na malé vápno. Po střele a odrazu od Čavoše, vyplaval míč před MARCELA ČERMÁKA, jenž ho pohotově dopravil do sítě – 1:0.

SK Dynamo Č. Budějovice – FK Pardubice

3:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 42. M. Čermák (Čavoš), 54. Čavoš (P. Hellebrand), 67. M. Čermák (J. Hora I) – 89. Hranáč

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 8:10.

SK Dynamo Č. Budějovice: Janáček – Čoudek, L. Havel, Králik (C) – Čmelík, J. Hora I (87. Broukal), Čavoš, Penner (75. Potočný) – M. Čermák (87. Hais), Adediran (82. Zajíc), P. Hellebrand.
Náhradníci: Šípoš – Jak. Matoušek I, Sluka, Skovajsa.

Tréner: Marek Nikl

FK Pardubice: Nita – Icha, Hranáč, Chlumecký, Helešic – Hlavatý, Vacek (79. J. Jeřábek), Janošek (73. Huf) – Kostka (59. Pikul), Černý (C) (73. Tischler), Darmovzal (59. Sychra).
Náhradníci: Budinský – S. Šimek, Koukola.

Tréner: Radoslav Kováč

Rozhodca: Zelinka – Hurych, Mikeska

Diváci: 3109